Találatok a következő kifejezésre: 2 hete meg de (512 db)

Mit csináljak, hogy megjöjjön a menzeszem? 2 hete késik de tutira nem vagyok terhes. Jövőhéten bálba megyek és nem szeretném ha pont akkor lenne meg.

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy mi az oka annak, hogy nem jött még meg. Ha tabit szedsz, akkor tudod kontrollálni, de ha nem, akkor szerintem el kellene menned orvoshoz, mert az nem természetes, mikor 2 hetet késik, ha egyébként elég pontosan megjön. Általában az ilyenek hátterében a stresszes életmód, étkezési zavar vagy valami más probléma áll (ciszta is tud ilyet okozni pl.)

Ez attól függ, hogy mi az oka annak, hogy nem jött még meg. Ha tabit szedsz, akkor tudod kontrollálni, de ha nem, akkor szerintem el kellene menned orvoshoz, mert az nem természetes, mikor 2 hetet késik, ha egyébként elég pontosan megjön. Általában az ilyenek hátterében a stresszes életmód, étkezési zavar vagy valami más probléma áll (ciszta is tud ilyet okozni pl.)
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok nem tablettázok és nemis vagyok stresszes. valami citrom vagy bor állitólag h segit elõbbre hozni de nem tudom pontosan és addig nem merek belefogni abba segitsetek mit csináljak, hogy hamarabb megjöjjön.
Szerintem is mindenképp menj el a nõgyógyászhoz, megvizsgál, és esetleg ad olyan gyógyszert, ami helyreállítja a ciklust. Ihatsz még napi 2 csésze cickafark teát is, de menj el az orvoshoz is.

Múltkor kiderült hogy megcsalt de mondom jól van kapsz 2 hetet és meglátjuk és életem legboldogabb 2 hete volt de 3 hónapja volt most meg nem is érdekelődik de ma szembe jött az a gyerek akivel megcsalt. Nem értem mért csinálja ezt?

Amikor szembe jött úgy voltam vele hogy nem én leszek az okosabb aztán visszajött 1 csajjal mondom oké... és erre be villant 1 mosolyt hogy szarügy hogy semmit se birtál tenni... aztán megbeszéltük barátnömmel elég jó volt vele az az 1 óra még aztán haza jöttem és olyan velem hogy felhivom nincs ideje meg jól van jól van de 1-re többször amikor ott van mellettem nagyon aranyos és édes de ha haza jövök hétvégén akkor le se vagyok szarva mintha ha eddig nem tettem volna érte semmit Tudna valaki segiteni?

Legjobb válasz: Aki egyszer megcsal, az többször is megteszi.

Aki egyszer megcsal, az többször is megteszi.
Elsõnek igaza van, de onnantól, hogy megcsalt, totál értelmetlen a kérdés.

Majdnem 2 hete szültem, de már nagyon vágynék egy fürdőkádban való fürdésre és nem tusolásra. Szerintetek 1-2 alkalommal még szabad?

Legjobb válasz: Én 3 hétig bírtam kádban fürdés nélkül, persze nem órákig áztattam magam, éppenhogy beleültem 2-3 percre.

Én 3 hétig bírtam kádban fürdés nélkül, persze nem órákig áztattam magam, éppenhogy beleültem 2-3 percre.
Szia! 6 hetig nem szabad semmi ilyesmit. Ugyanis a meh ilyenkor meg egy nyilt seb es 6 het kell neki, hogy begyogyuljon. Varj meg egy honapot, nehogy baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Akkor marad a tusolás :) Köszönöm a válaszod!
Szerintem sem jó ötlet. Elsõvel egyet értek, + a meleg víz vérbõséget okoz.
Én is alig vártam a 6 hetes kontrollt. A fertõzésveszély miatt fontos, ezért kell a házasélettel is várni...

Miért nem jön meg? Már több mint 2 hete meg kellett volna jönnie de nem jött meg, vettem tesztet ami negatív lett de elmentem nőgyógyászatra, hogy nincs-e valami baj! Õ azt mondta nem vagyok terhes. (volt ultrahang) és majd megjön!

Folyamatosan görcsölök mostanában megint viszont a menstruációnak semmi nyoma! Attól félek, hogy van valami baj és nem vette észre! De a terhesség csak felt?nt volna neki nem?

Legjobb válasz: Szia!Én már rengetegszer voltam ebben a helyzetben.Pont ugyanezen mentem át,mint Te,és hidd el,ezzel a problémával nem vagyunk egyedül;-)Nem tudom,hogy rendszeres-e a menstruációd,mert én 18 éves vagyok és még mindig nem állt be.Egyébként az orvos azért orvos,hogy mindent észrevegyen,nyugi nem lesz ott baj!:)Mástól is fájhat a hasad,millió oka lehet...vagy idegi alapon is.De ha 1,5 hét múlva sem fog javulni,akkor menj vissza feltétlenül!

