Találatok a következő kifejezésre: 2 hete haza (47 db)

2 hét után legelső terhességi jel lehet 2napos erős hasfájás? Házi orvos szerint petefészek ciszta lehet. Holnap megyek nőgyógyász. Szerintetek lehet ez terhesség ha semmi más jel nincs?

Legjobb válasz: 2 hét után nincsenek jelek. (Gondolom az aktus után 2 héttel, amikor a terhesség 4 hetes.) Olyankor van épp beágyazódva, még a petezsákot sem biztos, hogy látják UH-n. Nálam az elsõ terhességi tünetek a 7. héten jelentkeztek, addig ha nem maradt volna ki és nem lett volna + tesztem, meg nem fordul a fejemben, hogy baba van a dologban.

2 hét után nincsenek jelek. (Gondolom az aktus után 2 héttel, amikor a terhesség 4 hetes.) Olyankor van épp beágyazódva, még a petezsákot sem biztos, hogy látják UH-n. Nálam az elsõ terhességi tünetek a 7. héten jelentkeztek, addig ha nem maradt volna ki és nem lett volna + tesztem, meg nem fordul a fejemben, hogy baba van a dologban.
A kérdező hozzászólása: igen az aktus után 2 héttel gondoltam!
Na de ilyenkor kimutatja már a teszt! A legegyszerûbb ez. Persze, ha cisztagyanú van, akkor azt is meg kell nézni.
Nekem kb. a 4-5. héten már voltak jelek, mellfeszülés, hízás. Viszont én már a terhesség 2. hete körül görcsöltem is ráadásul napi szinten, azt hittem, h meg fog jönni, de nem... Úgyh nem kizárt a terhesség.
Hát pl. beágyazódáskor áll. tud fájni a hasad. Elképzelhetõ.

SOS Elveszett körülbelül 2 hete egy kandúr cicám haza jön még?

Csendes utcában lakunk autók nem nagyon járnak volt már olyan hogy elment 1-2 napra.De egy hónapja elveszett egy másik cicánk is nem feltűnő hogy 1 hónap alatt eltűnik kettő?Arra gyanakszom hogy a "kedves" szomszédunk megmérgezte ha igen akkor haza jött volna még vagy egyből elpusztult volna?

Legjobb válasz: Ez attól függ, milyen mérget adott neki, ha egyáltalán adott. Szerintem nem ment volna haza, mert a szomszéd bezárta volna arra az idõre, míg a méreg hat. De elõfordulhat az is, hogy valaki meglátta az utcán, hazavitte, vagy egy arra járó autó elütötte. Nekem egyszer egy macskámat két hétre véletlenül bezárták egy pincébe, de aztán észrevették és megkerült, lehet hogy vele is ez a helyzet. :)

Ez attól függ, milyen mérget adott neki, ha egyáltalán adott. Szerintem nem ment volna haza, mert a szomszéd bezárta volna arra az idõre, míg a méreg hat. De elõfordulhat az is, hogy valaki meglátta az utcán, hazavitte, vagy egy arra járó autó elütötte. Nekem egyszer egy macskámat két hétre véletlenül bezárták egy pincébe, de aztán észrevették és megkerült, lehet hogy vele is ez a helyzet. :)
Csekkold a környék aszfaltútjait...
nekem is van macskám és folyton az udvarban van de néha elkóborol egy-két napra de aztán mindig visszajött eddig.

10 hónapos a fiam és pár nap múlva költözünk! Mennyire viseli meg? Pár napra anyukámékhoz megyünk addig festünk újítunk az új házunkba majd oda! 2 héten belül 2 új hely hogy viseli majd?

abba tudnátok segíteni dobozokat honnan szerezzek mert sehol nem akarnak/tudnak adni ahol eddig kértem .....

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy megviseli. Az én kislányom 1 éves múlt, amikor költözködtünk pár napra a szüleimhez, azután fél évre egy ideiglenes helyre, utána az új házba. Én úgy láttam, hogy mindegy hol vagyunk, csak legyen a család körülötte. Én a DM-ben kértem dobozokat, árubeérkezés napján mindig összegyûjtötték és legkésõbb másnap délig mennem kellett érte, mert tovább nem szabadott nekik tárolgatni, hanem ki kellett volna dobni.

