Találatok a következő kifejezésre: 2 hete missed (29 db)

Missed ab műtét után kb mikor lehet érzeni az első peteérést? Én 2 hete vagyok túl a műtéten, már vagy 3-4 napja nem vérzek és olyan mintha érezném. Ez lehet?

Legjobb válasz: Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.

Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.
Igen, lehet, én is éreztem, meg is ijedtem, hogy valami gond volt a mûtétnél, de a hét végén az orvosom megnyugtatott, hogy UH-on is látszik, hogy túl vagyok a peteérésen :)
nekem gyogyküretem volt rá 2hétre megijjedve mentem uhra hogy fáj a hasam, erre kiderült mindkét oldalt 18milis tüszö készült megérni.2nap mulva el is mult.én se gondoltam volna

Missed ab. után 2 héttel ez most mitõl lehet?

Most volt 2 hete missed ab. -om.3 napja már a barnázgatás is elmult. Viszont azóta meg ilyen rendes folyásom van (fehér). Na ez mitõl lehet? Régebben is volt ilyen, de most kicsit több. És mióta ez van szúr a hasam kicsit a bal oldalt és alul. Lehet valami gyulladásom van? Volt már ilyen valakinek? Vagy ez természetes missed ab. után?

Legjobb válasz: Nekem öt hete volt missed ab-om, de én ilyet nem tapasztaltam. Érdemes lenne elmenni kontrollra. Igaz, hat hetet szoktak javasolni, de az én dokim látni akart a mûtét után 3 héttel. Akkor õ megállapította, hogy van egy enyhe méhszájsebem (bár nem volt folyásom, meg semmi tünetem). Helyi kezelést kaptam és visszarendelt 3 hét múlva. Érdemes köztes vizsgálatra menni pont a gyulladások miatt, hogy azt mielõbb kezelni tudják. Jövõ héten ismét megyek, hogy minden oké-e továbbra is és hogy a gyulladás elmúlt-e.

Nekem öt hete volt missed ab-om, de én ilyet nem tapasztaltam. Érdemes lenne elmenni kontrollra. Igaz, hat hetet szoktak javasolni, de az én dokim látni akart a mûtét után 3 héttel. Akkor õ megállapította, hogy van egy enyhe méhszájsebem (bár nem volt folyásom, meg semmi tünetem). Helyi kezelést kaptam és visszarendelt 3 hét múlva. Érdemes köztes vizsgálatra menni pont a gyulladások miatt, hogy azt mielõbb kezelni tudják. Jövõ héten ismét megyek, hogy minden oké-e továbbra is és hogy a gyulladás elmúlt-e.
A kérdező hozzászólása: Szia.Igen, énis ilyen gyulladásra gondoltam, szóval ma megyek is a dokimhoz mert még mindig nem mult el belül a fájdalom.Igen, nekemis a kontrolla 6 hetet javasolt, vagyis pontosabban ha már megjött az elsõ menzim, menjek vissza és megnézi minden okés-e.De akkor ezekszerint elõbb kell menjek, mert nem akarom valami nagyobb bajom is legyen. Köszi a vállaszt. Amúgy te a házas élettel mennyit vártál ki?
Nekem 2, 5 hét múlva kellett visszamenni kontrollra. Mindent rendben talált uh-val, bezáródott a méhszáj, így lehetett szexelni, annak ellenére, hogy a kórházban 6 hét kivárást mondtak. A fehér folyás nem a missed ab miatt van, hanem esetleg összeszedhettél valami fertõzést. Akár a kórházban (közös wc, stb.), akár azóta valahol.
A kérdező hozzászólása: Szia. Igen azóta már kiderült, hogy ciszta van a petefészkemben szóval az miatt lehet a fehér folyás...:( Remélem minden esetre, hogy jövöre az újabb baba projekt sikerülni fog, mert már nagyon szeretnék egy babócát :)

2 hete volt missed ab műtétem 11 hetesen. Piros vérzésem már aznap elmúlt. De azóta is barnázás van. Meddig normális ez?

