Találatok a következő kifejezésre: 2 hete a mensim, (139 db)

Lehetséges hogy 2 héttel a mensi előtt a teszt kimutatja a terhességet?

Nekem halvány csíkot húzott 2szer, apárom is látta. Ez igy lehetséges?

Legjobb válasz: Ha már a múlt ciklusban terhes lettél!!!! Mert két héttel mensi elõtt peteérés van és aztán beágyazódásig még egy-két hét és a teszt utána mutat. Lehet hogy terhesség alatt van mensid, és lehet hogy most is megjön. Ezzel jelentkezz orvoshoz, mert ha jól számolom már 6 hetes terhes vagy és azt megtudja nézni és biztos segít is!!! Mert nem mindenki nél van hányinger, meg mellfeszülés,stb.

Ha már a múlt ciklusban terhes lettél!!!! Mert két héttel mensi elõtt peteérés van és aztán beágyazódásig még egy-két hét és a teszt utána mutat. Lehet hogy terhesség alatt van mensid, és lehet hogy most is megjön. Ezzel jelentkezz orvoshoz, mert ha jól számolom már 6 hetes terhes vagy és azt megtudja nézni és biztos segít is!!! Mert nem mindenki nél van hányinger, meg mellfeszülés, stb.
Szia! Két lehetõség jutott eszembe. Az egyik valóban az, hogy már terhes vagy, és úgy jött meg. A másik rosszabb. Az az, hogy terhes voltál. Vannak olyan terhességek, amik egy egyszerû mensivel végzõdnek. A legtöbb nõ nem is tud róla. Viszont a vizeletedben a HCG még jelen van, és pozitív tesztet produkál. Drukkolok, hogy minden oké legyen! :o)
Ha korábban volt PÉ, mint lenni szokott, akkor igen. De alap járaton nem, mert maga az ovuláció a mensi elõtti 14. napon következik be. A beágyazódás pedig a megtermékenyítés utáni 6. napon veszi kezdetét és a 12. napig tart. Csak utána kezd el a HCG termelõdni. Vannak olyan gyógyszerek, amik befolyásolhatják a teszt erdményét, olvasd el a tájékoztatóját! Vagy pedig ez a baba már a múlt ciklus során megfogant!

Miért barnázom már 2 hete, a mensi elmaradása óta, ha 5 hónapja szültem? Valaki aki volt hasonló helyzetben, segítsen légyszíves!

Tri-regolt szedek,ez a 2. levél,és 2 hete amióta elmaradt a mensim azóta barnázok,pedig nem ez az els? mensi a szülés óta,most mégsem akar elmúlni,szó szerint 2 hete minden nap barnás folyásom van.

Legjobb válasz: sztem hormonzavar...menj igen dokihoz

sztem hormonzavar...menj igen dokihoz

Miért késhet lassan 2 hete a mensim? Teszt negatív:- (

Legjobb válasz: Hormonzavar, stressz, fogyókúra, késõi ovulációból nagyon fiatal terhesség, amit még nem mutat ki a teszt... Menj orvoshoz.

Hormonzavar, stressz, fogyókúra, késõi ovulációból nagyon fiatal terhesség, amit még nem mutat ki a teszt... Menj orvoshoz.
nekem a nõdokim azt mondta, hogy a terhesség esetét leszámítva késhet hormonális problémától, vagy cisztától
Csinálj mégegy tesztet, és menj el dokihoz!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:-(nincs más választásom, el kell mennem a dokimhoz!
Szia!Nekem idén februárban késett 2 hetet, de ugyanúgy görcsölgettem mint elõtte.A tesztek persze negatívak lettek és amikor elmentem dokihoz talált a bal petefészkembe egy tojás nagyságú cisztát.Májusba is elmaradt, de akkor már a bébim miatt:) .Nem biztos, hogy neked is ez van, de ezt csak egy orvos tudja megmondani, nagyon sok mindentõl lehet. 32 hetes kismama

Terhes lehetek-e? Mensim utan 2 nappal lefekudte parommal de nem vedekeztunk, nem is elvezet belem. Azota eltelt mar vagy 3 het. A mensim igaz hogy meg nem kel megjojjon de aggodok nehogy terhes legyek. Semmi tunetem nicsn.

A mensim majd csak 1 het mulva kel megjojon de nagyon felek nehogy bajok legyenek. De ugye nem lehetek terhes?Ha nem elvezet belem es azota semmi jelei nincsnenek terhesegnek + erzekenyebb sem vagyok es nem is volt peteeresem ha jol tudom.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.

Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Nagyon kicsi a százalék. De azért máskor védekezzetek rendesen, nem hiányzik az idegeskedés!
Az elõzõ válaszolók hülyeséget írtak, igenis lehetsz terhes. Hiába nem élvezet beléd, az elõváladék, amit a szex során termel a pasi, ugyanúgy tartalmaz spermiumokat. Van rá esély, ne gondold azt, hogy "ígyis kicsi az esély rá, velem ez nem történhet meg". De igenis megtörténhet. Vegyél egy tesztet és reggeli elsõ vizeletel próbáld, majd másnap mégegyet a biztonság kedvéért mert tévedhet. Elõbb informálódni, aztán csinálni! Annyira nagyon nagyon félni azért nem kell, mert annyira nagyon tényleg nem nagy az esély, de ez nem játék! Ha a teszt OK, akkor ne parázz rajta mert a végén amiatt fog késni.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a gyors valaszokat:*
Ez a hülyeség, én még senkivel nem találkoztam aki ez miatt terhes lenne. Sõt én is 6 éve így szeretkezek(szándékosan) nem véletlenül és még soha nem lettem terhes (nem vagyok meddõ és a páromnak sincs semmi baja). És mindenki ezt állítja aki így szeretkezik. Persze benne van az a pár % rizikó, hogy mi van ha 500 ember közül Te leszel az az egy. De ez most olyan, mint, hogy a fogamzásgátlók 99%-ban biztosak, de mi van azzal az 1%-kal... Ennyi erõvel arról is lehetne rémhíreket terjeszteni!

2 hónapja a mensim előtt 2 héttel mindig szédülök ez mitől lehet? :S

Legjobb válasz: menzesz elõtt 2 héttel a peteérésed van...valószínûleg megváltozott az étrended (fogyókúra) vagy kevés folyadékot iszol...ha ezek egyike se akkor a háziorvosodhoz fordulj

menzesz elõtt 2 héttel a peteérésed van...valószínûleg megváltozott az étrended (fogyókúra) vagy kevés folyadékot iszol...ha ezek egyike se akkor a háziorvosodhoz fordulj
a mensidtõl
A magyartalan hülye fejed miatt.
azért vagy 0%os mert nem vagy kedves ember
A kérdező hozzászólása: De eddig nem volt ilyen 2 hónapja kezdõdött..:S De mért??
Nekem a menzeszem elõtt egy héttel van mindig migrénrohamom. Szerintem ez normális dolog, így jelezhet a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Szia! Nekem úgy mondta, hogy a mütéttõl számitott 3 hónap.
Szia! Nekem is volt missed ab-om és utána 6 héttel jött meg a mensim. Szerintem a következõ babával érdemesebb lenne 6 hónapot várni, hogy teljesen rendbejöjjön a szervezeted. Ha hirtelen terhes leszel nagyobb az esély egy újabb vetélésre. Ha nem regenerálódik teljesen a méhed, akkor nehezebb lesz a beágyazódás, nem biztos, hogy jól meg tud tapadni a baba. Mi 6 hónapot vártunk és egybõl sikerült, azóta már másfél éves a kisfiúnk. Sok sikert és inkább várjatok egy kicsit többet.
SZIA!NEKEM SZEPTEMBERBEN VOLT A MÛTÉTEM ÉS A SZÖVETTAN EREDMÉNYÉRT MÛTÉT UTÁN 3 HÉTTEL KELLETT VISSZAMENNEM.ÉN AKKOR MÁR TÚL VOLTAM AZ ELSÕ MENSIN A DOKI MONDTA HOGY REMEK NEM KELL MEGVÁRNUNK A JANUÁRT MINT KORÁBBAN MONDTA NOVEMBERI MENSIT KÖVETÕEN LEHET ÚJBÓL PRÓBÁLKOZNI ADDIG VÉDEKEZZÜNK.SZERINTEM AMÍG NINCS MENSI ADDIG NEM ÁLLTAK HELYRE A DOLGOK TELJESEN ODABENN ÉS EZÉRT CÉLSZERÛ KIVÁRNI A 3 MENSTRUÁCIÓT.SOK SIKERT KÍVÁNOK AZ ÚJABB BABÓCÁHOZ!
Csinálj még egy tesztet holnap reggel. Ha az is pozitív, és erõsebb, akkor valószínûleg baba.
Másik tesztet is próbálj ki, én 3 fajtát használtam.Nagyon szorítok, hogy baba legyen a dologban!
Nekem sosem volt a terhességeimnél erõs a csik és itt vannak. Szerintem ha 2 hete késik és halvány + akkor az vagy! :-) Sok sikert!

7 hete volt az utolsó mensim. Voltam nődokinál, aki szerint nem valószínű, hogy terhes vagyok, a teszt is negatív volt (2 hete). A doki előtt szúrt a hasam a petefészkeimnél, azóta viszont elmúlt. Lehet, hogy cisztám volt?

7 hete volt az utolsó mensim. Voltam n?dokinál, aki szerint nem valószín?, hogy terhes vagyok, a teszt is negatív volt (2 hete). A doki el?tt szúrt a hasam a petefészkeimnél, azóta viszont elmúlt. Ha esetleg "kipukkasztotta" a doki, akkor annak lenne valami tünete? Egyáltalán lehetséges ilyen? Ráadásul mindkét oldalon? Vizsgálat közben nem éreztem semmit. És ez okozhatja, hogy nem jön meg?