Nem hinném, hogy megviseli. Az én kislányom 1 éves múlt, amikor költözködtünk pár napra a szüleimhez, azután fél évre egy ideiglenes helyre, utána az új házba. Én úgy láttam, hogy mindegy hol vagyunk, csak legyen a család körülötte. Én a DM-ben kértem dobozokat, árubeérkezés napján mindig összegyûjtötték és legkésõbb másnap délig mennem kellett érte, mert tovább nem szabadott nekik tárolgatni, hanem ki kellett volna dobni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippet!

Nagymamám egyedül maradt egy nagy házban, messze tőlünk, miután 2 hete elhunyt a Nagypapám. Hogy segíthetnék?

Nagymamám 71 éves, fitt, rettentően szerethető ember, aki egészen eddig ápolta a beteg Nagypapámat. Õ sajnos 2 hete elhunyt, így most a Nagymamámnak nincsenek meg a napi feladatai, és teljesen egyedül van. Én 200km-re lakom tőle, anyukám 45km-re, és a többi családtag is messzebb. Talán a testvérem hozzá költözik, de Õ is csak minden másnap tudna vele lenni a munkája miatt. Nagy családi házban lakik, faluban. Szeretnék neki kitalálni valami megoldást, feladatokat, amivel le tudja foglalni magát napközben (nem az a tv-t nézős típus). Eddig nem nyugdíjas életet élt, hiszen a Papámat ápolta, amig egész napos időbeosztást igényelt. Voltatok már ilyen helyzetben? Tudnátok tanácsot adni? Nem szeretnénk Õt is elveszíteni, nagyon megviselik a történtek, magányos.

Legjobb válasz: mi mikor meghalt nagypapám,2-3 hétre magunmkhoz költöztettük mamámat.

