Találatok a következő kifejezésre: 2 hete nélkül sexeltünk. 2 (2 db)

8 hete védekezés nélkül sexeltünk, 3 hete késik, fáj a hasam mintha megjönne, 2 hete rosszul lettem erős szédülés hányás, 2 napja megint rosszul lettem. Baba?

máskor is késett már ennyit viszont nem voltam még ilyen rosszul, sex után 1 héttel megjött és a teszt sem mutatott akkor ki semmit, attól még terhes lehetek?

Legjobb válasz: 3 hét késés már nem normális! Tesztelj minnél elõbb. Ha negatív menj orvoshoz mert ha rosszullétek is vannak,akkor nehogy valami komolyabb bajod legyen! Szorítok! Puszi! Ada

3 hét késés már nem normális! Tesztelj minnél elõbb. Ha negatív menj orvoshoz mert ha rosszullétek is vannak, akkor nehogy valami komolyabb bajod legyen! Szorítok! Puszi! Ada
A teszt csak a beágyazódás után 2 héttel mutatja ki a terhességet. Szerintem csinálj még egy tesztet.
Teszt és doki.
Bizony hogy lehetsz!
vegyél egy tesztet.
De az is lehet hogy meg fog jönni. Hiszen ha épp mostantájt kéne, akkor... szóval várj pár napot, aztán majd meglátod mi lesz.
nem vagy terhes.mert ha 3 hetet is szokott késni akkor nincs peteérése dsem
Elõzõ válaszolónak írom.. sógórnõmnek 36 és 42 napos ciklusai vannak, sõt amikor terhes lett, épp 46 napos volt az elõzõ ciklusa. Szóval normál esetben nincs peteérés, de ha minden normál eset lenne nem lenne fejlõdés és nem álltunk volna két lábra!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!