Találatok a következő kifejezésre: 2 hete hogy együtt (69 db)

Émelygek és fáradékonyabb vagyok, 2 hete voltunk együtt. Lehet, hogy sikerült?

Nektek hogy volt?Ilyenkor már ezek jelentkezhetnek?

Legjobb válasz: Ha két hete voltatok együtt, az még nem biztos, hogy akkor is volt a peteérésed!! Ha most kellene megjönnie, akkor viszont lehet mensi elõjel is, de a teszt már ilyenkor ki mutatja, ha halványan is!! :) Csinálj tesztet, hogy biztosra menj!! :)

Ha két hete voltatok együtt, az még nem biztos, hogy akkor is volt a peteérésed!! Ha most kellene megjönnie, akkor viszont lehet mensi elõjel is, de a teszt már ilyenkor ki mutatja, ha halványan is!! :) Csinálj tesztet, hogy biztosra menj!! :)
Nálam az eslõ feltûnõ tünet az aluszékonyság volt. Máskor hatkor már fent kukorékoltam, az elsõ hetekben képes voltam tízig aludni. Lehet... Ha csinálsz is tesztet, az még nagyon halványan lesz pozitív. Pár nap múlva biztosabb eredmént ad.

MIt csináljak ha nincs kedvem a férjemmel házaséletet élni? Sose 2 hete voltunk együtt azelött megint 2 hete. és nyaggat de nem akarom. Csak a ciklus közepén hogy baba legyen de nincs

azelött állandoan csinaltuk akkor se lett

Legjobb válasz: Persze ha a férjed félrelép. akkor õ lesz a hibás. Kizárólag, és különben is semmi joga arra hogy ezzel nyaggasson. Ha emiatt elhagy, akkor is egy szemét. Na, asszem ezzel leírtam amit hallani akartál,csak én személy szerint ezeknek az ellenkezõjét gondolom.

