Találatok a következő kifejezésre: 2 hete egy vetelesem (8 db)

6 hetes terhes vagyok. Jövőhéten megyek a dokimhoz. Semmi tünetem nincs csak egy pozitív teszt. Idegeskedtem az utóbbi 2 hétbe, ez okozhat vetélést?

Legjobb válasz: Nem probléma, ha nincs tüneted. Vannak, akiknek egyáltalán nincs, de vannak, akiknek csak késõbb jön elõ. Akár az utolsó hetekben. (De vannak kismamák, akiknek az elején van, aztán elmúlik, vagy el se múlik...) Az idegeskedés nem a legjobb, de egy egészséges terhesség esetén nem fog vetélést okozni. Az elsõ 12 hétben a mindent, vagy semmit-elv érvényesül, azaz ha valami gondot okoz, megindul a vetélés azonnal. Mindenesetre azért ne idegeskedj! Nem tesz jó az egészségednek!

Nem probléma, ha nincs tüneted. Vannak, akiknek egyáltalán nincs, de vannak, akiknek csak késõbb jön elõ. Akár az utolsó hetekben. (De vannak kismamák, akiknek az elején van, aztán elmúlik, vagy el se múlik...) Az idegeskedés nem a legjobb, de egy egészséges terhesség esetén nem fog vetélést okozni. Az elsõ 12 hétben a mindent, vagy semmit-elv érvényesül, azaz ha valami gondot okoz, megindul a vetélés azonnal. Mindenesetre azért ne idegeskedj! Nem tesz jó az egészségednek!
:) Nem kell mindenen aggódni az nem tesz jót se neked sem a babának 6 hetesen nekem sem volt semmi tünetem sõt még nem is tudtam hogy terhes vagyok :D most 32 hetes a kisasszony. Boldog baba várást :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Persze nem a baba miatt idegeskedtem. Jövõhéten jelentkezem mi volt a dokinál.
Szia! Én 8 hetes vagyok. de ha nem lenne pozi tesztem, meg orvosi eredményem, akkor nem igazán hinném hogy terhes vagyok. Minden rendben lesz, szurkolok
A kérdező hozzászólása: Mégiscsak elmentem ultrahangra mert izgultam nagyon. Elvileg 5 hetes 5 napos vagyok, 13x7 mm petezsák van csak, még nincs benne semmi. Mondta a doki hogy valószínû késõbb fogant, Szerintetek? Ugye ez jó, nem lesz baj?
Teljesen okés az eredmény. Vannak, akiknek ilyenkor még csak felritkulást látnak! Szóval ez nagyon jó eddig. :) 1.
Én terhesen megcsináltam az érettségit, a nyelvvizsgát, hallgattam h a szüleim mekkora idótának meg még sorolhatnám minek elmondtak, egy szóval rengeteget idegeskedtem. A 7.héttõl kezdtem el hányni. Semmi baja nem volt a babának.

2 hete volt egy vetélésem. és tudni szertném hogy a méhszájam menyi idö alatt zárodik be? Mert nekem kinyilt de egy ujnyira nem volt átjárhato az orvos szerint.

2 hét múlva megyek visza dokihoz csak kiváncsiság ha valki volt ilyen helyezetbe irjon.köszsönöm

Legjobb válasz: 1-2 hét, szerintem már zárva is van.

1-2 hét, szerintem már zárva is van.

A mensim utáni nap kellemetlen, erős szagú, barna folyás (vérzésszerű, de nem az) keletkezett (most először életemben), ennek már egy hete. Kb 2 hónapja volt egy vetélésem és Laurinát szedek. Mi lehet a bajom? Aki tud tanácsot adni, az kérem írjon!

Magától most nem folyik, csak szeretkezés után. Most abbahagytuk a nem életet a párommal, és vettem Canesten kúpot. Egyébként nem fáj, nem viszket, csak rossz szagú.

