Találatok a következő kifejezésre: 2 hete barátom (227 db)

A baratnom (17eves) 2 hettel ezelott lefekudt a baratjaval es teherbe esett, mit csinaljon, amig nem tul keso?

Legjobb válasz: Ha 2 héttel ezelõtt feküdtek le, akkor honnan tudja, hogy terhes? Azt ilyen hamar megállapítani sajnos szinte képtelenség, ha mégse, elárulnád, hogy lehet? Amúgy menjen el dokihoz, õ majd mindent elmond. 12 hétig lehet elvetetni, illetve 18 éves kor alatt 18 hétig. De mindenképp gondolja meg a barátnõd, hogy ha már "önzõn" nem védekezett, van-e joga megölni egy ártatlan lényt.

Ha 2 héttel ezelõtt feküdtek le, akkor honnan tudja, hogy terhes? Azt ilyen hamar megállapítani sajnos szinte képtelenség, ha mégse, elárulnád, hogy lehet? Amúgy menjen el dokihoz, õ majd mindent elmond. 12 hétig lehet elvetetni, illetve 18 éves kor alatt 18 hétig. De mindenképp gondolja meg a barátnõd, hogy ha már "önzõn" nem védekezett, van-e joga megölni egy ártatlan lényt.
Az elõzõ válaszadónak üzenem, miért ne tudhatnál két héttel a szeretkezés után hogy terhes???? Pont akkor már pozitívvá szokott válni a teszt.
Az elsõ válaszadó egy kicsit durva volt. Azért mégiscsak 17 éves lányról van szó. A szex után már akár már 12 nap múlva kimutatható a terhesség!!!
Az elsõ válaszadó vagyok. Bocsánat, ha durva volt a hozzászólás, abszolut nem ez volt a célom, teljes mértékben a fiatal anyaság mellett állok. Csak meglepett, hogy ilyen hamar kimutatja neki. Mi épp próbálkozunk, és már 3 hete nem derül ki, és az ismerõseim nbagy része is többet várt ennél. De a kérdéshez visszatérve, ténxleg hasznos lenne sokit felkeresni, õ mindent tud, akár meg szeretné tartani a lány a picit, akár nem.. A szülõknek nem szól, ettõl sem kell félni:)
Ajaj, bocsi, megint én... kissé elgépeltem a dolgokat... nbagy=nagy, ténxleh=tényleg, sokit=dokit Bocsi:$
Hát most már nem sok mindent tehet. Amilyen hamar csak lehet, spuri dokihoz. Egy idõben volt injekció, ami a koraterhességet megszakította, de ha jól tudom, betiltották. De a doki tudja pontosan. Ha nem kaphat injekciót, akkor marad a szülés és az abortusz.
én nem vagyok benne biztos, hogy szülõi beleegyezés nélkül el lehet vetetni egy babát. Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy senkinek sincs joga minõsíteni egy másik embert. Még mindig humánusabb megoldásnak tartom az abortuszt, minhogy titkon kihordott terhesség után egy kukában, vagy esetleg wc-ben végezze. A 17 éves lánynak csak annyit tanácsolnék, hogy mindenképpen járjon utána, hogy milyen feltételei vannak az abortusznak, és ha ezt nem szeretné legközelebb átélni, akkor védekezni kell. Kitartás.

Lány vagyok 28 éves az előző barátommal amikor eggyütt voltunk elundorodtam tőle és sírtam az eggyüttlét közben mert rákényszerítettek, a mostani barátommal 2 hete vagyok együtt felmentem hozzá és amikor arra került a sor megijedtem. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ilyen elõzménnyel ne csodálkozz, hogy 2 hét után nem kívántad. Hova sietsz, muszáj volt ennyire sietni? Nálunk is hasonló a helyzet, de nekem több hónap kellett és a barátom ttudta, hogy miért, ezért nem sürgetett.

