Találatok a következő kifejezésre: 2 hete amikor (513 db)

Mar a 34 hettöl ittam a malnalevel teat. Most 39. hetbe leptem es par napja elfogyott. Szerintetek vegyek meg es igyam, vagy ez a max.2 het ami meg visszavan mar mindegy ha nem iszom. Nem mulik el a tea hatasa amig szülök?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egyet- igyad:) Ha feleslegesen is veszed meg, nem olyan rettentõen drága. Ártani nem árt- nekem ezt a szülésznõ mondta.

Szerintem vegyél egyet- igyad:) Ha feleslegesen is veszed meg, nem olyan rettentõen drága. Ártani nem árt- nekem ezt a szülésznõ mondta.

Szedtem fogamzásgátlót 2 hete amikor megtörtént az első szeretkezésem, és lehetek terhes ha a pasim belém élezett?

Lány vagyok 16 éves

Legjobb válasz: Ezt hogy érted hány napig szedted? Mert legalább egy hátig kellett volna és a 7. napon hat. Különben ha nem egy hétig szedted elõtte akkor aha lehetsz terhes.

Ezt hogy érted hány napig szedted? Mert legalább egy hátig kellett volna és a 7. napon hat. Különben ha nem egy hétig szedted elõtte akkor aha lehetsz terhes.
...ahogy az IQ teszted is gondolom...
mi a tabletta neve?
A kérdező hozzászólása: az enyemen komolyan mondom csak a mellekhatasok voltak irva... de csinaltam tesztet es negativ lett
A mai tabletták már elsõ szem után hatnak, az enyémnek a betegtájékoztatóján is rajta volt, hogy elsõ szemtõl kezdve véd. Olvasd el mi áll a tiéden.
persze, mivel a teherbeesési képesség nem áll egyenes arányban az észbeli képességekkel
mit szedtél? hányadik levéllel? melyik szemnél tartottál? miért gondolod, hogy terhes lehetsz? és amúgy szerinted, mire való a tabletta?
és ha ilyen b.szottnagy làny vagy aki bogyót szed, akkor miéRt nem tudod kinyitni a kicsike szàdat és megkérdezni a nögyógyàszt mikor felírja a gyógyszert?...
Lehetsz.Egy ciklus után védenek a tabletták.
A kérdező hozzászólása: belara

Lombikos, inszemes nők! Lelkileg hogy lehet kibírni a "babakészítés" előtti heteket, illetve azt a 2 hetet, amíg kiderül, sikerült-e?

Mire gondoltatok? Arra, h biztos sikerül? Vagy jobb, ha az ember eltereli a figyelmét a témáról? Lehetséges ez egyáltalán?

Legjobb válasz: Ne gondolj mindig a babára.Tereld el a figyelmed!Én így készültem az inszemre.

Ne gondolj mindig a babára.Tereld el a figyelmed!Én így készültem az inszemre.

Hol lehet kapni azt az inget, ami Alekoszon volt kb 2 hete amikor kint ültek a teraszon; és Bécin is olyan volt, csak rövid újjúban; (négy vagy öt gombos sor van a nyak alatti résznél)?

Legjobb válasz: Elmegyógy és intézet. Ott adnak ilyet. Hátulgombolós, sõt, hátul össze is kötik igy biztosan nem éred el.

Elmegyógy és intézet. Ott adnak ilyet. Hátulgombolós, sõt, hátul össze is kötik igy biztosan nem éred el.
kérdezd meg tõlük hol vették. -.-
Valahogy úgy.....
A kérdező hozzászólása: Hm, hát pedig eddig mindig úgy oldottuk meg, hogy csók nem volt, de arcra kaptam puszit... és nem is szeretkezhetünk addig csókok nélkül sem?

A diablo torrenten 1-2 hete amikor leakartam valamit tölteni ott volt a futtatás most meg olyan van hogy mentés vagy megnyitás, mit csináljak hogy újra ott legyen a futtatás?

