Találatok a következő kifejezésre: 2 hete a barátommal és még (45 db)

2 hete járok a barátommal és még nem csókolóztunk! Úgy érzem ha nem csókolom meg hamarosan vége lesz a kapcsolatunknak. De bármennyire is szeretem képtelen vagyok megcsókolni. De nem tudom miért? Mit tegyek?

az el?z? kapcsolatomban történ legel?sször a csók de azt is a volt barátom kezdeményezte.Rajtam múlna hogy csókolózzunk mert az mondta én írányitok de nem tudom mit tegyek!Nem akarok én irányítani teljes mértékben.

Legjobb válasz: Majd jön az magától, ne nagyon parázzatok ilyenen. :) Ettõl nem hinném, hogy hamarabb vége lenne.

Majd jön az magától, ne nagyon parázzatok ilyenen. :) Ettõl nem hinném, hogy hamarabb vége lenne.
Akkor mondd meg neki: Gyere baby, adj 1 csókot! Az h hozzászólj, azzal nincs baj ugye?
Figyu, mit szólsz ahhoz, ha búcsúzáskor nem az arcára nyomsz egy puszit, hanem a szájára, aztán ránézel, és hidd el, ha igazi fiúból van, tudni fogja, hogy meg kell csókolnia!
Mi az h képtelen vagy rá? Most kb úgy írod, mintha öngyilkosságra készülnél. Szedd össze az összes bátorságod, és nyomjál 1 csókot az ajkára, ne szégyellõsködj, ráadásul nem is fáj, és igen kellemes érzés.
A kérdező hozzászólása: Köszike a tanácsokat hozzászólaásokat és segítségeket! De nem hiszem hogy ez nekem menne!nem vagyok az az írányító típus és nem érzem magam képesnek arra hogy csak úgy megcsókoljam ha õ kezdené egyszerûbb lenne!Ezzel most nem azt mondom hogy nem szeretek és nem merek csókolózni csak bizonytalan vagyok
Szia4 Szerintem kicsit rágörcsöltél erre a csók-témára. Jön az majd, ha itt az idõ. Én is baromira paráztam, aztán egyszer csak megkérdezte, hogy megcsókolhat-e és már rám is cuppant. Nagyon jó érzés volt, alig tudtuk abbahagyni :-)
egyszer csak puszild szajon es meglatod egybol jo is a csok...en is mindem pasimmal igy voltam....SOK BOLDOGSAGOT pux
Szerintem provokáld kicsit! Az én pasim is elég félénk volt ebben az ügyben. Mondjuk ha úgy adódik, pl. mond egy viccet, vagy valami "érdekes" történik, karold át, ugorj finoman a nyakába. Hidd el, élni fog a lehetõséggel! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi minedenkinek!!:)

Szerintetek normális, ha a barátommal lassan 2 hete vagyunk együtt, és még nem vagyok szerelmes? :/

Legjobb válasz: Számomra a szerelem megelõzi az "együtt levést", jelentsen az járást, vagy szeretkezést.

