Találatok a következő kifejezésre: 2 hete egy fiúval, és (20 db)

2 hete voltam egy fiúval, és pont akkor volt a havim is. A srác nem ment el, és védekeztünk is. Ha nem védekeztünk volna, mostanra terhes lennék?

Ugy tudom, hogy teherbe esni az utolsó menstruációs naptól számított 14dik nap után lehet...

Legjobb válasz: Ha nem ment el, akkor nem valószínû, még védekezés nélkül se...

Ha nem ment el, akkor nem valószínû, még védekezés nélkül se...
nem valoszinü. kb 1-2% esély lett volna rá.
Valószínüleg nem lennél terhes, de van rá esély! Inkább ne bízd a véletlenre, mert nem jó dolog egy abortusz!

Jártam egy fiuval 2-hetet. Megcsalt és ezért szakitotunk! Nem találkoztam vele már 3-hónapja. De én még mindig érzek valamit iránta?

Hamarosan fogok vele találkozni egy szorakozohelyen, ahova nem nagyon szeretnék elmeni mert akor csak roszab lene az elfelejtés! De elkelmenem barátokvégetis meg azért szeretnémis látni,tudom hogy csak utána roszab lene de nem érdekel!ha találkozok vele akkor hogy viselkedjek csináljak ugy mintha már nem érdekelne? Köszönjek neki ? ha véletlenül megkér hogy beszéljek vlele beszéljek vele vagy nem ? bár azt kötvehiszem de ezis lehetséges.Mit tegyek ? Helyesirásért bocsi. Értelmes válaszokat!!

Legjobb válasz: Két hetet? képzelem, milyen kapcsolat lehet. Abból kiindulva, hogy én kb 2-3 hónap találkozgatás meg együtt lógás, szex meg ilyesmik UTÁN hívok valakit a pasimnak, nem onnantól kezdve, hogy elõször rám mosolygott. Ismerkedj a szóközzel.

Két hetet? képzelem, milyen kapcsolat lehet. Abból kiindulva, hogy én kb 2-3 hónap találkozgatás meg együtt lógás, szex meg ilyesmik UTÁN hívok valakit a pasimnak, nem onnantól kezdve, hogy elõször rám mosolygott. Ismerkedj a szóközzel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes vagy !! Ha tudni akarod már elöte mielöt jártunk kb 5-jónapja ismertem!!!
2 hét nem sok, hiába ismerted elõtte, sajnálom ez szinte semmi egyszerû köszönsz, ha úgy jön ki a lépés és kész, semmi mást nem kell tenni, nem fog Veled beszélgetni, különben is ne akarj már vele mikor õ alázott meg, de komolyan legyen már tartásod N
Az tuti, hogy érez irántad valamit. Nem véletlenül tiltott le.
"fiuba", "asztán", "kivül" "asztmondta" "csajal" "azota" "fiuval" "letiltot" "fészröl" "valmit" Végülis ilyen jó helyesírással én is letiltanálak. Már ha fent lennék "fészen".
Fájt elolvasni ezt a mondatot...
Letiltott... mit akarsz még tudni?
nem akar rólad tudni
Hagyd a fran.cba...keress mást... több csajt hülyít, vedd már észre... annak a csajnak is azt mondta hogy szereti... nem csak neked...egy kis dug.ásért bármit képes mondani

2 hétig nálunk laknak az unokatesómék, 15 (f) és 12 (l) , van egy öcsém 10, és mikor itt van a fiú unokatesóm mindig bunkó lesz. Mit tegyek?

csakhogy nyaljon neki, és mindig cseszegetnek, (de mikor nincs itt, normális az öcsém..)ezzel már tönkretették egy szülinapomat..egyoflytában baszogatnak,és nem akarok káromkodni mert..nem, és nem tudom mit tegyek mertiylenkor szörnyen gy?lölöm mind2-t....

