Találatok a következő kifejezésre: 2 hete egy fiút hogy (13 db)

Hát ha már õ mutatott akkor illene neked is szóval szerintem igen
Mivel ennyit húztad az agyát illene. De nem tudom személy szerint nem mennék bele iylenbe, legalábbis ha nem a páromról van szó...
Ha te megkérted és õ megtette, akkor te is viszonozhatnád. Bár én nem csinálnék ilyet :-)
En sem csinalek ilyet...de ha mar o csinalta csinald te is:)
Engem is megkért 1 csaj nemrég, énis csináltam neki, jól esett amikor Õ csinálta nekem. Sztem ha már ennyi idejig "húztad az agyát" menyj bele ...
Szia! En egy anyuka vagyok, szoval szerintem kicsit tapasztaltabb nalad, ezert merek tanacsot adni. Neilyedj meg, nem lecseszni akarlak, scak szerintem ez a dolog elegge keteselyes. 1. Ha nem is mered a fiut, semmikeppen n menj bele szerintem.Teljesen igazat adok az elözö hozzaszolonak. Nem tudhatod, hogy valojaban ki ül a gep elött, amig teljesen meg nem bizonyosodtal rola. Gondolom nem akarod a cicidet mutogatni, (es mast is) egy ötven ves kiehezett perverznek. Es gondolom nem akarod, hogy mindenki lathassa a neten, ahogy masztizol, mert valoban ez is megeshet. 2. Ha ismered a fiut, ill. biztosan tudod, hogy nem ver at, akkor talan. De tul szemelyes infot akkorse adjmeg magadrol, es az arcodat szerintem nem feltetlenül kellene latnia. Az k, hogy valamit valamiert, de nagyon kell vigyazni. Gondolj bele, ha felkerül a netre, a szüleid is talalkozhatnak vele. En nem igazan ertek egyet ezzel, de ha a mai tizenevesek ere izgulnak, am legyen, vegülis inkabb ezt csinaljatok, minthogy satu reszegen lefeküdnetek öt pasival egyszerre egy buliban. Ilyen is van sajnos:-(
Ha szeretnéd, ha izgat, miért is ne. Habár én a helyedben az arcomat nem adnám ki semmiképpen. Sosem tudhatod, valójában ki ül a "másik oldalon". Régebben én is cseteltem, hidd el van annyi perverz, undorító öregember, hogy az félelmetes. Webkamos felvételt játszadozó fiatal fiúkról meg bárki le bír tölteni is eladni magát tinisrácnak... Nagyon vigyázz kinek mit mondasz el magadról. Nevet, telszámot szerintem sose adj ki.
Csináld, oszt legfeljebb majd viszontlátod magadról a felvételt különbözõ videós oldalakon, ugyanis a webkamera képét nagyon egyszerûen lehet rögzíteni. Egyébként soha nem értettem mi értelme van ennek? Ennyire nem lehet antiszociális az új nemzedék, hogy már dugni is webkamerán keresztül képes csak..
Ha neked jól esett nézni, akkor ezt sejtheted a másik oldalon is. Szerintem nem veszíthetsz vele semmit.
sztem nyugodtan belemehetsz
A kérdező hozzászólása: jah de én ismerem a fiút 6 éve, 4 évig oszt társam volt..nagyon tetszik, jártunk is
Akkór szerintem nyugottan megteheted ha ismered ...de az arcod akkór se mutasd meg ..!!

2 hete van barátnőm. Felhozzam neki, hogy féltékeny vagy, amiért egy fiú haverjával szokott elég sokszor dumálni?

