Találatok a következő kifejezésre: 2 hete jött meg (197 db)

Nekem 2 hétre jött meg a művi befejezés után. Kinek volt már ilyen?

Sajnos elhalt a magzatom 8 hetesen. Amikor észrevették már a 11. hétbe léptem volna. Aztán befejezte az orvos. Volt valakinek ilyen korán menstruációja, vagy ez valami más lehet.

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom a történteket! Én a mûtét után furcsán vérezgettem 2 hétig, volt pár nap, hogy semmi, aztán jött egy véradag és így tovább. Nekem a mûtét után 24. napra jött meg, de csak 3 napig tartott és nagyon kevés volt. Neked mikor múlt el a mûtét utáni vérzés, barnázás?

Szia! Sajnálom a történteket! Én a mûtét után furcsán vérezgettem 2 hétig, volt pár nap, hogy semmi, aztán jött egy véradag és így tovább. Nekem a mûtét után 24. napra jött meg, de csak 3 napig tartott és nagyon kevés volt. Neked mikor múlt el a mûtét utáni vérzés, barnázás?
A kérdező hozzászólása: Nekem csak 2-3 napig volt gyenge vérzésem. Most meg genge menstruációnak tûnik. Sajnos ezzel megint átélem az egészet, meg azt persze, hogy "nem vagyok terhes". Te hogyan lettél túl rajta. Nekem nagyon nehezen megy.

Ha nem védekeztünk a párommal .3x egymás után. és rá egy hétre pedig megjött akkor mi lehet? Mert a 2 hétre jött meg. Nem pedig szokásosan.

Legjobb válasz: ha nem védekeztetek, akkor teherbe eshettél...a többi hadoválásod meg nem értem, vegyél egy terhességi tesztet és tanulj meg fogalmazni

ha nem védekeztetek, akkor teherbe eshettél...a többi hadoválásod meg nem értem, vegyél egy terhességi tesztet és tanulj meg fogalmazni
én sem nagyon értem amit írtál csak azt vettem ki belõle, h nem védekeztetek! Akkor van esély a babára én a helyedben együttlét után 14 nappal elvégeznék egy tesztet, h tutira megnyugodjak! Egyébként ti most a szerencsére játszotok v mi? mert 3* egymás után már nem lehet azt mondani, h csak egyszer történt, mert az megesik na de háromszor! Ha nem akarsz gyereket védekezz!
Aktus után 2 héttel terhesteszt. Legközelebb meg több ész. Abortuszt akarsz, amikor mindenki számára elérhetõ és megfizethetõ a fogamzásgátlás?

Mi ez a sötétbarna folyás? 2 hete jött meg

22L

Legjobb válasz: Bioszóra, nagyjából 8.-os anyag. Peteéréskor is lehet minimális vérzés, ami elszínezi a folyást. Peteérés meg félidõben van.

Bioszóra, nagyjából 8.-os anyag. Peteéréskor is lehet minimális vérzés, ami elszínezi a folyást. Peteérés meg félidõben van.
A kérdező hozzászólása: azt tudom, de még nem vagyok félidõben, mert nem 28 naponta jön meg, hanem kb 33
A kérdező hozzászólása: és kb 8 napig van meg

Normális, hogy 2 hete jött meg utoljára és most volt pár csepp vér?

Ilyenkor nektek mikor szokott megjönni pontosan az el?z?t?l számítva 4 hét?

Legjobb válasz: Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?

Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?
Lehet, hogy az un. közti vérzésed volt.
Vszínûleg ovulációs vérzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Amúgy 1. válaszoló 16 múltam és 3 éve.

3 és fél hete volt missed abom. 2 napja jött meg a menstruációm és szinte folyamatosan ömlik belőlem a vér. Normális ez a vérzés?

Ez még a tisztulás vagy most már mindig ilyen lesz a mensturáció?

Legjobb válasz: 3 és fél hét után ez már mensi lesz. Hallottam ilyet, hogy van, akinek az elsõ nagyon erõs, szülés után is jellemzõ ez egyébként az 1. mensire... Én örülnék neki a helyedben, mert ez arra utal, hogy a nyálkahártyád regenerálódott. Feltéve, ha nincsenek benne nagy darabok!? Ezután már beáll szerintem, nem lesz mindig ilyen, nyugi! :) Nekem 2 hónapja volt a mûtét, és még mindig nem jött meg, a héten megyek dokihoz... :(