Legjobb válasz: Szia! elõször is ha ilyen forumra írsz kérlek a szóhasználatodra ügyelj és ne használj b.. m kifejezést. Mit tegyél,hogy az öcsé akkor is normális legyen mikor az uncsitesód ottvan? Mit értesz azon,hogy téged cs..sztetnek? Fiú vagy vagy lány? S te pl miért nem foglalkozol a lány uncsitesóddal? Ti ketten meg félre vonulhatnátok és lehetne saját életetek, arra meg az öcséd lehetne irigy. Szóval sajnos többet nem tudok. Mi mnidg jóban voltunk a testvéremmel és az unokatestvéreimmel is. Olyannyira, hogy a mai napig bármikor számíthatunk rájuk. pedig már mindannyiunknak családja van.

Szia! elõször is ha ilyen forumra írsz kérlek a szóhasználatodra ügyelj és ne használj b.. m kifejezést. Mit tegyél, hogy az öcsé akkor is normális legyen mikor az uncsitesód ottvan? Mit értesz azon, hogy téged cs..sztetnek? Fiú vagy vagy lány? S te pl miért nem foglalkozol a lány uncsitesóddal? Ti ketten meg félre vonulhatnátok és lehetne saját életetek, arra meg az öcséd lehetne irigy. Szóval sajnos többet nem tudok. Mi mnidg jóban voltunk a testvéremmel és az unokatestvéreimmel is. Olyannyira, hogy a mai napig bármikor számíthatunk rájuk. pedig már mindannyiunknak családja van.
A kérdező hozzászólása: de elvonulok vele..csak akkor odajönnek, és pl elkezdenek labdával dobálni csak mert ahhoz van kedvük.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. 14éves
nekem az öcsém ilyen, aki 9éves...ha jön vmi haverja és lemennek játszani, szólok neki kedvesen vmit, h mondjuk itt legyenek, jöjjön haza ebédelni majd és úgy válaszol a haverjai elõtt h dugulj kurva meg hasonlók, mert hû de menõ...én ilyenkor ráhagyom, mert nem oldanék meg semmit azzal, hha így kezdenék beszélni vele én is...meg ha lepofoznám, a haverok elõtt tuti visszaadná...az a baj, hha te is mondjuk visszadobnád a labdát, akkor még jobban beindulnának...szólj anyudnak, h beszélgessen tesóddal, vagy beszélj vele te, h nem jófej, amikor nagymenõzik az uncsitokkal és h rosszul esik neked...vagy vedd el a labdát, mondd meg h kilyukasztod..
A kérdező hozzászólása: igen csak ilyenkor az anyám azt mondja hogy csak azt kapom amit adok.
az elsõnek igaza van.és ha utánad jönnek akkor zárd be az ajtót, vagy menj el a lány unokatesoddal valahova ugy hogy a fiúk nem tudják .
Régen én sem tudtam, mit csináljak az ilyen esetekben, viszont mára már szedtem egy kis önbizalmat, és úgy beoltom az illetõt, hogy köpni-nyelni nem tud. Állj a sarkadra, fogd a lány uncsidat, és szivassátok meg õket. >.<

Van egy fiú! 2 hétig jártunk csak mindössze de 2x-is! Nagyon szerettem de rájöttem mekkora szemét 2 hetente váltja a barátnőit! És ha szakít eggyel mindig rám kezd nyomulni! Akkor most zseret vagy ismét kihazsnálni akar?

Van hogy ha ott vagyok egész nap bámul...vagy bunkózik de ha nincsenek ott a hülye haverjai akkor nyalizik nekem!

Legjobb válasz: Ha nincs ló, jó a szamár is. Hagyd az ilyen embert a fenébe. Keress egy normálisabbat.