Legjobb válasz: A hiba ott van, hogy amikor, hogy már a kezdetek kezdetén tudtad, hogy van ez a fiú haverja..ha ennyire zavar téged és ezt tudtad is magadról, hogy neked ez nem fér bele egy kapcsolatba akkor miért jöttél vele össze? Tudom mert szereted..de ezzel azt is bevállaltad úgymond, hogy elviseled, hogy a fiú haverjával is tartja a kapcsolatot..és ha õ régebben jelen van az életében mint te akkor sajnos te repülsz nem a haver. Nekem is sok lány ismerõsöm van akik évek óta haverok és házas asszonyok szóval nincs semmi köztünk és sokszor segítettek már nekem ahogy én is nekik van akivel 3-4 éve napi kapcsolatban vagyok..ha a barátnõm azt kérné, hogy soha többé ne beszéljek velük a barátnõm repülne. Azért egy 3-4 éves "barátságot" ( ráadásul hányszor izgultunk anno a vizsgák elõtt az egyetemen együtt és a többi) biztos nem rúgok fel egy olyan valakiért akit X hónapja ismerek aztán ha szakítunk X idõ múlva nem lesz s barátnõm és a "kapcsolataimat" is elveszítem. Szóval ne feszegesd a témát..természetesen ha haver fûzni kezdi a csajod akkor verd le a lépét :D

A hiba ott van, hogy amikor, hogy már a kezdetek kezdetén tudtad, hogy van ez a fiú haverja..ha ennyire zavar téged és ezt tudtad is magadról, hogy neked ez nem fér bele egy kapcsolatba akkor miért jöttél vele össze? Tudom mert szereted..de ezzel azt is bevállaltad úgymond, hogy elviseled, hogy a fiú haverjával is tartja a kapcsolatot..és ha õ régebben jelen van az életében mint te akkor sajnos te repülsz nem a haver. Nekem is sok lány ismerõsöm van akik évek óta haverok és házas asszonyok szóval nincs semmi köztünk és sokszor segítettek már nekem ahogy én is nekik van akivel 3-4 éve napi kapcsolatban vagyok..ha a barátnõm azt kérné, hogy soha többé ne beszéljek velük a barátnõm repülne. Azért egy 3-4 éves "barátságot" ( ráadásul hányszor izgultunk anno a vizsgák elõtt az egyetemen együtt és a többi) biztos nem rúgok fel egy olyan valakiért akit X hónapja ismerek aztán ha szakítunk X idõ múlva nem lesz s barátnõm és a "kapcsolataimat" is elveszítem. Szóval ne feszegesd a témát..természetesen ha haver fûzni kezdi a csajod akkor verd le a lépét :D
NEEE!!!!
Az elõttem lévõnek teljesen igaza van. És nemtom, de nekem az a furcsa, amit te írsz. Hogy nem beszélgetsz más lányokkal, amikor barátnõd van? És MIÉRT??? Ugyanolyan emberek, mint a fiúk! Vagy te nem tudsz mindenféle hátsó szándék nélkül csak úgy beszélgetni egy ellenkezõ nemûvel? Egyébként én ez nem is nagyon hiszem, h nem beszélgetsz más lánnyal... durva lenne
A kérdező hozzászólása: De nem értem, hogy ez a lányoknál miért mûködik máshogy. Nekem, ha barátnõm van, akkor teljesen természetes, hogy nem fogok más lányokkal beszélgetni, hanem megpróbálok a szerelmemmel minél több idõt tölteni és csak vele lenni.
Ja és csak egy tanács, de 2 hét után ne kezdd a féltékenységi jeleneteket, (fõleg ne egy régebbi haverja miatt), mert rövid úton ott fog hagyni, ez még nagyon rövid kapcsolat.
Hát pedig sajnos el kell viselni, ha akarna tõle vamit, már összejöttek vna elõtted... Mellesleg nem lehet egy lánynak fiú haverja, ha van épp párja?
A kérdező hozzászólása: 20.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: De hogy lehet azt elviselni, hogy vele jópofizik? Nekem ez kínszenvedés :( Én se jópofizok csajokkal, mert én csak 1 lányt szeretek.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem tudtam, hogy van ez a barátja neki. Szerintem lány és fiú között nincs "csak barátság", egyszer mindenképp több lesz belõle. Tapasztalat.
Az tuti, hogy érez irántad valamit. Nem véletlenül tiltott le.
"fiuba", "asztán", "kivül" "asztmondta" "csajal" "azota" "fiuval" "letiltot" "fészröl" "valmit" Végülis ilyen jó helyesírással én is letiltanálak. Már ha fent lennék "fészen".
Fájt elolvasni ezt a mondatot...
Letiltott... mit akarsz még tudni?
nem akar rólad tudni
Hagyd a fran.cba...keress mást... több csajt hülyít, vedd már észre... annak a csajnak is azt mondta hogy szereti... nem csak neked...egy kis dug.ásért bármit képes mondani

