Találatok a következő kifejezésre: 2 hete a menstruációm, (226 db)

Barátnõm azt mondta, jó hatással vagyok rá, mert nem feszített a melle már 2 héttel a menstruáció elõtt, hanem csak 1-2 nappal elõtte kezdte el. Ez másnál is így van?

Elsõsorban lányoktól kérdezném, hogy nálatok ez mikor következik be? Ha szerelmesek vagytok valakibe?

Legjobb válasz: Hány éves vagy??? Semmi köze a kettõnek egymáshoz....

Hány éves vagy??? Semmi köze a kettõnek egymáshoz....
Ez mekkora hülyeség :"DDD Imádom a barátomat, szerelmes vagyok, vele képzelem az életem, de nem, ettõl még nem jobb a havim.
ohhh
Mióta rendszeres (és nagyon jó) szexuális életem van, a PMS sokkal kevésbé kínoz, mint elõtte, és menzesz alatt sincsenek hatalmas görcseim (azelõtt rendszeresek voltak).
A kérdező hozzászólása: 1., 2. válaszoló: 22 éves vagyok. Miért? Miért lenne hülyeség? Megkérdeztem egy nõgyógyásztól is, és azt a választ kaptam, hogy tökéletesen elképzelhjetõ, hogy a jó szexuális élet és/vagy a szerelem ilyen hatással van erre a problémára. 2: látom neked ez felettébb vicces volt, mond csak, te hány éves vagy? 14 évesen feleslegesen vagy ilyen hõs szerelmes, majd kinövöd. 4: köszi.
2. vagyok nem sikerült beoltanod husika, mert 20 vagyok, és szerintem ha ez történik, akori s csak placebo. És ha már mondta a nõgyógyász minek kérdezed itt meg? ... -.-
Hát akkor én jól megszívtam, mert hiába vagyok 5 éve szerelmes a páromba, akivel 4 éve harmonikus párkapcsolatban élünk, olyan szintû fájdalmaim vannak a PMS során, hogy az elsõ nap mindig ágyban fekszem, nem bírok megmozdulni, semmilyen fájdalomcsillapító nem segít, hányás-hasmenés az elsõ két nap során...
A kérdező hozzászólása: 6: a "beoltás" nem az, hogy 14 évesnek mondtalak, de örülök, hogy majdnem felfogtad. De azért látom büszke vagy arra, hogy 20 éves vagy, és ilyen egyszerû a gondolkodásod. A kérdésem feltevése után kérdeztem meg ezt egy nõgyógyásztól. 7: gondolom ez nem mindenkinél mûködik így, de kiválthatja.

Miért késik már több mint 2 hete a menstruációm?

augusztus 4-én kellett volna megjönnie,ma pedig augusztus 20-a van. de augusztus 4-5-én napszúrást kaptam mert a fürdőben túl sokat voltam a napon.És hánytam,nem ettem semmit,hányingerem volt,lázas voltam,és fáradt.2 napi kúrálás után meggyógyultam.Ja,amúgy az előző hónapban 1 napot késett a havim.Tehát,szerintetek emiatt késhet már több mint 2 hete a menstruációm?

Legjobb válasz: Nincs jelentõsége. Ha a következõ is kimarad, akkor menj el orvoshoz!

Nincs jelentõsége. Ha a következõ is kimarad, akkor menj el orvoshoz!
Hát várj még, lehet pár nap és megjön, egyébként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok, de az elõzõ hónapban csak 1 napot késett..Semmi jelét nem látom annak, hogy pár nap múlva megjönne..:/
Èn is 13-om vagyok és én is ugyanebben a helyzetben voltam, de aztan megjott par nap mulva, szoval ne aggódj. :-)
Még nagyon fiatal vagy, ebben a korban természetes dolog, hogy nem pontosan jön meg, sõt akár ki is maradhat! Velem is fordult már elõ ilyen. Szóval nyugi. :)
17 éves korodig szinte minden elõfordulhat, hónapokra is kimaradhat!
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedjünk, hogy mégsem. :)
peteérés
A kérdező hozzászólása: Értem én, hogy peteérés de ez az érzés már 10 ik napja tart. Lehetséges?
nálam is ugyan ez van, kitart szerintem addig mikor kiderül, hogy megjön e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Valószínû, még van 3 nap, és kiderül. Csak remélni merem, hogy nem hiába kínoz lassan 2 hete.
nekem is 3 nap van vissza.Szerdára nem várom, de nekem szerintem meg fog jönni sajnos.
Én is ugyanígy vagyok.Nekem mióta peteérésem volt azóta éreztem a mindjárt megjön érzést.Általában csak a menszi elött 5 nappal szoktam érezni.Holnapra nem várom amugy.

