Találatok a következő kifejezésre: 2 hete de nem (784 db)

CSAK Gyömölcsöt ennék 2 hétig de nem birom ki. ha ebedre eszem valami mast, ami igen van zsirja meg hus vagy sajt meg ilyenek, de csak ebedre tudni fogok fogyni ebben a 2 hetben 5-10 kilot?

nem vagyok magyar perdon a helyesiras es fogalmazas

Legjobb válasz: Azt ugye tudod, hogy a gyümölcsöknek elég nagy a cukor tartalma és ugyanúgy hizlal nagy mennyiségben mint a chips?

Azt ugye tudod, hogy a gyümölcsöknek elég nagy a cukor tartalma és ugyanúgy hizlal nagy mennyiségben mint a chips?
Normál ember nem visz be sok kalóriát gyümölcsbõl, mondjuk ha csak azt eszik, akkor megtörténhet, én a fehérje és egyéb fontos dolgok hiányán aggódnék. Oké, hogy rövid táv, de nem jobb nem megfosztani a testet az esszenciális tápanyagoktól? Jobb is, ha nem bírod ki és eszel zsírt, húst, sajtot... Egy napig még oké, ha valaki gyümölcsöt eszik, de 2 hét az már elég erõs. Ha egyoldalúan akarnék táplálkozni, tuti nem cukrot választanék hozzá, bármilyen aranyos flavonidok és mifenék is vannak mellécsomagolva. Naponta kell nekem a gyümölcs, de az étkezésem gerince alapvetõen más... Igaz, van, akik jobbára gyümölcsön élnek, de egyrészt remélhetõleg tudják, mit csinálnak (ha összehasonlítod a gyümölcs összetételét a tested igényeivel, nem igazán passzolnak, de azért durván szénhidrátdús étrenden is lehet élni), s nem hiszem, hogy fogyás céljából tennék, mert ha fogyókúrás mennyiségû gyümölcsöt eszel, akkor jöhet a tápanyaghiány, bár bizonyos dolgokból valószínûleg mindenképpen, a gyümölcsben sincs meg minden... Fenének kell rohanni. Étkezz normálisan (mármint egészségesen), mozogj, majd lemennek a kilók, ha azonnal kéne, akkor gondolkodtál volna elõre.

Születtek kishörcsögök 2 hete, de nem nyilt még ki a szemük, mikor fog?

kukoricát szabad adni a höcsögnek amugy?

Legjobb válasz: még egy-két hét, és már szõrösek is lesznek 3 héten belül már elérik a szüleik méretét jövõ hónapban már azt fogod ide feltenni, hogy kinek kell hörcsög :D, kukoricát szabad, de minél elõbb válaszd szét a hímeket és a nõstényeket, a felesleget kisállatkereskedésben eladhatod, vagy elajándékozhatod ismerõsöknek ! vegyél nekik önitatót !!! feltétlenül !! http://www.tengerimajac.hu/__images/2007_05/106_330377/0.jpg a kicsik miután már nem szopnak hamar megtanulják használni

még egy-két hét, és már szõrösek is lesznek 3 héten belül már elérik a szüleik méretét jövõ hónapban már azt fogod ide feltenni, hogy kinek kell hörcsög :D, kukoricát szabad, de minél elõbb válaszd szét a hímeket és a nõstényeket, a felesleget kisállatkereskedésben eladhatod, vagy elajándékozhatod ismerõsöknek ! vegyél nekik önitatót !!! feltétlenül !! http://www.tengerimajac.hu/__images/2007_05/106_330377/0.jpg a kicsik miután már nem szopnak hamar megtanulják használni

Bedagadtak a bokáim 2 hete, de nem megy le a duzzanat, igaz nem fáj a lábam, de ez nem probléma a babára nézve?

Múlt héten mondtam az orvosnál a lábdagadást, de csak azt a választ kaptam (az aszisztenst?l), hogy ne egyek sósat és f?szereset. A vérnyomásom stb. meg sem nézte az orvos, csak kenetet vett. 36 hetes kismama.