Persze ha a férjed félrelép. akkor õ lesz a hibás. Kizárólag, és különben is semmi joga arra hogy ezzel nyaggasson. Ha emiatt elhagy, akkor is egy szemét. Na, asszem ezzel leírtam amit hallani akartál, csak én személy szerint ezeknek az ellenkezõjét gondolom.
hagyd elmenni, kilépni az életedbõl!!! Szörnyû megalázó amit teszel vele...te nem szerelembõl vagy vele!!! Gyereket bárki tud csinálni, õ meg lehet boldog lesz mással, mert veled biztos nem az, nem becsülöd meg!!!
elsõnek maradéktalanul igaza van! A férjed helyében én elhagynálak!
És ha összejönne a baba, akkor tudnád mire fogni, hogy nem akarod a szexet...Hagyd el, mert így ha véletlen összejön a baba, akkor neki mi lesz? komolyan ebbe a légkörbe akarsz gyereket szülni? ez csak rosszabb lesz idõvel. Megy majd a sárdobálás, és igen jogos lenne a férjed félrelépése...
Jaj szegény két hetente szeretne szexet a párod?Nálunk örülök ha 2-3 havonta van.Próbáld ki egyszer ezt!Majd vissza sírnád azt mikor kívánatosnak és szépnek tartott a párod! Szegény pasi lefogadom fogalma sincs errõl mert annyi bõr nincs a képeden, hogy elé állj és megbeszéld ezt vele!
atya ég, ez ugye csak vicc és igazából nem így gondolkodsz??? Õ a férjed, nem egy vasaló, akit elõveszel mikor épp szükséged van rá. Minek mentél egyáltalán hozzá, ha csak tárgyként kezeled? nagyon sajnálom szegényt. szerintem mindkettõtöknek sokkal jobb lenne, ha elválnál tõle. Neked nem kéne kibújnod a szex elõl, õ meg találna egy normális nõt, aki emberként kezeli nem spermadonorként.
Hagyd elmenni szerencsétlent. Még a gyerek elõtt, mert így még gyerektartást is a nyakába varrni... Undorító vagy.
Isten õrizzen attól, hogy egy ilyen kapcsolatba gyerek szülessen! Szerencsétlen pasi...:-(((
Hova lett az elsõ válasz???? Kinek nem tetszett???? Csak nem a "kérdezõnek" mert az nem mer kommentálni, de jobb is!!!
Hát szerintem egy nagy bunkó, aki ezért undorítónak nevezi a kérdezõt. Nyilván van ilyen, és nem egyedi eset. Az más kérdés, hogy a párjának így v.színûleg nem jó, de a "vágy" kérdése nem elhatározás, kedves intelligens hozzászólók!!! Szerintem rágörcsöltél a babára, és ez is közrejátszik benne. Vagy magaddal vagy valamiért elégedetlen, és nem tudod magad jól érezni a bõrödben. Meg kell találni a miértét, kérdezõ!!
Azon se csodálkoznék a ha a férjrõl kiderülne hogy félre lép, perzse akkor minden féreg lenne de ha a nõ csalná meg akkor szentté avatnák.
Azért aranyos, hogy ki lett törölve a válaszom amikor csak annyit írtam, hogy igaza van az elsõnek és inkább hagyd el a férjed :) és még mindig ugyanez a véleményem!
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretem a ferjem szerelmes vaygok belé és jol elvagyunk csak a sexet nem szeretem vele
Mindenképpen el kellene járnotok párterápiára, ha meg akarod menteni a házasságod, valamint neked külön is érdemes orvoshoz járnod. Sajnos haldoklik a házasságod és úgy látom ez tõled jön. Ha régebben volt rendszeres szexuális élet, akkor van remény, h újraéled, de mindenképp kezelni kell a problémát.
Nem lehetsz szerelmes ha nem kivánod a párod testi közelségét.Amúgy meg ha nem jó vele a sex akkor beszélni kell róla, hogy megpróbáljátok megoldani, de ez a gyakorin nem fog skierülni, a férjeddél kéne ezt megbeszélni, de nehéz a kommunikáció manapság.