3 és fél hét után ez már mensi lesz. Hallottam ilyet, hogy van, akinek az elsõ nagyon erõs, szülés után is jellemzõ ez egyébként az 1. mensire... Én örülnék neki a helyedben, mert ez arra utal, hogy a nyálkahártyád regenerálódott. Feltéve, ha nincsenek benne nagy darabok!? Ezután már beáll szerintem, nem lesz mindig ilyen, nyugi! :) Nekem 2 hónapja volt a mûtét, és még mindig nem jött meg, a héten megyek dokihoz... :(
Szia! Sajnálom, ami veled történt. Nekem decemberben volt a mûtét, 30 napra jött meg, és nekem is nagyon erõs volt, és görcsöltem is. Utána visszaállt 28 napra a ciklusom, és a mennyisége is a szokásos volt.
nekem okt elején volt missed ab.nov.15-én jött meg, és a szokásos 4 nap helyett 1 hétig tartott, és sokkal erõsebb volt végig, mint azelõtt.utána beállt rendesen. A mûtét után én viszonylg sokáig tisztultam.Majd 1 hétig mindig volt valami
én nem görcsöltem, de a vetélés után nekem is nagyon bõ volt az elsõ vérzés, amolyan tisztuló vérzésnek fogtam fel. Utána nem tudom, milyen lehetett volna, mert fogigátlót kezdtem szedni, és az nagyon lecsökkentette a mennyiségét. Most hagytam abba a bogyót, ha ebben a hónapban nem lesz baba, akkor április végén elválik, hogy milyen menzim lesz.
Szia!Nem akarlak megijeszteni, de nem normális!Én ugyanigy jártam, de több, mint 8 hétig dõlt belõlem, aztán vettem pásztortáskateát, azt kezdtem inni és 3. napra teljesen elmúlt!A dokim nem talált semmit, azt mondta nem fogok elvérezni, azért kezdtem inni a teát, mert már elegem volt és nagyon le is gyengültem.Menj vissza az orvoshoz, aki mûtött, nézzen meg UH-gal, ha nem talál semmit, javaslom a teát!Gyors gyógyulást!

Terhes lennék? 2 héttel ezelőtt meg jött a menszeszem minden rendben volt ugy volt ahogy szokott de pár napja minden reggel hányingerrel ébredek nem akrokbabát még csak 19 éves vagyok!

Védekeztünk nem lehetek terhes nem merek tesztet venni félek az eredményétől . Szerintetek terhes vagyok ?

Legjobb válasz: 2 hét alatt nincs hányinger, fõleg nem minden reggel, ez inkább lesz fertõzés.

2 hét alatt nincs hányinger, fõleg nem minden reggel, ez inkább lesz fertõzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod :) Remélem igazad van :) csak az zavar semmi más bajom nincs csak reggeli hányingerek melyek kifejezetten terhességi tünetek , de az is igaz más tünet nincsen
Ez nem kifejezetten terhességi tünet, és ez önmagában kevés ráadásul még korai is lenne, nem vagy terhes.
1. Ha két hete volt rendellenes vérzésed, akkor az lehet akár terhesség jele is. 2. Minél elöbb vegyél tesztet, mert ha terhes vagy, akkor az vagy akkor is, ha nem tesztelsz, legfeljebb nem tudod. 3. Ha nem akarsz babát, akkor elöször tesztelj, és ha pozitiv, döntsd el (a pároddal együtt), hogy mit akartok a továbbiakban. Az elsönek: nem két hete volt együtt a barátjával a kérdezö, hanem két hete volt vérzése. Mellesleg két héttel a teherbeesés után már lehetek tünetek.
A kérdező hozzászólása: Rendellenes vérzésem nem volt. Tesztet venni fogok anyuval fogjuk megcsinálni. Nagyon remélem hogy nem vagyok terhes mert most fogok egyetemre menni és baba csak korlátozna :/
Ha a legszerencsétlenebb eset áll fenn, és az elõzõ ciklus elején termékenyült meg a petesejt, most 2 hete volt menzesze, akkor lehet 5-6 hetes terhes, annak lehetnek tünetei már, de ez a legrosszabb eset, mert "terméketlen" idõszakban volt spontán ovulációja. Matematikailag valóban lehetséges, igazad van kedves utolsó.
Majd irj hogy mi lett az eredmeny, szurkolok hogy ne legyel terhes.
Reméljük nem vagy terhes. :)

2 hónapja félbe kellett hagynom a Belara szedését, mert visszerek jöttek elő a lábamon. Azóta 2-szer jött meg, de csak 1-2 napig tartott (ált 6 napig szokott) Normális dolog ez? Mennyi idő még visszaáll a szervezetem? Összesen 2 hétig szedtem csak!