Legjobb válasz: Jó tanács! Nekem bevált és csak ajánlani tudom. :-) Sima, sótlan, ízesítetlen túróhoz keverj friss petrezselymet apróra vágva és ezt fogyaszd el vacsira. Egyáltalán nem rossz ízû. ( elõfordulhat, hogy még sûrûbben fogsz pisilni járni, hiszen ez a célja, sõt az a jó :-) )Természetes vízhajtó hatása van, ezzel nem ártasz a babának. A védõnõm tanácsolta, az orvosom is csodálkozott, mikor mentem hozzá, hogy milyen szép lett a bokám, elõtte pedig nem látszódott a bokacsontom. :-)

Jó tanács! Nekem bevált és csak ajánlani tudom. :-) Sima, sótlan, ízesítetlen túróhoz keverj friss petrezselymet apróra vágva és ezt fogyaszd el vacsira. Egyáltalán nem rossz ízû. ( elõfordulhat, hogy még sûrûbben fogsz pisilni járni, hiszen ez a célja, sõt az a jó :-) )Természetes vízhajtó hatása van, ezzel nem ártasz a babának. A védõnõm tanácsolta, az orvosom is csodálkozott, mikor mentem hozzá, hogy milyen szép lett a bokám, elõtte pedig nem látszódott a bokacsontom. :-)
Én is azt a tanácsot kaptam, hogy sótlanul egyek, s fogyasszak sok paradicsomot, és petrezelymet, mert vizhajtó hatásúak. A só pedig megköti a vizet, azért kerülendõ. Ha ezeket betartod, biztosan lesz változás. Ez a túró+petrezselyem finomság egészen jól hangzik. Azt'szem én is kipróbálom. :)
Altalaban minden kismama dagad a vege fele mar, lassan kezd majd az arcod is dagadni. Ez teljesen termeszetes, a babanak ettol semmi baja nem lesz. Ez is a terhesseg velejaroja!
én is ezzel küszködök csak nekem fáj is a bokám, nekem azt tanácsolta a védõnõ hogy igyak többet és igy a szervezetem nem fogja anyira vissza tartani a vizet.... 35 hetes anyuka
Szia! Azért arra nagyon figyelj, hogy ha azt választod, hogy sokat iszol, hogy nem tartja-e vissza a szervezeted, amit megittál. Én így jártam, mert a vesém már nem dolgozott jól, toxémiás voltam. Hiába ittam meg másfél litert, nem jött ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos infókat. :)
Hány éves vagy?
igen
A elõváladékban is van sperma.Menj el orvoshoz, ha nem rendszeres a mensesed õ megmondja mit tegyél.Lehet , hogy túl fiatal vagy még.Okod pedig lehet félni(nem ijeszgetni akarlak).
Menj orvoshoz!
talán egy párkapcsolat megoldaná a gondod ..
14-én telt el két hét a kérdésed szerint. Nyugi, már csak 3 nap a következõig!
A férfiak 99%-a rendszeresen, a nõk túlnyomó része szintén rendszeresen maszturbál. Természetesen akiknek van szexuális partnerük, ritkábban teszik. Teljesen normális dolog, csecsemõkortól öreg korig. Idõs korban csak az impotencia szab határt ennek.
A maszturbáció tudhatnád, hogy normális dolog.Hidd el minden második ember csinálja vagy ha úgy mondom inkább minden 3. nem...Ez nem egy gáz, szégyenletes dolog...Amúgy meg csak rád tartozik nem értem hogy miért akarod abbahagyni ha jó érzés..
Mit remélsz a három hetes gyötrõdéstõl? Én nem mondom, hogy éppen prostihoz, de azért csak bátran menj el...
Mi lenne, ha kevesebb pornót néznél? Akkor beindulna egy idõ után elég erõteljesen a fantáziád :)
Az még nem sok attól nem vagy függõ és ne menj el prostihoz! Én 19 vagyok és van hogy egy nap 5x kicsattintom szal nem para a dolog
Prostikat hanyagold, verd ki, amíg új nõd nem lesz.
most mire mész azzal hogy csak 3 hetente csinálod? attól még ugyanúgy magadnak csinálod .. nem értelek . csapd ki minden nap , ne szenvedj már .. prostihoz sem minden nap járnál gondolom , azzal sem mész sokra , jól meg..ád másnap meg már megint rád jönne és úgyis matyiznál.. nem ? meg ráadásúl valami retket is elkaphatsz a prostitól . utánna meg jönnél a kérdéssel hogy miért piros pöttyös a füt.yid ?! mert az az igazi :D
A kérdező hozzászólása: ma 22:01 Napi 2-szer 3-szor és mindig pornóra... Amúgy 25 vagyok..fél éve lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak..
Miért mennyi pornót néztél egy nap és hányszor csaptad ki egy nap ? Hány éves vagy ?
Szerintem rövidíts a határidõn. Holnap lenne aktuális, de akkor világvége lesz...
Hány éves vagy?
Mit jelent az hogy jártatok de nem találkoztatok?:O
A kérdező hozzászólása: Hát suli után kérdeztem meg tõle és utána nem találkoztunk mer hol õ hol én utaztunk el.Aztán msnen öszevesztünk valamin xd
Beszélj vele errõl msnen.:)
A kérdező hozzászólása: Beszéltem már vele róla és megkérdeztem van-e még esélyem azt mondta hogy nem tudja. mindennap szoktam vele msnezni csak élöbe is tenni kéne valamit :D
A kérdező hozzászólása: attol félek hogy valaki más tetszik neki.de lehet hogy ez csak hülyeség nemtom :/
téll bocs ha elrontom a kedved de az én volt pasim is szokta kérdezgetni ilyeneket és én is így válaszolok neki mikor nincs esélye
A kérdező hozzászólása: :( azért még próbálkozok egy idejig :/. Köszi mindenkinek a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: És abból kiderül, hogy mitõl mennek el tõlem a babák?
Neked kell utánna érdeklõdnöd a te egészséged.
Nekem is saját magamnak kellett intéznem, nálunk 10 nap alatt megvolt a szövettan. Menj be a kórházba, ott érdeklõdd meg.
szia, én úgy tudom mindig csinálnak, nekem 3 hét múlva kellett kontrollra visszamennem és akkor adták oda. esetleg hívd õket fel, hogy készen van -e. kontrollra mindenféleképpen menj el. amúgy nekem semmi nem derült ki belõle, és azt mondta a doki, hogy ne is várjak ettõl a szövettantól sokat, mert a legtöbb esetben ebbõl nem derül ki semmi. már többször volt neked? mert ilyenkor már elküldenek mindenféle vizsgálatokra
Nekem egy hét alatt kész volt, de semmit sem tudtunk meg belõle. A kórházban kell érdeklõdni, õk nem szólnak , hogy kész.

