Találatok a következő kifejezésre: 2 hete meg (1592 db)

A 2 gyógyszer összetevõje ugyanaz, tehet olyan, mint ha nem is váltottál volna.
Nem lehetsz terhes.

Melyik lenne az amelyik jobb? Melyikkel érnék el többet rövid idő alatt? Július 7-ig kellene fogyni kb 5 kilót. Az 2 hét még.

Sziasztok! Szeretnék fogyni, de melyik diéta a jobb ??

Legjobb válasz: Még valami: ne 2 hét alatt akarj mindent elérni. Nem két hét alatt szedted fel azt az akárhány kilót, ne siettesd. Ja és mielõtt bárki idepofátlankodna még a hülye szövegével: IGENIS SZABAD ENNI 6 UTÁN! lehetõleg lassú felszívódású fehérjét. pl. sovány túrót, fehérjeturmixot stb., és edzés után is pótold a fehérjét. Na mindegy, ezeket majd elolvasod részletesebben, ha érdekel :D (bocs hogy ennyit írkáltam)

Még valami: ne 2 hét alatt akarj mindent elérni. Nem két hét alatt szedted fel azt az akárhány kilót, ne siettesd. Ja és mielõtt bárki idepofátlankodna még a hülye szövegével: IGENIS SZABAD ENNI 6 UTÁN! lehetõleg lassú felszívódású fehérjét. pl. sovány túrót, fehérjeturmixot stb., és edzés után is pótold a fehérjét. Na mindegy, ezeket majd elolvasod részletesebben, ha érdekel :D (bocs hogy ennyit írkáltam)
A kérdező hozzászólása: semmi baj h ilyen sokat írtál. sõt köszönöm ((: Hát remélem h lesz akarat erõm :) köszönöm :D
szia, akár végig, pihenj és pihenj, minden jót
Igazából megjósolhatatlan, de a pihenést betartva akár túl is hordhatod.
Szigorú pihenéssel és gondolom az orvos írt magnéziumot, No-Spa-t, akkor sokáig. Nekem az elsõ terhességgel 35 hetesen volt ilyen egyik hétrõl a másikra, 38.hétig délben napi 1 órát feküdtem és csak magnéziumot szedtem, 38 héttõl semmit és 40+6 naposan megindították a szülést, mert ugyanabban az állapotban voltam, mint a 35 hetesen. Pihenj és vigyázz Magadra!
Nekem is a 32.héten pár nap leforgáa alatt lett 1100 -as méhszájam.Én folyamatosan fekeüdtem a 36.hétig.Most már a 38.héten vagyok és várom a kicsi fiam, hogy kibújjon.Úgyhogy nyugi, ne stresszelj, pihenj, pihenj....!!!!!

Az normális hogy missed ab után több mint 2 héttel még mindig vérezgetek egy nagyon picit minden nap?

8 hetes volt amúgy a terhesség amikor elhalt.

Legjobb válasz: SZia!Szerintem normális nekem holnap lesz két hete hogy volt a mûtét és én is barnázok még mindíg!Jövõ héten megyek a dokimhoz.Nekem 11 hetes volt a terhességem.Esetleg ha azóta voltál dokinál kérlek írd meg hogy mit mondott.köszi

SZia!Szerintem normális nekem holnap lesz két hete hogy volt a mûtét és én is barnázok még mindíg!Jövõ héten megyek a dokimhoz.Nekem 11 hetes volt a terhességem.Esetleg ha azóta voltál dokinál kérlek írd meg hogy mit mondott.köszi
ezt elnéztem!!!bocs

Császár után 2 héttel még mindig, ha pisilok behúzódik a köldököm és a varrás tájéka. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, ne aggódj! Kell néhány hét, mire teljesen felépülsz! Ráadásul a mûtét helye még sokáig érzékeny lehet, fõleg a frontokra! Én már lassan négy hete vagyok túl a császáron és most kezdek jobban lenni, de még azért sokszor fájdogál a hasam alja. Jobbulást!

Igen, ne aggódj! Kell néhány hét, mire teljesen felépülsz! Ráadásul a mûtét helye még sokáig érzékeny lehet, fõleg a frontokra! Én már lassan négy hete vagyok túl a császáron és most kezdek jobban lenni, de még azért sokszor fájdogál a hasam alja. Jobbulást!

Miért nem jön meg? Már több mint 2 hete meg kellett volna jönnie de nem jött meg, vettem tesztet ami negatív lett de elmentem nőgyógyászatra, hogy nincs-e valami baj! Õ azt mondta nem vagyok terhes. (volt ultrahang) és majd megjön!

Folyamatosan görcsölök mostanában megint viszont a menstruációnak semmi nyoma! Attól félek, hogy van valami baj és nem vette észre! De a terhesség csak felt?nt volna neki nem?