Ilyen elõzménnyel ne csodálkozz, hogy 2 hét után nem kívántad. Hova sietsz, muszáj volt ennyire sietni? Nálunk is hasonló a helyzet, de nekem több hónap kellett és a barátom ttudta, hogy miért, ezért nem sürgetett.
Mi az, hogy rákényszerítettek?? Te jó ég, hiszen felnõtt vagy! És ilyen helyzetben tényleg természetes az ijedtség... De valóban, hova rohansz? Elõször ismerd meg a barátodat, bízz meg benne, és utána ráér még a szex. Vagy nálatok az az elsõ?? =S 2 hét... 2 hónap is rövid idõ, ha nem ismertétek meg egymást eléggé...
én annyit tudok javasolni hogy rengeteget beszélgessetek, mert így lehet a legjobban megismerni a másikat, ami elengedhetetlen a bizalom kialakulásához. A bizalom pedig alapvetõ dolog egy szerelmi kapcsolatban. És ha már most megbízol benne (vagy majd ha fogsz) akkor pedig mondd el neki hogy mi történt veled és meg fogja érteni ha szeret, és nem fog siettetni. Majd amikor már arra kerül a sor hogy nem félsz tõle akkor pedig mindent úgy fog csinálni ahogy neked jó lesz, csak ne félj szólni hogy hogy is jó neked mert az baj lenne.
1. 28 évesen lánynak nevezed magad nem nõnek, sok mindent elárul. 2. Rákényszerítettel, hogy sírj? WTF? 3. 2 hét után már felmentél hozzá szobára ... Nekem nincs több kérdésem, kb az iq-d lehet egyenlõ a koroddal. Nem tudom miért csodálkozol, egyértelmûen látszik, hogy 28 évesen abszolút nem vagy te kész erre az egészre. Szerintem nézz magadba és értékeld át az életed. Üdv. 25/F

A barátommal kb. 2 hete feküdtünk le. Nekem az volt az első (védekeztünk), és azóta is vannak kisebb vérzéseim. Ez miért van?

A barátom azt mondta h szerinte ez természetes, mivel megkezdtem a szexuális életemet lesznek kisebb vérzéseim, vagy hormonális változások ( vagy már nem tom pontosan hogy mondta :$ :) )...szóval ez biztos hogy nem a mensim miatt van, mert az pedig csak hónap végén lesz meg...Segítsetek :(

Legjobb válasz: Részben igaza van. Elõfordul, hogy az elsõ alkalommal vérzik az egyén, pl nálam nem volt semmi! Kicsit viszont furi h 2 hete feküdtetek le és azóta is vérzel! Lehet, hogy el kellene menned dokihoz! Nem volt durva a barátod?

Részben igaza van. Elõfordul, hogy az elsõ alkalommal vérzik az egyén, pl nálam nem volt semmi! Kicsit viszont furi h 2 hete feküdtetek le és azóta is vérzel! Lehet, hogy el kellene menned dokihoz! Nem volt durva a barátod?
Az együttléttel megzavartad a hormonokat..van hogy az elején 1-akér 6 hónapig zavarosan fog megjönni neked..szóval össze-vissza..de szerintemse ártama ha elmennél ndokihoz a biztonság kedvéért.

A barátommal 2 hete szombaton gumi nélkül csináltuk de nem élvezett el. A múlt héten viszon gumival és utánna 2 napig barnáztam. Most csütörötkön kellet volna megjönnie de kimaradt. Terhes lehetek?

Vettünk tesztet és negatív. Esetleg rossz vt a teszt? Vagy mit?l maradhat ki? help!

Legjobb válasz: a terhességi teszt körübelül aszthiszem 2 hét után mutatja ki ha valaki terhes..

a terhességi teszt körübelül aszthiszem 2 hét után mutatja ki ha valaki terhes..
10 napnál régebben volt az aktus, elvileg a teszt már kimutatná, de ugye biztosabb 14-15 nap után, plusz a teherbeesés az aktus utáni két napban lehetséges asszem... A helyedben elmennék orvoshoz de minimum vennék még egy tesztet és megcsinálnám hét közepén..
A kérdező hozzászólása: Igen ezen gondolkozom, bár a barátom azt mondta h a gumi nem volt kilyukadva semmi baja nem volt.épp ezért nem értem :S:S
Én nem hiszem, hogy teherbe eshettél, de vegyél mégegy tesztet, ha addig nem jön meg.

15 éves leszek áprilisban. A barátommal 2 hete járunk. A haverjait 1 hónapja ismerem. Elhívtuk egy "buliba", ahol 8-an lennénk, de anyám nem enged el, mert még nem ismerem őket eléggé. Mit tegyek, hogy elengedjen?

Mit tegyek? Nem innék csak 1 órát szeretnék ott lenni.