Ha valaki 2 hétig de minimum 10 napig nem enne semmit, mennyit fogyna? Látszana valami?

NEM AKAROM MEGCSINÁLNI,NEGATÍV KOMMENTEKET NEM KÉREK!!! Pl ha valaki 2 hétig SEMMIT nem enne csak cola zerot és vizet meg teákat inna mellette heti 5-6x futna egy órát mennyit fogyna vele? tudom h visszaszedi,de most nem ez a lényeg.Kíváncsiságbol kérdezem.Tapasztalatok?:)

Legjobb válasz: Tapasztalat van, hiszen emberek éheznek idõnként. Idõvel nem menne az egy óra futás. Éhezéskor van egy zsír és fehérjebontó szakaszunk, aztán elkezdõdik a zsírtakarékosság, majd a fehérje takarékosság is. Akárhogy is, valamibõl élni kell, az izom pedig energiaigényes szövet. Ugyan létezik fehérje takarékosság, de az éhezés haláloka a szívbénulás-leállás, tehát az izomtömeg csökkenés okozza általában a halált. Ebbõl következik, hogy jelentõsebb az izomvesztés mint a zsírvesztés. Ahhoz, hogy rövid idõ alatt jelentõsebb mennyiségû zsírt felhasználjon a szervezetünk (koplalással) ahhoz annyi izomtömeget is le kell építeni (ez mindenképpen korlátozottabb mennyiségben áll rendelkezésre mint egy elhízott emberen a zsír) hogy az már halálos lenne vagy igen hosszú rehabilitációra lenne szükség, vagy helyrehozhatatlan lenne. 1 hétig lehet koplalni (nyilván függ zsír és fehérje raktárainktól), 2 hétbe már elvileg igen sok felnõtt ember belehalna, hivatalosan 1 hét éhezést tartanak túlélhetõnek, nem ismerem ezt mekkora fizikai aktivitással számolják.