Legjobb válasz: Ne használj canesten kúpot (sõt,semmilyet se), amikor véres folyásod van! Menj el nõgyógyászhoz, nem kell szégyelni, nekem is volt már ilyen vérzészavarom néhányszor. Reméljük, hogy nálad is csak ez a bibi, bár abból, hogy most csak szeretkezés után jön, akár arra is lehet következtetni, hogy méhszájsebed van. A doki megvizsgál és ad gyógyszert. Ne halogasd!

Ne használj canesten kúpot (sõt, semmilyet se), amikor véres folyásod van! Menj el nõgyógyászhoz, nem kell szégyelni, nekem is volt már ilyen vérzészavarom néhányszor. Reméljük, hogy nálad is csak ez a bibi, bár abból, hogy most csak szeretkezés után jön, akár arra is lehet következtetni, hogy méhszájsebed van. A doki megvizsgál és ad gyógyszert. Ne halogasd!

2 hete volt egy vetelesem. Mikor lehetek egyutt a parommal legkozelebb? Es mikor probalkozhatunk ujra babaval?

Az orvos a korhazban azt mondta varjam meg az elso menszit aztan mar lehet probalkozni.Mas azt mondta varjak vagy 6 honapot.

Legjobb válasz: Szia! Sztem nem kell fél évet várni. Várd meg az elsõ igazi, ciklusodnak megfelelõ mensit, és rajta. Nagyon sok szerencsét kívánok nektek!

Szia! Sztem nem kell fél évet várni. Várd meg az elsõ igazi, ciklusodnak megfelelõ mensit, és rajta. Nagyon sok szerencsét kívánok nektek!
2 hét általában hogy együtt legyetek és 6 hetet szoktak javasolni hogy regenerálódjon a méhed az újabb próbálkozásig. ja és ne görcsölj, bízd a véletlenre. Sok sikert. Üdv. 25 hetes kismami
Szia! Nekem hétfõn volt missed ab után mûvi terh befelyezés. A szex attól függ, hogy volt e mûtéted. Ha korai terhességet vetéltél el, és nem kellett befelyezni, akkor az elsõ mensi után lehet szexelni. Nekem nem volt vetélés, csak elhalás (10 hetes volt a baba :o( ), és mûtét volt. A doki azt mondta, ugyanúgy, mint szülés után, ki kell várni a 6 hetet, kontroll, és ha minden ok odabent, akkor lehet szexelni. Próbálkozni pedig a második szabályos mensi után lehet, ha a lelked is úgy érzi. hogy készen áll egy újabb terhességre. Sok sikert! :o)
Szia. Nekem tavaly júniusban volt egy vetélésem. 6 hétig nem lehettünk együtt, és a doki azt mondta, hogy a szakirodalom 6 hónap várakozási idõt javasol, de õk a gyakorlatban 3 hónapot szoktak mondani. Én októberben lettem babás, és most már 25 hetesek és egészségesek vagyunk.
Szia! Nekem október 17.n volt vetélésem orvos 6 hét pihit javasolt nem bírtuk ki:) 3 héttel vetélésem után együtt voltunk és teherbe is estem orvos szerint ha megmaradt a baba akkor nincs gond.Azóta is szépen fejlõdõ panaszmentes babóm van.
Szia Elõször is nagyon sajnálom, Másodszor pedig megoszlanak a vélemények orvosok között is. Nekem mondtak utána 6 hónapot, 3 stb. viszont igaza van az elõttem szólóknak úgyis jön a bébi ha õ jönni akar. És a szervezetedben most van egy csomó olyan "anyag" ami elõsegíti a beágyazódást. Következõ mensi után szerintem nyugodtan próbálkozzatok, ha megmarad akkor tuti hogy õ lesz a "kiválasztott". Sok sikert, és egészséget!

4 hete volt egy spontan vetelesem.1.5 het utan vissza mentem dolgoni.2 napja fajogat a hasam alja. Lehet hogy most van peteeres? Megfog jonni? Ha megjon probalkozhatunk ujra?

Nem kellett vissza mennem a dokihoz.De a biztonsag kedveert vissza menjek?

Legjobb válasz: Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!

Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!
Nekem is volt már ilyenben részem csak nekem nem ment el a baba magától és el kellett venni kétszer is mert egyszer bennem hagytak valamit.Menj vissza az orvoshoz az a biztos és 3 hónap után ujra probálkozhattok.mi is ezt tettük most 20 hetes vagyok.Remélem segíthettem.Üdv
Lehetsz.
Elõfordulhat, reméljük így van. Mikor kéne megjönnie? Mert hányingert az erõsebb fejfájás is elõidézhet. Mikor tudsz tesztelni? Majd írd meg mindenképp, mert nekem most volt egy spontán vetélésem, hál' égnek nem kellett beavatkozás és érdekel hogy ilyenkor hogyan regenerálódik a szervezet. Teherbe lehet-e esni és mennyi eséllyel. Sok sikert kívánok és mihamarabb egy gólyát! Remélem már ott van a hasadban a pocaklakó! :)
A kérdező hozzászólása: A 2.valaszadonak! Meg van vagy 2, 5-3 het mire megkell jonnie.Most volt meg nemreg.A fejem nem faj nagyon csak surun kicsit amit nem szokott es hanyingerem is sokat van.Ha gondolod irj privatban!Tudom jo ha beszelsz rola!!!

Ha volt egy korai vetélésem a terhesség kb 4. -5. hetében, lehetséges, hogy 2 hónapra rá újra terhes legyek?

Legjobb válasz: Persze simán ugyanis nagyobb az esélye:)most éppen ezen mentem keresztul:)

Persze simán ugyanis nagyobb az esélye:) most éppen ezen mentem keresztul:)
Egyértelmûen :) ))))) drukkolok !!!
A kérdező hozzászólása: miért nagyobb az esélye?

Két hónapja elveszítettem a babámat, most egy hete megint két vonalka volt a terhességi teszten. Nagyon várjuk a picit, de félek is. Lehet baj abból, hogy alig 2 hónap telt el a vetélés és a mostani terhességem között?

Legjobb válasz: NEM! Én is így jártam a 3 hónap el sem telt és véletlenül terhes lettem. Kétségbe esve hívtam a dokit, aki megnyugtatott, hogy semmi baj ha így spontán terhes lesz valaki az nem baj. Nyilván a szervezet felkészült rá ha teherbe tudtál esni. Én most 8 hetes vagyok és jól érzem magam. Ne izgulj, nem lesz baj!

NEM! Én is így jártam a 3 hónap el sem telt és véletlenül terhes lettem. Kétségbe esve hívtam a dokit, aki megnyugtatott, hogy semmi baj ha így spontán terhes lesz valaki az nem baj. Nyilván a szervezet felkészült rá ha teherbe tudtál esni. Én most 8 hetes vagyok és jól érzem magam. Ne izgulj, nem lesz baj!
Szia! A barátnõm is elvesztette sajnos a babáját, majd szintén 2 hónap múlva terhes lett. Most 29 hetes, úgyhogy nyugi. Próbálj nem aggódni, tudom, hogy nem könnyû, de nem tesz jót állítólag, bár én ezt a 23 hetet végigparáztam, idegeskedtem. Az én barátnõm annak idején azt mondta, hogy ez a baba ugyanaz, mint amelyik elment, és ha valaki ennyire akarja õket szülõknek, akkor nem lehet most már semmi baj. Drukkolok, hogy így legyen, és gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon erõsen elkezdtem görcsölni, és vérezni, most megyek a dokihoz. Reménykedek...
Jaj, drukkolok, hogy megmaradjon a babó, majd írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: Pihenésre intett az orvos, és egy hét múlva kontroll... ill azonnal menjek vissza ha erõsebbé válna... Minden a csöppségen múlik, akar e maradni
én is veszités után 6 héttel estem teherbe és vérzésem is volt az elején nem szabad emelnem , meleg vizbe ülnöm.3x2 utrogestant szedek és minden rendben van a babával most 21 hetesek vagyunk :-))).kitartást és boldog babavárást kivánok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak aki írtak, és gratulálok minden kismamának, akinek megmaradt a babája. Sajnos nem voltam ilyen szerencsés...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!