Más problémám nincs. Mit?l van a barnázás? Azonkív?l a közhelyen kív?l, hogy "tisztulok" ? Tehát konkrétan mit?l?

Legjobb válasz: Nekem nem missed ab volt, hanem beteg baba miatt terhességmegszakítás 19 hetesen :( 2 hete és 3 napja volt, még kicsit mindig barnázok. De ez normális. Voltam azóta már nõgyógyásznál is és megvizsgált, minden rendben van. Lehet, hogy már neked is elmúlt azóta.

Nekem nem missed ab volt, hanem beteg baba miatt terhességmegszakítás 19 hetesen :( 2 hete és 3 napja volt, még kicsit mindig barnázok. De ez normális. Voltam azóta már nõgyógyásznál is és megvizsgált, minden rendben van. Lehet, hogy már neked is elmúlt azóta.
Szia. Sajnálom, hogy neked is volt, nekem is kettõ. Érdemben nem tudok mást válaszolni, csak a közhelyet, tisztulsz. Meg azért csak megsértik a méhfalat, szerintem attól van, én erre gondolok. Nekem is elmúlt a piros vérzés és csak ez maradt pár napig utána. Nem fog sokáig tartani. Kívánom, hogy gyorsan jöjj rendbe!!! Minden téren!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, h válaszoltál.. Mindenhol 1-2 hetet olvasok, s olyan jó lenne, ha valaki azt írná , hogy neki tovább tartott. Kissé megnyugtatna. Bár, hogy semmi más problémám nincs, nagyon nem aggódom. Csak mégis... Jó lenne már minden tünetét magam mögött hagyni... :(
Elõször is, sajnálom, hogy te is átélted. Nekem is hete volt. Aznap nagyon véreztem, aztán szinte semmi 1 hétig, csak kis pirosas maszatolás, aztán 1 hétig barna maszatolás, ma meg mintha megjött volna. Már napok óta úgy fájt a hasam. Szóval nekem is még mindig tart. Jövõ héten megyek kontrollra. Te? Kíváncsi vagyok, mit mond majd, mikor kezdhetünk újra próbálkozni. Hogy vagy azóta lelkileg? Elsõ baba lett volna?
Jav: nekem is 2 hete volt

2 hete volt missed ab-om, lehetunk mar egyutt persze vedekezessel?

Legjobb válasz: neeeeeem!!!!!! várj még 2 hetet.egyébként 6 hét az elõírt idõ amennyit várni kell.

neeeeeem!!!!!! várj még 2 hetet.egyébként 6 hét az elõírt idõ amennyit várni kell.
A kérdező hozzászólása: Csak azert kerdeztem mert a dokim azt mondta h 2 het. Egyebkent mire kell varni, vagyis miert kell ilyen sokat varni? Esetleg ha egyutt leszunk akk lehet vmi bajom?
Nekem is 2 hetet mondott az orvosom, feltéve hogy már semmi nem jön belõlem. Mivel nem jött, 2, 5 hét után már együtt voltunk, ami nagyon jót tett a lelkemnek. Semmi bajom nem lett!
A kérdező hozzászólása: Belolem sem jon mar semmi mutet utan meg 1 napig verstek utana 3 napig csak barnaztam, de most mar semmi bajom.

Akinek volt már Missid Abortusza, ti mikor kezdtetek el újra sexelni és hogyan védekeztetek? Tornáznom mikor lehet? Nekem 2 hete 2 napja volt a műtét.

Legjobb válasz: A 2 hetes kontrollon azt mondta az orvos, minden oké, és lehet házaséletet élni. Hallgattunk rá, óvszerrel védekeztünk. Mai eszemmel akármit is mondott az orvos, kivárnám a 6 hetet... A 2. menstruációm rettentõ erõs, darabos, fájdalmas volt. Megkérdeztem egy másik dokit, szerinte ez lehetett a korai házasélettõl. Azóta orvost váltottam. A babával 4 hónap után kezdtünk próbálkozni, és 3.-ra össze is jött. Amin átmentél, az nem könnyû, de nem szabad feladni. Szurkolok Nektek. 28 hkm

