Találatok a következő kifejezésre: 2 hete hozzánk egy cica (3 db)

2 hete került hozzánk egy cica (3hónapos) a lakásban ott alszik, ahol éppen elnyomja az álom, a fekhelyét pedig kinevezte "ősellenségnek" azzal bokszol. Miért nem alszik a "helyén"?

Éjjelente a konyhaszekrény mögött alszik.

Legjobb válasz: A cicák viszonylag önfejüek. Ha nem annyirazavar,és szobatiszta a cica,akkor hagyd. A cicák szeretnek külömbözö helyeket felfedezni,és ezért alszanak-itt-ott. Arra vigyázz,hogy eldugottabb helyen ne legyen a földön zacsi,mert arra rápisilhet. A konyhaszekrény mögött,és ilyen sötétebb,eldugottabb heklyeken szeretnek aludni az állatok,fõleg a macsekok. Remélem segítettem. U.I: Nekem is van 2 cicám.=) Üdv.:Charlotte

A cicák viszonylag önfejüek. Ha nem annyirazavar, és szobatiszta a cica, akkor hagyd. A cicák szeretnek külömbözö helyeket felfedezni, és ezért alszanak-itt-ott. Arra vigyázz, hogy eldugottabb helyen ne legyen a földön zacsi, mert arra rápisilhet. A konyhaszekrény mögött, és ilyen sötétebb, eldugottabb heklyeken szeretnek aludni az állatok, fõleg a macsekok. Remélem segítettem. U.I: Nekem is van 2 cicám.=) Üdv.:Charlotte
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. A konyhaszekrényes dologban csak az a bosszantó, hogy mikor kijön mindig úgy néz ki, mint egy kis menekült (porcica, koszdarabok a bundában) :)

Van egy 4 éves ivartalanított kandúr macskám.3 hete hozzánk került egy 2 éves nőstény cica, két hét után jó barátok lettek. De most voltam ivartalaníttatni és mióta hazajöttünk a kandúr fúj rá! Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Mert elszokott a szagától, illetve gondolom, idegen (állatorvos-) szaga van, amit furcsáll. Akkor is látta, amikor még kába volt? Egyébként majd megszokja, kell neki egy kis idõ, meg érezze, hogy egyformán szeretitek õket, õ is kap figyelmet. Eleinte azért figyeljétek, nehogy odavágjon neki.

Mert elszokott a szagától, illetve gondolom, idegen (állatorvos-) szaga van, amit furcsáll. Akkor is látta, amikor még kába volt? Egyébként majd megszokja, kell neki egy kis idõ, meg érezze, hogy egyformán szeretitek õket, õ is kap figyelmet. Eleinte azért figyeljétek, nehogy odavágjon neki.
Nálam ugyanez volt. A frissen ivartalanított macskára fújt a másik pár napig, biztos az idegen szagok, meg, hogy le van borotválva a szõre stb, pár nap és újra a régiek lesznek.
A kérdező hozzászólása: Jajj, most megnyugodtam! Remélem akkor pár nap múlva minden rendben lesz!

Van egy cicám, akinek 2 és fél hete két kiscicája született a padláson. Nagyon elrejtette őket, ilyen nagy dobozok mögé, úgyhogy nem tudunk hozzájuk férni. Körülbelül mennyi idő, mire lehozza a kicsiket?

Legjobb válasz: Mikor már csak kevés tejre van szükségük.. de valószínûbb hogy maguktól másznak majd le mikor elkezdenek felfedezni. Addig meg figyeljétek õket rendszeresen nehogy valami bajuk legyen.

Mikor már csak kevés tejre van szükségük.. de valószínûbb hogy maguktól másznak majd le mikor elkezdenek felfedezni. Addig meg figyeljétek õket rendszeresen nehogy valami bajuk legyen.
Kb. fél hónap. Majd ha maguktól járnak a kiscicák. Nem is látjátok õket?
A kérdező hozzászólása: Nem látunk semmit, és nem is hallunk semmit. azt láttunk, mikor 2 és fél héttel ezelött felcipelte az anyamacska õket a padlásra .. azóta csak annyit tudunk, hogy az anyacica fel szokott menni .. ennyi .. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!