A kérdező hozzászólása: szerelmes vagyok és összebujasra közelsegre vagyom csak szexre nem
Hát közelségbõl még gyerek nem született.
Fáj az igazság mi.
Kérdezõ! Ez, amit a férjeddel teszel megalázó. Csak gyerek miatt szexelni. A gyerek a szerelem gyümölcse. Ha szexuális együttlét után boldog vagy és erõs szerelmet érzel a férjed iránt, na az a normális. Nem azért él szexuális életet az ember, hogy gyereke legyen, hanem azért lesz gyereke, mert szexuális életet él. Ezt tartsd szem elõtt és tiszteld a férjed, mert ez szörnyû, amit most csinálsz.
15:06 Ez ha igy mukodik, akkor azok, Akik a tenger mellett elnek, s naponta a sos tengervizeben furdenek, miert nem szeretkeznek? Talan a mertekkel van a baj? Tul sok a so!
14:24-essel totál egyetértek! keressétek az okokat!!
Kedves kerdezo! Tudod a hazaselet nem a kivansagokrol szol, de Te ugy latszik, hogy nem is ugy kotottel hazassagot, mint ahogyan azt kellett volna, s igy nem valoszinu, hogy lesz kisbabad! Tudod Te azt valojaban, hogy mit jelent 2 ember egyesulese akkor, amikor azt az igazi erzelmek valtjak ki? Sajnalatra melto vagy, hogy ezt a kerdest meg fel is tetted! TAlald meg onmagad!
Szerintem te nem vagy teljesen tisztában az anatómiával. Az, h két hétig nem fekszel le vele, azzal még nem termel majd több, jobb speriumot. A kisfickóknak van egy életciklusuk és az nem a nõi ciklushoz kötött. A menstruációs ciklus elsõ napjától szeretkezzetek az ovu várható napja elõtti 5-6 napig. 2-3 nap szünet, utána akció. Ezek után meg szeretkezhettek megint a köv ovu elõtti hétig. Mindig azt mondják az orvosok, h nem szexmogvonásból lesz gyerek, hanem a szexbõl. Tény, h le kell állni, de az nem szabad, h pár napnál több legyen. És mi van, ha nem is akkor van ovud, mikor te gondolod? Ha ennyire elkeseredett vagy, h nem jön össze, akkor pedig orvoshoz kell menni. Görcsölésbõl baba még nem fogant meg.
Ha két ember szereti egymást és gyereket is szeretnének akkor nem normális dolog, hogy az egyik fél nem akar szeretkezni, csak a baba miatt teszi. Miért nincs kedved hozzá? Valami probléma van a kapcsolatotokban, amit minél hamarabb meg kell oldjatok. Nálunk a baba születése után lettek csak problémák, de ha már elõtte is lettek volna nem vállaltam volna gyereket. A gyerek a legfontosabb és boldog családra van szüksége. Ideális esetben anya és apa szeretik egymást, nem csak élnek egymás mellett. Van, amikor mi is ritkán vagyunk együtt (miattam). 11 év hûség után megemlítette a férjem egy idõ után a férfiak ha nem kapják meg otthon ami kell máshová mennek érte...
"Az más kérdés, hogy a párjának így v.színûleg nem jó, de a "vágy" kérdése nem elhatározás, kedves intelligens hozzászólók!!! " Egy kapcsolat abból áll hogy kapnnk és adunk. Semmi baj azzal hogy nem akarja, de az , már szemétség hogy ennek ellenére magához akarja láncolni a férjét egy babával, pedig közben tudja hogy férjének ez nem jó. Szóval szerinted nem bunkóság csak magunkkal törõdni egy kapcsolatban? Ja, persze hogy nem az, ha a nõ csinálja. A férfi neve kuss. Aztán csoda, hogy ennyi a válás.
te szemét, lelketlen, undorító, hányingerkeltõ, viszolyogtató, minden emberi érzést nélkülözõ beteges állat.

