Találatok a következő kifejezésre: 2 hete estem át, (3 db)

2 hete abortuszon estem át, 9 hetesen megállt a babám szive. 6 hét után elkezdhetjük a próbálkozást újból?

Legjobb válasz: Szia. Én 3 hete éltem át ugyanezt, de nekem genetikai ok miatt kellett megszakítani a terhességet. Általában 2 ciklust érdemes megvárni a mûtét után, hogy visszaálljon rendesen a ciklusod, utána lehet próbálkozni, ha mindketten úgy érzitek.

Szia. Én 3 hete éltem át ugyanezt, de nekem genetikai ok miatt kellett megszakítani a terhességet. Általában 2 ciklust érdemes megvárni a mûtét után, hogy visszaálljon rendesen a ciklusod, utána lehet próbálkozni, ha mindketten úgy érzitek.
A 6 hetet általában a fenálló nagyobb fertõzés kockázat miatt szokták javasolni, hogy addig közösülés ne történjen szó szerint.Az egyéb megoldásokból születõ orgazmust átélheted, de nagy a rizikófaktor, ha a párod behatol, még gumival is.Elõttem szólóhoz csatlakozva, én is legalább egy menzeszt várnék, ha megnyugtatóbb akkor kettõt, aztán szeressétek egymást tovább, hajrá.Fel a fejjel, sajnálom a dolgot, én már 2x átéltem.:-(Szorítok!!!

Inszemináción este át egy hete.2 napja fájnak a melleim és szúrdogál lent alhasnál. A cici fájás estére erősödik. Ez utalhat babára?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 19-én volt inszemem, azóta minden nap fájt egy kicsit a méhem és a petefészkem körül ill. a köldököm alatti rész. 26-án délután nagyon-nagyon fájt, aznap kezdõdett a mellem is fájni. Reménykedjünk együtt!:) Én a hétfõi erõs görcsöket beágyazódásnak veszem (mert most épp optimista vagyok:). Aztán majd meglátjuk. Szorítok!

Szia! Nekem 19-én volt inszemem, azóta minden nap fájt egy kicsit a méhem és a petefészkem körül ill. a köldököm alatti rész. 26-án délután nagyon-nagyon fájt, aznap kezdõdett a mellem is fájni. Reménykedjünk együtt!:) Én a hétfõi erõs görcsöket beágyazódásnak veszem (mert most épp optimista vagyok:) . Aztán majd meglátjuk. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Akkor hétfõn kell tesztelned? Kibírod addig????
Szia! Nem tudom kibírom-e addig:) Te hogy vagy? Maradtak a tüneteid? Mikor tesztelsz? Szorítok Neked is!
A kérdező hozzászólása: Hát azon gondolkodom, hogy megcsinálom az elsõt holnap reggel. Lehet, hogy negatív lesz, de akkor majd megismétlem vasárnap. Ha ekkor is negatív és kedden is, akkor nem azért, mert türelmetlen voltam, hanem, mert így akarta a sors. Tüneteim? Hát a cicim nõtt és fájnak kb. négy napja. Neked? Ja és gyakran szurkál lent.
Szia! Na, mi lett az eredmény? Én talán holnap tesztelek egyet, bár az még csak a 26. napom lesz...ha hétfõn is negatív (hétfõn megyek dokihoz is), akkor biztos ki leszek borulva :( A tüneteid bíztatóak:) Sajna nekem múlóban van a mellfájdalmam, és csak a mensis érzés marad...azért még kicsit reménykedem, de sajna nekem minden hónap végén ez van:( Nem tudom akarok-e egy másik inszemes hónapot. Kezd picit elegem lenni, lehet hogy ha lazítok és elfelejtem ezt a dolgot egy idõre akkor megtörténik a csoda. Szorítok, írj, hogy mi újság!
A kérdező hozzászólása: megcsináltam, halvány lett.
Jajj, de jó!!! Gyratulálok!!! :) Vigyázz magatokra, sok boldogságot kívánok!!!:)

Ha minden este futok 20 percet és előtte kardio edzést csinálok fél órán át akkor 2 hét alatt mennyit adok le?

14 éves lány vagyok 165cm és 59 kg :)

Legjobb válasz: Futás is kardio. Attól függ mennyit kajálsz mellé.

Futás is kardio. Attól függ mennyit kajálsz mellé.
A kérdező hozzászólása: Naponta 5x eszek keveset :) )
20 p futas meg fél óra kardió az nem vmi sok. elsö napra jó, de utana 1-másfél órát kellene minimum csinalnod.
én egy órát szoktam gyors gyaloglás emelkedön, utana egy óra bicikli.
Étrendtõl is függ, de ajánlom a http://kaloriabazis.hu oldalt. Ott vezetheted a kajáidat, sportodat. =)
Lehet semennyit, lehet 1 kilót. Attól függ mit eszel. A mozgás szép, de önmagában.. akkor számít, ha eddig semmit nem mozogtál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!