Tapasztalat van, hiszen emberek éheznek idõnként. Idõvel nem menne az egy óra futás. Éhezéskor van egy zsír és fehérjebontó szakaszunk, aztán elkezdõdik a zsírtakarékosság, majd a fehérje takarékosság is. Akárhogy is, valamibõl élni kell, az izom pedig energiaigényes szövet. Ugyan létezik fehérje takarékosság, de az éhezés haláloka a szívbénulás-leállás, tehát az izomtömeg csökkenés okozza általában a halált. Ebbõl következik, hogy jelentõsebb az izomvesztés mint a zsírvesztés. Ahhoz, hogy rövid idõ alatt jelentõsebb mennyiségû zsírt felhasználjon a szervezetünk (koplalással) ahhoz annyi izomtömeget is le kell építeni (ez mindenképpen korlátozottabb mennyiségben áll rendelkezésre mint egy elhízott emberen a zsír) hogy az már halálos lenne vagy igen hosszú rehabilitációra lenne szükség, vagy helyrehozhatatlan lenne. 1 hétig lehet koplalni (nyilván függ zsír és fehérje raktárainktól), 2 hétbe már elvileg igen sok felnõtt ember belehalna, hivatalosan 1 hét éhezést tartanak túlélhetõnek, nem ismerem ezt mekkora fizikai aktivitással számolják.
én nem kritizálni akarlak mert én is 500 kcal os fogyókúrát csinálok, de amúgy ilyen nincs.. az ember nem birja ki h 10 napig ne egyen és fusson mellette.. és amúgy evvel semmmit nem fogynál, komolyan mondom. enni kell h fogyj .. különben cs raktároz mindent a szervezeted
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Ha eleget iszol mellette, akkor nem halnál bele. De Colát nem innék a helyedben, viszont vitamint szednék. Arra viszont számíts, hogy többségében izom menne le rólad. De természetesen zsír is, csak közben gyenge leszel és így nem biztos, hogy menne a futás. Én olyan 4-8 kiló fogyásra tippelnék a mostani súlyodtól függõen.
Mindenképp kevesebbet, mintha naponta 5x enne pár falatot, kis salátát, levest, gyümölcsöt. Az emésztéshez is rengeteg kalóriát elhasználunk!
1 hónapig csak desztilált vízet ittam azaz vízböjtön voltam és az elején még 1 hétig zöldséglevetfogyasztottam. 2 hét után pár óránként aludtam, megszünt a menszeszem és fogytam 10 kg. akkor lettem ráncos és az azóta is meg, maradtt, hiába híztam vissza. a két barázda a szám jobb és bal oldalán olyan mély lett, hgy nem orvosolható pedig elõtte gyönyörû bõrõm volt. 22 éves voltam akkor. Most 42.Most már jobb technikával fogyok ha le akarok adni.
Ja és 1 hónap után feltekertem dobogókõre. A fiúk kihaltak mellõlem ott már ittam rostos leveket, de nem ettem.

Mi okozhatja a gorcsolest a 30. hettol? Pihenek, szedem a magneziumot megsem mulik. Mondjuk enyhebb a gorcs mint 2 hete, de kemenyedek is. A dokim mar azt mondta a baba nem fejlodik rendesen, mivel nincs rendes verrellatas a gorcs miatt.

Mar nagyon kivagyok ettol a dologtol, es folyton sirok. Mikortol szulethet meg a baba ugy h eletkepes legyen? 32 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Szia!Azt nem értem hogy ha ez az állapot fennáll már 2 hete akkor miért nem fektet be a doki és miért nem kapsz infúziósan görcs oldót?!Minden frinc franc miatt befektetik a kismamákat de ilyen esetben meg nem.....én azért ezt számon kérném a dokitól vagy felkeresnék egy másikat.Egyébként 28-29 héttõl már jók az esélyeik a babáknak idekint.de én a helyedben tennék valamit mert ez igy valóban nem jó!