Legjobb válasz: Mielõtt válaszolsz (elsõ hozzászóló) olvasd már el a kérdést... nem két éve hanem KÉT HETE...ugyhogy az egész hozzászólás éértelmét veszti...az utolsó egy,másfél sorral egyetértek...félt. esetleg ha van egy barátod/barátnõd akit ismernek a szüleid, hivd el õt is magaddal. ha nem egyedül vagy (olyanokkal akik idegenek számukra) hanem egy olyan emberrel akit õk is kedvelnek talán meggondolják magukat.

Mielõtt válaszolsz (elsõ hozzászóló) olvasd már el a kérdést... nem két éve hanem KÉT HETE...ugyhogy az egész hozzászólás éértelmét veszti...az utolsó egy, másfél sorral egyetértek...félt. esetleg ha van egy barátod/barátnõd akit ismernek a szüleid, hivd el õt is magaddal. ha nem egyedül vagy (olyanokkal akik idegenek számukra) hanem egy olyan emberrel akit õk is kedvelnek talán meggondolják magukat.
Engem 17 évesen engedtek el elõször egyedül bulizni a szüleim.Akkor is 11re haza akartak hívni, majd megmagyaráztam nekik, h ha le akarok feküdni valakivel azt 11 óra elõtt is megtehetem.Így a hazaérés ideje hajnal/reggel lett. (Elõtte a bátyámmal azért mehettem.) Anyukád csak félt.Nem a barátodtól, hiszen 2 éve a barátod, hanem a haverjaitól, mert õ sem ismeri õket, és mi van ha bántanak.Legyél egy kicsit megértõ, és ne haragudj rá, ha nem enged!
Legyen nálad telefon és valamennyi pénz, ha úgy alakul, hogy nem tetszik a buli taxival hazamehess. Ez a szüleidnek is biztonságos. Bármikor felhívhtod õket, hogy megnyugodjanak, hogy minden rendben.
Ha en lennek az anyukad, en sem engednelek el. Meg kiskoru vagy es nem tudsz kellokeppen vigyazni magadra. Szerintem meg elotted az elet, es lesz meg eleg idod, hogy bulizzal. Ha ezt a baratod nem akarja megerteni, akkor jobb ha "dobod", mert a szandekai nem tisztessegesek.Egy ilyen kapcsolatbol jobb elobb mint utobb kilepni, kesobb jobban faj. Hidd el, meg sok alkalmad lesz bulizni.
Ahh, micsoda komoly kapcsolat... Csodalod, hogy anyukad nem enged el? Ennek inkabb oruljel, hogy foglalkozik veled es felt.
Az elõzõ hozzászólónak: a lány nem azt kérte, h minõsítsd a kapcsolatát. És sztem egy 15 éves lány simán elmehet bulizni, persze telefonnal, és ha nem akar inni, akkor miért ne? A tiltásnak semmi értelme sincs. És még egy megjegyzés a szülõi féltéshez: a pokolba vezetõ út jószándékkal van kikövezve...
na ezt figyeld.. én 16 éves vagyok több mint másfél éve vagyok együtt barátommal fél évvel idõsebb nálam és másfél év után engedte meg anyám h NÁLUNK vele aludjak..

Van egy pasi akivel már lassan 2 ève úgymond eggyütt vagyunk. Kissebb szakitásokkal igaz. Most kb 2 hete megint kibèkültünk. De egy ideje nem beszèltünk. Állítolag gondja akadt egyik volt barátommal. Vajon igazat mond?

Irtam neki egy sms-t, hogy mi van vele ès akkor irta azt, hogy gondja akadt az egyik volt barátommal ès amíg el nem rendezi a dolgot addig jobb ha nem beszèlünk.Most nem tudom, hogy akkor vègül is mi van köztünk...Talán így akar szakítani velem?Vagy már nem szeret?Esetleg tènyleg gondja akadt?Lègyszi segitsetek.

Legjobb válasz: kérdezd meg a volt barátodat, hogy tényleg akadt-e valamilyen gondjuk. Ha azt mondja, hogy semmi baj közte és a mostani barátod között, akkor tuti hazudik és valami huncutságot csinál a hátad mögött :S akkor viszont végleg szakíts vele...

kérdezd meg a volt barátodat, hogy tényleg akadt-e valamilyen gondjuk. Ha azt mondja, hogy semmi baj közte és a mostani barátod között, akkor tuti hazudik és valami huncutságot csinál a hátad mögött :S akkor viszont végleg szakíts vele...
Ezt úgy tudod kideríteni, ha utána jársz a dolgoknak.Ha úgy van, ahogy mondja, akkor legalább megbizonyosodsz róla, hogy nem arról van szó, hogy nem szeret, nem akar szakítani stb.Jobb, ha most derül ki, hogy mi a helyzet(fõleg, ha nem úgy van, ahogy mondja), mielõtt jobban belemész ebbe a kapcsolatba megint érzelmileg.
A kérdező hozzászólása: Koszi.Beszelek majd a volt baratommal...de nekem meg az is fura, hogy egyaltalan honnan ismerik egymast...