Ha a megnyitás vagy a mentésre kattintok nem csinál semkmit kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Ha a böngészõ fájltársítási beállításai lettek módosítva, akkor a beállításokban kell a .torrent kiterjesztéshez ismét a klienst rendelni. Amúgy ha letöltöd a torrentet még nem történik semmi, dupla kattal el kell indítani hogy bekerüljön a kliensbe (vagy belehúzni). Onnantól kezdve hogy benne van, már minden megy a megszokott módon.

Ha a böngészõ fájltársítási beállításai lettek módosítva, akkor a beállításokban kell a .torrent kiterjesztéshez ismét a klienst rendelni. Amúgy ha letöltöd a torrentet még nem történik semmi, dupla kattal el kell indítani hogy bekerüljön a kliensbe (vagy belehúzni). Onnantól kezdve hogy benne van, már minden megy a megszokott módon.
A kérdező hozzászólása: ezt most nem értem :D a beállításoknál nincs olyan hogy torrent kiterjesztése :D
A kérdező hozzászólása: a diablo az nem 1 letöltös torrent hanem 1 olyan oldal ahonnan lelehet tölteni filmeket játékokat stb...de most nem tudom megcsinálni hogy bekerüljöm az utorrenttembe

Ha valaki táppénzre megy és már van 2 hét amit táppénzen tölt, akkor azt az oep csak akkor tudja ha beküldik a táppénzespapírt? Vagy az orvos is lejelenti?

Legjobb válasz: Értem, szóval ha a munkáltató rendesen a járulékot fizeti, és nem adom le a tp. papírt akkor nem csapok be senkit. Ugye? Köszi a segítséget!

A kérdező hozzászólása: Értem, szóval ha a munkáltató rendesen a járulékot fizeti, és nem adom le a tp. papírt akkor nem csapok be senkit. Ugye? Köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: okt, 5 tõl táppénzen vagyok. Kiderült h csak 99 napig jár , és akkor nem tart ki a szülésig. Szóval ha nem adom le a papírt akkor mi van?Akkor olyan mintha melóztam volna, mivel a fõnök fizeti a járulékomat (amit én odaadok neki), csak legyen meg a kellõ idõ, ez a fontos. Remélem sikerült érthetõen leírnom :)
Magadat csapod be, mert nem kapsz fizetést!!! Ha van munkáltatód, annak kell bevinni a tp papírt, egyéb más igazolásokkal, ûrlapokkal együtt. + elektronikusan is jelenteniük kell. És az orvos is küldi, nem véletlenül van a tp napló!
ha nem dolgozol, és közben a munkáltató fizeti utánad a járulékot a rendes fizetésed alapján, akkor minek mégy táppénzre? A dokinál is van táppénzes nyilvántartás, amúgy, az alapján készül az oep statisztika is. Szívesen segítenék neked, de egyelõre nem tiszta, hogy mit szeretnél, így okosat mondani sem lehet:) Ha gondolod, hogy szeretnél tisztánlátni, akkor írd le, hogy mit szeretnél, és mi célból, valószínûleg van rá értelmes megoldás is, nemcsak a játszmázás a táppénzpapírral, ami vagy bejön, vagy nem:D
A kérdező hozzászólása: ha nem viszem be a papírt, de a munkáltató befizeti rendes fizu után a járulékot akkor olyen mintha nem lennék táppénzen? Nem csalás, csak 1 hónappal meg kell hosszabbítani a munkaviszonomat.
Nem tudom, hogy az orvosoknak le kell jelenteniük (gondolom igen), viszont az oep csak a táppénzes papír beérkezése után kezd el veled foglalkozni (gondolok itt a táppénz utalására).
Nem, nem olyan, mintha dolgoznál. Az oep felé két info megy. Vagy az, hogy a munkáltató fizeti utánad a járulékot, vagy az, hogy keresõképtelenség miatt táppénzre vettek, így ellátást kapsz. Ennyire nem egyszer õket kijátszani:)
A kérdező hozzászólása: akkor ha nem adom le olyan mintha dolgoznék ugye? akkor jó
Persze. Nem véletlenül adja ki az orvos a táppénzes papírt. Azt kell eljuttatni az oep-hez. Addig nem kapsz semmit. És ha beküldted még utána is kb. egy hónap, mire kiutalják.
A kérdező hozzászólása: akkor ha nem küldik be a papírt olyan mintha semmi nem történt volna?
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm a segítséget!

