Találatok a következő kifejezésre: 2 hete mikor áll el (3 db)

2 hete szültem, mikor áll el a vérzés? Vagy mindenkinél más és más?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ szülésem után 6 hétig tartott,a másodiknál pedig 4 hétig.De ez mindenkinél változó.Van akinél elõbb is elmúlhat.

Nekem az elsõ szülésem után 6 hétig tartott, a másodiknál pedig 4 hétig.De ez mindenkinél változó.Van akinél elõbb is elmúlhat.
Május 21-én szültem és azt mondták egyénileg változó, de 6 hétig is eltarthat ne használj tampont csak betétet.

Szülés előtt álló kismamák mivel, hogyan ütitek el az utólsó 1-2 hetet?

Tudom lehet buta kérdés, de én már nem tudok mit kezdeni magammal, augusztus 10-re vagyok kiírva, els? baba és már türelmetlenül várjuk. Szerintem ezek az utólsó hetek nehezebben telnek mint az el?z? 7-8 hónap.Nem tudom magam semmivel lekötni, csak a szülésre és a kislányomra tudok gondolni.

Legjobb válasz: Dettó.Én aug.2-re vagyok kiírva,és már nagyon izgulok,semmi másra nem tudok gondolni.Nekem is kislányom lesz.Elsõ. Állandóan magamat figyelem,várom a magzatvízfolyást,a fájásokat...napi 3-szor nézem át a csomagot. Nem tudom magam lekötni.

Dettó.Én aug.2-re vagyok kiírva, és már nagyon izgulok, semmi másra nem tudok gondolni.Nekem is kislányom lesz.Elsõ. Állandóan magamat figyelem, várom a magzatvízfolyást, a fájásokat...napi 3-szor nézem át a csomagot. Nem tudom magam lekötni.
13:51-es nagyon tetszik amit leírtál ide:) ! Esküszöm már is jobban érzem magam.Sokat el fogom olvasni még! KÖszi!
Sziasztok! Én is tudom mit éltek át, de Nekem ma lenne a nagy nap menszi alapján. A felénél kb. átírták a dátumomat aug. 12.-re. Ma mentem Nst-re jelzem 37 hetesen és még így is visszább vettek 1 héttel. Megint átírtak Aug.19-re. Ebbõl azt következtetem, hogy az én idõm soha sem fog eljönni. Én már nagyon nem bírom...
Szóval ez az...hát én elolvasom napi kétszer is...legalább a technikáról tudjak valamit..
szia! én egész nap a szobájában pakolgattam, 50szer átraktam a ruhákat, pakoltam a fiõkokat stb. de tényleg már csak azt vártam, mikor jön az elsõ fájás. ja és mindent elolvastam azzal kapocsolatban, h mit kell tenni egy pár napos babával.
Miért írják át a dátumot?Ezek szerint a 12.heti UH-on sem mértek pontosan?Miért mondják , h az a mérvadó és a legpontosabban akkor állapítható meg a terhesség kora?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és köszönöm, hogy vetted a fárattságot és begépelted 13:51-es azt a hosszú szöveget, tényleg jó olvasni, bíztó és hiába leírja a fájdalmat mégis nyugtató, szerintem ez nem csak nekem de másoknak is segít, minden jó nektek:)
Szia.Én is így voltam , mint te.Most három hónapos a kislányom, és szülés elõtt annyira izgultam, hogy már semmi másra nem is tudtam gondolni.Csak a picimre.És annál szebb dolog nincs az életben, amikor végre a picidet a karjaidba veheted.Majd meglátod milyen jó!Szerintem sokan vannak ezzel így.Nagyon boldog babavárást!És könnyû szülést kívánok neked!:o)
Én ugyanígy vagyok.Augusztus 16 már a harmadik dátumom.
Ez a "szülésbátorító" szöveg segített közületek valakinek? Szülés alatt tudtatok a részletekre figyelni? 39 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Jaj igen már nagyon várom, rettenetesen félek a szüléstõl mert ismeretlen számomra hiszen elsõ baba, tudom és próbálok lelkiekben felkészülni, hogy fájni fog, de mégis nagyon várom, mert akkor már tudom, hogy nem sok van hátra és végre láthatom a kis drágámat:)
Pihenj, pihenj, pihenj!! Utána úgysem fogsz-rossz szlogen, de így van... Nézz filmeket, olvass, sétálj, ha nincs kánikula. Rendezgesd a kicsi ruháit, készíts össze a bõröndöd és PIHENJ_) Én nagyon jól megvoltam egybe, én akkor már nem akartam különválni:-) Mindenki várta a babát, de nekem jó volt egyben (kicsit féltem az utána következõ felelõsségtõl)
1. vagyok. Van egy orvos által írt ½szülésbátorítóm½! Ha gondolod elküldöm.
Szia! Én 15-re vagyok kiírva! De már nagyon türelmetlen vagyok:(! Szeretnék már szülni persze nagyon félek is közben! 1 válaszoló. Ha belinkeled a kérdezõnek azt a bátorítót én is szívesen olvasnám:) !
A kérdező hozzászólása: Igen azt nagyon megköszönném:)
be kell gipszelni!! ez most komoly!!
Zárd be az ajtót legközelebb.
Már bocs, de apád se komplett. Õ is csinálja, most miért kellet ezt így lereagálnia? Egyébként el fog múlni a fájdalom. Ugyanolyan, hogy pl beütöd a lábad, kezed stb, zúzódnak a szövetek, ami fáj. Ugye bekékül, lilul stb. De elmúlik az is, ez is el fog, csak lehet, hogy mivel érzékenyebb (tele van idegvégzõdéssel a pénisz), mint a karod, ezért tovább tart a gyógyulás.
Hány éves vagy? Ha nem múlik el, irány a doki! De a storyt meséld ám el a dokinõnek is! :D
Miylen egy álszent faterod van neked...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!