Találatok a következő kifejezésre: 2 hete abortuszom, (26 db)

2 hete abortuszon estem át, 9 hetesen megállt a babám szive. 6 hét után elkezdhetjük a próbálkozást újból?

Legjobb válasz: Szia. Én 3 hete éltem át ugyanezt, de nekem genetikai ok miatt kellett megszakítani a terhességet. Általában 2 ciklust érdemes megvárni a mûtét után, hogy visszaálljon rendesen a ciklusod, utána lehet próbálkozni, ha mindketten úgy érzitek.

Szia. Én 3 hete éltem át ugyanezt, de nekem genetikai ok miatt kellett megszakítani a terhességet. Általában 2 ciklust érdemes megvárni a mûtét után, hogy visszaálljon rendesen a ciklusod, utána lehet próbálkozni, ha mindketten úgy érzitek.
A 6 hetet általában a fenálló nagyobb fertõzés kockázat miatt szokták javasolni, hogy addig közösülés ne történjen szó szerint.Az egyéb megoldásokból születõ orgazmust átélheted, de nagy a rizikófaktor, ha a párod behatol, még gumival is.Elõttem szólóhoz csatlakozva, én is legalább egy menzeszt várnék, ha megnyugtatóbb akkor kettõt, aztán szeressétek egymást tovább, hajrá.Fel a fejjel, sajnálom a dolgot, én már 2x átéltem.:-(Szorítok!!!

Nekem 2-hete lesz, hogy abortuszom volt. Azóta elmúlik és megjön a menszeszem, normális dolog ez? Volt már igy valaki? És még valami, hogy ha nem várjuk ki a 6-hetet, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Legjobb válasz: Teherbe eshetsz. Szerintem várjatok még a dologgal, nehogy még összeszedjél egy fertõzést, ilyenkor hamarabb megy. Az abortuszhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt, az orvos nem mondott semmit hogy meddig tart a vérzés? Ha nem múlik el érdemes lenne visszamenni a dokihoz.

Teherbe eshetsz. Szerintem várjatok még a dologgal, nehogy még összeszedjél egy fertõzést, ilyenkor hamarabb megy. Az abortuszhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt, az orvos nem mondott semmit hogy meddig tart a vérzés? Ha nem múlik el érdemes lenne visszamenni a dokihoz.
Nekem missed-ab om volt, ugyanolyan mûtét, mint a sima abortusz. Én 1 hétig véreztem utána. A 6 hetet pedig várjátok ki, bár nekem csak 2 hét volt, de védekezés nélkül szinte elsõre teherbe eshetsz megint!!!!Ez nem játék, hogy vagy-vagy! Persze ha sima abortuszod volt és nem missed-ab. Abban az esetben is megkell várni azt az idõt amit az orvosod mondott!
Nekem 2hónapja volt abortuszom, de azóta 1 hetet megvan, 2 napot kihagy.1 hónap után elkezdett dõlni belõlem a vér 1, 5hétig.Vettem pásztortáskateát, azt kezdtem el inni és tökéletesen rendbe jöttem.Megnyugtatásod érdekében menj vissza az orvosodhoz!Nekem nem volt hozzá kedvem, mert megbántam, hogy elvetettem a babát!
Igyál pásztortáskateát pár napig reggel éhgyomorra 1 pohárral, az majd kitisztit.Lehet a ciszta is eltûnik!Próbáld meg.Ihatsz majd utánna cickafark és kamillatea fõzetet, az eltünteti a gyulladásokat a szervezetedbõl és visszaáll reméljük a menzeszed is!Ird meg majd, hogy tudtam-e segiteni!Javulást!:)
Hogy mi?
A kérdező hozzászólása: azóta megint volt egy mütétem, bennem maradt vmi a babából, azért véreztem.vissza kell mennem még ultrahangra, de még mindig fáj a hasam.
A kérdező hozzászólása: azóta kiderült hogy cysztám van állitólag fel szivódik igaz ez?és azt tudjátok hogyan?

Akinek volt már Missid Abortusza, ti mikor kezdtetek el újra sexelni és hogyan védekeztetek? Tornáznom mikor lehet? Nekem 2 hete 2 napja volt a műtét.