Számomra a szerelem megelõzi az "együtt levést", jelentsen az járást, vagy szeretkezést.
2 teljes hete már?:) ráérsz még egyrészt meg lehet nem is õ lesz akibe szerelmes leszel..:)
Nem vagyok álmodozó királylány, de nem kell járni azért valakivel, hogy megismerd. Arra valók a randik, talik, vagy egyszerûen a beszélgetések. Valóban csak akkor tud kialakulni a szerelem, ha ismerjük a másikat, de ehhez miért kéne járni? Annyi ember lehet szimpatikus meg vonzó, szerintem ennyitõl még nem kéne kapcsolatba bonyolódni valakivel, mert egyáltalán nem biztos, hogy olyan jó/rendes/stb amilyennek eleinte látjuk. Amíg meg nem ismerjük igazán, addig miért kéne járni vele? Egy ilyen személyt mégis mi különböztet meg a többi szimpatikus és nekünk tetszõ személytõl? 20/F
Normális. Szeretni csak azt lehet, akit alaposan ismersz. Hiszen ha nem tudod milyen, akkor mit szeretsz benne, azt, amit beleképzeltél? Az együtt járáshoz szimpátia és vonzalom kell. Ha ezeket érzed, akkor nincs gond, ismerkedésre bõven van idõ. 2 hét alatt nem kell eldöntened, hogy õ-e az igazi, csak annyit, hogy akarsz-e még vele találkozni, akarod-e jobban megismerni. Ameddig igen, addig tedd ezt, mert addig fejlõdik a kapcsolat. Ha nem vagy rá kíváncsi, akkor tisztességesebb abbahagyni a próbálkozást. Ha eltelik még 2-3-4 hónap, és még mindig nem érzel semmit, akkor vess véget a kapcsolatnak. (Aki szerint a szerelem megelõzi a járást, az még az álmodozó királylány-korszakát éli.)
Walk with me: Mintha csak én írtam volna. Perfekt. Csak hogy az emberek erre rájöjjenek, ahhoz gondolkodni kéne, ráadásul nem olyan buta sablonosan, az meg nehéz, szóval nem csoda, ha nem sikerül nekik. Ezért inkább összejönnek olyannal, aki csak szimpatikus, emg szép, oszt jóvan. Aztán pár hónap múlva szétmennek, megutálják egymást, beállnak a másiknemszidó-sorba, utána meg kezdik az egészet elölrõl egy másik emberrel. De mivel nem azt keresik, hogy kivel tudnák egy életen át jól érzeni magukat, nem csoda, ha nem fogják megtalálni, és már az ilyen ember (a nagy Õ) létezésében is kételkednek. Sosem lesznek így boldogok.
A kérdező hozzászólása: majd meglátjuk, hogy alakul:/:)
Ez borzasztó.
A kérdező hozzászólása: Féltékeny vagyok-e? Igen, persze, mivel õk is csak lányok:) A vonzalom meg is van, viszont úgy érzem, hogy õ jobban oda van értem, mint kéne, vagy csak én vagyok túl rideg:/ Õ is nagyon féltékeny, túlzásba is viszi:/
nem félted más lányoktól?
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem kell még egybõl szerelmesnek lenni, még ki kell, hogy alakuljon..
A kérdező hozzászólása: Igen, nem sokára 2 hete járunk, vagyis vagyunk kapcsolatban:) Komolyabb kapcsolatot szeretne, és én sem szeretném, ha átejtenének. Viszont, én még nem érzem, hogy szerelmes lennék, és fontos is nekem, de nem kötõdök még hozzá annyira:)
nem normális, én mielõtt járok egy lánnyal mindig szerelmes kell, hogy legyek belé elõtte valahogy... ha ez nem sikerül akkor nem lesz semmi... a jelenlegi párommal 1, 5 éve együtt vagyok, és elõtte 2 hónapig szerelmes voltam már belé mielõtt hivatalosan járni kezdtünk. 23/F
én jelenleg 1 éve vagyok a barátommal, és kb 3-4hónap után kezdtem szerelmes lenni.. és ma meg már hihetetlenül odavagyok érte.:) igaz, õ már hónapokkal azelõtt szerelmes volt belém, mielõtt hivatalosan is összejöttünk:D de ma már õ is mégjobban szeret.;) szóval én azt mondom, hogy ha úgyérzed, hogy megéri "várni a szerelemre", vagy hogy legalább érzed, hogy egyáltalán kialakulhat... akkor várjcsak, és majd meglátod jólesz az;)

Lefeküdtem a barátommal és belémélvezett rögtön utána kimostam magam, előtte 2 nappal még megvolt a menstruációm. Most hogyan tudhatnám meg hogy terhes vagyok-e? Nem nagyon szeretnék várni még 3 hetet. (egy hete történt)

Legjobb válasz: Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.

Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.
Javasolt kivárnod a 3 hetet és tesztelned. Gratulálok!
Szia az az igasag hogy a spermak 2 hetig eletkepesek a szervezetedben!!!Az hogy ki mostad magad az meg nem eleg azert meg teherbe eshetsz!!!De viszont ilyen hamar szerintem nem tudod meg mert egy hetesen meg nem mutatja ki a teszt es amugy is menszesz utan felidoben van pete eresed!!!
A spermák maximum 2-3 napig életképesek. A peteérésed viszont feltételezhetõen a ciklus közepén (+-2-3nap) van, így én azt mondanám, hogy esély a terhességre kb. 10%. De hogy biztosra menj, várd meg, hogy az aktustól számítottan elteljen 12-14 nap. Akkor vegyetek nagyon érzékeny tesztet (pl. ilyet: http://szepseg-egeszseg.teszvesz.hu/egyeb/terhessegi_teszt_e..) és reggeli elsõ vizeletbõl nézzétek meg mi újság. Boltban a DM-ben tudsz tesztet venni, ott a legolcsóbb 5-600, -Ft körül van, és nem ennyire érzékeny.
A kimosás kb annyit segít mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Az némileg szerncsés, hogy nem középidõben történt, viszont az is van, hogy a peteérés is lehet máskor is, nem csak félidõben. Tehát: most vagy terhes vagy, vagy nem, és el foglak keseríteni: ha 3 hetet nem i, s de 2-t kell várj, hogy megtudd az eredményt. addig is, kellemes idõtöltést a barátoddal!
Esemény utáni tablettára nem gondoltatok, ha már ilyen felelõtlenek voltatok? Remélem nem vagy terhes és legközelebb védekezni fogtok!
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm!
a teszt 10 napos terhességet kimutat..én úgy tudom javítsatok ki ha nem jó...úgyhogy most vegyél tesztet..és megtudod mizú...amúgy nekem nagylányom asszem így jöhetett össze, ..talán nem lesz semmi.. bár nem tudom miért írnak sokan úgy mintha akkora bûnt követtél volna el...mintha más mindig minden helyzetbe pikk-pakk lenne..

2 hete vagyok a barátommal és nem akar babát, de én viszont szeretnék, ő tuti hogy nem szeret engem de én kezdem őt meg szeretni, hogy tudnám rá venni hogy el élvezzen bennem?

segitsetek lányok, fiúk , irjatok minél több tippet

Legjobb válasz: ha 2 hete vagytok együtt akkor az még túl korai lenne. :/ legyél türelemmel ráérsz még babátszülni =)