Az 2 héttel a menstruációm előtt mitől fájhatnak a melleim?

Nagyon érzékenyek,ha melltartóban vagyok az is rossz , ha nélküle az is, 2 hét múlva jön meg, de máskor csak napokkal előtte fájt a mellem, lehet valami egyéb probléma?!

Legjobb válasz: ovuláció?

ovuláció?
A kérdező hozzászólása: Ere én is gondoltam, csak máskor mondom , hogy ebben az idõszakban nem volt semmi ilyen jellegû problémám.most viszont olyan kemények és érzékenyek....:(
Ha máskor nem fáj peteérésnél a melled, akkor nem ártana orvost megkérdezni.
ha egészen a menstruációdig fájnak, akkor progeszteron túltermelés én Mastodynon cseppeket szedtem rá, egy üveggel ha csak ovulációkor fáj, akkor sajnos nem tudom, meg kéne orvossal nézetni
A kérdező hozzászólása: Koszi.

Miert fajnak a melleim mar 2 hettel a menstruacio elott?

eddig is fajtak ,de nem igazan emlekszem h pl 3 honappal ezelott is ilyen "koran" kezdteke fajni.Kb masfel honapja kezdtem rendszeresen sportolni(szaladni)es azota lettem inkabb figyelmesebb,mert ugye nagyon kenyelmetlen.

Legjobb válasz: Igen, szoktak ilyet csinálni. :) a peteérés után érzékenyebb, fájdalmasabb nekem is. Van akinek olyankor kicsit megduzzad, szerezz be picit másabb melltartót esetleg.

Igen, szoktak ilyet csinálni. :) a peteérés után érzékenyebb, fájdalmasabb nekem is. Van akinek olyankor kicsit megduzzad, szerezz be picit másabb melltartót esetleg.

Nem tudom mit tegyek. Yaz fogamzasgatlot szedek, mar a masodik levelnel tartok es hamarabb jott meg 2 hettel a menstruaciom, maskor 3 napig tart de most mar 6 napja tart. Mit tegyek?

Mi tegyek hogy elmuljon? A gyogyszert szedjem tovabb vagy hagyjam abba? Nogyogyaszra jelenleg nincs penzem. : (

Legjobb válasz: Feltétlen el kell menned nögyógyáshoz (a SZTK-ban ingyen van!!!), mert lehet komolyabb oka is. A gyógyszert meg szedd tovább (a betegtájékoztatóban is le van irva, hogy ha probléma van,orvoshoz kell menni, de NEM szabad abbahagyni), mert ha nem, akkor csak teljesen összekeveredik a hormonrendszered, és még hülyébb tüneteket produkál, az orvos meg nem tudja megállapitani, hogy a gyógyszertöl vagy mástól van bajod.

Feltétlen el kell menned nögyógyáshoz (a SZTK-ban ingyen van!!!), mert lehet komolyabb oka is. A gyógyszert meg szedd tovább (a betegtájékoztatóban is le van irva, hogy ha probléma van, orvoshoz kell menni, de NEM szabad abbahagyni), mert ha nem, akkor csak teljesen összekeveredik a hormonrendszered, és még hülyébb tüneteket produkál, az orvos meg nem tudja megállapitani, hogy a gyógyszertöl vagy mástól van bajod.

Pecsételő vérzés menstruáció után 2 hétre (a pecsételés 3 napig tartott), utána megint 2 hét múlva ismét pecsételés. Mi lehet ennek az oka?

Időpontom már van nőgyógyászatra, csak gondoltam itt is felteszem a kérdést, hogy mire is számíthatok. Párommal védekezünk (óvszerrel), egyszer sem történt baleset, minden rendben volt.

Legjobb válasz: peteérés

peteérés
A kérdező hozzászólása: de eddig sose volt ilyenem :S
ez bármikor lehet, hol van, hol nincs, valakinek sose valakinek mindig, ez teljesen normális
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugtattál :)

2 nappal a menstruációm elött együtt voltam a barátommal nem védekeztünk de nem belém élvezett! 2napra rá megjött. Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót (elöször) és most kellene megjönni a héten és még nem jött meg! Lehetek terhes?

Vagy ez csak azért van mert most kezdtem el szedni a gyogyszert és befolyásolja valamilyen szinten????