Ha nincs ló, jó a szamár is. Hagyd az ilyen embert a fenébe. Keress egy normálisabbat.
szerintem zseret egyébként meg kapcsolatfüggõ. Ha boldog vagy akkor maradj vele ha nem akkor küldd el melegebb éghajlatra vagy szedd el pénzét
Virág?:O
Mivel rájöttél, hogy bunkó a szíved mélyén tudod, hogy csak kiakar használni.Az ilyennel tényleg ne foglalkozz, inkább ne is vegyél róla tudomást, hogy nyomul.Egyépként véleményem szerint csak azért csinálja mert tudja, hogy te szeretted és azt hiszi mindig visszamehet hozzád ha épp nincs más.Keress olyat aki értékel téged!;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen megfogadom a tanácsot mert én már nem szeretem!

16 éves fiú vagyok, bolondulok a BMX-ezésért. Kb 1 éve volt egy nagy esésem és 2 hétig nem tudtam mozgatni a lábam. 1 héttel ezelőtt megint elestem és azóta zsibbad a lábam, félek megint nem tudom majd mozgatni .Mit tegyek hogy elmuljon?

Mit tegyen hogy ez nem forduljon el???

Legjobb válasz: Hideg vizes ruha vagy hideg zselé - ezt csak a sérülés napján (hogyha vérömleny keletkezik ne legyen nagyobb). Másnap célszerû melegítõpárnába burkolni. Ha nem múlik orvos.

Hideg vizes ruha vagy hideg zselé - ezt csak a sérülés napján (hogyha vérömleny keletkezik ne legyen nagyobb). Másnap célszerû melegítõpárnába burkolni. Ha nem múlik orvos.
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat hogy nem BMX ezhetek tovább??
A kérdező hozzászólása: mellesleg ez lett volna a trükk csak lábon talált a bicikl(túl nagy volt a lendület) http://www.youtube.com/watch?v=sNdwJdL7rnk&eurl=http://bmx.t..
ne aggodj tekerhetsz tovább csak most inkább ki kéne feküdni a sérülést. a zsibi elmulik, de ha nem akkor ahogy az elõttem szoló mondta irány a doki. hogy ezzel ne legyen késõbb probléma. Tudom hogy rossz hallani de ezek "öregebb" korban visszaköszönhetnek:-) minden jót!
helo. én egyszer egy versenyen katapultáltam egy magas 360ból, és utána jkb 1-2 hónapig fájt a lábfejem, de volt már több kisebb sérülésem is. szerintem ne parázz. ha nagyon fáj ne bicózz-amúgy is hó van. de majd rendbe jön.
nekem most volt csuklo toresem, dirt-ozok es kb 4 m zuhantam es durr a csuklora!!de mar ujra abalom es semmi bajom nincs.

Egy afrikai fiút szeretnék ide hozni 2 hétre csupán csak egy látogatás és ezt vízummal kell elintéznem ehhez csak vízum szükséges?

Legjobb válasz: Neki igényelnie kell a vízumot, amihez nem árt, ha küldesz neki meghívólevelet (hogy felelõsséget vállalsz érte és ellátod az itt-tartózkodása idejére). Ha ez megvan, kell repülõjegy természetesen, valamint el is kell látnod és szállásolnod.