2 hete voltam együtt a barátommal megszakításos védekezéssel és már meg kellett volna jönnie. Nagyon félek hogy terhes vagyok, semmi jelét nem érzem annak h meg akarna jönni. Ha stresszelek, eltolódhat a mensim? Félek tesztet csináltatni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia, elhuzodhat a stressztol. Figyelj, most mar semmit nem tudsz tenni, jobb ha nem izgulsz. Ha megjon a mensid, akkor inkabb jojjon meg elobb, ne hatraltasd a stresszed miatt. Ha pedig nem jon meg, akkor se stresszelj. Vegyel 2 kulonbozo tesztet, es reggeli pisibol csinald majd meg, kulonbozo napokon a tesztet. Ha gond van beszelj anyukaddal, vagy aki kozel all hozzad, es segit! Ne dugd homokba a fejedet, ha gond van gyorsan kell cselekedni, minel elobb doki, aztan megbeszeltek mindent. Ha negativ lesz a teszt, megjon a mensid irassal azonnal fogamzasgatlo tabit, fizesd a baratoddal felesbe az arat.

Szia, elhuzodhat a stressztol. Figyelj, most mar semmit nem tudsz tenni, jobb ha nem izgulsz. Ha megjon a mensid, akkor inkabb jojjon meg elobb, ne hatraltasd a stresszed miatt. Ha pedig nem jon meg, akkor se stresszelj. Vegyel 2 kulonbozo tesztet, es reggeli pisibol csinald majd meg, kulonbozo napokon a tesztet. Ha gond van beszelj anyukaddal, vagy aki kozel all hozzad, es segit! Ne dugd homokba a fejedet, ha gond van gyorsan kell cselekedni, minel elobb doki, aztan megbeszeltek mindent. Ha negativ lesz a teszt, megjon a mensid irassal azonnal fogamzasgatlo tabit, fizesd a baratoddal felesbe az arat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) sokat segített már ezis:)
A kérdező hozzászólása: akkor ne stresszeljem magam, most vagyok a 28. napon....hát nagyon bízom benne hogy nincs semmi baj..
Hát, akkor pont peteéréskor voltatok együtt... De nyugtasson a gondolat, hogy akik akarnak babát, és peteéréskor vannak együtt, ott is csak 20%-os a siker. Ok, tudom, ha benn vagy a 20%-ban, ez nem vigasz.. De szerintem a rossz is jobb a bizonytalannál. Csinálj tesztet, és kiderül, miért késik. Szorítok, hogy ne legyen semmi baj... Mennyi idõs vagy? ÉS irass fogamzásgátlót. (Ha pl. holnap elmész dokihoz, kiderül miért nem jött meg - lehet akár ciszta is az ok - és el is tudod kezdeni a tablettát a mensi elsõ napján)
A kérdező hozzászólása: 19 leszek nyáron, és úgy döntöttem hogy várok még egy pár napot és megcsinálom a tesztet...hát énis remélem h nm vagyok benne a 20%-ban..fogamzásgátlór már irattam fel, és ki is van váltva, csak meg kéne h jöjjön mostmár...

SEGÍTSETEK! 2 hete hogy elvesztettem a szüzességemet a barátommal (3 hónapja vagyunk együtt) és eléggé fájt az elején. Mit csináljak? Velem van baj? A többi lent!

Utána próbálkoztunk de nekem nagyon fájt megint és azt mondta, hogy hagyjuk, mert nem akar nekem fájdalmat okozni. Az elmúlt egy hétben már nem is próbálkozott. Mit csináljak? Velem van baj? Engem nem zavar ha fáj, gondolom úgyis elmúlik, vagy lehet még nem szakadt át a szűzhártyám rendesen.17/L

Legjobb válasz: Egy ideig még fájni is fog, de izgasson fel eléggé a barátod hogy tágulj és enyhülni fog..

Egy ideig még fájni is fog, de izgasson fel eléggé a barátod hogy tágulj és enyhülni fog..
nekem, amikor elvesztettem, még utána 2-3 alkalommal fájt, és azt hiszem az 5. együttlétkor volt már teljesen yoo érzés.
Szerintem szimplán még szûk vagy, ezért fáj, de ha nem dgtok úgy fog is, mert nincs "bejáratódva".
lehet, hogy begyulladt szerintem menj el nõgyógyászhoz, majd felír egy gyulladás csökkentõ krémet/gyógyszert/kúpot stb... Lehet h párodtól kaptad el akinél ugyan nem jelentkeznek a tünetek még is hordozza, bár ha védekeztetek gumival akkor nem õ a ludas. Szerintem csak gyulladás :) Ne izgulj
Nem kell egybõl izélni hogy gyulladás. Mindenkinek fáj elsõ pár alkalommal. Szóval csináljátok még párszor, ha fáj ne hagyjátok abba, mert akkor nem szokod meg, és nem tágulsz.
Nem kéne még most...
eddig nem mondtad el neki, hogy szereted? hogy jöttetek egyáltalán össze? gratulálok rómeó.
Utolsó, hol élsz te? :) A mai világban nem szokás elõbb bevallani, hogy szeretlek, és utána járni. Ha úgy érzed, akkor mondd el neki :)
há ez jó, de ne siesd el a dolgot... elöbb lájkold facen a profilképét, bökdösd, töröld le, jelöld vissza, megint bökdösd, majd feküdjetek le. Utána talán megmondhatod neki...

Vasárnap lesz 2 hete, hogy elveszítettem a szüzességem. Azóta már negyedik alkalommal voltunk együtt, de valamiért én nem élvezem a sex-et és nem tudok elmenni sem. Szerintettek miért?

A barátom elmegy minden alkalomnál és elég hamar is, mert kb.1 éve nem volt n?vel elöttem.

Legjobb válasz: Valaki több év után sem képes orgazmusra! Egyetlen megoldás van a "problémádra": Gyakorlat teszi a mestert! Majd ha betöltöd a 18-at, addigra hátha megismered annyira a saját tested, hogy képes lesz az orgazmusra!