Legjobb válasz: Egy átlagos nõi ciklus 28-32 napig tart. A ciklust a vérzés elsõ napjától számítjuk. De ezek csak arányszámok. Egy nagyobb rakás dolog befolyásolhatja a ciklus hosszát. ( pl. hosszabb stesszre - idegfeszültség, hireten fogyás, hízás, nagy fizikai megterhelés pár napig, fényhiány )olyan hormont termel a szervezet, ami un. ösztrogén termelést gátló hatású - nem engedi megérni a tüszõt - így elhúzódik a ciklus. A doki nem pukkasztot ki semmit. ( Vizsgálattal lehetetlen. :) ) Természetesen lehet egyszerre mindkét petefészekben tüszõérés, így lesznek pl. a kétpetéjû ikrek. Ami veled történik teljesen normálisnak tûnik, fiatal nõknél nagyon gyakori, hogy kicsit szétcsúszik a cilkusuk. Nyugi.

Egy átlagos nõi ciklus 28-32 napig tart. A ciklust a vérzés elsõ napjától számítjuk. De ezek csak arányszámok. Egy nagyobb rakás dolog befolyásolhatja a ciklus hosszát. ( pl. hosszabb stesszre - idegfeszültség, hireten fogyás, hízás, nagy fizikai megterhelés pár napig, fényhiány )olyan hormont termel a szervezet, ami un. ösztrogén termelést gátló hatású - nem engedi megérni a tüszõt - így elhúzódik a ciklus. A doki nem pukkasztot ki semmit. ( Vizsgálattal lehetetlen. :) ) Természetesen lehet egyszerre mindkét petefészekben tüszõérés, így lesznek pl. a kétpetéjû ikrek. Ami veled történik teljesen normálisnak tûnik, fiatal nõknél nagyon gyakori, hogy kicsit szétcsúszik a cilkusuk. Nyugi.

Mennyire normális a mensi előtt 2 héttel a mellbimbófájdalom?

A párom szerint látványosan megn?ttek, szerintem meg csak kicsi változás vehet? észre.

Legjobb válasz: Magyarul peteérés után vagy? Nekem peteérés után kezdõdik a cicifájás, és jól meg is duzzad. MAgyarul teljesen normális.

Magyarul peteérés után vagy? Nekem peteérés után kezdõdik a cicifájás, és jól meg is duzzad. MAgyarul teljesen normális.
Teljesen normális, most lehet pé-d.
A kérdező hozzászólása: Elvileg 17én volt p.é-m. A baj az hogy nem emlékszem pontosan hogy 11-én vagy 18 án volt egy kis nyúlós, kissé sárgás váladékom. És csak 31-ére nem várom.
Vn görbéd? Én is 31-re várom!
A kérdező hozzászólása: Mi az a Vn-görbe?
Szerintem az "Van" nem pedig Vn. Nekem mindíg fáj pé körül és utána a menziig. Akkor is ugyan úgy fájt mikor teherbe estem.
A kérdező hozzászólása: A mensi elõtt szerintem már nincs értelme mérni, de majd a következõt az már fogom. :)

Mióta szedem a Barátcserje kapszulát ( 2 hete), folyamatosan mensi érzésem van, de semmi, késik, de nem vagyok terhes. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Sajnos én is így jártam a barátcserjével - mondjuk én csep formában szedtem - de nekem is megnyúltak a ciklusaim. Nem értem és nem tudom midõl. Elvileg pont peteérésserkentõ és ciklusrendezõ hatásának kellene, hogy legyen. A szedését abbahagytam. Reménykedem és nemsokára dokihoz megyek vérvizsgálatra (ami amúgy is esedékes már).

Sajnos én is így jártam a barátcserjével - mondjuk én csep formában szedtem - de nekem is megnyúltak a ciklusaim. Nem értem és nem tudom midõl. Elvileg pont peteérésserkentõ és ciklusrendezõ hatásának kellene, hogy legyen. A szedését abbahagytam. Reménykedem és nemsokára dokihoz megyek vérvizsgálatra (ami amúgy is esedékes már).
Mikor kezdted el szedni? mert a mesni elso napjatol kell elkezdeni, nem pedig ciklus kozepen....
A kérdező hozzászólása: Én ciklus közepén kezdtem el szedni, mert nem írta ezt az infót a tájékoztató, de azóta kiderült, hogy terhes vagyok, így már nem szedem. :O)
Jaj ez milyen jó!!! :) Gratulálok!!
Szia! Gratulálok kismama! Sok egézséget és boldogságot kívánok Nektek!
masodik hozzaszolo vagyok. Gratulalok neked! sok boldogsagot kivanok.egy honap mulva en is abba hagyom es talan elkezdjuk a baba projectet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jókívánságokat!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!