Találatok a következő kifejezésre: 2 hete jött meg. Szedjek (3 db)

2 nap elfelejtettem bevenni, előző héten jött meg nekem, valahogy elfelejtkeztem arról, hogy új hét kezdődik és újat kell kezdenem. Mi a teendő? Fel kell keresni az orvost, vagy szedjem nyugodtan tovább,

Azóta már bevettem a hiányzó kett?t, és tegnap már a normális megszokott id?ben vettem be.

Legjobb válasz: Észt nem lehet receptre kapni sajnos...

Észt nem lehet receptre kapni sajnos...
A kérdező hozzászólása: Ha képtelen vagy egy kérdésre normálisan válaszolni, akkor ülj vissza az iskola padba mert még túlságosan ostoba vagy ahhoz, hogy emberek között élj.
szedd végig a levelet, közben kiegészítõ védekezés.
Érdekes hogy az összes nyomorék tinilány még annyit sem tud megcsinálni, hogy rendszeresen szedjen egy tablettát mégis én vagyok az ostoba mindig. :)
40%-os, te ott is bunkón válaszolsz és ostobázol, ahol normálisan szedik a "tinilányok" a tablettát. Nem kell kifogás arra, hogy egy neveletlen senkiházi vagy!
Ez nem kifogás ez tény és. Kifogásokat maximum olyan emberek között keresek akiket kedvelek, de te nem olyan vagy túrórudi.
Mindenhol kötekedsz és bunkóskodsz, igazad van, ez ne kifogás, hanem tény. Az is, hogy a szüleid képtelen voltak egy [email protected]ál jobbat összehozni.

2 hete nem jött meg. Szedjek Norcolut tablettát azért, hogy menstruáljak?

Nemrég hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Nov. 6-án jött meg utoljára. Hétf?n csináltam tesztet, ami negatív lett. Az orvosom nem küldött el sem uh-ra, sem vérvételre - szerinte a teszt a két hetes késés után kimutatta volna már a babát...Úgy gondolom, hogy várnom kellene még a gyógyszer beszedésével - hátha megjön magától vagy esetleg mégis babát várok...Szerintetek?

Legjobb válasz: Csak azért hogy megjöjjön, ne szedd be. Én sem szedtem. Nem volt peteérésem, 3 havonta menstruáltam. Nekem is azt mondta a doki, hogy ad gyógyszert ami meghozza, de rákérdeztem és azt mondta, nem lesz hátránya(szõrõsödés, hízás...) ha nem jön meg. Én nem vettem be, rendezõdött a ciklusom:-)

Csak azért hogy megjöjjön, ne szedd be. Én sem szedtem. Nem volt peteérésem, 3 havonta menstruáltam. Nekem is azt mondta a doki, hogy ad gyógyszert ami meghozza, de rákérdeztem és azt mondta, nem lesz hátránya(szõrõsödés, hízás...) ha nem jön meg. Én nem vettem be, rendezõdött a ciklusom:-)
Nekem is két hetet késett a gyógyszer abbahagyása után. Azt megjött, utána mégegyszer, de aztán már nem.:) Türelem, ne szedj gyógyszert, amíg nem muszáj! Drukkolok! Egy 12 hetes kismami
Nõgyógyász tudja beállítani a megfelelõ adagot. Vissza kell menni a kezelõorvoshoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!