Szia!Én már rengetegszer voltam ebben a helyzetben.Pont ugyanezen mentem át, mint Te, és hidd el, ezzel a problémával nem vagyunk egyedül;-)Nem tudom, hogy rendszeres-e a menstruációd, mert én 18 éves vagyok és még mindig nem állt be.Egyébként az orvos azért orvos, hogy mindent észrevegyen, nyugi nem lesz ott baj!:) Mástól is fájhat a hasad, millió oka lehet...vagy idegi alapon is.De ha 1, 5 hét múlva sem fog javulni, akkor menj vissza feltétlenül!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!! A menstruációm rendszeresnek mondható 3-4 ap késés fordult eddig elõ! De ez most rendesen bezavart... :( Félek is még mindig! És ha nem jön meg mennem is kell majd vissza, de remélem a legjobbakat!

Félek h teherbe estem, 2 hete késik, de lehet h azért mert nagyon ideges vagyok emiatt hisz még elég fiatal vagyok! Hány hetes korig lehet elvetetni a gyereket?

Legjobb válasz: Elõször is bizonyosodj meg arról hogy terhes vagy-e vagy sem. Azt mondod nagyon fiatal vagy, ezért lehet hogy most nem azért késik mert babát vársz, hanem más okok miatt. Vegyél 1 terhességi tesztet, gyógyszertárban, drogériában kapható. Ha a teszt szerint terhes vagy, azonnal fordulj orvoshoz mert a hetek gyorsan telnek. A terhesség megszakitására a terhesség 12.-ik hetéig van lehetõség. Mindenképpen gondold át, mert ez egy nagyon komoly döntés.

Elõször is bizonyosodj meg arról hogy terhes vagy-e vagy sem. Azt mondod nagyon fiatal vagy, ezért lehet hogy most nem azért késik mert babát vársz, hanem más okok miatt. Vegyél 1 terhességi tesztet, gyógyszertárban, drogériában kapható. Ha a teszt szerint terhes vagy, azonnal fordulj orvoshoz mert a hetek gyorsan telnek. A terhesség megszakitására a terhesség 12.-ik hetéig van lehetõség. Mindenképpen gondold át, mert ez egy nagyon komoly döntés.

Bromocriptintől álmosság? 2 hete szedem, de leesik a fejem délutánonként, totál kiütöm magam, este meg nem tudok elaludni, álmodom mindenfélét. Meddig lesz ez így?

Legjobb válasz: Én hetek óta szedem,szép fokozatosan "szoktattam" magam hozzá,de mindjárt alszom itt az irodában :) elõször csak este szedtem be,az alvással nem volt gondom....csak napközben vagyok kész.....viszont szedtem már többször ,évekkel ezelõtt,akkor semmi bajom nem volt tõle :(

Én hetek óta szedem, szép fokozatosan "szoktattam" magam hozzá, de mindjárt alszom itt az irodában :) elõször csak este szedtem be, az alvással nem volt gondom....csak napközben vagyok kész.....viszont szedtem már többször , évekkel ezelõtt, akkor semmi bajom nem volt tõle :(
Én is teljesen kész vagyok tõle, egész nap aludnék.Fokozatosan szoktatom magam hozzá, 2 hete szedem, de még mindig szédülök egy kicsit tõle.

A terhességi tesztet csak menstruáció előtt és után pár nappal lehet elvégezni? Mert nekem addig még 2 hét lenne, de már nagyon érdekel az eredmény.

Legjobb válasz: Hát ha két hét lenne még a menzeszig, akkor jó eséllyel nem vagy terhes, mert kb. most van csak ovulációd...

Hát ha két hét lenne még a menzeszig, akkor jó eséllyel nem vagy terhes, mert kb. most van csak ovulációd...
Ez biztos csak egy újabb vicces kedvû kisgyerek..... Na de félre a tréfával, igen terhességi tesztet érdemes a menzesz várható idõpontja után egy nappal megcsinálni, akkor már valószínûleg kimutatja, ha valaki terhes. Ha neked addig még két hét van, akkor (mint az elsõ válaszoló is írja), még csak most van az ovulációd, mos kell akcióba lépned a pároddal! Szóval mindent bele! :-)
Azt nem értem miért kell ilyen hamar tesztelni... Én 2 hetet tudtam várni miután késett pedig nagyon furdalt a kiváncsiság. Megértem én hogy sokan próbálkoznak hónapok/évek óta és minden vágyuk a 2csíkocska. De az is tény hogy nagyon sok terhesség véget ér mielött még az anya észrevenné. Ezzel saját magukkal szúrnak ki a nõk, mert így egy olyan babát fognak gyászolni akirõl alap esetben nem is tudnának :-(
én is kivártam a 2 hetes késést mint az elõttem szóló. megérte, mert kevesebbet idegeskedtem hogy mikor jutok dokihoz és nem csak felpuhulást meg petezsákot láthattam hanem a babómat szívhanggal, ami sokkal jobb volt :) meg így persze nem kellett azzal szenvednem hogy reggel teszteljek, délutániból is virított a 2 csík pillanatok alatt
3-as vagyok. Szerintem nekem is virított volna délutániból is de azért reggel csináltam elsõ pisibõl, na azt kivárni állati nehéz volt, mert elötte nap délután vettem a tesztet.... De pisilés után 5mp nem kellett már ott volt :-) most már csak 6 kegyetlenül lassan vánszorgó hét és itt lesz az eredmény a kezemben :-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