A 2 hetes kontrollon azt mondta az orvos, minden oké, és lehet házaséletet élni. Hallgattunk rá, óvszerrel védekeztünk. Mai eszemmel akármit is mondott az orvos, kivárnám a 6 hetet... A 2. menstruációm rettentõ erõs, darabos, fájdalmas volt. Megkérdeztem egy másik dokit, szerinte ez lehetett a korai házasélettõl. Azóta orvost váltottam. A babával 4 hónap után kezdtünk próbálkozni, és 3.-ra össze is jött. Amin átmentél, az nem könnyû, de nem szabad feladni. Szurkolok Nektek. 28 hkm
hatodik hét után lehet és óvszerrel védekeztünk 17km
Szia! Elõször is sajnálom, hogy ez történt veled is. Mi ez elsõ mensi után szexeltünk elõször. A mûtét után 26 napra jött meg. A védekezést úgy oldottuk meg, hogy amikor veszélyesnek ítéltem a helyzetet akkor kihagytuk. A ciklusaim utána 28 naposak lettek és a pét is megérzem, tehát tudtam, hogy mikor van és mikor kell a szexet hanyagolni. De hála letelt a 3 hónap és ez az elsõ élesbe menõ próbálkozós hónapunk. Ha úgy érzed, hogy rendben vagy testileg és már barnázás sincs óvatosan tornázhatsz, de ne erõltesd meg magad!!!!
nekem a mûtét után 30 napra jött meg..a 3 hetes kontrollon minden okés volt ( addigra már 2* megjött)..utána már szexeltünk és nem is védekezünk azóta..sajna még nincs baba..de talán majd most!
Nekem azt tanácsolta az orvos, hogy 6 hetet várjunk és utána is csak óvatosan óvszerrel. Babával csak mûtét után 3- hónappal szabadott próbálkozni. 18+5 km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nekem 2 hetet tanácsolt és utána együtt lehettünk együtt is voltunk óvszerrel de a barnázgatás a mai napig nem múlt el.Mit tanácsoltok mit tegyek?
Szia! Nekem 2-3 hetet javasolt az orvos, és óvszert. Mi 3 hét után voltunk elõször együtt, természetesen óvszerrel. Nagyon óvatosan csináltuk, és a lelkemnek jobban esett mint a testemnek. Semmi gond nem volt belõle, a 6 hetes kontrollon is minden rendben volt. Az orvos 6 hónap várakozási idõt ajánlott, mi 4, 5 hónap után már nem védekeztünk, és az elsõ hónapban össze is jött a babánk.

Az normális, hogy missed ab után 33 napra mejött a mensim, majd 2 hét múlva megint? Mitől lehet újabb vérzésem ilyen hamar?

Legjobb válasz: Nekem missed ab után 38 napra jött meg és a következõ ciklus is addig tartott, azóta viszont egyre csökken volt 35 és most szerintem még rövidebb lesz a ciklusom. Szerintem a dokit kéne megkérdezned, nem biztos, hogy ez normális. De lehet, hogy csak idõ kell, hogy visszaálljon a szervezeted.

Nekem missed ab után 38 napra jött meg és a következõ ciklus is addig tartott, azóta viszont egyre csökken volt 35 és most szerintem még rövidebb lesz a ciklusom. Szerintem a dokit kéne megkérdezned, nem biztos, hogy ez normális. De lehet, hogy csak idõ kell, hogy visszaálljon a szervezeted.

Természetes dolog, hogy kedden volt 2 hete, hogy missed ab. ot csináltak és még mindíg fáj a hasam?

Azóta már vissza mentem kontrollra,mert annyira fájt,hogy meg tudtam volna bolondulni a fájdalomtól.

Legjobb válasz: Nekem is volt Missed ab. 1,5 éve, de én nem emlékszem hogy ennyire fájt volna, kb úgy mint egy menzesz. Viszont sokáig véreztem.