mi mikor meghalt nagypapám, 2-3 hétre magunmkhoz költöztettük mamámat.
Húha, jó kérdés. A nagyi mit szeretne, mihez lenne kedve? Jól lát még? Felajánlhatnátok neki, hogy születésnapi ajándékként vagy "csak úgy" beruháztok neki valamilyen hobbi alapfelszereléseibe. Pl. kaphat kezdõ kézimunkakészletet (pl. néhány gobelint, azzal gyorsan sikerélménye lesz), magokat kertmûveléshez meg egy jó könyvet (könyvbõl sajnos csak rosszakat láttam mostanában, nem tudok jót ajánlani, én az Idejében szólunk - 52 hét munkái a kertben címût használom). Telefonáljatok neki gyakran, az nagyon sokat segít (apa a depresszióra hajlamos nagymamámat napi legalább negyedórás telefonálással "tartja életben"). Eleinte próbáljatok meg gyakrabban menni, amíg kialakul az új élete.
És akkor mi van? Az én anyukám teljesen épp eszû még fiatal is mégis beszél a szüleihez a temetõbe, ez inkább hitt kérdés. Szerintem túlreagálod, fel kell dolgoznia és az meg nem megy egyik percrõl a másikra. Biztos elkertészkedik, takaritgat el van magában, nem kell neki plusz teher. Max vegyetek neki egy kutyát bár lehet az is csak nyûg lenne neki.
A 71 éves nagymamád még nem olyan öreg, hogy "gyámság" alá kerüljön. Életerõs, önellátó, ellátja a házat, kertet. Van neki mindennapos elfoglaltsága, csak rajta múlik, hogy hogyan osztja be az idejét. Lelkiekben kellene neki segítenetek. Hogy hogyan szervezi meg az életét, hogy így egyedül maradt, addig, amíg nem beteg, nem magatehetetlen, az õ döntése. Talán elvinném kicsit üdülni, világot látni, hogy kiszakítsam a környezetébõl. Addig rábíznánk valakire a házát, hogy viselje gondját az alatt a két hét alatt. Elõször tõle kellene megkérdezni, hogy mire van szüksége, mit szeretne. Senki sem szereti, ha kívülrõl akarják megoldani az õ életét, problémáját, legyen akár 18, vagy 80 éves. Nem az a segítség, amirõl én gondolom azt, hogy jó neki, hanem az, amit õ szeretne. Abban kell õt segíteni.
Én anyukám vesztettem el pár hónapja, 56 évesen ment el közülünk. Az õ édesanyja (azaz nagymamám) 78 éves és évtizedek óta özvegy és most, hogy a lányát elvesztette teljesen kiborult. Én is hívom sokat, ill. mondom, hogy vigyázzon magára mert szükségünk van rá. Csak pár száz km távolság van köztünk is, így én sem tudom, mi lesz évekkel késõbb, egészségi állapota is bármikor elvileg leromolhat. Szóval gyakori beszélgetés, éreztesd vele, h szükséged van rá, mindenféleképp az utódai (pl. te az unokája lehet élete értelme , ill dédunokája, ha már esedékes, mint pl. nálunk). Sütik, lekvár, varrás kérése, .. receptek, tanácsok kérése (akkor is, ha tudod a megoldást:) ) Éreztessétek, h vele vagytok. Esetleg egy könyv, ami segíthet a gyászban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Igazából csak magamat akarom nyugtatni, eléggé elkeseredtem, hogy mi lesz. Sajnos ezen nem tudok segíteni, hogy egyedül van esténként, napközben lefoglalja magát azt mondta, csak este rossz... De nagyon remélem, hogy úgy lesz, ahogy írtátok, és feldolgozza és elfogadja a helyzetet. Talán még az egyedül élést is meg tudja szokni.
Pici idõt hagyjatok neki még, hadd gyászoljon, most még nem tud gondolkodni a jövõn! Aztán közösen beszéljétek meg vele, hogy mi lenne késõbb a legjobb!
Rakassatok vele befõttet, lecsót. Süssön elálló sütiket én is ezt csinálom.Esetleg száraztésztát is gyúrhat.