ha 2 hete vagytok együtt akkor az még túl korai lenne. :/ legyél türelemmel ráérsz még babátszülni =)
Tudod az az igazán szomorú, hogy ilyen önzõ emberek sétálnak el nap mint nap mellettünk az utcán, hiszen kit is érdekel, hogy esetleg a másik mit szeretne, és kit is érdekel, hogy ezzel esetleg tönkreteszed más ember életét? Úgy látszik Te még nem kaptál az élettõl olyan igazi nagy "b+"-et, hogy végre valaki a buta fejedre koppintson.
Az ilyen fajta nõktõl undorodom. Az a pasi nem csak egy spermadonor, õ lenne a kölyköd apja, felfogod mit jelent ez??? A gyerekrõl nem is beszélve... Anyám, mennyi hülye liba van.. 22L
6:03! Pont ezt akartam írni. 2 hét után már gyereket akarsz? Azt sem tudod milyen valójában a párod. Nem is ismered. De ahogy már mondta 6:03: szülj neki nyugodtan, még a terhesség alatt el fog hagyni, aztán nevelheted egyedül a gyereket. Nem tudom, hány éves vagy, de abba is gondolj bele, hogy egy egyedülálló anyának nehezebb párt találni...
2 hét után mit akarsz? Már ne is haragudj, de nõként mondom, hogy ez felelõtlenség, kiszúrás a leendõ gyerekkel, és kiszúrás a pasival is. Szerintem õ gondolkodik normálisan, te meg gondolkodj újra. Egy gyereket nem csak megcsinálni kell, hanem felnevelni, ehhez kell egy anyagi háttér, és kell egy családi nyugalom, amit a kölcsönös erõs szeretet tud biztosítani. 2 hét után ez utóbbi még biztos nincs meg, mert 2 hét alatt nem ismerhettétek ki eléggé egymás rigolyáit.
felelõtlen vagy, de nagyon!Milyen életet szánsz a babádnak?Még hosszabb együttlét után is megkell gondolni a gyerekvállalást.
Jaj ne... mindjárt visszajön a kávé belõlem igy kora reggel:(
Jólvan akkor szülsz egy gyereket anélkül, hogy õ beleegyezett volna, emiatt valószínûleg elhagy és egyedül maradsz a gyerekkel, vagy kényszerbõl fog veled élni ami szerintem nem túl kellemes
Elég durva amit akarsz. Az idióta felem azt mondja: Itasd le és úgy. :D A normális felem azt mondja: Szerintem beszéld ezt meg vele:)
Te tiszta hülye vagy, márha igaz a kérdés, és nem valami kamu! Azt hiszed ha felcsináltatod vele magad, akkor örökre a tiéd? Hát nagyon tévedsz!Semmi kötelessége se lesz feléd, attól nem fog belédszeretni, ha szülsz egy gyereket neki!Hány éves vagy?14? A gondolkodásod alapján kb., meg 2 hét után! Mekkora egy kis ri*anc lehetsz!
A kérdező hozzászólása: na ide figyeljetek, ti sem lehettek olyan normálisak ahogy el figyelem, olvastam olyat is aki azt hitte rollam hogy 30 évesnél több vagyok pedig még csak 20 éves vagyok de mindegy, a másik meg az, hogy azok a férfiak akik ugy beszélnek hogy még éllni szeretnének stb. és majd 26 vagy 27 évesen meg nõsülnek , hátttttt azok dug..janak el mert szerintem vén kuki nem kell senkinek sem már bocsánat, a másik meg az hogy tuti hogy irtak nekem olyan nõk is akik még nem mentek férjhez de már õk is vannak 26 vagy 27 évesek, na figyeljetek minél öregebb vagy annál jobban nem kellesz senkinek sem, például nekem nem kéne egy 28 éves pasi, kell a fran.nak az öreg vén fa....a , és egyébként meg le hordtok engem hogy ilyen vagyok meg olyan gusztultalan stb. kiváncsi lennék én hogy milyenek is vagytok valójában, ki tudja lehet hogy valami szadomazók vagytok és este a párotokat ostorral csapkodjátok, jajjjjjj haggyátok már magamatokat, tudjátok nagyon jól hogy az élet egyik leg fontosabb része a sexxxxxx, és kész , valahol a szivetek mélyén tudjátok hogy igazam van, ja még valami, engem az sem érdekelne ha a csávonak nem kelenék, elvégre az én anyagi hátterem nagyon jó , és szivesen fel nevelném egyedül is a gyerekemet, és boldog lennék a gyerekemmel, jah és miért is akarok ilyen hamar szülni? hát elmondom , azért mert most 20 éves vagyok , tehát van még arra esélyem ha most szülök hogy lássam az unokámat férjhez menni, sõt még a déd unokáimat is láthatom férjhez menni, szerintem egy nõnek ez legyen a leg nagyobb boldogsága mielõtt meg hallna, mert szerintem meg az a nem normális hogy vannak a nõk 27 évesek és akkor kötelezik el magukat arra hogy gyereket szüljenek, és hát sosem lehet tudéni hogy az ember mikor hal meg , ki tudja nagyba élni akarjátok az életeteket, közben meg lehet hogy holnap el üt titeket egy kocsi, és az életedben annyi boldogságod volt, hogy tartobattad a pinusokat vagy a kukacodat , és nincs gyereked, stb. ezt nem akarom firtatni, ha értitek akkor normálisak vagytok ha nem akkor meg ugy jártatok, de én nekem nem az lenne a boldogság hogy el mennyek szorakozni meg stb. hanem gondolok arra is hogy szeretnék gyereket, szeretnék unokát, szeretnék déd unokát, mi elõtt még meg hallnék, nem ti fogtok értem sirni, és nem ti fogtok engem szeretni, hanem az unokáim és a gyerekeim , na mindegy, sziasztok
