Találatok a következő kifejezésre: 2 hete a barátommal és (119 db)

2 hete a barátom megujjazott, és azóta minden felborult bennem. Mi lehet a bajom?

arátom megujazott kb 2 hete és akor sokat csuszott a menszim most meg kb 2-3 napja fáj amikor pisilek nyilallik de nagyon fáj:( és vérzek de nem menszesz és csak akkor vérzek ha hozzányulok pl megtörlöm !! mit tegyek ??? kezdek aggodni!! segitsetek!!!

Legjobb válasz: Alapos hugyúti fertõzésnek tûnik a dolog. Nem kizárt, hogy nem tiszta kézzel nyúlt hozzád de lehetséges, hogy semmi köze a fertõzésnek hozzá és késõbb szerezted be. Mivel a nõk hugyvezetéke rövidebb mint a férfiaké, könnyebben vándorolnak fel a baktériumok a hólyagba és okoznak gyulladást. Orvos tud segíteni.

Alapos hugyúti fertõzésnek tûnik a dolog. Nem kizárt, hogy nem tiszta kézzel nyúlt hozzád de lehetséges, hogy semmi köze a fertõzésnek hozzá és késõbb szerezted be. Mivel a nõk hugyvezetéke rövidebb mint a férfiaké, könnyebben vándorolnak fel a baktériumok a hólyagba és okoznak gyulladást. Orvos tud segíteni.
Mindenfélleképpen mennyél el egy orvoshoz, és szerintem nõgyógyázhoz, mert valószínû hogy valamilyen fertõzést kapptál. Egyben hugyuti fertõzést, de míg nem mész el orvoshoz ajánlom neked az Urogint gyogynõvényboltban és patikában lehet kapni. De feltétlenül mennyél orvoshoz!!!!!! Máskor figyeljetek, hogy mindig tiszta legyen a partnered keze, és elkerülhetõ az ilyesmi.

Lefeküdtem a barátommal és belémélvezett rögtön utána kimostam magam, előtte 2 nappal még megvolt a menstruációm. Most hogyan tudhatnám meg hogy terhes vagyok-e? Nem nagyon szeretnék várni még 3 hetet. (egy hete történt)

Legjobb válasz: Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.

Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.
Javasolt kivárnod a 3 hetet és tesztelned. Gratulálok!
Szia az az igasag hogy a spermak 2 hetig eletkepesek a szervezetedben!!!Az hogy ki mostad magad az meg nem eleg azert meg teherbe eshetsz!!!De viszont ilyen hamar szerintem nem tudod meg mert egy hetesen meg nem mutatja ki a teszt es amugy is menszesz utan felidoben van pete eresed!!!
A spermák maximum 2-3 napig életképesek. A peteérésed viszont feltételezhetõen a ciklus közepén (+-2-3nap) van, így én azt mondanám, hogy esély a terhességre kb. 10%. De hogy biztosra menj, várd meg, hogy az aktustól számítottan elteljen 12-14 nap. Akkor vegyetek nagyon érzékeny tesztet (pl. ilyet: http://szepseg-egeszseg.teszvesz.hu/egyeb/terhessegi_teszt_e..) és reggeli elsõ vizeletbõl nézzétek meg mi újság. Boltban a DM-ben tudsz tesztet venni, ott a legolcsóbb 5-600, -Ft körül van, és nem ennyire érzékeny.
A kimosás kb annyit segít mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Az némileg szerncsés, hogy nem középidõben történt, viszont az is van, hogy a peteérés is lehet máskor is, nem csak félidõben. Tehát: most vagy terhes vagy, vagy nem, és el foglak keseríteni: ha 3 hetet nem i, s de 2-t kell várj, hogy megtudd az eredményt. addig is, kellemes idõtöltést a barátoddal!
Esemény utáni tablettára nem gondoltatok, ha már ilyen felelõtlenek voltatok? Remélem nem vagy terhes és legközelebb védekezni fogtok!
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm!
a teszt 10 napos terhességet kimutat..én úgy tudom javítsatok ki ha nem jó...úgyhogy most vegyél tesztet..és megtudod mizú...amúgy nekem nagylányom asszem így jöhetett össze, ..talán nem lesz semmi.. bár nem tudom miért írnak sokan úgy mintha akkora bûnt követtél volna el...mintha más mindig minden helyzetbe pikk-pakk lenne..

A baratnom (17eves) 2 hettel ezelott lefekudt a baratjaval es teherbe esett, mit csinaljon, amig nem tul keso?

