Találatok a következő kifejezésre: 2 hete nélkül (84 db)

8 hete védekezés nélkül sexeltünk, 3 hete késik, fáj a hasam mintha megjönne, 2 hete rosszul lettem erős szédülés hányás, 2 napja megint rosszul lettem. Baba?

máskor is késett már ennyit viszont nem voltam még ilyen rosszul, sex után 1 héttel megjött és a teszt sem mutatott akkor ki semmit, attól még terhes lehetek?

Legjobb válasz: 3 hét késés már nem normális! Tesztelj minnél elõbb. Ha negatív menj orvoshoz mert ha rosszullétek is vannak,akkor nehogy valami komolyabb bajod legyen! Szorítok! Puszi! Ada

3 hét késés már nem normális! Tesztelj minnél elõbb. Ha negatív menj orvoshoz mert ha rosszullétek is vannak, akkor nehogy valami komolyabb bajod legyen! Szorítok! Puszi! Ada
A teszt csak a beágyazódás után 2 héttel mutatja ki a terhességet. Szerintem csinálj még egy tesztet.
Teszt és doki.

A barátommal 2 hete szombaton gumi nélkül csináltuk de nem élvezett el. A múlt héten viszon gumival és utánna 2 napig barnáztam. Most csütörötkön kellet volna megjönnie de kimaradt. Terhes lehetek?

Vettünk tesztet és negatív. Esetleg rossz vt a teszt? Vagy mit?l maradhat ki? help!

Legjobb válasz: a terhességi teszt körübelül aszthiszem 2 hét után mutatja ki ha valaki terhes..

a terhességi teszt körübelül aszthiszem 2 hét után mutatja ki ha valaki terhes..
10 napnál régebben volt az aktus, elvileg a teszt már kimutatná, de ugye biztosabb 14-15 nap után, plusz a teherbeesés az aktus utáni két napban lehetséges asszem... A helyedben elmennék orvoshoz de minimum vennék még egy tesztet és megcsinálnám hét közepén..
A kérdező hozzászólása: Igen ezen gondolkozom, bár a barátom azt mondta h a gumi nem volt kilyukadva semmi baja nem volt.épp ezért nem értem :S:S
Én nem hiszem, hogy teherbe eshettél, de vegyél mégegy tesztet, ha addig nem jön meg.

Késett neki 2 hetet de megint szeretné óvszer nélkül. Mit tegyek? Bővebben lent.

Barátn?mmel 4 hónap után csináltuk 3 x óvszer nélkül és késett neki 1 hetet a menstruációja nagyon paráztunk de szerencsére megjött. De most mikor elmúlik neki megint szeretné óvszer nélkül. Igazából az a kérdésem hogy menstruáció után pár napban van kockázat? Ha nem élvezek el benne? Lehet valami baj? Én emiatt a késés miatt nem szeretném megint anélkül csinálni. És még nem szeretne fogamzásgátlót sem szedni.

Legjobb válasz: 2 hét *

A kérdező hozzászólása: 2 hét *
Védekezés nélkül mindig van kockázat! Legyen eszed öreg! Vannak más módszerek is.
Egyszerûbb ha gyógyszert használtok. És a költségekbe illik beszállni neked is.
Jah, nem gyógyszert akartam... Csak pont azt olvastam... Szóval vannak manapság spermaölõ krémek is, melyet csal felnyomtok aktus elõtt és hajrá.:)
A kérdező hozzászólása: engem az érdekel hogy lehet e baj ha mensie után pár napban szeretkezünk óvszer nélkül és nem élvezek el benne
Az az igazság, hogy az ördög soha nem alszik, elég nagy a kockázat, hogy bármikor teherbe essen. Ne hallgassatok azokra akik olyanokat mondanak, hogy persze, nyugodtan, olyankor még lehet, stb... Rengeteg gyerek született már az ilyen számolgatós módszerektõl. Ha nektek meg becsúszik egy, nem a kedves tanácsolónak kell majd megoldani a helyzetet... Használjatok gumit, nincs mese! Akkor is lehet terhes, ha nem mentél el benne, tudod, az elõváladék miatt lehet akár... Tényleg kicsit jobb érzés gumi nélkül csak úgy natúrban, de rizikós tényleg! A legbiztonságosabb a gyógyszer lenne... érthetõ az is, ha valaki nem szeretne szedni, mert megvannak annak is a hátrányai. De vagy a gumi, vagy a gyógyszer. Fiatal, tini pároknál ez a két verzió lehet leginkább.
"És még nem szeretne fogamzásgátlót sem szedni." És már fel akarja csináltatni magát? Nem csak az óvszer meg a fogamzásgátló tabletta léteznek széles-e világon, mint a nem kívánt terhesség elleni védekezés eszközei. A paletta ennél jóval szélesebb, bár kétségtelenül ez a kettõ a legbiztonságosabb. Tessék válogatni. Az abortusz nem védekezési módszer. 4 hónap után gyereket csinálni valakinek sem mindig a legjobb alternatíva. Fogjatok egy kis pharmatexet legalább és használjátok. A semminél az is jobb.
Ha beledugod a farkadat óvszer nélkül, elélvezés nélkül is bármikor van esély arra, hogy teherbe essen. Menstruáció alatt, elõtt, után, bármikor.
Amikor még kis törzsi közösségek voltak, meg vegymentes élet, akkor nagy eséllyel veszélytelen volt az a pár nap. Ma viszont minden tele van hormonokkal, vegyszerekkel, és ez épp elég csúszásokat okoz ahhoz, hogy én ne merjek kockáztatni. Ha te gyereket akarsz, akkor hajrá.