2 hét után akkor se normális gyereket vállalni, ne haragudj. Önzõ vagy, ha már most azt mondod, hogy nem érdekel, hogy melletted lesz-e az apja. A gyerekkel szemben vagy önzõ, akitõl elvennél egy apát csak azért, hogy neked majd legyen dédunokád. És mi van, ha mondjuk születik egy beteg gyereked, akinek soha nem lehet majd gyereke? Mert arra aztán soha nincs garancia. Akkor kidobod, ha beteg, és próbálkozol egy másikkal, mert te dédunokát akarsz? És mi van, ha a gyereked majd csak 30 fölött akar gyereket, vagy egyáltalán nem akar majd gyereket? Honnan tudod, hogy lesz egyáltalán dédunokád? Mi van, ha téged üt el holnap egy autó? (ne történjen meg, de megtörténhet) Egy gyereknek kell egy családi háttér, nem a pénz. És ha te csak a saját érdekedet nézed, akkor könnyen lehet, hogy ha a gyereked megismer, akkor még meg is utálhat. Akkor aztán senki nem garantálja, hogy fogja veled tartani a kapcsolatot majd. Gondolkodj már egy kicsit, 2 HÉT UTÁN GYEREK? Ha azt írnád, hogy 1 éve vagyok a párommal, és már vágyom babára, akkor szerintem senki nem szólt volna le (vagy nagyon kevesen). És figyelj, én egy olyan 24 éves nõ vagyok, aki azért született, mert az apám már nem akart kifutni az idõbõl 30 évesen, és anyu meg az õt bántó szüleitõl menekült egy házasságba, nem ismerték ki elég jól egymást, hiszen egy hónapos ismeretségre eljegyzés volt, és most itt állnak 27 éves házasan egy boldogtalan házasságban, anyu boldogtalan, apám kegyetlen anyuval és velem, öcsém pimasz, mert apám mindent megenged neki, én meg menni akarok, de házasságba nem menekülök, mint anno anyu... Ha valami hasonlót akarsz a gyerekednek (márpedig ha elkapkodod, nem is gondolsz a gyereked érdekére, és könnyen bekövetkezhet valami olyan, mint velem), akkor a gyerekedet sajnálom, te nem lennél jó anya... Egy jó anya nem önmagát nézi, hanem a gyerekét.
Figyu azt megértem, hogy gyereket szeretnél, és azt is amit írtál, hogy fiatalon szeretnél, de tényleg ne 2 hét után. Egy gyereknek az a jó ha családban nõ fel, van egy anyja és egy apja akik szeretik egymást. Ne haragudj, hogy ezt mondom de egy kicsit buta vagy. Nem igazán látsz te még tisztán, ez kiderült abból amit írtál. Én 21 évesen szültem de már 3 éve együtt voltunk a 28 éves vén pasimmal(ahogy te illetted az ilyen korú férfiakat) Én is és a férjem is akartuk a babát. Ez így helyes. Gondolkodj. Ja még annyit, ha elég felnõtt lennél akkor belátnád hogy hülyeséget akarsz csinálni.... Tényleg nem megbántani akartalak.
"például nekem nem kéne egy 28 éves pasi, kell a fran.nak az öreg vén fa....a" Hö-hö ezek szerint én 35 éves vén f.sz vagyok. Szerinted nem kéne öngyilkosnak lennem? Valószinûleg Te mindíg 20 éves maradsz és az a szerencsés is akitõl gyereket szeretnél. Mit csinálsz késõbb?
Én is megértem amit írtál, de hát a gyereknek nem jó, ha nem szerelembõl születik... Az egy éjszakás kalandból is lehet gyerek, de véletlenül, az legalább õszinte... Ezzel az erõvel, ha olyan jó az anyagi háttered vállalj lombikbébit... Vagy legyél kutyatenyésztõ. :P
Önzõ vagy!!! Elvennéd a gyermekedtõl azt a lehetõséget, hogy normális családban nõjjön fel!? Azért mert neked ilyen gyermekkorod volt tanulhatnál belõle és jobbat biztosíthatnál a gyerekednek!Gondolkozz mielõtt hülyeséget csinálsz! Én megértem, hogy szeretnél fiatalon szülni, meg az unokáidat is szeretnéd látni felnõni, de erre nem ez a megoldás! Attól hogy van anyagi háttered, még hiányba fog szenvedni a gyereked, hisz nem lesz apja! Aki tanítgatná, felnevelné és szeretné! 20 évesen még nem vagy elkésve semmirõl!
jéééézuuusom! Te nem mondod, hogy két hét után gyereket akarsz???? Ez nagy felelõtlenség! Biztos, hogy a pasi nem akar gyereket egyelõre.... Ha meg csak úgy csináltatni akarsz magadnak, akkor szúrd ki a kotont, de akkor ne nyávogj neki a gyerektartásért.
