Találatok a következő kifejezésre: 2 hete utoljara egyutt a baratommal, (3 db)

gyógyszerrel védekeztek? csak mert akkor lehet ilyen.
A kérdező hozzászólása: óvszerrel védekeztünk, de nem szakadt ki, észrevettük volna
A kérdező hozzászólása: a barna folyás ideje alatt meg voltam fázva, attól lehet?
lehet megfázástól, vagy akár kisebb fertõzéstõl is a barnázás. ha tényleg nem szakadt ki az óvszer akkor nyugi, terhes nem lehetsz, max megbolygatta a ciklusod a megfázás... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem minél elõbb megfog jönni mert kikészít ez a várakozás!

2 hete voltunk utoljara egyutt a baratommal, en beteg lettem most mult el, 4 napja, de csak 5 napig tartott, es a hasam es a mellem meg mindig faj. Akkor most terhes vagyok?

n tudom,h miert...lehet,h terhes vagyok, es ez utobbi menzesz csak almenzesz volt???kerlek segitsetek!!!elore is koszi:*

Legjobb válasz: Húsz eurót teszek rá hogy terhes! Ki tartja??

Húsz eurót teszek rá hogy terhes! Ki tartja??
A legfõbb kérdés az, hogy védekeztetek-e a barátoddal? És nem csak az utolsó alkalommal, hanem mindig..
ne legyetek már ennyire taplók! ha elmult auz uccso együttléttöl számiotott 9-10 nap akkor igen ha vmi gond van már kimutatja a teszt:) ne félj:) ha rendesen védekeztetek nem lehet baj!
Nem csinálhatsz tesztet. Btk. 36. paragrafus 4. bekezdés B. cikkely: "A menstruációt követõ negyedik napon terhességi tesztet végzõ nõket 12-15 évig terjedõ fegyházbüntetéssel, mellékbüntetésként 14 évig terjedõ gyermekneveléssel súlytjuk."
A kérdező hozzászólása: kerlek komolyan valaszoljatok, mert nagyon felek!!!:((
A kérdező hozzászólása: de most mult el a mensim 4 napja...akkor is csinalhatok tesztet???
A kérdező hozzászólása: igen, vedekztunk!!mindig!!!!
Szerintem kisfiú lesz, szõke hajú és kék szemû!Lehetek keresztanya?? Jani
Ha rendesen védekeztetek, akkor nem lehet baj!
a tünetek alapján 99% hogy igen.. a kislányod lesz sztem legyen a neve Matild
szerinted mi honnan tudjuk megmondani, ha nem irsz körülményeket? Védekeztetek??csinálj egy tesztet kiindulónak.
Valószínû nem vagy terhes, bár elõfordul hogy valakinél úgyanúgy megvan a menses az elsõ hónapokban.Amúgy meg miért nem védekeztettek!
Na most ebben mi volt a taplóság? Szerintem totál megfontolt, tudományos igényû, kiérlelt válasz volt. Amúgy meg: aki húz gumit/szed gyógyszert ne parázzon, ha mégis beakad, az nem az õ hibája, hanem baleset. Ha mindent megtettél és mégis, azon kár aggódni. Aki meg sz*rik a védekezésre, most legyen nagyarcú, ne akkor amikor egymásnak kellett esni a mosókonyha mögött a Lajossal.
lehet, de január 5 óta nem voltál együtt vele?
Sok ok lehet, ami miatt késik, szerintem simán tesztelhetsz már, ha terhes vagy, most már ki fogja mutatni, ha nem, akkor gondold át, mi oka lehet a késedelemnek vagy esetleg ha rég jártál nõgyógyásznál, egy vizsgálat nem ártana.
A kérdező hozzászólása: nem voltam vele azóta, csak félek h baj van...ennyit még sosem késett, csináltam tesztet de eredménytelen volt, csak a 2.csík jelent meg...még próbálkozom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!