2 hete halt meg a nagypapád. Még szép, hogy szomorú a nagyid. Idõ kell, míg hozzászokik, hogy nincs mellette. ha valóban annyira fitt a nagymamád, meg fogja találni magának a megfelelõ elfoglaltságot. te, magadtól ne akarj mindenféle megoldásokat kiagyalni. A nagymamád felnõtt ember, saját élettel. ha késõbb is látni, hogy nem bír az új helyzettel, akkor is csak vele megbeszélve keressétek a megoldást.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez az! Nem hiszem, hogy van bármi megoldás is. De idõvel csak feldolgozza, és lesz még vidám az életben, ugye? Nem szeretném, hogy örökre ilyen szomorú maradjon...
Ezen csak az idõ segít semmi más. Gondolj bele, ha a te férjed halna meg te sem lennél attól boldogabb, hogy olvasol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket! Mindet felírom és összegyûjtöm, majd prbálom neki adagolni, hátha valamelyik megtetszik neki. Kertészkedik egyébként, és én is pont ettõl tartok, hogy jön a tél, akkor ez az egy hobbija sem lesz. Tudjátok eddig nem tudott olvasni meg ilyesmik, mert nem volt ideje, nem élt sosem igazi nyugdíjas életet. Most meg kell szoknia. De ha belegondolok, hogy én idõs lennék, és reggel felkelve nem lenne feladatom, ez borzasztó érzés. Félek, hogy meghalnak körülöttem a szerettem, hogy én is megöregszem majd, és ugyan erre a sorsra jutok. Nem tudom hogy lehet erre jó érzéssel, elfogadással gondolni... (23 éves vagyok)
A kérdező hozzászólása: Nem reagálom túl, hanem az ember szíve megszakad, ha a szeretteit szenvedni látja, és nem tudja mivel segíthetne... Gondoltam ha más is volt már ilyen helyzetben, van nagymamája/anyukája, akinek sikerült feldolgoznia egy ilyen dolgot, és megtalálta az életének az új értelmét, miután a régit sajnos elveszítette, Õ megírja, és ezzel nagyon sokat segít. Még sosem halt meg közeli családtagunk hála istennek, így nem tudjuk hogy megy ez. Félek, hogy nem tudja feldolgozni, az a helyzet. Tudom, hogy normális, hogy beszélget a fényképével, csak szörnyû nézni ahogy szenved. Szerintem ez érthetõ.
Második vagyok. Csak most láttam hogy a hugához se megy el, ebben az esetben a barátnõs ajánlatom nem sokat segít.
Nem tudom vannak-e barátnõi, ismerõsei mondjuk helyben, mert azokkal is találkozhatna.Vagy, ha nem is helyben, de közelebb, akkor meglátogathatnák egymást. Valami hobbi kéne neki, elfoglaltság.A varrást, horgolást nem tudom kedveli-e.Vagy, az olvasást. A kertészkedés is nagyon jó lehet. (Annak lehet annyi a hátránya hogy majd télen nem sokat tud vele kezdeni). Majd sepregetni is, meg virágokat gondozni, ilyesmiket. Fõzni, új recepteket kipróbálni, azokhoz bevásárolni. Most ennyi jutott eszembe, ami jónak tûnt. Ha még beugrik valami, írok.
A kérdező hozzászólása: Én is felajánlottam neki egybõl, de nem szeretne eljönni sajnos... :( A huga ott lakik a közelben, még hozzá sem megy el egy napra sem, mert akkor nem tud kimenni a temetõbe reggel és este is. :( Tanácstalan vagyok. Lelkileg nagyon megviseli a dolog, 51 éves házasok voltak, nagyon szerették egymást. Most a fényképével beszélget. :(
Éreztessétek vele, hogy szükség van rá, szükség van a munkájára. Mondd, pl, hogy gondolkodtatok a dolgon, és annyi rosszat hallani a bolti befõttekrõl savanyúságokról és hogy nem lenne-e kedve segíteni nektek? Tehetne el ezt-azt.

