Találatok a következő kifejezésre: 2 hete tapasztalom, h (2 db)

2 hete azt tapasztalom, h pisilés után, ha megtörlöm, ilyen nyúlós sárga jön ki a hüvelyemből elég sok, de napközben nincs folyásom sem. Mitől lehet ez nálam?

A méhszájam 1 ujjnyira van nyitva.Vajon mit?l lehet ez?Talán,h készül?dik a szülés?37 hetes kismama

Legjobb válasz: Huh képzeld nekem ma volt pont ugyaniylen elõször, és 2 hete még zárva voltam, lehet, hogy nekem is kezd nyílni és jön a nyákdugasz, tegnap pl. már a pocakom is fájdogált. Persze még a hétvégét szeretném kihúzni, mert anyósék is elutaztak, plusz a szülésznõm is, és mondta, hogy bármi van telcsi, mert kell 2 óra neki, míg felér kocsival Pestre. Kedden megyek dokihoz és ha addig nem szülök, akkor megírom neked, mi van a méhszájammal, kíváncsi vagyok én is nagyon!!!!!én a 39-iket kezdem hétfõn

Huh képzeld nekem ma volt pont ugyaniylen elõször, és 2 hete még zárva voltam, lehet, hogy nekem is kezd nyílni és jön a nyákdugasz, tegnap pl. már a pocakom is fájdogált. Persze még a hétvégét szeretném kihúzni, mert anyósék is elutaztak, plusz a szülésznõm is, és mondta, hogy bármi van telcsi, mert kell 2 óra neki, míg felér kocsival Pestre. Kedden megyek dokihoz és ha addig nem szülök, akkor megírom neked, mi van a méhszájammal, kíváncsi vagyok én is nagyon!!!!!én a 39-iket kezdem hétfõn

Hi, vkinek tapasztalat? Vemhes, 2hete nálam lévő sziámim hirtelen bekattan.1. hetünkben közös alvás, bújt, 2. hét nyávogással, izgatottsággal indult.3napja! Elvileg e hòban érkeznek a babák.

Ez a izgatottsàg lehet jele a közeljöv?beni ellès jele? Ha hìvom,csak miàkol tovàbb,ha odamegyek,földhöz vàgja magàt,ùgy tekereg,dorombol,bùjik. Köszönöm..

Legjobb válasz: Egészen az ellésig lehet ivartalaníttatni, de szerintem ne várj vele. Szélsebesen vidd a dokihoz, mindenki jobban fog járni vele. A macska a leginkább. Mondjuk egy tapasztaltabb doki kéne jól felszerelt rendelõvel, UH-val.

Egészen az ellésig lehet ivartalaníttatni, de szerintem ne várj vele. Szélsebesen vidd a dokihoz, mindenki jobban fog járni vele. A macska a leginkább. Mondjuk egy tapasztaltabb doki kéne jól felszerelt rendelõvel, UH-val.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!