az én édesanyám 36 évesen szült engem, nõvérem már 16 volt. és tök egészséges vagyok. errõl ennyit. 20 évesen neked a 28 éves pasik vén f.aszok? te hülye vagy?! úristen milyen beteg emberek vannak. ha összehozod azt a gyereket, bár adja az ég h ne sikerüljön, remélem hogy addigra találsz egy normális pasit aki segít felnevelni majd. azt hiszed hogy 20 évesen elég érett vagy (ilyen szövegekkel) hogy egyedül felnevelj egy kisbabát?! nem vagy normális. ui.: remélem a pasid elmenekül és nem adja neked a spermáját. :D
Szerintem ez csak egy hergelõ kérdés volt, kíváncsiság. Az emberismeretem azt súgja, h aki ilyen ember nem is tudja magáról, hogy ilyen és nem tudja megfogalmazni értelmesen a gondolatait. Dehát az emberismeret az egyik legvégtelenebb tudomány. :S
cigány vagy és csak a pénzért szülnél vagy mi? :D istenem milyen debil emberek vannak.. mégis hogy gondoltad ezt?
A kérdező hozzászólása: ez a komi nagyon tetszett, ez a le itatósdi esküszöm ki próbálom, köszike a segitséget
Már ne haragudj, de eléggé egy féreg lépés lenne tõled és ez minõsítene téged.EZt velem próbálnád megtenni, lehet szétvernélek, sajnos ezt kell, hogy mondjam.Egy gyerekhez kell komoly anyagi háttér, otthon, nyugodt körülmény, nah ez nálatok gondolom nincsen.Gondolom a pasi még élni akar és ezt megértem, én pl. nem akarok gyereket még legalább 22 évig, addig akarok élni.Ezt sztem beszéld meg vele, mert magad vághatod a fát.
Úristen az ilyen embernek kéne összehegeszteni a nemiszervét. Remélem ezt a kérdést nem gondolod komolyan. Úristen eddíg a percig soha nem jutott eszembe megütni nõt de ha én lennék a pasid és nekem mondanád lekevernék egyet köszönöm hogy elrontottad a gyerekkorom :D. 17/F
Nem tudjátok a kérdezõ hány éves, ha 35 fölötti akkor nem nagyon ér rá várni.. Egyébként tényleg hülyeség 2 hét után...
Szerintem ezt gondold át még egyszer. Te mit szolnál hozzá, ha Õ azt kérdezné ugyanitt, hogy mit csináljon a barátnõjével mert a barátnõ gyereket akar , de Õ nem. Hogyan lehetne titokban kioperáltatni méhét, hogy ne vegye észre? Itassam le? Komolyra fordítva a dolgot egy gyerek ÖRÖKRE megmarad nem lehet elajándékozni mint egy kiskutyát.
Véleményem szerint egy 35 éves nõ nem kérdez ekkora ostobaságot.
08:34 - Te, ha egy 35 éves nõ 2 hét után gyereket akar egy pasitól, akkor azt mondom, hogy pszichiátriai eset. A biológiai órára ne hivatkozz, mert az a helyzet, hogy van, aki már 20-onévesen is klimaxol, és van, akinek még 50 évesen is egészséges gyereke születne. Szóval a gyerekvállalás nem szabad, hogy arról szóljon, hogy már nincs ideje. LEGYEN! A gyerek érdekében.
9:13! 35 fölött már nem túl egészséges babát szülni.. De nem vitatkozni akarok, csak olvastam és ennyi. Pont.
12:24 - Több nõt is ismerek, aki 30 fölött szült, és õ meg a gyerek is egészséges. Egyik ilyen család pl. öcsém egyik volt osztálytársáék, öcsi volt osztálytársa 17 éves volt, amikor a kistestvére megszületett.
A kérdező hozzászólása: kapjátok be hülye tahó köcsögök,
"virágozz ki" te is. az a legegyszerûbb
Fáj a lelked, ezért sötéten látsz mindent. A szakítás is egy fajta gyász folyamat, meg kell élni. Hagyd, h fájjon, ez természetes. (Persze ne hagyd el magad, és ne ragadj bele az önsajnálatba, csak ne akarj rögtön ugyanúgy boldog lenni...idõ kell hozzá) A barátok van, h ilyenkor megfogyatkoznak... Keress valami sportot, az eltereli a gondolatodat, vagy új hobbit. És ott még barátkozhatsz is. A szex, meg... rossz érzés lehet a gondolat, h mással van, de te is találsz majd valakit, és nem baj, ha nem úgy oldod meg a szakítást, h rögtön ágyba bújsz másokkal... (bár vana kinek beválik, én csak rongynak éreztem magam az ilyen szitunban...)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk persze az is igaz hogy többet nézek ki a volt páromból de mindenki más
Jó, fog szexelni mással. És? Tudom hogy ez szar érzés, velem is volt. Aztán visszajött hozzám és közölte hogy a másik sráccal szarabb volt. Ennyi...1:0 ide ;)
ne állj le agyalni mindenen, hanem maradj mozgásban, haverok, barátok, sörözzetek, tervezz programokat.
A kérdező hozzászólása: Nem volt a szexuális életünkkel semmi gond, de durva hogy az emberek agya már ebben forog egybõl.Amúgy köszönöm a válaszokat
A barátok a megoldás. Próbáld meg keresni a társaságukat újra :)