Valaki több év után sem képes orgazmusra! Egyetlen megoldás van a "problémádra": Gyakorlat teszi a mestert! Majd ha betöltöd a 18-at, addigra hátha megismered annyira a saját tested, hogy képes lesz az orgazmusra!
97-es vagy atya ég... Még egy gyerek, akinek Barbie babáznia kéne, ehelyett szétteszi a lábát.
Miért nem élvezed és nem mész el??? Talán mert csak 15 éves vagy és nem vagy rá kész mert csak gyerek vagy...
elírtam; mennyi helyett: mennyei
Csak egy kérdés: hogy jött össze ennyi idõsen, hogy szexelj? Megengedték, hogy együttaludjatok? Vagy valami parkban történt? Vagy barátoknál? Esetleg csak egy sima suli utáni délutánon valamelyikõtöknél? Légyszi, válaszolj, mert érdekel!
Mert még nem vagy rá érett testileg-lelkileg. nekem csak mennyi élményeim vannak és 25-26 évesen volt az elsõ.:) Több emberrel beszéltem már errõl és meg kell állapítsam, határozottan van összefüggés a kezdés életkora és a megélt gyönyörök között.
mert éretlen vagy a szexualitáshoz.
Biztos azért, mert csak egy buta kis 15 éves csitri vagy, aki a múltkor az is kiírta, hogy nem is védekeznek.Nem tudom anyád hol van de neki is és neked is járna egy-két pofon, hogy a lány a felelõtlen és szexszel gyerekként neki meg azért mert nem tudja hogyan kell gyereket nevelni.Éretlen vagy nem való neked szex ezért nem élvezed ha eddig nem jöttél volna rá, nem gyereknek való a szex.
4 alkalomtól ne várj csodát. Egyrészt szûz voltál, másrészt ennyi idõ alatt még nem szoktatok egymáshoz szexuálisan. Ez nem annyira egyszerû, mint gondolod, hogy berakja a farkát, elvette a szüzességed, elélvezel és ez így lesz örökre..
hány éves vagy?13?
Idõ, gyakorlat, összeszokás. Ja, a barátodnak meg Durex Performa. (érzéstelentõs) hátha hosszabbítja kicsit.
Több oka is lehet. Pl ez hogy ö hamar elmegy. A msáik hogy még rá kelll jönnöd hogy hogyan is jó neked, próbáljatok ki minél több pózt, a legtöbb nõ csak 1-2 pózban tud elmenni. Én nekem pl ugyanugy meloznom kell rajta hogy elmenjek pl befeszíteni az izmaimat enélkül lökdöshetnének ameddig csak akarnak akkor sem sikerülne. Na meg izgasson fel annyira hogy már majdnem elmenj és akkor neked is hamar fog menni. Ne csak éppen hogy legyél felizgulva.
Mi a fenének szexelsz 15 évesen? Égi8405 hozzászólása nagyon jó. Ha az én 15 éves fiam szexelne, agyon ütném. Nem, nem vagyok prûd, sõt, a legjobb barátja is vagyok egyben. Mindent megbeszélünk, még a csajos ügyeket is, minden fentartás nélkül, õszintén. Én még vártam volna veled a helyedben minimum 1-2 évet, de nyilván az osztálytársnõid füllentéses süket dumáinak bedõlve, belementél. Maszturbálj sokat, sok idõt tölts el a testeddel, fedezd fel hogyan, és hol a legjobb neked. Mivel nem vagy már szûz, segédeszközt is ajánlott használni, hogy a hüvelyi orgazmusod hamarabb kialakuljon. Ugyan ezt kell átadnod a barátodnak, meg kell vele beszélni, irányítani, hogy neked hogy a legjobb. Pettingeljetek sokat, hogy egymás testét felfedezzétek, és esetleg a barátod gyorstüzelõjét is megoldhatod ezzel. A szexet tanulni kell, és sokat gyakorolni, összecsiszolódni, hogy az megfelelõen mûködjön két ember között.
Négy alkalomtól, 15 évesen ne várj csodát! :)
"a barátom elmegy minden alkalommal" xDDDD igen, tudod a férfiaknak evolúciós dolog hogy elmennek, különben nem tudnák teherbe ejteni a nõt, míg a nõknek nem szükséges. Gondolom elõjátékról még nem is hallottatok.
"elmegy minden alkalomnál és elég hamar is, , Szerintem a barátod is szûz volt, én 14 éves voltam elõször nõvel elég hamar el mentem én is, az elsõ pár alkalomnál, de anno 3 éve volt. Szabad meg kérdeznem, hamar szó alatt hány percet értesz ? 5 perc ? Gumival toljátok, vagy natúran ? Szerintem azért nem tudsz el élvezni, mert a barátodnak nincs gyakorlata, de ez már milyen gáz hogy nem tud ki elégíteni ? én 10perc alatt ki végeznélek! Nézzél közbe pornót, hát ha be gerjeszt.