A barátnőmnek 2 hete volt meg! Rá egy hétre pontosan vasárnap szeretkeztünk vagyis 5 napja. Mindjárt másnap suliból haza hozztam mert hányt és szédült! Rendesen óvszerrel védekeztünk, nem szakadt ki nem volt semmi probléma! Lehetséges hogy baj van?

Legjobb válasz: A terhesség elsõ napján soha nincs ilyen tünet. Akkor még annyira pici az embrió, hogy gyakorlatilag semmi hatása sincs. Még hetekig - és utána sem ekkora. Inkább valami betegség.

A terhesség elsõ napján soha nincs ilyen tünet. Akkor még annyira pici az embrió, hogy gyakorlatilag semmi hatása sincs. Még hetekig - és utána sem ekkora. Inkább valami betegség.
Egyetértek az elõttem szólóval, de azért terhességi-tesztet majd vegyen.
Hát ennyi idõ alatt tényleg nem jelentkezik még tünet...
Terhességi tünetek nem jeletkeznek 1 nap alatt!Márcsak azért sem, mert még meg sem történt a beágyazódás! Ha védekeztetek és nem szakadt ki a gumi, akkor meg pláne nem!
Kicsit nem ártana átolvasgatni a 8-os bioszkönyv hátulját. Akkor nem paráznátok. Meg alapból nem árt némi ismeretet begyûjteni a megtermékenyítésrõl.
A kérdező hozzászólása: ott a 7 elött az 5-s az nem számit.bocsi
(2/5)x + 6 = -2x (12/5)x = -6 x = -2, 5 A második feladatot nehéz kitaláni a leírásodból, hogy mi akart lenni. (7-2x)/2 - (7x-2)/(7-2x) = 53/11 Válaszolj, hogy jól írtam-e föl a feladatot!
Nem oldom meg neked, de segítek. Mit jelent az, hogy valaminek a két-ötöd része? Mennyi az 1-nek a két-ötöd része? És 5-é? És 16-é? És általában véve egy X-nek mennyi a két-ötöd része?
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: (7-2x)ebbõl csak a 7-es van ott de igen jól irtad le:)
21:50 Ez esetben nem írtam jól le, mert a feladat: (7-2x)/2 - ((7x-2)/7) - 2x) = 53/11 Ez nem irodalom beadandó, ahol egy szót megváltoztatsz a fogalmazásban, és attól még tartalmilag ugyanaz marad. Ez matek házi, ahol ettõl a változtatástól teljesen más értelme van. Remélem, így másodikra jól írtam le. Ez esetben a megoldás: (7-2x)/2 - ((7x-2)/7) - 2x) = 53/11 (7-2x)/2 - (-7x-2)/7 = 53/11 77(7-2x) + 22(7x+2) = 14*53 539 + 44 = 756 Ez természetesen nem igaz semmilyen x-re sem, így az egyenletnek nincs megoldása. Ha valami nem tiszta, egy ideig még itt vagyok, kérdezz. A felajánlott jutalmat meg, kérlek, privátban jelezd, hogy kívánod átadni :)

Angliában dolgozok ezen a héten haza látogattam a szüleimhez. Akikkel el szerettem volna menni 2 hétre Szingapúrba és Japánba. Az út ki van fizetve 3 személyre, de édesapám lebetegedett és édesanyám nélküle nem akar jönni?