Legjobb válasz: A 2 hetes kontrollon azt mondta az orvos, minden oké, és lehet házaséletet élni. Hallgattunk rá, óvszerrel védekeztünk. Mai eszemmel akármit is mondott az orvos, kivárnám a 6 hetet... A 2. menstruációm rettentõ erõs, darabos, fájdalmas volt. Megkérdeztem egy másik dokit, szerinte ez lehetett a korai házasélettõl. Azóta orvost váltottam. A babával 4 hónap után kezdtünk próbálkozni, és 3.-ra össze is jött. Amin átmentél, az nem könnyû, de nem szabad feladni. Szurkolok Nektek. 28 hkm

A 2 hetes kontrollon azt mondta az orvos, minden oké, és lehet házaséletet élni. Hallgattunk rá, óvszerrel védekeztünk. Mai eszemmel akármit is mondott az orvos, kivárnám a 6 hetet... A 2. menstruációm rettentõ erõs, darabos, fájdalmas volt. Megkérdeztem egy másik dokit, szerinte ez lehetett a korai házasélettõl. Azóta orvost váltottam. A babával 4 hónap után kezdtünk próbálkozni, és 3.-ra össze is jött. Amin átmentél, az nem könnyû, de nem szabad feladni. Szurkolok Nektek. 28 hkm
hatodik hét után lehet és óvszerrel védekeztünk 17km
Szia! Elõször is sajnálom, hogy ez történt veled is. Mi ez elsõ mensi után szexeltünk elõször. A mûtét után 26 napra jött meg. A védekezést úgy oldottuk meg, hogy amikor veszélyesnek ítéltem a helyzetet akkor kihagytuk. A ciklusaim utána 28 naposak lettek és a pét is megérzem, tehát tudtam, hogy mikor van és mikor kell a szexet hanyagolni. De hála letelt a 3 hónap és ez az elsõ élesbe menõ próbálkozós hónapunk. Ha úgy érzed, hogy rendben vagy testileg és már barnázás sincs óvatosan tornázhatsz, de ne erõltesd meg magad!!!!
nekem a mûtét után 30 napra jött meg..a 3 hetes kontrollon minden okés volt ( addigra már 2* megjött)..utána már szexeltünk és nem is védekezünk azóta..sajna még nincs baba..de talán majd most!
Nekem azt tanácsolta az orvos, hogy 6 hetet várjunk és utána is csak óvatosan óvszerrel. Babával csak mûtét után 3- hónappal szabadott próbálkozni. 18+5 km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nekem 2 hetet tanácsolt és utána együtt lehettünk együtt is voltunk óvszerrel de a barnázgatás a mai napig nem múlt el.Mit tanácsoltok mit tegyek?
Szia! Nekem 2-3 hetet javasolt az orvos, és óvszert. Mi 3 hét után voltunk elõször együtt, természetesen óvszerrel. Nagyon óvatosan csináltuk, és a lelkemnek jobban esett mint a testemnek. Semmi gond nem volt belõle, a 6 hetes kontrollon is minden rendben volt. Az orvos 6 hónap várakozási idõt ajánlott, mi 4, 5 hónap után már nem védekeztünk, és az elsõ hónapban össze is jött a babánk.
Én az elsõ mensi után vettem ülõfürdõt.. én 3 hétre mentem.
Nálunk csak 6 hét múlva kellett menni. Egyébként csak egy sima nõgyógyászati vizsgálat legalábbis nekem az volt. Ülõ fürdõt szerintem is vagy az elsõ menstruáció után lehet, vagy ha biztosra akarsz menni akkor 6 hét. Én nem vagyok az a nagy fürdõ típus, inkább csak zuhanyozni szeretek.
Nekem azt mondták, hogy 2 hétig ne legyen ülõfürdõ és szex.

Abortusz után 2 héttel árt az anális szex?

Legjobb válasz: B*zdmeg! De jó, hogy most volt abortuszom, ünnepeljük már meg egy kis anállal...

B*zdmeg! De jó, hogy most volt abortuszom, ünnepeljük már meg egy kis anállal...
Csatlakozom a 77% hoz
aznap sem árt
A kérdező hozzászólása: A babának nem volt szívhangja, és te meg egy egy retardált idióta vagy, ha nem tetszik valami ne írj ide, és fõleg ne ilyen stílusba, mert látom erre anyád nem tanított meg. Az meg, h én mit érzek senkire sem tartozik! nem ez volt a kérdés.
ugyanúgy nem ajánlott 6 hétig mint a normál szex mert az is alhasi vérbõséget okoz
Szeretem látni, amikor így elkussolnak az okos erkölcsrendészek. :)
Bakker, azért ne legyetek már ennyire primitívek, csak azért, mert névtelenül lehet ide irogatni
(OFF: Lakótelepek közértjei elõtt és padjain, testépítõ klubban és számítógépes játékoktól bátor emberek sosem mennek a szomszédba egy kis bátor fikázásért, ha névtelenül is megtehetik a billentyûzet elõtt. Bár nem is tudom, mit fortyogok, szinte nincs is itt olyan kérdés, ahol valaki ne próbálná elvinni a dolgot s*ggfejkedésbe...)