2 hetre megyunk szabadsagra, a piros feju aranyhalam kibirja 2 hetig kaja nelkul?

Legjobb válasz: Ha egészséges, akkor ki kell bírnia, de azért ez már sok egy kicsit. Náluk a holiday kaja nem megoldás, mert halálra zabálják magukat. Nem tudsz megkérni valakit, hogy néha megetesse? Mekkora helyen van amúgy? És ugye nem egyedül?

Ha egészséges, akkor ki kell bírnia, de azért ez már sok egy kicsit. Náluk a holiday kaja nem megoldás, mert halálra zabálják magukat. Nem tudsz megkérni valakit, hogy néha megetesse? Mekkora helyen van amúgy? És ugye nem egyedül?
A kérdező hozzászólása: egyedul van egy kisakvariumba, az baj?szerezzek be neki partnert?
Baj, mert ha nem is rajhalak, erõsen szociálisak, minimum hármat érdemes tartani belõlük. Viszont a nagyobb baj a kicsi akvárium, õk minimum 150 literben tarthatóak. Egy darabnak átmenetileg egy 50 literes is megfelel, de ha ennél kisebb helyen van, akkor nem valószínû, hogy túléli a 2 hetet. A koplalás és a nem megfelelõ tartási körülmények együttesen már könnyen végezhetnek vele. Találj valami megoldást!
én etetem õket ha gondolod..lcd tv-t ékszert pénzt tartotok otthon?

2 hete szedek fogamzásgátlót. Tegnap a barátom óvszer nélkül tette be a péniszét, de csak pár másodpercre, szóval természetesen nem élvezett el bennem. Ebből lehet baj? Vagy már ennyi védettség kialakult, hogy ebből nem lesz gond?

Legjobb válasz: Sok mindent hallani, hogy mikortól véd. Elvileg az elsõ naptól. Nekem nõgyógyász azt mondta, hogy 1 hét után, már nyugodtan lehet :) Mivel elég parázós és aggódós vagyok, mi megvártuk a 2. levél kezdetét. Nem hiszem, hogy gond lenne, fõleg ha el se élvezett benned. Nyugodj meg:) Ha esetleg mégse jönne meg a 7 napos szünetben, menj el dokihoz. Remélem tudtam segíteni.