Legjobb válasz: Szia!Én már rengetegszer voltam ebben a helyzetben.Pont ugyanezen mentem át,mint Te,és hidd el,ezzel a problémával nem vagyunk egyedül;-)Nem tudom,hogy rendszeres-e a menstruációd,mert én 18 éves vagyok és még mindig nem állt be.Egyébként az orvos azért orvos,hogy mindent észrevegyen,nyugi nem lesz ott baj!:)Mástól is fájhat a hasad,millió oka lehet...vagy idegi alapon is.De ha 1,5 hét múlva sem fog javulni,akkor menj vissza feltétlenül!

Szia!Én már rengetegszer voltam ebben a helyzetben.Pont ugyanezen mentem át, mint Te, és hidd el, ezzel a problémával nem vagyunk egyedül;-)Nem tudom, hogy rendszeres-e a menstruációd, mert én 18 éves vagyok és még mindig nem állt be.Egyébként az orvos azért orvos, hogy mindent észrevegyen, nyugi nem lesz ott baj!:) Mástól is fájhat a hasad, millió oka lehet...vagy idegi alapon is.De ha 1, 5 hét múlva sem fog javulni, akkor menj vissza feltétlenül!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!! A menstruációm rendszeresnek mondható 3-4 ap késés fordult eddig elõ! De ez most rendesen bezavart... :( Félek is még mindig! És ha nem jön meg mennem is kell majd vissza, de remélem a legjobbakat!

Már 2 hete meg kéne, hogy jöjjön a menstruációm, ehelyett fehérfolyás jön. Ez mit jelent?

Sokszor szokott késni, mert nem szedek tablettát, és tudom, hogy nem vagyok terhes, mert a párommal védekezni szoktunk. de nagyon aggaszt ez a sok fehér trutyi. szerintetek ez miért van?

Legjobb válasz: Egy, nem azért késik, mert nem szedsz tablettát. Normál esetben max pár napot késik, és azt is csak ritkábban. A két hét már nem normális, fõleg akkor nem, ha gyakori. Mindenképp keress fel ezzel egy orvost. Kettõ, ha csak most van fehérfolyásod, vagy csak most ennyire erõs, akkor valami fertõzés lehet, de nem vagyok szakértõ. A harmadik egy kérdés: mivel védekeztek? Mert ha óvszerrel, akkor nem mondom, hogy valamit elkaptál a barátodtól, õt is vidd kivizsgáltatni, de ha máshogy, akkor vidd õt is!

Egy, nem azért késik, mert nem szedsz tablettát. Normál esetben max pár napot késik, és azt is csak ritkábban. A két hét már nem normális, fõleg akkor nem, ha gyakori. Mindenképp keress fel ezzel egy orvost. Kettõ, ha csak most van fehérfolyásod, vagy csak most ennyire erõs, akkor valami fertõzés lehet, de nem vagyok szakértõ. A harmadik egy kérdés: mivel védekeztek? Mert ha óvszerrel, akkor nem mondom, hogy valamit elkaptál a barátodtól, õt is vidd kivizsgáltatni, de ha máshogy, akkor vidd õt is!

Normális, ha fogtömés után 2 héttel még érzékeny a fogam?

Nem mindig, de ma pl. ebédnél, nagyon megfájdult, nem tudom mitől. Lehet hogy hidegre ettem meleget. Utána kocogtattam, és akkor is érzékeny volt. Most elmúlt, de még kicsit ha megkoccintom érzem, hogy picit érzékeny.

Legjobb válasz: Ha 2 hónap után is így marad, akkor menj vissza a dokihoz. Lehet közel van az ideg és az okozza.

Ha 2 hónap után is így marad, akkor menj vissza a dokihoz. Lehet közel van az ideg és az okozza.
Nekem is ez volt, egy hónapig is érzékeny volt. Utánna meguntam, fogorvost váltottam, õ meg használt ilyen hõszigetelõ alábélelést és soha többet nem volt érzékeny semelyik sem. Ajánlok neked is hasnolót.

Mi lehet az oka, hogy nem fogyok semmit 2 hétig? Még ment is fel pár deka.

Nem ettem többet és tornázok is majdnem minden nap 45-60 percet.

Legjobb válasz: Mi lehet az oka ? Hát ez egyértelmû pedig . Azért nem fogysz mert még mindig viszonylag sok kalóriát eszel meg,fedezi a szükségletedet és a szervezeted egyenlõre nem nyúl a rajtad fölhalmozott zsírhoz,mert még nincs rákényszerülve. Ha még kevesebbet eszel akkor már viszont kénytelen lesz hozzányúlni és akkor újra fogysz.