Neki igényelnie kell a vízumot, amihez nem árt, ha küldesz neki meghívólevelet (hogy felelõsséget vállalsz érte és ellátod az itt-tartózkodása idejére). Ha ez megvan, kell repülõjegy természetesen, valamint el is kell látnod és szállásolnod.
...na egy újabb szerelmes tini, aki bevette a sosem látott fekete idegen dumáját... Esélyes, hogy innen, már nem fog hazamenni a Kinte-Kunta...
Ha ide szeretne jönni, gondolom igazolni tudja saját erõbõl, hogy megfelelõ feltételekkel rendelkezik, az itt tartózkodás idejére. Tehát bemegy a legközelebbi külképviseletre, elmondja, h miért jönne, igazolja a megélhetését a hazájában, a lefoglalt, kifizetett szállást, orvosi biztosítást és pikk-pakk kap vízumot. Magyarán a beutazónak kell vízumot intézni!!!!!!
Olyan nem létezik, hogy cakk-pakk vizumküldés. Neki személyesen meg kell jelennie a magyar külképviseleten, hogy az úlevelébe beragasszák a vizumot, bármilyen alapon is kér vizumot. A meghivólevél, se cakk-pakk mûködik. Olvass utána a bevándorlási hivatal honlapján. Ez a meghívó részérõl baromi nagy felelõsség, én kizárólag családtagjaim részére kérelmezném, egy afrikai arab részére semmi esetre sem.
Nem rád értettem hanem a 2. kommentelõre :)
# 2/3 Persze az arabokkal mindenkinek baja van, azt pedig természetesnek veszitek, hogy a sárga ferde szemû kínaiak jönnek.Nevetségesek vagytok!
9/9 az a lényeg, hogy te okos vagy ;)
3 ik vagyok Nekem senkivel sincs bajom. Csupán azt írtam le, hogyan juthat bárki saját erõbõl vízumhoz, úgy hogy ne okozzon senkinek gondot. Fõleg nem egy újabb szerelembe esett magyarnak, lehet az nõ vagy férfi!
A kérdező hozzászólása: Egyet értek nem kell mindenkit lenézni mert más országból jött a kínaik se különbek fõleg hogy lassan többen vannak mint mi % Én egy arab fiút szeretnék ide hozni csak 2 hétre , meghívólevélre gondoltam , de õ azt mondja hogy a vízum az könyebb csak ott a baki hogy õ ugy várja hogy cakk-pakk küldjem a vízumot és õ csak megkapja és ennyi !

Mit csináljak? Van egy fiu akibe eléggé szerelmes vagyok ez a második évem. Csak az a baj hogy 800km-re lakunk egymástol, és csak nyáron szoktunk találkozni 2-3 hétre.

Lehet hogy idefog jönni m.o-ra de nem biztos. Most nyáron történtek dolgok...gondolom értitek :$ ,és azóta csak ?t akarom és nem érdekelnek a többi fiuk mert nem tudom elfelejteni ?t..

Legjobb válasz: Felejtsd el, és keress egy normális srácot akivel hetente tudsz min. találkozni. De nem fogsz csinálni semmit, mert akkor már megtetted volna és nem 10ismeretlen ember hatására változtatnál.

Felejtsd el, és keress egy normális srácot akivel hetente tudsz min. találkozni. De nem fogsz csinálni semmit, mert akkor már megtetted volna és nem 10ismeretlen ember hatására változtatnál.
Nem értem a lányokat.. Illetve tudom miért van de mindegy. Próbálj egy kicsit a fejecskéddel is gondolkozni. :$
Hol lakik:) én imádom ezeket a történeteket hallani:) tényleg nincs sok esélye a dolognak, de kitudja lehet te vagy a KIVÉTEL:) ha meg nem az úgyis kifog derülni.vagy neki jön egy lány vagy neked egy fiú és rossz lesz, de aztán jobb..szóval mesélj:D
A kérdező hozzászólása: Olaszországban lakik. Én meg bpn .... probáltam elfelejteni sokszor de nemmegy. tegnap este buli volt kavartam egy fiuval meg minden...de most meg csak õ hijányzik folyton írok neki és istenem ajj :( bárcsak találnék vki mást itt akit SZERETEK.

Van egy 14 éves fiú a suliban, nagyon nagyon bejön, igaz még csak 1-2 hete láttam őt először, és valójában nem ismerem, mert csak 2x beszélgettem vele és akkor is csak facebookon. Hogyan tovább? bővebben lent

Szóval ő egy olyan fiú (sajnos..) aki nagyon sok lánynak tetszik,mert hát ő tényleg nagyon kis helyes! Facebookon rengetegen követik őt,és minden képére van legalább 200 lájkja,ennek nagy része lányok lájk-jai..Én szeretném őt megismerni élőben is,és a suliba ha összefutunk,akkor köszönnék is neki,de eddig még nem volt rá alkalmam! Nem vagyok csúnya,de ő elég népszerű ahogy észrevettem,és helyes is és annyi sok szép lány ismerőse van :/ Lehetséges h lenne nála esélyem,ezt mégis hogyan tudhatom meg,és mit tegyek hogy észrevegyen és meg is kedveljen esetleg?