Sok mindent hallani, hogy mikortól véd. Elvileg az elsõ naptól. Nekem nõgyógyász azt mondta, hogy 1 hét után, már nyugodtan lehet :) Mivel elég parázós és aggódós vagyok, mi megvártuk a 2. levél kezdetét. Nem hiszem, hogy gond lenne, fõleg ha el se élvezett benned. Nyugodj meg:) Ha esetleg mégse jönne meg a 7 napos szünetben, menj el dokihoz. Remélem tudtam segíteni.
Akkor se. Basszus gyógyszert szed, ne ragadjunk már le ilyen hülyeségen. Kb annyi az esély a terhességre mint a szeplõtelen fogantatásra.
dehogyis.7 nap??ne vicceljetek, egy hónap után nyújt védettséget, amikor a máspodik levéllel elkezded szedni.
Pedig az van rájuk írva hogy ha a menses elsõ napjától szedi akkor elsõ naptól véd, ha késõbb, akkor 7 napig még nem biztonságos. 2 hét alatt biztos hogy védett vagy, de ha esetleg mégsem, attól nem leszel terhes hogy kicsit berakta, szóval az esélye 0.
Igen, 0?És ha az elõváladék bele került?
bár fiú vagyok de úgy tudom fog gátló 7-10 nap után már védettséget nyújt
legalábbis anno barátnõmnek nuvaring behelyezése után 7 nappal védettséget nyújtott
Bizony hogy lehetsz!
vegyél egy tesztet.
De az is lehet hogy meg fog jönni. Hiszen ha épp mostantájt kéne, akkor... szóval várj pár napot, aztán majd meglátod mi lesz.
nem vagy terhes.mert ha 3 hetet is szokott késni akkor nincs peteérése dsem
Elõzõ válaszolónak írom.. sógórnõmnek 36 és 42 napos ciklusai vannak, sõt amikor terhes lett, épp 46 napos volt az elõzõ ciklusa. Szóval normál esetben nincs peteérés, de ha minden normál eset lenne nem lenne fejlõdés és nem álltunk volna két lábra!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!

Reggeli kávé nélkül olyan vagyok, mint a mosott sz*r. Igaz, hogy csak 2 hetet kellene kibírnom így, mert ennyi idő alatt kiürül a szervezetből a koffein?

Így 2 hét letelte után ugyanúgy lennék kávé nélkül is, mintha ittam volna plusz jobban is hatna. Tényleg elég 2 hét?

Legjobb válasz: Én már "tiszta" vagyok :-) Régebben én is függõ voltam, rengeteg kávét ittam minden nap, mert anélkül hulla voltam. Ráadásul úgy, hogy nem is szeretem. Aztán abbahagytam, egyik napról a másikra. Mit mondjak? Ez is olyan, mint egy drog, de legalábbis rendesen elvonási tüneteim voltak. Fejfájás, iszonyatos fáradtság, és ez egy héten keresztül. De aztán túllettem ezen az idõszakon, és meg kell mondjam, megérte. Ritkán iszom kávét, de rendszert már nem akarok belõle csinálni, nehogy megint hozzászokjak. Szóval egy hét nagyon szar, de aztán tényleg jobb. Tarts ki!

Én már "tiszta" vagyok :-) Régebben én is függõ voltam, rengeteg kávét ittam minden nap, mert anélkül hulla voltam. Ráadásul úgy, hogy nem is szeretem. Aztán abbahagytam, egyik napról a másikra. Mit mondjak? Ez is olyan, mint egy drog, de legalábbis rendesen elvonási tüneteim voltak. Fejfájás, iszonyatos fáradtság, és ez egy héten keresztül. De aztán túllettem ezen az idõszakon, és meg kell mondjam, megérte. Ritkán iszom kávét, de rendszert már nem akarok belõle csinálni, nehogy megint hozzászokjak. Szóval egy hét nagyon szar, de aztán tényleg jobb. Tarts ki!

A barátommal 2 hete csináltuk utoljára és akkor is gumi nélkül de mielött elélvezett volna kivette de men egy kicsi a hüvelyemre is de utánna megtöröltem és le is mostam.5 napja késika mensim ez normális? ! (volt már hogy 12 apot késett)

Legjobb válasz: Már az anatómiával sem vagy tisztában, ezek után nem csoda, hogy az élettant sem érted, csak ész nélkül kufircoltok. A hüvely az a csõszerû szerved, ami belül van, tehát nem mehetett "RÁ" az ondó, hanem csak "BELE". De ahogyan elõttem is mondták, vegyél terhességi tesztet, mostanra ki kell hogy mutassa. Mert sajnos bár kicsi az esélye, de lehetsz terhes így is. Persze az is lehet hogy a stressztõl nem jön meg.