Legjobb válasz: Mikor hagytad abba? Szóval, mikor vetted be a 21. tablettát? Mert az 1 hét szünetben bármikor megjöhet! Nekem mindig a 6. napon szokott, délelõtt 9-kor. :-)

Mikor hagytad abba? Szóval, mikor vetted be a 21. tablettát? Mert az 1 hét szünetben bármikor megjöhet! Nekem mindig a 6. napon szokott, délelõtt 9-kor. :-)
igen lehetsz terhes, ... Gratulálok. Erre korábban kell gondolni. A fogamzásgátló csak akkor hat amikor már a 2. levelet kezded el szedni általában, és mivel elég alacsony hormontartalmúak ezért még folyamatos szedésnél is elõfordul a terhesség. De amikor felírta a doki erre rá kellet volna kérdezz. Annyira buták vagytok. Remélem ha babás vagy szeretni fogod, vagy mielõbb intézkedj.
Ja igen az egyhetes szünetben kb a 4. nap után jön meg . úgyhogy lehet megúszod. 2. válaszoló-kiegészítés.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap vettem be az utólsó tablettát, szóval még van 3napom!!!
Hááát...nem mondanám iztosra, hogy nincs baba, de mivel megjött gyanítom a tabi az oka a dolognak.Amikor még én tabit szedtem, nekem is vasárnap fogyott el mindig a levél, és csütörtök hajnalban jött.Igaz én azon szerencsések közé tartozom, akiknek tabi nélkül is ugyanúgy percre pontosan 28 napos ciklusai voltak. Szóval, kicsi az esélye, hogy babás vagy.Vannak olyanok, akik az elsõ hónap után nem is menstruálnak, hanem csak a másodikban.Hogy megnyugodj csinálj egytesztet, mert akkor már több mint 3 hete babásnak kellene lenned, ezt már minden teszt kimutatja. Illetve csak az anyai dorgálás, amit mindig oda kell írnom az ilyen kérdések végére: HA NEM AKARSZ BABÁT, AKKOR MIÉRT NEM VAGY KÉPES ÓVSZERT HASZNÁLNI!?!?!?!
Még van 3 napod, igaz, akkor addig még simán megjöhet! Ne stresszelj! Ha megjött, akkor nincs baba! (1. válaszoló)
Ha a "baleset" után megjött, akkor a baleset nem okozhatott babát. Inkább tényleg az a veszély áll fenn, hogy a tabletta még nem fejti ki a hatását, ha az elsõ hónapban szeded (az elsõ hónapra még szoktak ajánlani + védekezést) Úgyhogy mindenképpen csinálj most egy tesztet, ha negatív, megnyugodhatsz, ha pozitív, akkor fordulj orvoshoz! Drukkolok, hogy ne legyen gond!

2 hete vérzek. Menstruáció szerűen. Lehet ennek valamilyen komoly oka? vagy csak a tabletta miatt van?

Legjobb válasz: konkrétabb infók? milyen tabletta? mióta szeded? mennyire vérzel? menzesz idején vagy vagy ciklus közepe? hány éves vagy? szexuális életet élsz-e?

konkrétabb infók? milyen tabletta? mióta szeded? mennyire vérzel? menzesz idején vagy vagy ciklus közepe? hány éves vagy? szexuális életet élsz-e?
Ha most kezdted el szedni, akkor rendben, de ha régebb óta szeded akkor nyomás nõdokihoz.
Bármi miatt is van, két hét már nem normális. Menj el az orvoshoz.
Pecsételõ vérzés? Barnás? Fájdalmaid vannak?
A kérdező hozzászólása: elsõnek:20 éves vagyok, és 4 hónapja szedem...voltam nõdokinál és azt mondta h ez normális...ez lesz a 3 .hét és nem múlik el...mensi szerû..élénk piros...
a nõgyógyászod hülye, cseréld le , lehetõ leghamarabb irány egy másik orvos, ne idõpontot kérj, hanem sürgõsségi ellátást elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

2 hónapja szedek Yasminelle-t, az 1. hónapot végig véreztem, de a 2. levél megkezdése utána elmúlt. Viszont most, 1 héttel a menstruációm előtt megint pecsételős vérzésem van. Mitől lehet?

ár jóval kevesebb mint az 1hónapban volt.2 napja szeretkeztem utoljára a párommal. Lehet amiatt hogy durva volt?

Legjobb válasz: nem hinném, hogy amiatt, mert hevesebben szeretkeztetek. az elsõ 3 hónapban normális a pecsételõ vérzés a fogamzásgátlónál. Szóval az okozza.

nem hinném, hogy amiatt, mert hevesebben szeretkeztetek. az elsõ 3 hónapban normális a pecsételõ vérzés a fogamzásgátlónál. Szóval az okozza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!