Létezik olyan (tablettás, vagy más, tehát abortuszon kívüli módszer), ami 72 óra után, de még 2 héten belül megszakíthatja a terhességet?

Legjobb válasz: Nincs ilyen. Ha nem vetted be a sürgõsségit, akkor csak reménykedhetsz, hogy nem estél teherbe. Ha pedig mégis, és a babát semmiképpen sem akarod, akkor csak az abortusz van.

Nincs ilyen. Ha nem vetted be a sürgõsségit, akkor csak reménykedhetsz, hogy nem estél teherbe. Ha pedig mégis, és a babát semmiképpen sem akarod, akkor csak az abortusz van.
Elvileg léteznek magzatelhajtó tabletták, de Magyarországon nem engedélyezték. Meg én hallottam még vmi nem mûtéti beavatkozásról. De kérdezz meg egy nõgyógyászt.
Én injekciókról hallottam, de úgy tudom azt Magyarországon már betiltották. Nõgyógyászt kéne kérdezni
Injekció, tabletta. Elõbbit már nem, utóbbit még nem lehet kicsiny hazánkban alkalmazni. Semmi más.

Akik missed ab miatt abortuszra készültek hogy bírtátok ki az időt a műtétig? Nekem 2 hét múlva kell mennem, annyi a türelmi idő, de úgy érzem megőrülök, csak bőgni tudok.

Legjobb válasz: Addig akár még spontán is elvetélhetsz, 2 hét sok idõ, fel a fejjel, nagyon nehéz de muszáj valahogy túlélned, akár vegetálással is.

Addig akár még spontán is elvetélhetsz, 2 hét sok idõ, fel a fejjel, nagyon nehéz de muszáj valahogy túlélned, akár vegetálással is.
Nem szabad elkeseredni amiatt, hogy most nem jött össze. Kicsit "kellemetlen", hogy ilyen sokáig kell várnod a mûtétre. Nekem kb. 8 hetes volt a baba, amikor elhalt, de csak 3 héttel késõbb derült ki, mert akkor kellett dokihoz mennem. A mûtétet megcsinálták 2 nap múlva. A legrosszabb idõ az valóban az, ami eltelik aközött, hogy kiderül és a mûtét megtörténik. Mondjuk én akkor bõgtem, amikor kiderült, meg utána otthon este, utána már nem. Anyunak is volt ilyen (meg spontán vetélés is) és még mielõtt terhes lettem volna, azért sokszor beszéltünk is ezekrõl. Sajnos az ilyesmi gyakran megtörténik, de - fõleg az elején - ez egy természetes szelekció. Tudom ez most Téged nem nagyon vigasztal, de próbáld picit racionális szemszögbõl nézni a helyzetet. Amit nekem több doki is mondott (az is akinél kiderült, meg utána egy új is), hogy ezzel a mûtéttel kitisztul a méhed is majd, ezáltal jobbak az esélyeid a következõ alkalommal (persze, ha nincs más eü. problémád). A lényeg, hogy nem szabad egy missed ab miatt elkenõdni, lépj túl rajta. Nekem is és több ismerõsömnek is missed ab/vetélés után született egy/több gyönyörû baba. :D
Én is így voltam vele, várnom kellett két hétig, szerencsére nekem pont volt benne pár napos "nyaralás", az nagyon jó volt. Amikor megtudtam h mi van, akkos jól kisírtam magamat, aztán már csak arra koncentráltam h minál hamarabb újra terhes lehessek. Sajnos sokunknak van ez, fõleg az elsõ babánál. Most van egy gyönyörû, egészséges 20 hónapos rosszcsontom, a terhesség teljesen problémamentes volt, a természet kárpótolt :) Kitartás, és csak elõre nézzél
Szia. Ugyanígy voltam én is...sajnos nem tudok neked mást írni. Végig sírtam a két hetet és végig dolgoztam, szörnyû volt, reggel elindultam melóba - senki sem tudta mi van - hazaértem és sírtam:-( De!Hidd el a mûtét után megkönnyebbülsz, ez biztos!A mûtéttõl ne félj, kibírható, remélem jó orvosod van, az nagyon fontos, hogy bízz benne!A mûtét után minden nappal könnyebb lesz!Nekem már 3 hete volt és nem gondoltam, hogy én is "túl leszek rajta" - de megjött a szövettan, megnéztek UH-on, csináltunk vérképet, TSH-t és az orvosom szerint teljesen egészséges vagyok, ez erõt ad a következõ babához!Mást nem is lehet tenni!Írj, ha segíthetek!
Ha szerencséd van, addig magától megindul a vetélés, engem rábeszélt a doki a mûtétre, csak 3 napot kellett várni, szerinte jobb lelkileg is. Hát nem. Utólag okosabb az ember, ha tudom, hogy ilyen, inkább megvártam volna, míg magától elintézi a természet. (Még így is benne van, hogy kórház a vége persze.) Pont annyi volt szörnyû, mint elképzeltem, és nem voltak illúzióim. Magát a mûtétet ki lehet bírni, mindent ki lehet bírni, de borzalmasan éreztem magam. Szerencsére volt egy nagyon kedves ápolónõ, és kaptam nyugtatót is. 5-en voltunk egy szobában, a többiek sokkal jobban viselték, én állandóan bõgtem. Jó túllenni rajta, de nem értem (persze biztosan én vagyok a tudatlan), hogy miért mondják az orvosok, hogy ezután könnyebb teherbe esni. Pontosan ugyanaz az eljárás, mint a normál abortusznál, ott meg azzal fenyegetik a nõket, hogy soha többé nem lehet gyerekük, és hogy számos komplikáció felléphet. Majd megkérdezem errõl kontrollon a dokit. De ha valaki tudja a válászt, hálás lennék, ha megírná, akár priviben is. Lehet, hogy ki is írok majd egy kérdést erre.
Kedves 5-os! Nagyon jol irod!! Ez az amit en sem ertek es megorulok, hogy lepten nyomon azt olvasom, hogy milyen jo ez a mutet, sokkal jobb lesz az esely utana, stb.... Egy hete volt a (masodik) mutetem, en vartam egy par hetet, de nem indult el magatol a veteles. Mutet elott ala kellett irnom, hogy vallalom ezeket a kockazatokat: -bekovetkezhet a meh falanak az atfurasa <5%, verzest okozo serulese - a beavatkozast koveto nehany nappal tovabbi komplikaciok lephetnek fel: alhasi fajdalom, lazas allapot, verzes, mehnyalkahartya, petevezetek, pete mellekreszeinek gyulladasa -terhesseg visszamaradasa -kesei szovodmeny: meddoseg, ismetlodo veteles, koraszules, lepenytapadasi rendellenessegek, menstruacio elmaradasa
És ha magától megindul a vetélés - ahogy írjátok- akkor mi a "biztosíték", hogy minden rendesen kiürül, nem maradnak bent szövetdarabok, alvadt vér darabok...?Én úgy gondolom, ha jó orvosod van, aki sok ilyen mûtétet végzett márés te megbízol benne, nagy valószínûséggel nem lesz utána semmi bajod...én nem vártam, mert azt mondta az orvosom, ha várok, bent maradt stb. sokkal rosszabb...én rá hallgattam!
Nem értem miért kell 2 hetet várni? Sajnos nekem is volt egy ilyen mûtétem. 9 hetes voltam, amikor kiderült, hogy nincs szívhang, a méretei alapján elõtte egy héttel állhatott meg a növekedésben, másnap meg is mûtöttek. Én nem bírtam volna ki egy nappal sem többet. Nagyon rossz volt ezt végig csinálni, de a várakozás sokkal rosszabb lett volna. Elsõ baba lett volna. Nagyon sajnálom, hogy ennyit kell várnod, ez szörnyû!!!