Már az anatómiával sem vagy tisztában, ezek után nem csoda, hogy az élettant sem érted, csak ész nélkül kufircoltok. A hüvely az a csõszerû szerved, ami belül van, tehát nem mehetett "RÁ" az ondó, hanem csak "BELE". De ahogyan elõttem is mondták, vegyél terhességi tesztet, mostanra ki kell hogy mutassa. Mert sajnos bár kicsi az esélye, de lehetsz terhes így is. Persze az is lehet hogy a stressztõl nem jön meg.
remélem terhes vagy. csak h egy életre megtanuld ez nem védekezés!
Trehes vagy. Fiút szeretnél jobban vagy lányt? Neveken gondolkodtatok már? (Ui: Van eladó babakocsim olcsón.)
Szia.Mennyi idõs vagy?ha jól látom..ma írtad ezt a kérdést.A sürsõsségi fogamzásgátláson gondolkodtál már?Menj el dokidhoz és irasd fel vele, ha még nem késõ!!De tesztet minden féle képeen csinálj!
Hulyek vagytok es gondolom fiatalok. A megszakitasos vedelem egy nagy marhasag!!! Egyetek meg amit foztetek!!
Nem védekeztek ti bajotok.És terhes vagy.Gratulálok.
50-50%. Vagy igen, vagy nem.
nem normális terhes lehetsz nem védekeztetek, így terhes lehetsz - így jártatok tesztelj
Ott van, két hete csinálták, már nincs sürgõsségi.
Jaja látom, csak az elején rosszul értelmeztem.

A kishúgomnak 2 hete naponta előjön egy 38-39 fokos láz, szinte minden más tünet nélkül. Leukémia miatt aggódok. Mi lehet a baja?

2 hete folyamatosan enyhe has, és fejfájásra panaszkodik, valamint naponta 38-39 fokos láza van ha nem adunk neki lázcsillapítót. 4 és fél éves, és semmi más tünete nincsen. Ma elvittük az orvoshoz, és kiküldték laborba, de még nem jött meg az eredmény. Leukémia miatt aggódok. Mi más lehet ennek az oka? Ugye nem feltétlen leukémia? Kellene egy megnyugtató, vagy egy őszinte, és részletes válasz. Köszönöm! [19 éves fiútestvére vagyok. Nagyon aggódom miatta, és nem jön jól a stressz így érettségi mellé.]

Legjobb válasz: Nem eszik olyan forrón a kását. A láz/hõemelkedés nem feltétlenül egy halálos betegség tünete. Valami baktérium, vagy vírus bármi okozhat enyhe has és fejfájást. Aztán lehet valaki halálos beteg láz nélkül is. Egyébként a láz a szervezet egyik eszköze a kórokozók ellen.Jobbulást a kishúgodnak, neked sikeres érettségit.

Nem eszik olyan forrón a kását. A láz/hõemelkedés nem feltétlenül egy halálos betegség tünete. Valami baktérium, vagy vírus bármi okozhat enyhe has és fejfájást. Aztán lehet valaki halálos beteg láz nélkül is. Egyébként a láz a szervezet egyik eszköze a kórokozók ellen.Jobbulást a kishúgodnak, neked sikeres érettségit.
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolnod! A láz a szervezet természetes védekezõ reakciója. A fehérvérsejtek 37-38 fokos testhõmérséklet során a legaktívabbak. Ebbõl nem nehéz kikövetkeztetni, hogy valószínûleg vírus- vagy baktériumfertõzés állhat a háttérben. Amúgy a hasfájás nem tipikus tünete a leukémiának, úgyhogy nyugodj meg! (A leukémia gyakori tünetei: nincs étvágya az illetõnek, állandóan fáradt, láza van és a nyirokcsomói és más nyirokszervek, pl. mandulák megduzzadnak stb.) és sok sikert az érettségihez. :)
Na mi lett a kishúgoddal?
Van amivel rendbe lehet hozni, privátba írom csak a módját, mielõtt még kitiltanak reklám miatt.

15 hónapos fiam 2 hete indult el, elég ügyesen megy (le-föl sétál a lakásban) viszont kapaszkodás nélkül még nem tud felállni. Nem baj?

Legjobb válasz: Szerintem nem. A lányom 10,5 hónaposan indult el, de kapaszkodás nélkül felállni egy évesen tudott csak. Addig ha elesett, mászott a következõ kapaszkodóig. :)

Szerintem nem. A lányom 10, 5 hónaposan indult el, de kapaszkodás nélkül felállni egy évesen tudott csak. Addig ha elesett, mászott a következõ kapaszkodóig. :)
Én is azt hallottam, hogy általában a babák elõbb tanulnak meg kapaszkodás nélkül felállni és utána indulnak el. Nekem mindhárom gyerekem rácáfolt erre. Elõször elindultak (ekkor már persze kapaszkodva lépegettek a bútorok között) és kb. 1 hét múlva tanultak meg kapaszkodás nélkül felállni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!