Probáld meg a régi barátaiddal felvenni a kapcsolatot, vagy régi osztálytársaiddal és járjál el szórakozni, ismerkedj. Ha ez nem müködne, akkor találj ki valami hobbit, nyelvtanulást, edzést, teniszezést stb. ahova egy társaságba eljárhatsz és ott uj ismeretségeket szerezhetsz. Legyél nyitott és tedd tul magad ezen a kapcsolatodon, fiatalok vagytok még, lehet jópár kapcsolaton tul kell esned, mire megállapodsz.
Próbáld meg visszaszerezni a barátaid.
olyan jót fog szexelni, mint amilyet veled soha lehet, hogy emiatt is virágzott ki
bizony, jól meg fogják baasznii
A kérdező hozzászólása: Ez nem is olyan egyszerû , arra gondolni hogy már mással is lehet
A kérdező hozzászólása: Nem a szeretettel volt gond úgy érzem mindketten szívvel lélekkel csináltuk de elromlott , nehéz belátni , elengedni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves szavakat , most tényleg rosszul jött ki a helyzet vizsga elõtt voltam hála istennek sikerült , most kezdek úgy igazán önállósodni neki már nem én kellettem nem egy felé haladt az értékrendünk a gondolkodásunk , magyarul na kimondva nem volt elég amit tõlem kapott és ez fõleg az anyagias dolgok csak ilyen fiatalon még nehéz is lenne ha nem olyan családból vagy.
hogy terhes vagy
Értem a problémát, de fontosabb most az, hogy mi lesz a gyereketekkel!
Az "exe" nem is képfájl :(
A kérdező hozzászólása: Akkor ne olvasd el..;)
Nem ér-de-kel.
Egy újabb bölcs 13 éveshez van szerencsénk a #10-es válaszoló személyében(:
Ha én lájkolok egy képet, az azért van, mert tetszik a kép. És ez független attól, ki tette fel. Ha az exem, ha a férjem, vagy a hatodik szomszéd, az lényegtelen. Ugyanígy nem lájkolok minden képet, amit a férjem rak fel, csak amiatt, mert õ töltötte fel, csak ami tetszik. Õ ugyanígy van ezzel. És nem vagyok szerelmes sem az exembe, sem a hatodik szomszédba. A férjemet szeretem, õ pedig engem. Minden más sokadrangú.
Szia! Hááát, nem tudom. Igazából engem is zavarna, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy szereti, az viszont tény, hogy 3 évet nem lehet csak úgy elfelejteni ... Szerintem ne vedd magadra, ha azt érzed, hogy mûködhet vele a dolog. (Tudom, mondani könnyü...:) )
Kaptál választ, csak még nem nõttél fel az értelmezéséhez.
itt ne próbálkozz facebook-os kérdésekkel, erre divat lett ugrani. de lefogadom, hogy a legtöbb fikagép azért fent van a "hûdeleszarom" facebook-on, és azon görcsöl, hogy vajon hány lájkot kap valami viccesnek szánt kiírása, vagy épp csöpögõsen nyáladzik a szerelmével az üzenõfalon. olyan ez, mint a barátok közt. elvileg senki sem nézi, mégis mindenki tudja a szereplõk nevét. :)
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért nem lehet erre egy normális választ adni..
A kérdező hozzászólása: Ez a terhesség most, hogy jött? Hülye nem vagyok..és nem is 13 éves...
Azt javaslom inkább add örökbe a kicsit, minthogy elvetesd.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy mi olyan felháborító ebben a kérdésben...
#1 -nek vanigaza, met sgy ku..va nagy zöld kéz
A kérdező hozzászólása: De most ezt komolyan kérdezem... mert én pl nem likolnám a volt barátom képét..(tudom, h sok itt a facebook utáló, de most ez van...én sem szeretem..)
Normális ember nem éget fel maga mögött minden hidat, ha véget ér egy kapcsolata. Remélem, érted.
szent szûz kirsztus mária
A kérdező hozzászólása: Megtartom a gyereket:)
Mivan?? :D
Szia! ha védekeztetek, meg.
Igen természetesen meg fog jönni. Emlékezz vissza biológiai tanulmányaidra, hogy ha a beágyazódás nem történik meg akkor menstuálsz. Nem értem az elõzõ kérdezõ, miért szólja le ezt a kislányt, hiszen õ csak kérdez... 25/f
Hmm...ezt azért én nem mondanám ilyen biztosra. Ha nem védekeztek, és terhes lett, attól még megjöhetett múlt hónapban, és elõfordulhat, h a köv. nem jön meg. Vagy még a köv. is megjön. Láttunk már ilyet, nem? Vannak elegen, akik terhesség korai szakaszában menstruálnak. Én bizonyosságot teszttel szereznék.
A kérdező hozzászólása: Nem késett a mensim.Rendesen megvolt
Csinálj még 1 tesztet és menj nõgyógyászhoz.
Igen késhet + idegesség. De még 1 teszt nemárt
Mikor elõször voltam együtt a barátommal, mi is használtunk óvszert, mégis rettegtem, hogy terhes lehetek. Több, mint négy hétig (!!) nem jött meg, és nagyon megijedtem. De aztán minden oké volt. Most, hogy már fogamzásgátlót szedek, teljesen biztonságban érzem magam :D Amõgy a felfázástól is késhet talán, de inkább az idegesség, stressz az oka. L/17