16 éves fiú vagyok, bolondulok a BMX-ezésért. Kb 1 éve volt egy nagy esésem és 2 hétig nem tudtam mozgatni a lábam. 1 héttel ezelőtt megint elestem és azóta zsibbad a lábam, félek megint nem tudom majd mozgatni .Mit tegyek hogy elmuljon?

Mit tegyen hogy ez nem forduljon el???

Legjobb válasz: Hideg vizes ruha vagy hideg zselé - ezt csak a sérülés napján (hogyha vérömleny keletkezik ne legyen nagyobb). Másnap célszerû melegítõpárnába burkolni. Ha nem múlik orvos.

Hideg vizes ruha vagy hideg zselé - ezt csak a sérülés napján (hogyha vérömleny keletkezik ne legyen nagyobb). Másnap célszerû melegítõpárnába burkolni. Ha nem múlik orvos.
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat hogy nem BMX ezhetek tovább??
A kérdező hozzászólása: mellesleg ez lett volna a trükk csak lábon talált a bicikl(túl nagy volt a lendület) http://www.youtube.com/watch?v=sNdwJdL7rnk&eurl=http://bmx.t..
ne aggodj tekerhetsz tovább csak most inkább ki kéne feküdni a sérülést. a zsibi elmulik, de ha nem akkor ahogy az elõttem szoló mondta irány a doki. hogy ezzel ne legyen késõbb probléma. Tudom hogy rossz hallani de ezek "öregebb" korban visszaköszönhetnek:-) minden jót!
helo. én egyszer egy versenyen katapultáltam egy magas 360ból, és utána jkb 1-2 hónapig fájt a lábfejem, de volt már több kisebb sérülésem is. szerintem ne parázz. ha nagyon fáj ne bicózz-amúgy is hó van. de majd rendbe jön.
nekem most volt csuklo toresem, dirt-ozok es kb 4 m zuhantam es durr a csuklora!!de mar ujra abalom es semmi bajom nincs.

Mit csináljak? Van egy fiu akibe eléggé szerelmes vagyok ez a második évem. Csak az a baj hogy 800km-re lakunk egymástol, és csak nyáron szoktunk találkozni 2-3 hétre.

Lehet hogy idefog jönni m.o-ra de nem biztos. Most nyáron történtek dolgok...gondolom értitek :$ ,és azóta csak ?t akarom és nem érdekelnek a többi fiuk mert nem tudom elfelejteni ?t..

Legjobb válasz: Felejtsd el, és keress egy normális srácot akivel hetente tudsz min. találkozni. De nem fogsz csinálni semmit, mert akkor már megtetted volna és nem 10ismeretlen ember hatására változtatnál.

Felejtsd el, és keress egy normális srácot akivel hetente tudsz min. találkozni. De nem fogsz csinálni semmit, mert akkor már megtetted volna és nem 10ismeretlen ember hatására változtatnál.
Nem értem a lányokat.. Illetve tudom miért van de mindegy. Próbálj egy kicsit a fejecskéddel is gondolkozni. :$
Hol lakik:) én imádom ezeket a történeteket hallani:) tényleg nincs sok esélye a dolognak, de kitudja lehet te vagy a KIVÉTEL:) ha meg nem az úgyis kifog derülni.vagy neki jön egy lány vagy neked egy fiú és rossz lesz, de aztán jobb..szóval mesélj:D
A kérdező hozzászólása: Olaszországban lakik. Én meg bpn .... probáltam elfelejteni sokszor de nemmegy. tegnap este buli volt kavartam egy fiuval meg minden...de most meg csak õ hijányzik folyton írok neki és istenem ajj :( bárcsak találnék vki mást itt akit SZERETEK.