Szia!Azt nem értem hogy ha ez az állapot fennáll már 2 hete akkor miért nem fektet be a doki és miért nem kapsz infúziósan görcs oldót?!Minden frinc franc miatt befektetik a kismamákat de ilyen esetben meg nem.....én azért ezt számon kérném a dokitól vagy felkeresnék egy másikat.Egyébként 28-29 héttõl már jók az esélyeik a babáknak idekint.de én a helyedben tennék valamit mert ez igy valóban nem jó!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Hat az van h majus kozepen amugyis videkre koltozunk (Bp-rol Gyorbe), es az ottani doki 1x mar latott. Jovo heten UH-ra megyek hozza, sokkal alaposabb es szimpi, jo velemenyek vannak rola.Remelem o kezd velunk vmit, nem akarom h baja legyen a kicsinek. Es en tobbet mar nem tudok tenni...Fel kell azt hiszem hivnom a dokit Gyorben.
siman :)
Ugy nem lesz meg, ha ket hetenkent abbahagyod, mondvan majd hetfon megint nekiallok.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy egy ido utan minnel nehezebben fognak lemenni , ezt man enis halottam sokaktol de az idealis suly az ugy 75 volna es en most 115 vagyok , az a 25 kilo meglesz 3 honap allat
Minnel sulyosabb vagy, annal konnyebben esnek le a kilok, es tobb. Nem fogsz minden ket hetben 6 kilot fogyni. Ez csak a kezdesnel van. Ahogy halladsz az idelais suly fele, annal kevesebbet fogsz lefogyni. Lesz olyan het is, hogy jo ha 1 kg-ot fogysz.
Persze, biztos meg lehet csinàlni, aztán te is jössz vissza, hogy lóg a hasad, plötyi vagy, nincs rajtad izom.
A kérdező hozzászólása: de gondoskodjunk egy picit , ha 2 het allat lement 6 kg es nem szedtem visza 2 het allat , mert kell egy fel ev 25 kg leadni , en ugy szamoltam hogy 2, 5 honap eleg , es evvel nem csak en vagyok igy.
2. vagyok. Sajnos nem tudom. De a többieknek igazuk van, h ezt türelmesen, lassú ütemben kell csinálni, akkor tudja a bõröd is lekövetni a fogyást, és nem fog lógni. És igaz, ha megreked néha a kilók leadása, az teljesen normális!
kb fel ev alatt lemegy a 25 kg :) . Kitartast! Masik tulsulyos , fogyozo ! Ja es egy tanacs, ha csak tartod egy darabog a sulyodat , azaz pihens, az is teljestimeny!!! persze aztan tovabb...
Természetesen meg tudod csinálni. Két hét alatt 6 kg elég soknak tûnik. Csak óvatosan. A diétád normális legyen, sok fehérjével, viszonylag kevés szénhidráttal. Cukor, liszt, péksütik felejtõsek. 25 kg-nak legalább fél évet kell adnod, hogy lemenjen, de az izmaid is megmaradjanak, és a bõr se lógjon rajtad. Kitartás, türelem. Simán meg tudod csinálni.
A kérdező hozzászólása: mennyi ido allat fogyot 60 kg-ra?
Nagyon ügyes vagy! Apránként le fog menni, meglátod! A sikerek pedig egyre több erõt adnak majd a folytatáshoz! Én ismerek egy lányt aki 95 kg volt, és lefogyott kb 60 kg-ra apránként, olyan szép lett mint egy modell.
A kérdező hozzászólása: ezt a 2 hetet azert hagytam ki mert sokkan azt mondtak hogy ha ilyen gyorsan fogyok akkor viszaszedem es en megiettem , ezert 2 hetet kihagytam hogy lassam ha viszaszedem es semmi dieta nelkul megtartottam a 114 kilot 2 hetig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!