Legjobb válasz: ui.: persze, hogy abbahagyatta veled azonnal a dokid a belarát, hát trombózist is lehet kapni a fogamzásgálóktól, és ha már a visszereket is elõhozta, ki tudja még mit csinál az erekkel..

ui.: persze, hogy abbahagyatta veled azonnal a dokid a belarát, hát trombózist is lehet kapni a fogamzásgálóktól, és ha már a visszereket is elõhozta, ki tudja még mit csinál az erekkel..
Hát szerintem ez a baj, hogy 2 hétig szedted és nem szedted végig a levelet. Szerintem attól megzavarodott a hormonháztartásod.
A doki azt mondta, hogy 2 hét után csak úgy hagyd abba a szedését? Ilyet sem hallottam még... Teljesen összezavartad ezzel a hormonháztartásod, kell még egy pár hónap még teljesen visszaáll a régibe.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt mondta, azonnal hagyjam abba, ne is szedjem végig!
nekem is visszeres lett a lábam a belarától, meg még pluszba 4 hónap alatt 12 kiló jött fel rám tõle, és tiszta depis lettem tõle! a te dokid legalább foglalkozott veled, mert az enyém csak azt hajtogatta, hogy várjunk, amíg hozzászokik a szervezetem! (persze, várjunk, mert õ jó kis jutalákot kap ezután a termék után, azért írják fel most sokaknak)azzal etetett, hogy ettõl nem lehet hízni, mert alacsony hormontartalmú. 4 hónap után elmentem egy másik dokihoz, ki volt akadva teljesen, azonnal váltanom kellett, most yasminellét szedek.ez a doki azt mondta, hogy hülyeség, hogy a belara alacsony hormontartalmú, nem új gyógyszer az, csaj újra felkapták.. a lábam még a mai napig fáj néha, a visszerek is megvannak, a kilókból viszont 6 lement semmiféle mozgás nélkül.. sztem te is keress fel egy másik dokit is, kérdezd meg a véleményét, hátha tud valami okosat mondani. sok szerencsét!

14 éves vagyok 2 hónapja jött meg először (majdnem) azóta nem jött meg, jövő héten "nyaralni" megyünk és van ott egy uszoda is. Ha addig nem jön meg úszhatok?

Legjobb válasz: Elsõnek: NEM természetes, egyénfüggõ. Kérdezõnek: amikor menstruálsz, max. tamponnal úszhatsz, amikor nem, akkor bármikor.

Elsõnek: NEM természetes, egyénfüggõ. Kérdezõnek: amikor menstruálsz, max. tamponnal úszhatsz, amikor nem, akkor bármikor.
Azon viszont ne gondolkozz, hogy tampont használj ha nem menstruálsz! Ez TILOS!!!!
Persze, hogy úszhatsz. Természetes, hogy nem jön meg az elsõ után pár hónapig.
A kérdező hozzászólása: azjó:) és ööm... ez mindig így van h ha már beáll és nem jön meg pontzosan akkor úszhatok addig amíg nem jön meg?
természetesen úszhatsz, a tampont még nem ajánlom, mivel nagyon fiatal vagy hozzá
Persze, nyugodtan úszhatsz. Azért vigyél betétet és tampont, nehogy6 meglepetés érjen.

Okt.30án vettem be escapellét, ezután kb 1 hete vltunk 1ütt megszakitással. A mensim jol megjött a tabi óta 2×, ma jött meg 27. napra. Ha 1 hete tegyük fel teherbe estem, megjött volna ma?

ugye a teszt 2 hétre rá jó...de ha pl 1 hete estem teherbe, akkor a mensim nem jönne meg de a tesztt mgé nem irná? hogy is van ez? am nemrég csináltam tezstet ami negatív lett.. ha ma rendesn megjött, ugye nem vagyok babaás?

Legjobb válasz: Szia! Nem vagy terhes, semmi baj. A beágyazódás kb 8 nap, na most ha te a 7. napon elkezdesz menstruálni, akkor nincs hová beágyazódni a gyereknek. Menstruáció elõtt 1 héttel nem igazán van már peteérés, nameg mondom nem lenne hová beágyazódnia. Nem leszel terhes :)

Szia! Nem vagy terhes, semmi baj. A beágyazódás kb 8 nap, na most ha te a 7. napon elkezdesz menstruálni, akkor nincs hová beágyazódni a gyereknek. Menstruáció elõtt 1 héttel nem igazán van már peteérés, nameg mondom nem lenne hová beágyazódnia. Nem leszel terhes :)
Mármint a szextõl számított 7. napon :D
A kérdező hozzászólása: kösziiiiii:)
a teszt 2 hét múlva mutat eredményt, addig fölösleges megcsinálni. van aki a terhessége feléig menstruál... kár hogy nem kértél karácsonyra egy kis felelõsségtudatot.

2 hét késés után megjött 3 napig tartott, eddig minden honapban 2. -án jött meg! Van 2 negatív tesztem! Ettől függetlenül lehetek terhes? én ugy gondolom nem! És most akkor mire várhatom a következőt?

Legjobb válasz: Akár lehetsz terhes is, vagy csak felborult a hormonháztartásod, mert folyamatosan azon stresszelsz, hogy terhes vagy e vagy sem.

Akár lehetsz terhes is, vagy csak felborult a hormonháztartásod, mert folyamatosan azon stresszelsz, hogy terhes vagy e vagy sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!