Ha 2 hete szakítottam a barátommal és nem utalt még azóta arra, hogy újra szeretné kezdeni akkor már reménytelen?

Keresett azóta többször is, de semmiféle utalás enm volt kettönker, csak jól eldumálgattunk..Én sem mondtam, hogy újra szeretném kezdeni

Legjobb válasz: Szerintem felejtsd el:(

Szerintem felejtsd el:(
sztem is... jobbat érdemelsz!
Ha TE szakitottál vele, akkor miért várod, hogy kezdeményezzen??Ha szereted, akkor miért hagytad ott?? Hagyd az egészet!
A kérdező hozzászólása: közös megegyezés volt
Ha közös megegyezés volt, akkor valszeg elhidegültetek egymástól, s már nem igazi a szerelem!! Beszéltek, mert jóban vagytok, vagy mert hiányoznátok egymásnak! Lehet, csak idõ kell, rájönni, hogy mégis kelletek ti egymásnak!!:D
A kérdező hozzászólása: de mégis mennyi idö kell ehhez?
Én 2 nap után félig visszakaptam. Most arra törekszek hogy teljesen az enyém legyen:)
Velem is volt ilyen. Közös megegyezéssel szakítottunk, aztán nem mertem mondani semmit, pedig újra akartam kezdeni. Késõbb kiderült hogy a párom is azért nem mondott semmit mert félt hogy esetleg megbántana. Csak gyakran találkoztunk barátként, de aztán újra fellángolt a szerelem és mindenféle szavak nélkül egymásra találtunk. Úgyhogy idõvel nálatok is kiderül hogy mi lesz. Ha együtt kell lennetek akkor úgyis együtt lesztek.
Várj!
Örülj neki!:) Ne aggódj...nincs itt semmi baj..
A kérdező hozzászólása: nekem soha nem szokott fájni a hasam !
Hát akkor igen, ez is közrejátszhat... A fehérfolyásodnak meg éppen, h el kéne múlnia a menszesz elõtt...legalábbis én nálam így mûködik..érzem, h fáj egy kicsit a hasam, meg ritkul a fehérfolyásom... Neked nem fáj még a hasad?
A kérdező hozzászólása: hát igazából emiatt stresszelek hogy nem jön meg. és elég sok fehér folyásom is van..ezis idegesit.
Nem kell félni, meg fog az jönni... Van egy bnõm, akinek több mint egy hónapot késett..vett tesztet is, de negatív lett...utána viszont meg is jött neki... Nem lehet, h vmi miatt ideges vagy és stresszelsz? Mert az is befolyásolni tudja néha:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm !:D hallodtam olyat hogy meleg vizbe kell ülni és az segit. igaz ez?:)
Nem vagy terhes, csak késik. Nyilván azért, mert most stresszes vagy, emiatt késöbb jön meg, ez is befolyásolja. Nekem volt, hogy 1 hónap is kimaradt, szóval nyugi. Csak várj.
Hány éves vagy? Mert attól még, hogy viszket a nunid, nem biztos, hogy egybõl meg kell kérni valakit, hogy vakarja meg...
ez ma már a 3. ilyen kérdés egy tizenéves lánytól.Amúgy nem lehetsz terhes.Csak késik
A kérdező hozzászólása: de terhes bisztos nem lehetek ugye? csakmert védekeztünk és utána rendesen megjött. csak most késik.
Várj.
A kérdező hozzászólása: hát remélem..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!