Legjobb válasz: Mi az , hogy rengetegen követik õt ? Ki õ ? És ha összejössz vele akkor majd az a rengeted ember téged is lájkolni fog, meg te is az leszel ? Bea asszony. Majd hú de jó lesz vele, fõleg késõbb ... Istenem 14 évesen, valaki írjon errõl könyvet, vagy inkább lehetne film azt legalább megnézik.

Mi az , hogy rengetegen követik õt ? Ki õ ? És ha összejössz vele akkor majd az a rengeted ember téged is lájkolni fog, meg te is az leszel ? Bea asszony. Majd hú de jó lesz vele, fõleg késõbb ... Istenem 14 évesen, valaki írjon errõl könyvet, vagy inkább lehetne film azt legalább megnézik.
A kérdező hozzászólása: Phuu de nagyot szóltál..xdd Inkább nézz tükörbe, nem tudom te hány éves vagy, de bírom azokat akik itt pofáznak de nagyon;) Amúgy nem válaszoltál a kérdésemre! De sztem te azt hiszed h engem a "hírnév" érdekel, meghogy velem is esetleg az fog történni mint vele, de engem épphogy az érdekel h attól h népszerû, még lehet e nála esélyem, de elég gáz ha még értelmezni se tudod a szöveget:D
A kérdező hozzászólása: Ja am sztem te épp az ellenkezõjét hiszed annak, ami valójában van!! Ugyanis nem túl jó érzés mikor látod, hogy aki tetszik, és akivel szeretnél lenni, az konkrétan nem is ismer, észre se vesz, és látod ahogy más lányokkal viselkedik.. Am az túlzás h rengetegen követik, 400-an.. Amúgy gondolom még így se érted, nem nézem ki belõled h felfogod ezt.
Fiatal vagy és naív, most mondtad, hogy nem ismeritek egymást, csak tetszik, ez esetben hogy érezhetsz többet ?
A kérdező hozzászólása: Nem naiv vagyok... Amúgy ki mondta h többet érzek, pusztán bejön a srác..?! Egy szóval se mondtam h szerelmes vagyok belé xdd Azt mondtam h szeretném õt megismerni, amúgy tudom h ez nem elég, de hallok róla jó dolgokat pár ismerõsömtõl akik tényleg ismerik õt!

Van egy fiú akivel nem rég ismerkedtem meg (kb.3 hete) és szinte minden nap beszélünk elég sokat. Úgy érzem neki is bejövök és ő is nekem. Olyan 2 napja kb viszont már alig ír vagy ha ír akkor másfél óránként. Mi lehet a baj?

Előtte minden nap írt és alig tudtunk elköszönni egymástól olyan jó volt és mondta is hogy nagyon szeret velem beszélgetni. De akkor nem értem.

Legjobb válasz: 2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürûltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj

2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürûltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj
Talán akadályozza valami?! Kérdezz rá nála :)
Ráunt a fejedre.
A kérdező hozzászólása: és akkor mit lehet tenni? túl fontos nekem
én is így jártam.. pont most. és szerintem rám unt. pedig elõtte mondta is mennyire tetszem neki.. úgy látszik nem eléggé
megunta, ilyenkor nem tudsz sokat tenni dobd fel vhogy vagy hagyd az egészet
A kérdező hozzászólása: az elsõ? azt hittem az költõi kérdés...nem tudom hogy akadályozná valami nincs semmi olyan
"beszélgetni"... ezt élõben vagy a neten végzitek?:) csak mert ha neten, akkor hidd el bármi közbe jöhet...ismerõsök vannak nála, akadozik a net , stb. Emiatt nem kell rosszra gondolni rögtön. Szerintem erre gondolt az elsõ... és igen kérdezz rá :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!