Nagy baj lenne ha abortusz után 2 héttel szexelnék (gumit használnánk)?

Legjobb válasz: Ha csak becsúszott a baba, akkor igen nagy baj lenne. Így is felelõtlenül (és sokat) sexelsz! Ha muszáj volt, akkor meg pont azért nem kéne. 6 hét nem a világ vége

Ha csak becsúszott a baba, akkor igen nagy baj lenne. Így is felelõtlenül (és sokat) sexelsz! Ha muszáj volt, akkor meg pont azért nem kéne. 6 hét nem a világ vége
Igen, nem hiába 6 hét a tilalom.Még 5 hét után azt mondanám lehet nem lesz már baj, na de 2 hét után...
Igen nagy baj lenne. Nem vagytok állatok, bírjátok már ki azt a hat hetet!!!!

2 hete volt abortuszom, rá pár napra megjött egy 5 napos vérzés. Most pár nap szünet után megint vérzést tapasztalok! Normális ez?

Legjobb válasz: Nem, ami rá pár napra 5 napig tartott, az nem menstruáció volt, hanem még a mûtét következménye. Az, hogy pár napos szünetekkel vérezgetsz, pont úgy lehet normális, mint nem normális, ezért inkább fordulj orvoshoz.

Nem, ami rá pár napra 5 napig tartott, az nem menstruáció volt, hanem még a mûtét következménye. Az, hogy pár napos szünetekkel vérezgetsz, pont úgy lehet normális, mint nem normális, ezért inkább fordulj orvoshoz.
Nekem abortusz után azt mondták hogy kb 6 héten belül menstruációt meg nem haladó és nagyon görcsölõ vérzés normális

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!