Van két kb 80cm-es dracénám, egész vastag, csíkos levelű. Kb 2 hete amit új levelet hajt, elkezdi fonnyadni, mintha nem lenne benne élet. és a szine is fakó. Szerintetek mi lehet a hatásos megoldás, hogy hogyan menthetném meg két kedvelt növényemet?

Azt olvastam, hogy tápanyag ellátás zavara van a két kedvencemnek és hogy locsoljam lágy vízzel.

Legjobb válasz: Nem locsoltad túl, nézd meg a gyökerét hogy rohad-e. Ha igen, vágd le róla a beteg részeket, és ültesd friss jó vízáteresztõ földbe.

Nem locsoltad túl, nézd meg a gyökerét hogy rohad-e. Ha igen, vágd le róla a beteg részeket, és ültesd friss jó vízáteresztõ földbe.

Melyik tengerparthoz mehetnénk nyaralni kb.2 hétre, ami elég ólcsó, de jó a környezet?

Legjobb válasz: Horvátország tényleg szép :) de mostanában nagyon felment az ára (még most is elérhetõ ár, de drága a régihez képest) az apartmanok jó árban vannak, csak a vendéglõk drágák, de pótolja a látvány :D

Mi az Adriát szeretjük, de a bolgár tengerpart se rossz és olcsóbb az élet. Mást nem próbáltunk. Spórolni azzal tudsz a legtöbbet, hogy elõ- vagy utószezonban mégy, és lemondasz 1-2 kényelmes dologról. Ez sokkal többet jelent, mint a nemzeti különbségek.
Horvátország tényleg szép :) de mostanában nagyon felment az ára (még most is elérhetõ ár, de drága a régihez képest) az apartmanok jó árban vannak, csak a vendéglõk drágák, de pótolja a látvány :D
Odessa.
Horvátország
Görögország, olcsóbb és szerintem szebb és jobb mint Horvátország. A horvátokkal nagyon "elszaladt a ló". Görögország sincs sokkal messzebb mint Horvátország.
Bulgária
Bulgaria a tavaly 4* allinclusiv 3 szemelyre 500 eu volt es gyonyoru
Horvátország :) csak ajánlani tudom, gyönyörû hely, és nem a legdrágább kategória. Viszonyítani azonban nem nagyon tudok.
A hawwai sz igetekre.. :D(Y)
a Magyar tengerre :) nem hiszem, h drágább külföldnél
A görögöknél az olcsóbb részen állítólag eléggé putri jellegûek a helyek. Bibione vagy biblione az olaszoknál, állítólag jó hely. A keresztanyámék már 5-ödszörre mennek oda nyáron. Az Adria is nagy sláger még, és ott se olyan nagy a drágaság.
Bulgária :) . Két éve voltam egy hetet Neszebárban, olcsó, nekem nagyon tetszett, minden szép... de max. repülõvel, nem éri meg huszonsok órát zötykölõdni odáig, repülõvel kb. 70-80 perc Burgaszig.
Mi Olaszországban, Bibioneban voltunk vagy 2szer, 3szor, de unokatesómék pl. már 12 éve mennek oda, ugyan abba az apartmanba. Nagyon szép hely, nagyon jó a hangulat, kedvesek az emberek és viszonylag olcsó. Vannak arra drága szállodák is, de a társas apartmanok nem azok. Én csak ajánlani tudom. :D

Kb 2 hete, amikor maszturbáltam, a bőr a makkom pereme alá gyűrődött. Mikor kihúztam alóla, fájdalmat éreztem. Azóta időnként fáj. Ez csak irritáció, vagy valami komolyabb gond lehet?

A fájdalom akkor jelentkezik, mikor b?rön keresztül gyengén hozzáérek ahhoz a kis részhez a makkom oldalán (er?sebb érintésnél nem).

Legjobb válasz: nem lehet, hogy fitymaszûkület? nézesd meg, az nem játék!

nem lehet, hogy fitymaszûkület? nézesd meg, az nem játék!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!