Nekem is volt Missed ab. 1, 5 éve, de én nem emlékszem hogy ennyire fájt volna, kb úgy mint egy menzesz. Viszont sokáig véreztem.
Azt hiszem belefér a dolog. Ha nem görcsölsz és nem vérzel, talán nincs semmi baj, mert a méhed regenerálódik, ezt éreztheted most. Ha nem múlik és nem tud kézzelfoghatót mondani a dokid, akkor menj el másik doktorhoz feltétlenül, hogy megnyugtasd magadat, mivel TE vagy a legfontosabb!!! Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszike! Ebben az orvosba megbízok, mert a pesti dokimnak köszönhetõ mindez, hogy ilyen sokáig bennem volt a bomló babám! Amikor vissza mentem akkor véreztem, azért is mentem vissza. De azóta semmi, a köv.menzes után kell vissza mennem kontrollra, de ha nem múlik a fájdalom, míg elfogy a 3 maradék gyógyszer, akkor nem várom meg hogy megjöjjön.
A második válaszoló vagyok!!!Nézettesd meg a progeszteron szintedet, ha rendbe jöttél, lehet, hogy ez okozta a vetélést, mivel ha alacsony, nincs ami megtartsta a terhességet. nekem is alacsony volt, és egy lehetséges vetélés megelõzése érdekében kellett szednem egy kis Clostilbegytet (ovuláció serkentõ, így progeszteron emelõ), teherbe is estem és nem volt semmi baj hála. Nekem úgy derült ki, hogy alacsony, hogy nagyon furán menstruáltam, össze vissza, azaz sárgatest elégtelenségem volt. Sok sikert kívánok a jövõben és kisbabát mihamarabb!!!!
Ha elõrehaladottabb volt a terhességed, akkor elõfordulhat, de mindenképp menj vissza, ha nem múlik, és kérj uh-ot, nézzék meg, nem maradt e bent valami!!!
Mikor nekem volt abortuszom akkor kb.6-7 hetes volt a terhesseg, es En arra emlekszem, h nekem egyaltalan nem fajt utana, semmi gorcs nem volt, viszont eros verzes par napig.Engem inkabb lelkileg tort ossze. Viszont tenyleg elkepzelheto, h mivel idosebb volt a terhesseged, ezert tudhato be a fajdalom. Minden jot kivanok, es mihamarabbi babaaldast!!!

Akik missed ab miatt abortuszra készültek hogy bírtátok ki az időt a műtétig? Nekem 2 hét múlva kell mennem, annyi a türelmi idő, de úgy érzem megőrülök, csak bőgni tudok.

Legjobb válasz: Addig akár még spontán is elvetélhetsz, 2 hét sok idõ, fel a fejjel, nagyon nehéz de muszáj valahogy túlélned, akár vegetálással is.