Mi lehet az oka ? Hát ez egyértelmû pedig . Azért nem fogysz mert még mindig viszonylag sok kalóriát eszel meg, fedezi a szükségletedet és a szervezeted egyenlõre nem nyúl a rajtad fölhalmozott zsírhoz, mert még nincs rákényszerülve. Ha még kevesebbet eszel akkor már viszont kénytelen lesz hozzányúlni és akkor újra fogysz.
A kérdező hozzászólása: Hát pedig ha ennél kevesebbet ennék, bizony kidõlnék. 1000, max 1200 kcalt eszek naponta. Ezt lassan 5 hónapja.

Mit tegyek? Barátnõm 2 hete meg csalt, smárolt egyik sráccal pont ma mondta el, de én attól félek h újra meg teszi, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szakíts vele, vagy bízz meg benne. De ne félj tõle, meg ne féltékenykedj minden hülyeségen majd, mert az idegesítõ.

Szakíts vele, vagy bízz meg benne. De ne félj tõle, meg ne féltékenykedj minden hülyeségen majd, mert az idegesítõ.
Hagyd ott, úgy látszik, mást szeret, illetve, hogy téged nem, az biztos.
Én a helyedben elhagynám. Aki egyszer megteszi , az többször is meg fogja sajnos... Szerintem az ember ilyen téren nagyon ritka, ha változik...
Valamelyik nap pont volt egy ilyen kérdés, azt tanácsoltuk neki, hogy mondja el a barátjának (lehet h neked), jó tudni, hogy nem csak a levegõbe válaszolgatunk itt, hanem van, aki meg is fogadja. :D Hát gondold el, hogy neked mennyire fér ez bele. Bár azt szokás mondani, hogy aki egyszer megtette, másszor is meg fogja tenni... És lehet hogy akkor már nem csak csók lesz. Kérdés, hogy mennyire akarta õ ezt, meg mennyire bánta meg a szíve mélyén. Mert más az, hogy az ember mondogatja, hogy "jaj nem jelent semmit, téged szeretlek" blabla, miközben magának is hazudik, mert nem érzi már jól magát a kapcsolatototokban, csak még õ sem jött rá erre így. Ha ez van, akkor elõbb-utóbb, lehet h más miatt vagy emiatt, de úgyis szétválnak útjaitok. Ha neked ez a csók is elég hozzá, hogy ezt végiggondold és ez a helyzet, amit leírtam/ez várható, akkor jobb, ha nem húzzátok egymás idejét, és szakítasz vele.
dobd
Nekem az a véleményem, hogy az esetek többségében nem maga a megcsalás a baj, hanem az azt kiváltó elözmények. Mindenképpen beszéljetek errõl! Derítsétek ki együtt, hogy mi vezetett idáig. Nagyon fontos, hogy ne vádaskodjatok, ne vágjatok egymás felé meggondolatlan szavakat. Valószínûleg mind a ketten hibáztatok. Írtad, hogy kevesebbet találkoztok, mint korábban, és kevesebbet is tudtok beszélgetni. Talán emiatt elbizonytalanodott, hogy szereted- e még. Talán csak magának akarta bizonyítani, hogy õ még mindig vonzó és ha neked nem kell, másnak majd igen. Ez persze nem azt jelenti, hogy helyes, amit tett. És az sem helyes, hogy úgy csinál, mintha minden rendben lenne, miközben semmi sincs rendben. Persze így ismeretlenül nem fogom tudni kitalálni, hogy hol rontottátok el, a fenti gondolatmenet csak egy lehetõség. Nektek kell rájönni, mi a baj, vagy mik a bajok. Ki tudja, mióta vannak szõnyeg alá söpört sérelmeitek. Ha megvan, mi a baj, akkor el lehet kezdeni gondolkodni a megoldáson. És akkor át lehet gondolni, hogy érdemes idõt és energiát feccölni a kapcsolatba, és helyrehozni, vagy jobb szakítani.
A kérdező hozzászólása: mert hát végül is nekem nem õ volt az elsõ... de az elsõ volt aki meg tudott tanítani szeretni, és most h nem olyan sokat tudunk együtt lenni mert mostanábba sok a dolgom, ráadásul a telefonomat is el hagytam.... és nem sokat beszélünk, de személyesen meg tök happy minden, mintha misem tõrtént volna
Kérdezd meg tõle, vagy gondolkozz el mi lehetett az oka és annak alapján próbálj változtatni, ha tudsz.
A kérdező hozzászólása: De én azért félek mert a sráccal sokat van együtt (de nem kettesben)és hát kicsit szarul esik h sokat vannak együtt
Nem mondom h hagyd ott holott ez lenne a reális, de a szív nem mindig reális. Az biztos ha vele maradsz soha nem leszel nyugodtan! Mindenekelõtt jól kikellene beszélnetek ezt a dolgot együtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!