Lefeküdtem a barátommal és rá egy hétre megjött a menstruációm, pedig 2 héttel később kellett volna neki. Jelent ez valamit?

Védekeztünk,de lehet hogy terhes vagyok?Miért jött ennyivel előbb a ciklusom?

Legjobb válasz: A belsõd tudta hogy 2 hét múlva lejár a bérleted és így elõbbre hozta ...ennyi *STAR* vok . Lehet pozitív értékelést adni :)

A belsõd tudta hogy 2 hét múlva lejár a bérleted és így elõbbre hozta ...ennyi *STAR* vok . Lehet pozitív értékelést adni :)
Inkább retardált vagy.
Elõfordulhat ilyen elcsúszott idõpont, különösen akkor, ha idáig nem szoktál ilyet tenni. Amúgy pedig tesztelj 1 hét múlva, akkor kiderül.

Szedek fogamzasgatlot kb 2 hete es a baratom belemelvezett, es azota faj a hasam. Ez normalis? Vagy mitol fajhat?

Amugy mi lesz a bele kerult ondoval?

Legjobb válasz: sztem vegyél terhességi tesztet!! 2 hét alatt nem igazán alakul ki a védettség.4-6 hétig kibirhatta volna a pasid!! elég felelõtlen volt,hogy csak úgy belédélvezett!!

sztem vegyél terhességi tesztet!! 2 hét alatt nem igazán alakul ki a védettség.4-6 hétig kibirhatta volna a pasid!! elég felelõtlen volt, hogy csak úgy belédélvezett!!
A kérdező hozzászólása: nem lehetek terhes, mert a fogamzasgatlo tabletta 1 het utan nyujt vedettseget, en pedig vartam 2 hetet a biztonsag kedveert.
Gondolom téged sem a gólya hozott...Elõfordulhat, hogy terhes vagy. Vegyél terheségi tesztet. Egy hónap szedése után lehet beléd élvezni. Szólj a barátodnak és valamelyik szülõdnek, akivel megtudod beszélni.
Ha a vérzés elsõ napjától szeded, akkor már elvileg védett vagy. A tájékoztató szerint akkor is, ha 2-5. napon kezded, ennek ellenére sok orvos javasolja, hogy legalább 2 hetet, de inkább egy hónapot érdemes várni a biztonság kedvéért. Nem hiszem, hogy terhes leszel amúgy. A fájásnak 100%, hogy nincs köze ahhoz, hogy beléd élvezett, az nem okoz ilyet, viszont ha túl heves volt és erõsebben megnyomta a méhszájadat attól simán lehet. A beléd került ondó nagy része kifolyik. Egy kicsi része meg a spermiumokkal felmegy a méhbe, petevezetõkbe. Tesztet meg soha nem érdemes csinálni, míg nem telt el az aktustól számított legalább két hét, mert úgysem mutat semmit, ezt az elõzõ válaszolónak mondom. 26/N
A kérdező hozzászólása: koszonom az 26/N valaszadonak a valaszat. a menstruacio elso napjatol szedem, ugy h elvileg tenyleg nincs h terhes legyek, de ezert nem is aggodom. Arra voltam kivancsi h mitol fajhat...de ezek szerint mastol:)

Távkapcsolat vagy szakítás? 3 hónapra jöttem ki Németországba dolgozni. Már az első héten összejöttünk a barátommal.2 hét múlva haza kell mennem, mert be kell fejeznem az iskolát.1 évem van még hátra, utána kiköltözök végleg.

Szeretem ?t, nem akarom itthagyni, de sajnos muszáj. Mi tév? legyek? Távkapcsolat vagy váljuk el úgy, mint két barát? Vagy 1 év távkapcsolat kibírható? Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...

Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...
Te meg egy majom és pedig azért, mert nem vagy képes elfogadni azt, hogy én máshogy gondolom mint te. Lehetne itt errõl vitatkozni, szenvedjen mindenki ahogy csak akar, én pedig élvezem, hogy bármikor láthatom a szerelmemet.
Távkapcsolat nem kapcsolat. Akik abban élnek fogalmuk sincs a dolgokról. Az igazi kapcsolatban mindig számíthatsz a párodra, akár naponta is tudtuk találkozni, együtt aludni, közös programokat szervezni.
Most ez nem tudom mennyit segit. Szinten Nemetorszag-Magyarorszag inga, csak nekem meg 4 evem van itt. :S Szerintem 1 ev az semmi, en fel se tettem volna ezt a kerdest, ha igazan szeretem a baratom, mi meg 4 evvel is probalkozunk, egy ev az nem kerdes..De ezt nem sertesnek szantam. Ez attol fugg mennyire eros a kapcsolat, illetve a jellem.
Kedves utolsó válaszoló. Nyolc hónapja vagyok együtt a barátommal és csak azért, mert õ el megy egyetemre, nem fogunk szakítani, hiszen nagyon szeretjük egymást. Szerintem egy távkapcsolat megerõsíti a kapcsolatot, hiszen próbára teszi a felek bizalmát, kitartását, szerelmét. És, ha te úgy gondolod, hogy távkapcsolat nem kapcsolat, akkor nos azt kell mondjam elég buta vagy.
Köztünk 4-500km volt. Másfél éven át körülbelül 3x találkoztunk, de akkor huzamosabb idõkre, hetekre. Végül nem a távolság miatt lett vége. Szóval szerintem simán megoldható.
Nálunk Pécs Ráckeve távolság van. Õ idén megy egyetemre. Aztán kocsi nálkül elég nehéz és költséges lesz találkozni, de majd megoldjuk. :)
Egy év az semmi. De tényleg, ha szeretitek egymást, az simán kibírható, és gondold el, ez próbaként is szolgálhatna, hogy mennyire erõs a szerelmetek. :) Utána meg diplomával a kezedben nekivághatsz a nagyvilágnak. Amúgy Én 3 éve élek távkapcsolatban Dánia ill. Magyarország és nekünk mûködik. :) :) :)
2. Koszonjuk, igyekszunk. :)
Ha õ az igazi, egy év nem sok idõ. ;) :) Elsõ: Nektek meg kitartás! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megpróbáltuk a távkapcsolatot, és 3 hét múlva költözök ki hozzá. :)

Barátom külföldön van 2 hete, jövő héten jön haza. Most beléptem az msn-jére, és láttam, hogy felvette egy külföldi csaj. Tudniillik nem szokta felvenni senki, szóval ez elég nagy szó. Mire véljem ezt?

Légyszíves mell?zzük azt, hogy nem szép dolog az msn-jét nézegetni.

Legjobb válasz: hát, sztem arra véld, h szimpatikusak voltak egymásnak, és akarják majd tartani a kapcsolatot akkoris amikor barátod már itthon lesz,.