Addig akár még spontán is elvetélhetsz, 2 hét sok idõ, fel a fejjel, nagyon nehéz de muszáj valahogy túlélned, akár vegetálással is.
Nem szabad elkeseredni amiatt, hogy most nem jött össze. Kicsit "kellemetlen", hogy ilyen sokáig kell várnod a mûtétre. Nekem kb. 8 hetes volt a baba, amikor elhalt, de csak 3 héttel késõbb derült ki, mert akkor kellett dokihoz mennem. A mûtétet megcsinálták 2 nap múlva. A legrosszabb idõ az valóban az, ami eltelik aközött, hogy kiderül és a mûtét megtörténik. Mondjuk én akkor bõgtem, amikor kiderült, meg utána otthon este, utána már nem. Anyunak is volt ilyen (meg spontán vetélés is) és még mielõtt terhes lettem volna, azért sokszor beszéltünk is ezekrõl. Sajnos az ilyesmi gyakran megtörténik, de - fõleg az elején - ez egy természetes szelekció. Tudom ez most Téged nem nagyon vigasztal, de próbáld picit racionális szemszögbõl nézni a helyzetet. Amit nekem több doki is mondott (az is akinél kiderült, meg utána egy új is), hogy ezzel a mûtéttel kitisztul a méhed is majd, ezáltal jobbak az esélyeid a következõ alkalommal (persze, ha nincs más eü. problémád). A lényeg, hogy nem szabad egy missed ab miatt elkenõdni, lépj túl rajta. Nekem is és több ismerõsömnek is missed ab/vetélés után született egy/több gyönyörû baba. :D
Én is így voltam vele, várnom kellett két hétig, szerencsére nekem pont volt benne pár napos "nyaralás", az nagyon jó volt. Amikor megtudtam h mi van, akkos jól kisírtam magamat, aztán már csak arra koncentráltam h minál hamarabb újra terhes lehessek. Sajnos sokunknak van ez, fõleg az elsõ babánál. Most van egy gyönyörû, egészséges 20 hónapos rosszcsontom, a terhesség teljesen problémamentes volt, a természet kárpótolt :) Kitartás, és csak elõre nézzél
Szia. Ugyanígy voltam én is...sajnos nem tudok neked mást írni. Végig sírtam a két hetet és végig dolgoztam, szörnyû volt, reggel elindultam melóba - senki sem tudta mi van - hazaértem és sírtam:-( De!Hidd el a mûtét után megkönnyebbülsz, ez biztos!A mûtéttõl ne félj, kibírható, remélem jó orvosod van, az nagyon fontos, hogy bízz benne!A mûtét után minden nappal könnyebb lesz!Nekem már 3 hete volt és nem gondoltam, hogy én is "túl leszek rajta" - de megjött a szövettan, megnéztek UH-on, csináltunk vérképet, TSH-t és az orvosom szerint teljesen egészséges vagyok, ez erõt ad a következõ babához!Mást nem is lehet tenni!Írj, ha segíthetek!
Ha szerencséd van, addig magától megindul a vetélés, engem rábeszélt a doki a mûtétre, csak 3 napot kellett várni, szerinte jobb lelkileg is. Hát nem. Utólag okosabb az ember, ha tudom, hogy ilyen, inkább megvártam volna, míg magától elintézi a természet. (Még így is benne van, hogy kórház a vége persze.) Pont annyi volt szörnyû, mint elképzeltem, és nem voltak illúzióim. Magát a mûtétet ki lehet bírni, mindent ki lehet bírni, de borzalmasan éreztem magam. Szerencsére volt egy nagyon kedves ápolónõ, és kaptam nyugtatót is. 5-en voltunk egy szobában, a többiek sokkal jobban viselték, én állandóan bõgtem. Jó túllenni rajta, de nem értem (persze biztosan én vagyok a tudatlan), hogy miért mondják az orvosok, hogy ezután könnyebb teherbe esni. Pontosan ugyanaz az eljárás, mint a normál abortusznál, ott meg azzal fenyegetik a nõket, hogy soha többé nem lehet gyerekük, és hogy számos komplikáció felléphet. Majd megkérdezem errõl kontrollon a dokit. De ha valaki tudja a válászt, hálás lennék, ha megírná, akár priviben is. Lehet, hogy ki is írok majd egy kérdést erre.
Kedves 5-os! Nagyon jol irod!! Ez az amit en sem ertek es megorulok, hogy lepten nyomon azt olvasom, hogy milyen jo ez a mutet, sokkal jobb lesz az esely utana, stb.... Egy hete volt a (masodik) mutetem, en vartam egy par hetet, de nem indult el magatol a veteles. Mutet elott ala kellett irnom, hogy vallalom ezeket a kockazatokat: -bekovetkezhet a meh falanak az atfurasa <5%, verzest okozo serulese - a beavatkozast koveto nehany nappal tovabbi komplikaciok lephetnek fel: alhasi fajdalom, lazas allapot, verzes, mehnyalkahartya, petevezetek, pete mellekreszeinek gyulladasa -terhesseg visszamaradasa -kesei szovodmeny: meddoseg, ismetlodo veteles, koraszules, lepenytapadasi rendellenessegek, menstruacio elmaradasa
És ha magától megindul a vetélés - ahogy írjátok- akkor mi a "biztosíték", hogy minden rendesen kiürül, nem maradnak bent szövetdarabok, alvadt vér darabok...?Én úgy gondolom, ha jó orvosod van, aki sok ilyen mûtétet végzett márés te megbízol benne, nagy valószínûséggel nem lesz utána semmi bajod...én nem vártam, mert azt mondta az orvosom, ha várok, bent maradt stb. sokkal rosszabb...én rá hallgattam!
Nem értem miért kell 2 hetet várni? Sajnos nekem is volt egy ilyen mûtétem. 9 hetes voltam, amikor kiderült, hogy nincs szívhang, a méretei alapján elõtte egy héttel állhatott meg a növekedésben, másnap meg is mûtöttek. Én nem bírtam volna ki egy nappal sem többet. Nagyon rossz volt ezt végig csinálni, de a várakozás sokkal rosszabb lett volna. Elsõ baba lett volna. Nagyon sajnálom, hogy ennyit kell várnod, ez szörnyû!!!