Összeismerkedtem egy fiuval, 2 hét mulva feljöt hozzám egyszerüen nem jöt hogy hidjem, olyan hideg volt velem, csak álltunk és mikor megcsokoltam hát na epp nem lököt el magátol. Ez azt jelenti nem tetszetem neki ugye?

olyan pökhendien viselkedet,büszkèn feltartotta a fejèt mintha az sugàrzot volna a tekintetèbõl,hogy "hadjàl nem alacsonyitom le magam hozzàd"ès persze nem vagyok nyomulòs fajta mikor kezdet vetköztetni elküldtem s mèg megharagudot!ha làttam csepet sem vonzom minek kinlòdjak?

Legjobb válasz: Vagy meglátta a helyesírásod...

Vagy meglátta a helyesírásod...
Lehet hogy büdös volt a szád ;( Amúgy szerintem nem tetszel neki ;(
hát én meg se csókoltam volna. de legalább annyi volt benned, hogy nem feküdtél le vele
lehet, h undorodik tõled. mutass képet! magadról!
jól értem, hogy akkor a csókot nem akarta, de vetkõztetni azt már igen?
A kérdező hozzászólása: igen, pontosan
akkor lehet h tényleg büdös volt a szád vagy fejre nem tetszettél neki, de úgy gondolta egy dugás azért beleférne, aztán mégse..

Van egy 14 éves fiú a suliban, nagyon nagyon bejön, igaz még csak 1-2 hete láttam őt először, és valójában nem ismerem, mert csak 2x beszélgettem vele és akkor is csak facebookon. Hogyan tovább? bővebben lent

Szóval ő egy olyan fiú (sajnos..) aki nagyon sok lánynak tetszik,mert hát ő tényleg nagyon kis helyes! Facebookon rengetegen követik őt,és minden képére van legalább 200 lájkja,ennek nagy része lányok lájk-jai..Én szeretném őt megismerni élőben is,és a suliba ha összefutunk,akkor köszönnék is neki,de eddig még nem volt rá alkalmam! Nem vagyok csúnya,de ő elég népszerű ahogy észrevettem,és helyes is és annyi sok szép lány ismerőse van :/ Lehetséges h lenne nála esélyem,ezt mégis hogyan tudhatom meg,és mit tegyek hogy észrevegyen és meg is kedveljen esetleg?

Legjobb válasz: Mi az , hogy rengetegen követik õt ? Ki õ ? És ha összejössz vele akkor majd az a rengeted ember téged is lájkolni fog, meg te is az leszel ? Bea asszony. Majd hú de jó lesz vele, fõleg késõbb ... Istenem 14 évesen, valaki írjon errõl könyvet, vagy inkább lehetne film azt legalább megnézik.

Mi az , hogy rengetegen követik õt ? Ki õ ? És ha összejössz vele akkor majd az a rengeted ember téged is lájkolni fog, meg te is az leszel ? Bea asszony. Majd hú de jó lesz vele, fõleg késõbb ... Istenem 14 évesen, valaki írjon errõl könyvet, vagy inkább lehetne film azt legalább megnézik.
A kérdező hozzászólása: Phuu de nagyot szóltál..xdd Inkább nézz tükörbe, nem tudom te hány éves vagy, de bírom azokat akik itt pofáznak de nagyon;) Amúgy nem válaszoltál a kérdésemre! De sztem te azt hiszed h engem a "hírnév" érdekel, meghogy velem is esetleg az fog történni mint vele, de engem épphogy az érdekel h attól h népszerû, még lehet e nála esélyem, de elég gáz ha még értelmezni se tudod a szöveget:D
A kérdező hozzászólása: Ja am sztem te épp az ellenkezõjét hiszed annak, ami valójában van!! Ugyanis nem túl jó érzés mikor látod, hogy aki tetszik, és akivel szeretnél lenni, az konkrétan nem is ismer, észre se vesz, és látod ahogy más lányokkal viselkedik.. Am az túlzás h rengetegen követik, 400-an.. Amúgy gondolom még így se érted, nem nézem ki belõled h felfogod ezt.
Fiatal vagy és naív, most mondtad, hogy nem ismeritek egymást, csak tetszik, ez esetben hogy érezhetsz többet ?
A kérdező hozzászólása: Nem naiv vagyok... Amúgy ki mondta h többet érzek, pusztán bejön a srác..?! Egy szóval se mondtam h szerelmes vagyok belé xdd Azt mondtam h szeretném õt megismerni, amúgy tudom h ez nem elég, de hallok róla jó dolgokat pár ismerõsömtõl akik tényleg ismerik õt!