hát, sztem arra véld, h szimpatikusak voltak egymásnak, és akarják majd tartani a kapcsolatot akkoris amikor barátod már itthon lesz, .
Én szétrobbannék a dühtõl:) de ez én vagyok. Én nem fogadom el h rajtam kívül más lánnyal is tartson szorosabb kapcsolatot. Fiú haverja annyi van amennyit akar. Sztem kérdezz rá, ezt én rossz jelnek látom, ebbõl még akármi lehet. De figyeld a jeleket, változott-e stb.
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Lehet hogy lett pár u haverja barátja, vagy csak idegevezetöje:) Ha szeret nem csal meg.. Bizz benne! Viszont ha furán kezd viselkedni sokat telefonál vagy msnezk akkor beszélj vele hogy mit láttál és kérdezz utána.. Ha megcsal az hamar ki fog derülni..
15:42-essel értek egyet, lehet kisajátitás, lehet bizalmatlanság, nemérdekel, ha velem van, akkor még az msn-jén is csak olyan csaj legyen akit én ismerek, és fixre tudom hogy nincs semmi énis léptem már be a páromébe, õ is enyémbe, naplózás sincs titkositva, és szolunk egymásnak ha kerül vki uj msnre... ilyen... 22/L
"Most beléptem az msn-jére, és láttam, hogy felvette egy külföldi csaj... Mire véljem ezt?" És azt mire véljem, hogy beléptél az msn-ére? Csak azért kérdezem, mert valakit felvenni msn-en az teljesen ártatlan dolog (alapvetõen; lehet más is, de abból indulunk ki, hogy ártatlan). Más személyes adataiban turkálni pedig sehogyan sem az, konkrétan a Btk. is szankcionálhatja (nyilván ebben az esetben nem, mert megadta neked a jelszót stb., csak azért említem ezt, hogy érzékeld, hogy nem úgy megy ez, ahogy képzeled). Úgyhogy bármennyire is nem akarod, hogy az legyen a téma, hogy belenéztél az msn-ébe, szerintem ebben a történetben ez a lényeges momentum.
17:48-as... azért ez durva kicsit. Azért is szóltok egymásnak h ha valaki felvesz titeket vagy ti felvesztek valakit? Jesszusom..azért valami magánélete van a párodnak? Nem tudom azért egy magánszférája kell h legyen az embernek. Ennyire fogni egymást, h még az msn-rõl is be kell számolni:D gondolom te olyan vagy, h a naplózott beszélgetéseket is elolvasod:) Hát nemtudom...nem lennék a párod helyébe...és az ilyen kapcsolatot az ember egy idõ után megunja...véleményem szerint. Én nem tudom a barátom jelszavát, nem olvasgatom kivel beszél meg mit, egyszerûen bízok benne, na ez hiányzik belõletek, a bizalom. Kisajátítani a másikat...minden csajról tudni kell aki ráír...jézusom..még mindig nevetek:D:)
mire véljed? semmire nem sajátíhatod ki csak magadnak. 1. ne turkálj az msn-ébe. ha én lennék a pasid és megtudnám alaposan letolnálak nem érdekelne, h berágsz rám, mert iylet nem illik tudta nélkül megtenni! 2. biztos haverok akarnak lenni és kapcsolatot tartani. ehhez neked nincs sok közöd.
19:33-nak amig õ melo, addig én suli+melo, többi idõt együtt töltjük, vagy szülõkkel, másik nélkül nem megyünk bulizni, látom az összes mailjét, msn-t mindent, és õ is nekem, nekünk igy jo, nem érzem magam kisajátitva, erre õ szoktatott rá, tehát neki se lehet olyan rossz ha õ akarta... mi ilyenek vagyunk, igy nincs vita, és ne, nem unjuk egymást kicsit se, pedig 2 éve állandoan egymás nyakán lógunk, és jobban szeretem mint valaha bárkit, és ugy érzem, viszont... 22/L
A kérdező hozzászólása: Nem dolgozik, nyaralni van. Amúgy igen, sokszor elhatároztam már, hogy leszokok, és nem nézem meg többet, de néha ha gyanús, akkor ránézek, és aztán rászokok :SS De most már megpróbálok végleg..
Az a fura ebben, h még csak 2 hete dolgozik kint, és már felvette valami csaj. Azt honnan tudod h külföldi? mert szerintem az msn címbõl ezt nem annyira lehet eldönteni. Én épp ezért nem ( vagyis nem csak ezért, mert magánügye) nem turkálok a barátom cuccai között, mert lehet van olyan ami félreérthetõ lenne, csak rágnám magam rajta, rosszakat gondolnék, közbe meg semmi nincs benne. Nekem is van olyan a gépen ami esetleg félreérthetõ lenne neki, közbe meg... Azt tanácsolom h szokj le errõl h kutatgatsz, mert ezzel el is üldözheted magad mellõl.
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 15:42 Az a baj, hogy én is ilyen vagyok :S Tökre elrontja a kedvem, de meg csak nem mondhatom neki.. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:13 Igazad van, de mondtam, hogy legyetek szivesek ezt most mellõzni. Légyszíves legközelebb a kérdésre válaszolj, és ne ragadj le a részleteknél. Amúgy én csináltam neki az msn-t, tehát tudom a jelszavát, és õ is ugyanúgy tudja az enyémet. (Bár nem tudja, hogy be szoktam lépni, és azt hiszi én sem tudom, hogy õ beszokott nekem.) Kedves utolsó, téged pedig irigyellek (: Köszönöm a válaszokat, valamiképp megnyugtattatok. Figyelni fogom. Bár távkapcsolat, így kissé nehézkes, de megoldom. Köszönök mindent még egyszer.
hát szerintem meg ha járnak igen is van köze hozzá és igen ha tényleg szeret nem fog megcsalni biz meg benne hisz ez nagyon fontos egy kapcsolatban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!