Mit mondhatnék neki? 2 hete vagyok együtt a párommal, nagyon jól megvagyunk, de ő úgy tudja, hogy én még szűz vagyok.

Közölte ma velem interneten keresztül, hogy rendkívül örül annak, hogy még szűz vagyok... nem válaszoltam neki erre csak annyit, hogy majd ezt megbeszéljük négyszemközt. Nagyon félek attól, hogy emiatt csalódni fog bennem :( Segítsetek, kérlek. Mit tegyek? :(

Legjobb válasz: Beszéljétek meg négyszemközt, hogy Te már nem vagy szûz, ha meg emiatt szakítana veled akkor csak a szüzességed szerette (volna) és nem téged...

Beszéljétek meg négyszemközt, hogy Te már nem vagy szûz, ha meg emiatt szakítana veled akkor csak a szüzességed szerette (volna) és nem téged...
Ha komoly kapcsolatot tervez egy férfi, akkor örül annak ha a partnere szûz. F/20
Megtudhatjuk a korotokat?
A kérdező hozzászólása: Nem szeret még :/
Akkor viszont a kezdettõl fogva õszintének kellett volna lenned...beszélj vele mielõbb...ha szeret, nem lesz gond!
A kérdező hozzászólása: Rettentõen félek a reakciójától :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Beszéljétek meg, s kiderül, hogy valóban szeret, vagy csak egy újabb trófeát akart gyûjteni.
A kérdező hozzászólása: 17 és 18 :)
ha fiatal és tudatlan akkor észre sem fogja venni..majd azt hiszi így a természetes...de ha a párod és szeret akkor elmondhatod és megérti..mert a szûzességedet nem most vesztetted el miközben már vele voltál...
Jó...akkor ha igazán fontos vagy neki, nem csinál ebbõl nagy ügyet. Oks?

Pont ma 2 hete hogy megjött a mensim, és tegnap a férjemmel együtt voltunk, és . Nagyon. Másfél éves ikreink vannak ( Inszeminációval fogantak) szeretnénk majd tesókát még, de nem tudom most akkor vajon ez bejöhetett?

hallottam már hogy mesterséges megtermékenyítés után spontán lett baba kés?bb szeretném, hát ha ebb?l az lesz, persze örülni fogok. Járt már hasonlóképpen valaki?

Legjobb válasz: Az egyik volt szomszédomék úgy jártak,hogy nem tudom már hányadik beültetés után összejött a baba,megszületett.És rá pontosan két évre meg spontán teherbe esett és született még egy lánya..XD Tehát ez bármikor elõfordulhat-mindketten megnyugszotok és már nem görcsöltök annyira a babaprojektre akkor könnyebben összejön(mondom én úgy,hogy elsõre összejött mind a két lányom)

Az egyik volt szomszédomék úgy jártak, hogy nem tudom már hányadik beültetés után összejött a baba, megszületett.És rá pontosan két évre meg spontán teherbe esett és született még egy lánya..XD Tehát ez bármikor elõfordulhat-mindketten megnyugszotok és már nem görcsöltök annyira a babaprojektre akkor könnyebben összejön(mondom én úgy, hogy elsõre összejött mind a két lányom)

Szombaton lesz 2 héte, hogy a párommal együtt voltam. Dec.15-én jött meg utoljára. Aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett. Lehetek terhes? Hétfőn tesztelem, de akkor még negatív volt.