Most ilyen tényleg létezik, hogy 2.5 hét alatt belémszeret egy fiú?

előtte egyáltalán nem is ismertük egymást...

Legjobb válasz: igen, tényleg

igen, tényleg
Én barátnõmel 2. randi után jöttem össze úgy, hogy a második randinál már teljesen beleszeretem, szóval van ilyen.. :) 17F
belém egyszer 2 nap alatt szerettek xD nem viszonoztam...
persze! az en baratom is kb. ennyi ido alatt szeretett belem.. azota is egyutt vagyunk:)
azért ne felejtsd el hogy a faszik és nök között sok különbség van. a csávoknál általában elég hamar megjön a lila köd. és elég hamar fel is szál. a csajoknál sok idö alatt lesz csak köd akkor is szép lassan. és elég sok idö mire fel is szál. ezért van az hogy mire a csaj szerelmes lenne addigra a csávo érdeklõdés hiányában átlép egy másik kapcoslatba
A kérdező hozzászólása: lehet azért nem tudom elhinni mert nekem ehhez idõ kell..és maximum addig csak erõs lehet a vonzalom iránta
ahogy a Shakespeare drámákban, úgy jön a szerelem, mint a villámcsapás -
nem akaord elhinni vagy mi van? találkozás nélkül is szerelembe lehet esni
4# Van ilyen. és 5 éve tart nálam. mg a másik félnél is
simán.
szerelem elsõ látásra?
A kérdező hozzászólása: 2 alkalommal találkoztunk csak..úgy is?
én 1, 5 perc alatt is képes vok... tudod.. elsö látásra szerelem.. 2, 5 hét az meg már több mint természetes
Meg szabad kérdezni a korotokat?

Egy fiúval 2 éve ismerjük egymást, már régóta tudom hogy tetszem neki, 1 hónapja elmentem vele randizni minden jól alakult, csókolóztunk a búcsúnál, múlt héten megint találkozunk megint csókolóztunk?

, és minden nap beszélgetünk chaten, most akkor szerintetek ő úgy gondolja hogy együtt vagyunk? Vagy csak szimplán kérdezzem meg tőle hogy most akkor mi együtt vagyunk v h gondolta?

Legjobb válasz: Kérdezd

Kérdezd
Honnan tudjam, hogy a múlt héten te mit csináltál?
are you kiddnig? attól h megcsókolt még nem vagytok együtt
szerintem igen õ azt gondolja hogy most eggyüttvagytok de azért sztem beszélgessetek ról nehogy meglepetésként érjen az a biztos !!
szerintem majd a következõ randinál kiderül..

2 hét múlva fogok kapni egy gyönyörű barna rövid szőrü tacskó fiú kutyát. Csak nem tom hogy mi legyen a neve. Van valami ötletetek hogy mi legyen a neve?

a kutyás névnaptárt nézegetem

Legjobb válasz: Buksi, Ropi, Csocsó , Marci, Füles. Tulajdonságai alapján is adhatsz neki nevet.

Buksi, Ropi, Csocsó , Marci, Füles. Tulajdonságai alapján is adhatsz neki nevet.
Anyumék tacsija Berci, a barátnõmé pedig Fidó.
Süti Csoki Karamell Mogyoró...
Nekem két tacsim van az eggyiknek az a neve Muffin, a másiknak pedig Rudi.
Bonbon, Szotyi, Marcipán, Zacsi, Lulu, én azt javaslom legyen olyan neve ami csak neki van az enyém pl: Boxi :D Remélem jók lesznek
Nekem is csokibarna, rövid szõrû kan tacsim van, és Cimbi a neve:) De szoktuk Gusztinak, Cincinek stb.becézni:DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!