Találatok a következő kifejezésre: 2 hete császárral. Normális, hogy (3 db)

2 hete szültem császárral. Normális, hogy hosszú, véres, nyúlós valami jött ma ki belőlem?

Legjobb válasz: Szerintem igen, normális, de hívd fel a dokidat, majd õ megnyugtat!

Szerintem igen, normális, de hívd fel a dokidat, majd õ megnyugtat!

2 hete szültem császárral. Mennyi idő míg a méhem visszahúzódik? Nem kéne szednem az ergam cseppeket? Az normális hogy viszket a hasam a vágás felett? A sebem szép, nincs begyulladva.

Legjobb válasz: Azt nem tudom mikorra kell vissza húzódnia de az tuti h a 6 hetes kontrollon nekem már normál méretû volt.Errõl a csepprõl még nem hallottam.Nekem is viszketett ez normális mert ott is meg lett macerálva.Nekem pl kék zöld volt.

Azt nem tudom mikorra kell vissza húzódnia de az tuti h a 6 hetes kontrollon nekem már normál méretû volt.Errõl a csepprõl még nem hallottam.Nekem is viszketett ez normális mert ott is meg lett macerálva.Nekem pl kék zöld volt.
nem szedtem semmit, hogy visszahúzódjon, viszketett nekem is a hasam és sokáig majdnem a köldökömig érzéketlen volt
én simán szültem, de a 6 hetes kontrollon még nem volt az eredetire visszahúzódva a méhem. sógornõmnek 8 hetesen sem... így sztem ez egyén függõ. a cseppekrõl meg a viszketésrõl semmit sem tudok mondani.

Császárral szültem. Normális 2 hét után, hogy a sebem alatt kőkemény csomók vannak?

Legjobb válasz: Nem csomók, hanem egy egybefüggõ csík...

A kérdező hozzászólása: Nem csomók, hanem egy egybefüggõ csík...
Természetesen normális, úgyhogy ne nyomkodd és ne idekeskedj emiatt és megvígasztallak a csomók ott is maradnak.Csak idõvel már nem fogsz foglalkozni velül legfeljebb, ha felfázol, vagy idõjárásváltozás lesz akkor megduzzad a sebed megkeményszik érékenyebb lesz és kész elmúlik, majd ismét elõjön.Örök körforgás;))) De tényleg ne ideeskedj az már úgy marad és nem egyedi mindenkinek így van aki császáros:) /Én is az vok./


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!