Mikor lesz babánk? Ez év ferbuárjában volt missed ab-m, utánna 3 és 2 héttel abrasiom, mert későn vették észre hogy 2 szarvú méhem van. Mikor lehet próbálkozni? Nagyon szeretnénk babát!

9 hetes terhességem halt el,befejezték.Majd 2 héttel kés?bb ismét abrasio, akkor derült fény arra, hogy kétszarvú méhem van.Azóta két halál pontos menstruációm volt.Mikor eshetek teherbe?Nagyon nagyon szeretnénk!Az id? teli felettem,lassan 10 éves a lányom is.

Legjobb válasz: Nekem is a 9. hétben derült ki, hogy elhalt a terhességem. De nekem az orvos az mondta, hogy 1 mensit várjunk meg, és már próbálkozhatunk is. Szerinte ezután gyorsabban össze is jön a baba, mert a mûtét miatt "tisztább" lesz a méh és jobban meg tud tapadni. Ha pontosak voltak a menstruációid is, akkor meg valószínûleg teljesen rendben mûködik nálad minden. Akkor pedig semmi akadálya az újabb babának. Sok sikert!

Nekem is a 9. hétben derült ki, hogy elhalt a terhességem. De nekem az orvos az mondta, hogy 1 mensit várjunk meg, és már próbálkozhatunk is. Szerinte ezután gyorsabban össze is jön a baba, mert a mûtét miatt "tisztább" lesz a méh és jobban meg tud tapadni. Ha pontosak voltak a menstruációid is, akkor meg valószínûleg teljesen rendben mûködik nálad minden. Akkor pedig semmi akadálya az újabb babának. Sok sikert!
Nekem anno 3 hónapot mondott a doki mint várakozási idõ, van aki fél évet javasol.
Két hónap pihenés és felkészülés, két hónap pontos vérzéssel elég lehet. Ha nem elég, a baba úgysem fog megmaradni. Azt szokták mondani, hogy ha volt orvosi beavatkozá( küret), akkor érdemes három hónapot várni. De lehet, hogy én se bírnék addig, és a te helyzetedben nekilátnék a babaprojektnek. Fõleg ilyen gyerekcsináló (esõs) idõben.

Ma van 2 hónapja, hogy missed ab-om volt. Nem mindig védekeztünk. Csináltam 2 hete tesztet, negatív. Normális, hogy még mindig nem jött meg?

Kétnaponta nézem a törpemikroszkópot, nem páfrányos. A hasam már 3 hete úgy fáj, mint amiel?tt megjön. Dokihoz csak jöv? héten tudok menni, el?tte akarok csak tesztelni. Szeretném, ha baba lenne, de félek, hogy megint negatív lesz a teszt... Folyásom néha van csak, krémes, fehér.

Legjobb válasz: Elvileg 6 héttel utána meg szokott jönni... Szerintem is várj pár napot, és ismételd meg a tesztet! Nem kizárt, hogy megint babás vagy!

Elvileg 6 héttel utána meg szokott jönni... Szerintem is várj pár napot, és ismételd meg a tesztet! Nem kizárt, hogy megint babás vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!