Itthon nincsenek nagyon barátaim, mert 7 éve kint vagyok. Hol tudnék útitársat keresni? Természetesen nem kérek cserébe semmit, max a társaságot.

Legjobb válasz: letezik olyan biztositas, ami betegségre visszatéríti. Ha nagy szerencsed van, pl. a repülöjegyen, vagy az "all inclusive" megrendelésnél adtak ilyet mellé, nézd meg a szerzödést.

letezik olyan biztositas, ami betegségre visszatéríti. Ha nagy szerencsed van, pl. a repülöjegyen, vagy az "all inclusive" megrendelésnél adtak ilyet mellé, nézd meg a szerzödést.
Angol barátaid nincsenek? Szerintem megérné nekik leutazni ide, ha cserébe mehetnének veled Ázsiába. Esetleg régi osztálytársak? Nem hinném, hogy itt lenne a legjobb ötlet keresgélni...
valóban, másodiknak igaza lehet. most ha így hirtelen azt mondanád, hogy csak jöjjön veled valaki, mennék én is :D de azért más pénzén nem utazgatnék(ha így értetted :D)
Hallgass a másodikra, jót mond :) Itt hidd el, rengeteg ember - köztük én is - kapásból mondaná, hogy megy, de más (fõleg egy idegen) pénzébõl elég ciki helyzet tud lenni. De nem baj, majd 1 év múlva úgyis megyek végre ki tanulni ;) De jó utat!! ^^

Távkapcsolat vagy szakítás? 3 hónapra jöttem ki Németországba dolgozni. Már az első héten összejöttünk a barátommal.2 hét múlva haza kell mennem, mert be kell fejeznem az iskolát.1 évem van még hátra, utána kiköltözök végleg.

Szeretem ?t, nem akarom itthagyni, de sajnos muszáj. Mi tév? legyek? Távkapcsolat vagy váljuk el úgy, mint két barát? Vagy 1 év távkapcsolat kibírható? Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...

Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...
Te meg egy majom és pedig azért, mert nem vagy képes elfogadni azt, hogy én máshogy gondolom mint te. Lehetne itt errõl vitatkozni, szenvedjen mindenki ahogy csak akar, én pedig élvezem, hogy bármikor láthatom a szerelmemet.
Távkapcsolat nem kapcsolat. Akik abban élnek fogalmuk sincs a dolgokról. Az igazi kapcsolatban mindig számíthatsz a párodra, akár naponta is tudtuk találkozni, együtt aludni, közös programokat szervezni.
Most ez nem tudom mennyit segit. Szinten Nemetorszag-Magyarorszag inga, csak nekem meg 4 evem van itt. :S Szerintem 1 ev az semmi, en fel se tettem volna ezt a kerdest, ha igazan szeretem a baratom, mi meg 4 evvel is probalkozunk, egy ev az nem kerdes..De ezt nem sertesnek szantam. Ez attol fugg mennyire eros a kapcsolat, illetve a jellem.
Kedves utolsó válaszoló. Nyolc hónapja vagyok együtt a barátommal és csak azért, mert õ el megy egyetemre, nem fogunk szakítani, hiszen nagyon szeretjük egymást. Szerintem egy távkapcsolat megerõsíti a kapcsolatot, hiszen próbára teszi a felek bizalmát, kitartását, szerelmét. És, ha te úgy gondolod, hogy távkapcsolat nem kapcsolat, akkor nos azt kell mondjam elég buta vagy.
Köztünk 4-500km volt. Másfél éven át körülbelül 3x találkoztunk, de akkor huzamosabb idõkre, hetekre. Végül nem a távolság miatt lett vége. Szóval szerintem simán megoldható.
Nálunk Pécs Ráckeve távolság van. Õ idén megy egyetemre. Aztán kocsi nálkül elég nehéz és költséges lesz találkozni, de majd megoldjuk. :)
Egy év az semmi. De tényleg, ha szeretitek egymást, az simán kibírható, és gondold el, ez próbaként is szolgálhatna, hogy mennyire erõs a szerelmetek. :) Utána meg diplomával a kezedben nekivághatsz a nagyvilágnak. Amúgy Én 3 éve élek távkapcsolatban Dánia ill. Magyarország és nekünk mûködik. :) :) :)
2. Koszonjuk, igyekszunk. :)
Ha õ az igazi, egy év nem sok idõ. ;) :) Elsõ: Nektek meg kitartás! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megpróbáltuk a távkapcsolatot, és 3 hét múlva költözök ki hozzá. :)