Tudom, hogy korán teszteltem. :S mikor mutatna valós eredményt?

Legjobb válasz: Szia! Igen, lehetsz terhes. Remélem a kis barnás folt a mensid kezdete, de egyáltalán nem biztos. Megvárnám a helyedben a késés elsõ napját és akkor reggeli vizeletbõl csinálnék egy érzékeny tesztet. A történeted pedig enyhén szólva "érdekes", maradjunk ennyiben. Az, hogy "aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett"... ezt inkább hagyjuk. Ha ott voltál és nem vetted észre, azt nehezen hiszem el, mert állati nagy különbség van gumis pénisz és meztelen pénisz között. Ha pedig tudtad, akkor nem kell egy az egyben rá hárítani a felelõsséget, mert ehhez is két ember kellett. Elõre ilyet kitervelõ pasi pedig szerintem nincs. Inkább menekülnek a felelõsségtõl, nem aljas módon teherbe ejtenek "ártatlan" lányokat. Megértem már iszonyat sok dolgot, de ez nekem sántít, sajnálom. Remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd.

Szia! Igen, lehetsz terhes. Remélem a kis barnás folt a mensid kezdete, de egyáltalán nem biztos. Megvárnám a helyedben a késés elsõ napját és akkor reggeli vizeletbõl csinálnék egy érzékeny tesztet. A történeted pedig enyhén szólva "érdekes", maradjunk ennyiben. Az, hogy "aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett"... ezt inkább hagyjuk. Ha ott voltál és nem vetted észre, azt nehezen hiszem el, mert állati nagy különbség van gumis pénisz és meztelen pénisz között. Ha pedig tudtad, akkor nem kell egy az egyben rá hárítani a felelõsséget, mert ehhez is két ember kellett. Elõre ilyet kitervelõ pasi pedig szerintem nincs. Inkább menekülnek a felelõsségtõl, nem aljas módon teherbe ejtenek "ártatlan" lányokat. Megértem már iszonyat sok dolgot, de ez nekem sántít, sajnálom. Remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: A teszt elmaradt, mert reggel óta vérzek...(ez már rendes piros vér) Még így is lehetek babás?
szia!mi újság?teszteltél?vagy a barnázásból menszi lett?
Ha pont akkor volt peteérésed, akkor rá 2 hétre, vagyis most szombaton reggel, ki kell, hogy mutassa a teszt (ha már elég HCG-t tartalmaz a szervezeted). Bár ha ez a mai egy beágyazódásos vérzés volt, akkor lehet, hogy kellenne várnod hétfõig, ha negatív a teszt és addig nem jön meg. Azért remélem, hogy nem jött össze, ha nem akarod!!!
Mikorra várod a menzit?
remélem a pasidat meg már kirúgtad, hogy lehet ekkora paraszt valaki ??????
Sajnos igen. Reggel teszt! Még bármi lehet...
A kérdező hozzászólása: 28 napos a ciklusom, már meg kellett volna jönnie. :S Kezdhetek megijdeni?
Csak azért, mert ha szabályos a ciklusod -pl.28 napos, - akkor már meg kellett volna jönnie. Holnap reggel elsõ vizeletbõl ismételd meg a tesztet. Remélhetõleg ez a barnás cucc a menzit jelzi és nem beágyazódás volt.
Szerintem menstruálsz, de azért a biztonság kedvéért lõdd el azt a tesztet!

Szombaton lesz 2 héte, hogy a párommal együtt voltam. Dec.25-én jött meg utoljára. Aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett. Lehetek terhes? Hétfőn tesztelem, de akkor még negatív volt.