14 éves kutyám több mint egy hónapja kezdett tüzelni, a vérzés már 2 hete elmúlt, de még mindig nyüszít egész nap, amit 3 hét után már nem szokott. Lehet hogy "megbolondult", mert sosem volt vemhes?

Azt hallottam hogy ha úgy éli le az életét egy szuka hogy nem szül kölyköket akkor megbolondul. Annak mik a tünetei? Az hogy állandóan vinnyog meg le akar menni sétálni az lehet ennek a jele, vagy elhúzódhat 5 hétig a tüzelés? Félek hogy már "így" marad, elég idegesít? a folyamatos nyüszítése meg gondolom neki sem jó.

Legjobb válasz: az hogy megbolondul hülyeség... inkább az lehet az oka, hogy 14 évesen szervi bajai vannak amik fájdalmat okoznak neki

az hogy megbolondul hülyeség... inkább az lehet az oka, hogy 14 évesen szervi bajai vannak amik fájdalmat okoznak neki
Egyetértek, orvoshoz kéne vinni. (Egyébként ha egy tüzelõ szuka nem kap kant, akkor akár 6-8 hétig is elhúzódhat a tüzelési idõszaka, láttam már néhány ilyet.) A kutyák nem bolondulnak meg, ha nem lehetnek kölykei. Náluk ez nem úgy mûködik mint az embereknél, õk nem így élik ezt meg, hülyeség, amit hallottál. A kutyát pedig tessék elvinni állatorvoshoz! Szerintem.
Annak, ha egy szuka kutya nem szül, semmi hátránya nincs...Sõt! Az ellés megviseli az állat szervezetét. Lehet, hogy elhúzódik a tüzelés, de lehet, hogy egész más baja van, érdemes lenne orvoshoz elvinni, ha nem javul.
Akárhogy is, 14 évesen nem szabad ellenie, túlságosan öreg hozzá. Nem hiába hagyják abba a tenyésztést 6 évesen a szukáknál. Az, hogy kell kölyök, hülyeség. Náluk az egész ellés, anyaság csak hormonális szinten történik. Amellett, hogy fizikailag mennyire megviseli a kutyákat az egész macera, a vemhesség, szoptatás, stb., a kölykök nem lennének egészségesek, hisz túl idõs a szuka. És amit kevesen tudnak, 7-8 éves kor fölött a mutációs betegségek gyakorisága megugrik (ez az embereknél is jelen van 35-37. évtõl). Mindenképp vidd orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Nem hinném hogy fájdalma van, mindig akkor nyüszög amikor már nagyon le akar menni pasizni, meg mikor kaját kunyerál. Már egy kávét sem tudok úgy meginni hogy ne sírna hogy adjak már neki is valamit. Legfinomabb falatokat kapja, de még éjfélkor is enne, nem volt õ ilyen. Ezért gondoltam hogy a hormonok a felelõsek, és mert most a tavaszi tüzelés óta sokkal nyûgösebb és nem akar elmúlni.

Mar 2 hete meg kellett volna jönnie. Folyton ügyérzem h meg fog de semmi. Vettem mar egy tesztet ami negatív lett. Mi lehet? Valakivel mar volt ilyen?

Legjobb válasz: Én még nem voltam így, de állítólag attól, hogy a teszt negatív még lehetsz terhes. De lehet a stressztõl vagy egy kisebb felfázástól is.

Én még nem voltam így, de állítólag attól, hogy a teszt negatív még lehetsz terhes. De lehet a stressztõl vagy egy kisebb felfázástól is.
Meg lehet hormonprobléma is, szerintem menj dokihoz csináljon egy vérvételt.

Próbáltátok már Shobert Norbi 1000 kalóriás kazettáját? Tapasztalatok? Én 2 hete csinálom, de eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon kemény, de 2 kilót fogytam, így elszánt vagyok!

Legjobb válasz: én inkább izmosításra használtam,szerintem nagyon jó videó. arra figyelj,hogy váltogasd a kazettákat,mert ha mindig ugyanazt csinálod hamar megszokja a szervezeted és nem fog tovább használni.

én inkább izmosításra használtam, szerintem nagyon jó videó. arra figyelj, hogy váltogasd a kazettákat, mert ha mindig ugyanazt csinálod hamar megszokja a szervezeted és nem fog tovább használni.
Én imádom:D Nagyon jól átmozgat és tökre élvezem az edzést

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!