Barátom külföldön van 2 hete, jövő héten jön haza. Most beléptem az msn-jére, és láttam, hogy felvette egy külföldi csaj. Tudniillik nem szokta felvenni senki, szóval ez elég nagy szó. Mire véljem ezt?

Légyszíves mell?zzük azt, hogy nem szép dolog az msn-jét nézegetni.

Legjobb válasz: hát, sztem arra véld, h szimpatikusak voltak egymásnak, és akarják majd tartani a kapcsolatot akkoris amikor barátod már itthon lesz,.

hát, sztem arra véld, h szimpatikusak voltak egymásnak, és akarják majd tartani a kapcsolatot akkoris amikor barátod már itthon lesz, .
Én szétrobbannék a dühtõl:) de ez én vagyok. Én nem fogadom el h rajtam kívül más lánnyal is tartson szorosabb kapcsolatot. Fiú haverja annyi van amennyit akar. Sztem kérdezz rá, ezt én rossz jelnek látom, ebbõl még akármi lehet. De figyeld a jeleket, változott-e stb.
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Lehet hogy lett pár u haverja barátja, vagy csak idegevezetöje:) Ha szeret nem csal meg.. Bizz benne! Viszont ha furán kezd viselkedni sokat telefonál vagy msnezk akkor beszélj vele hogy mit láttál és kérdezz utána.. Ha megcsal az hamar ki fog derülni..
15:42-essel értek egyet, lehet kisajátitás, lehet bizalmatlanság, nemérdekel, ha velem van, akkor még az msn-jén is csak olyan csaj legyen akit én ismerek, és fixre tudom hogy nincs semmi énis léptem már be a páromébe, õ is enyémbe, naplózás sincs titkositva, és szolunk egymásnak ha kerül vki uj msnre... ilyen... 22/L
"Most beléptem az msn-jére, és láttam, hogy felvette egy külföldi csaj... Mire véljem ezt?" És azt mire véljem, hogy beléptél az msn-ére? Csak azért kérdezem, mert valakit felvenni msn-en az teljesen ártatlan dolog (alapvetõen; lehet más is, de abból indulunk ki, hogy ártatlan). Más személyes adataiban turkálni pedig sehogyan sem az, konkrétan a Btk. is szankcionálhatja (nyilván ebben az esetben nem, mert megadta neked a jelszót stb., csak azért említem ezt, hogy érzékeld, hogy nem úgy megy ez, ahogy képzeled). Úgyhogy bármennyire is nem akarod, hogy az legyen a téma, hogy belenéztél az msn-ébe, szerintem ebben a történetben ez a lényeges momentum.
17:48-as... azért ez durva kicsit. Azért is szóltok egymásnak h ha valaki felvesz titeket vagy ti felvesztek valakit? Jesszusom..azért valami magánélete van a párodnak? Nem tudom azért egy magánszférája kell h legyen az embernek. Ennyire fogni egymást, h még az msn-rõl is be kell számolni:D gondolom te olyan vagy, h a naplózott beszélgetéseket is elolvasod:) Hát nemtudom...nem lennék a párod helyébe...és az ilyen kapcsolatot az ember egy idõ után megunja...véleményem szerint. Én nem tudom a barátom jelszavát, nem olvasgatom kivel beszél meg mit, egyszerûen bízok benne, na ez hiányzik belõletek, a bizalom. Kisajátítani a másikat...minden csajról tudni kell aki ráír...jézusom..még mindig nevetek:D:)
mire véljed? semmire nem sajátíhatod ki csak magadnak. 1. ne turkálj az msn-ébe. ha én lennék a pasid és megtudnám alaposan letolnálak nem érdekelne, h berágsz rám, mert iylet nem illik tudta nélkül megtenni! 2. biztos haverok akarnak lenni és kapcsolatot tartani. ehhez neked nincs sok közöd.
19:33-nak amig õ melo, addig én suli+melo, többi idõt együtt töltjük, vagy szülõkkel, másik nélkül nem megyünk bulizni, látom az összes mailjét, msn-t mindent, és õ is nekem, nekünk igy jo, nem érzem magam kisajátitva, erre õ szoktatott rá, tehát neki se lehet olyan rossz ha õ akarta... mi ilyenek vagyunk, igy nincs vita, és ne, nem unjuk egymást kicsit se, pedig 2 éve állandoan egymás nyakán lógunk, és jobban szeretem mint valaha bárkit, és ugy érzem, viszont... 22/L
A kérdező hozzászólása: Nem dolgozik, nyaralni van. Amúgy igen, sokszor elhatároztam már, hogy leszokok, és nem nézem meg többet, de néha ha gyanús, akkor ránézek, és aztán rászokok :SS De most már megpróbálok végleg..
Az a fura ebben, h még csak 2 hete dolgozik kint, és már felvette valami csaj. Azt honnan tudod h külföldi? mert szerintem az msn címbõl ezt nem annyira lehet eldönteni. Én épp ezért nem ( vagyis nem csak ezért, mert magánügye) nem turkálok a barátom cuccai között, mert lehet van olyan ami félreérthetõ lenne, csak rágnám magam rajta, rosszakat gondolnék, közbe meg semmi nincs benne. Nekem is van olyan a gépen ami esetleg félreérthetõ lenne neki, közbe meg... Azt tanácsolom h szokj le errõl h kutatgatsz, mert ezzel el is üldözheted magad mellõl.
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 15:42 Az a baj, hogy én is ilyen vagyok :S Tökre elrontja a kedvem, de meg csak nem mondhatom neki.. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:13 Igazad van, de mondtam, hogy legyetek szivesek ezt most mellõzni. Légyszíves legközelebb a kérdésre válaszolj, és ne ragadj le a részleteknél. Amúgy én csináltam neki az msn-t, tehát tudom a jelszavát, és õ is ugyanúgy tudja az enyémet. (Bár nem tudja, hogy be szoktam lépni, és azt hiszi én sem tudom, hogy õ beszokott nekem.) Kedves utolsó, téged pedig irigyellek (: Köszönöm a válaszokat, valamiképp megnyugtattatok. Figyelni fogom. Bár távkapcsolat, így kissé nehézkes, de megoldom. Köszönök mindent még egyszer.
hát szerintem meg ha járnak igen is van köze hozzá és igen ha tényleg szeret nem fog megcsalni biz meg benne hisz ez nagyon fontos egy kapcsolatban.
Az hogy elköltöztél és idegennek érzed az új helyet akkor is meglenne ha nem lennél terhes.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy sokat sírok és depis vagyok, gondolom a terhesség miatt is van, de tudom a pocaklakónak sem jó ez így
Szerintem te nem fogadtad el, hogy ott éltek. Ami legelöször szembe tünt a kérdésedbe az ez: "nem egy lepukkant tanyára, családi ház" Vagy is neked az elsö gondolatod, az hogy vidék egy lepukkant tanyát, szegény embereket jelent. Amíg nem tudsz ettöl a gondolattol megszabadulni, hogy bizony falu sem egy lapukkant tanyát jelent, addig nem fogsz szeretni ott lakni. Ès ebben se a gyerekek se a bébi megszületése nem fog segíteni.
Én is költöztem gyerekestül bár terhes nem voltam, sõt minden rokontól repülõnyi távolságra. És sírtam mint egy csecsemõ napokig. A gyerek viszont mintha mindig itt lakott volna, belõle merítettem erõt! Amikor helyére került minden és kb. az elõzõ lakáshoz hasonlított ez is, kezdtem megbarátkozni vele, elfogadni és már jó itt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!