Tudom, hogy korán teszteltem. :S mikor mutatna való eredményt?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg a jó minõségû tesztek 10 napos terhességet is kimutatnak,de azt hiszem vannak olyanok is amik még korábban. Különben mi ez,hogy aljas módon lehúzta?Te is akartad? Vagy ezt nem értem...

Szia! Elvileg a jó minõségû tesztek 10 napos terhességet is kimutatnak, de azt hiszem vannak olyanok is amik még korábban. Különben mi ez, hogy aljas módon lehúzta?Te is akartad? Vagy ezt nem értem...
Csinálj egy TESZTET!
A kérdező hozzászólása: Új fejlemény. Reggel észre vettem, hogy egy nagyon pici barnás, "pici darabos" jön ki....Tettem be betét. Most értem haza, és a betéten csak egy kb.2 centis holt van...de ungyanolyan barnás mint reggel. Ez most mi?
mi értelme volt annak h direkt beléd élvezett ha utána meg parázik???hány éves a párod??16??
Ma is megcsinálhatod!Ha hazaérsz, egybõl cisnáld meg, és irj mi lett az erdmény!!
A reggeli pisit elteheted egy üvegben és késõbb is elvégezheted vele a tesztetet, de reggelibõl tesztelj! ha ez így nem megy, várj másnap reggelig!
azóta már biztos kiderült...én a helyedben egyébként dobnám azt az infantilis idiótát aki ilyesmire képes...
Elég gyerekes a barátod.Bõven lehetsz terhes!És mit akar?Abortuszra küld?!Ne haragudj, de nem teljesen normális az embered.
A kérdező hozzászólása: Nem tud normális indokot mondani, hogy miért csinálta. amióta kiderüét mindennap vita, kiabálás. Ez nem normális! :((
A kérdező hozzászólása: Igen, normál 20 naposak. Én sem értem magam, hogy nem vettemm észre. :(( REggel elsõ vizeletbõl nem tudok tresztelni, mert még elkell robognom egy tesztért! Várjak péntek reggelig vagy megcsinálhatom akkor is ha hazaértem? (kb.12 körül)
Ha még azonnal elmentél volna zuhizni, akkor is lehetne baj. Hány éves vagy, ha megkérdezhetem? Én nem tudom, de ha én érzem, hogy lehúzza, márpedig azt eléggé érezni lehet, akkor szólok neki, vagy nem hagyom, hogy belém hatoljon!Ezt nem beszéltétek meg?Vagy csak úgy heccbõl csinálta?
Lehetsz terhes.Tényleg jó fej a párod:) ) de én mindig észreveszem, ha bennem megy el az emberkém:) )))))
Ha dec 15, akkor csinálj holnap új tesztet reggeli vizeletbõl, elvileg már ki kell mutatnia. Normál 28 napos ciklusaid vannak? AZaz tegnap kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Elírtam! NEm dec. 25. hanem dec.15-én jött meg utoljára....vettem észre, hsajna nem ogy lehúzta! Mosr meg már õ is parázik. Nem mondta meg csak pár napja(addig azt mondta, hogy nem élvezett el. pedig még csodálkoztam is, hogy nem hagy felkelni. Jött törölgetett stb. :() ÉS így csak reggel mentem el zuhizni, akkor meg már nem folyt ki semmi.....
De jó fej párod van! Ha jól számolom, akkor a mensi után 8 nappal voltatok együtt, ami azt jelenti, hogy ha hamarabb volt peteérésed, akkor lehetsz terhes, de szerintem nem valószínû, hogy az vagy. Ha kimarad a vérzésed, tesztelj újra.
attól a pici barnától még lehetsz terhes! tesztelj mielõbb! És vond felelõségre a barátodat, hogyha pozi a teszt, akkor mit kíván tenni? Remélem annyi azért lesz benne, hogy vállalja a következményeket! Remélem nem vagytok nagyon fiatalok, és jöhet a baba! KÉszüljetek fel mindenre!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!