Találatok a következő kifejezésre: 2 hete a dolog a barátommal (3 db)

Normális dolog, ha zavarban vagyok a randin a barátommal? 2 hete vagyunk csak együtt.

22 éves vagyok, de ez az 1. kapcsolatom. (Így alakult, ne cikizzetek miatta.) Ha rám néz, én már attól elolvadok, és zavarba jövök. Meg pl. ha csókolózunk, és közben a nyakára rakom a kezem, v. a fejét fogom, sosem tudom, h. ez jó-e. Hogy ez vajon neki tetszik-e. Szóval ilyen hülyeségeken is aggódom közben. Ez azért van, mert nincs még tapasztalatom párkapcsolat terén.

Legjobb válasz: persze normális ne aggódj! majd elmúlik! ;)

persze normális ne aggódj! majd elmúlik! ;)
A kérdező hozzászólása: Mert kis tapasztalatlan vagyok, aztán tényleg nem tudom, h. pl. csók közben neki tetszik-e, ha ott van a kezem, ahol. Tudja, h. tapasztalatlan vagyok, de csak szólna ha vmit nem jól csinálok. Vagyis remélem.
hidd el h csók közben nem azzal foglalkozik, h most 2 centivel lejjebb vagy feljebb fogod a nyakát :D ne aggódj a részleteken :) majd belejössz amiibe bele kell
A kérdező hozzászólása: :) köszi De akkor normális, h. zavarban vagyok egy picit?
Még vagy 70 szer kérdezd meg hogy normális vagy nem és mi vagy 70 szer azt fogjuk válaszolni hogy IGEN, NORMÁLIS. Egy idõ után el fog múlni. Viszont ha valami nem tetszene neki akkor szólna.

A barátom megujazott, aznap barnás folyásom volt, és már több mint egy hete késik. Lehet összefüggés a 2 dolog között?

Legjobb válasz: Szerinem nem, de mivel stresszelsz rajta, így már lelki eredetû lehet, azért késik!

Szerinem nem, de mivel stresszelsz rajta, így már lelki eredetû lehet, azért késik!

2 hete történt a dolog a barátommal. A mensesemmel nem derül ki semmi mert iszonyat szabálytalan (hónapos kiesések is vannak). Lehetek terhes? Mit tudok még tenni ellene?

védekezni...hát igen...nem volt:$ TUDOM HOGY HIBA!!! de nem volt. a csúcsig nem jutott el a fiú.valószin? h terhes vagyok? mennyi az esélye? mit tegyek? szül?k nem tudják és nem is akarom hogy megtudják! (17vagyok) köszönöm

Legjobb válasz: Mégis kb. a ciklus melyik idõszakában voltatok együtt? Ha még ennyire rendszertelen a mensid akkor nem valószínû, de ha bármi jelét észleled vagy a várt mensi nem jön, akkor TESZT!!!

Mégis kb. a ciklus melyik idõszakában voltatok együtt? Ha még ennyire rendszertelen a mensid akkor nem valószínû, de ha bármi jelét észleled vagy a várt mensi nem jön, akkor TESZT!!!
Sztem egy hét múlva tesztelj, ha addig nem jönne meg.Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: hát elõtte 2és fél héttel volt meg de azelõtt 3hónapja kb
Én annyit mondanék még, hogy az, hogy nem ment el, az nem egyenlõ azzal, hogy elõváladék nem került a hüvelyedbe, amitõl szintén teherbe lehet esni. Szerintem is tesztelj 1 hét múlva. De legközelebb védekezzetek!!
Szerintem ha te ennyire összevissza menszeszelsz, akkor eleve hormonális gondjaid lehetnek. Szerintem elhanyagolható az esélye egy babának. De én a helyedben keresnék egy jó nõgyógyit, aki rendbeteszi a szervezeted. Ebben a korban már szabályosnak kellene lenni a ciklusnak. Anya nem vitt dokihoz??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!