Legjobb válasz: Ha 2 héttel ezelõtt feküdtek le, akkor honnan tudja, hogy terhes? Azt ilyen hamar megállapítani sajnos szinte képtelenség, ha mégse, elárulnád, hogy lehet? Amúgy menjen el dokihoz, õ majd mindent elmond. 12 hétig lehet elvetetni, illetve 18 éves kor alatt 18 hétig. De mindenképp gondolja meg a barátnõd, hogy ha már "önzõn" nem védekezett, van-e joga megölni egy ártatlan lényt.

Ha 2 héttel ezelõtt feküdtek le, akkor honnan tudja, hogy terhes? Azt ilyen hamar megállapítani sajnos szinte képtelenség, ha mégse, elárulnád, hogy lehet? Amúgy menjen el dokihoz, õ majd mindent elmond. 12 hétig lehet elvetetni, illetve 18 éves kor alatt 18 hétig. De mindenképp gondolja meg a barátnõd, hogy ha már "önzõn" nem védekezett, van-e joga megölni egy ártatlan lényt.
Az elõzõ válaszadónak üzenem, miért ne tudhatnál két héttel a szeretkezés után hogy terhes???? Pont akkor már pozitívvá szokott válni a teszt.
Az elsõ válaszadó egy kicsit durva volt. Azért mégiscsak 17 éves lányról van szó. A szex után már akár már 12 nap múlva kimutatható a terhesség!!!
Az elsõ válaszadó vagyok. Bocsánat, ha durva volt a hozzászólás, abszolut nem ez volt a célom, teljes mértékben a fiatal anyaság mellett állok. Csak meglepett, hogy ilyen hamar kimutatja neki. Mi épp próbálkozunk, és már 3 hete nem derül ki, és az ismerõseim nbagy része is többet várt ennél. De a kérdéshez visszatérve, ténxleg hasznos lenne sokit felkeresni, õ mindent tud, akár meg szeretné tartani a lány a picit, akár nem.. A szülõknek nem szól, ettõl sem kell félni:)
Ajaj, bocsi, megint én... kissé elgépeltem a dolgokat... nbagy=nagy, ténxleh=tényleg, sokit=dokit Bocsi:$
Hát most már nem sok mindent tehet. Amilyen hamar csak lehet, spuri dokihoz. Egy idõben volt injekció, ami a koraterhességet megszakította, de ha jól tudom, betiltották. De a doki tudja pontosan. Ha nem kaphat injekciót, akkor marad a szülés és az abortusz.
én nem vagyok benne biztos, hogy szülõi beleegyezés nélkül el lehet vetetni egy babát. Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy senkinek sincs joga minõsíteni egy másik embert. Még mindig humánusabb megoldásnak tartom az abortuszt, minhogy titkon kihordott terhesség után egy kukában, vagy esetleg wc-ben végezze. A 17 éves lánynak csak annyit tanácsolnék, hogy mindenképpen járjon utána, hogy milyen feltételei vannak az abortusznak, és ha ezt nem szeretné legközelebb átélni, akkor védekezni kell. Kitartás.

Lefeküdtem a barátommal és rá egy hétre megjött a menstruációm, pedig 2 héttel később kellett volna neki. Jelent ez valamit?

Védekeztünk,de lehet hogy terhes vagyok?Miért jött ennyivel előbb a ciklusom?

Legjobb válasz: A belsõd tudta hogy 2 hét múlva lejár a bérleted és így elõbbre hozta ...ennyi *STAR* vok . Lehet pozitív értékelést adni :)

A belsõd tudta hogy 2 hét múlva lejár a bérleted és így elõbbre hozta ...ennyi *STAR* vok . Lehet pozitív értékelést adni :)
Inkább retardált vagy.
Elõfordulhat ilyen elcsúszott idõpont, különösen akkor, ha idáig nem szoktál ilyet tenni. Amúgy pedig tesztelj 1 hét múlva, akkor kiderül.

2 hete vagyok a barátommal és nem akar babát, de én viszont szeretnék, ő tuti hogy nem szeret engem de én kezdem őt meg szeretni, hogy tudnám rá venni hogy el élvezzen bennem?

segitsetek lányok, fiúk , irjatok minél több tippet

Legjobb válasz: ha 2 hete vagytok együtt akkor az még túl korai lenne. :/ legyél türelemmel ráérsz még babátszülni =)

ha 2 hete vagytok együtt akkor az még túl korai lenne. :/ legyél türelemmel ráérsz még babátszülni =)
Tudod az az igazán szomorú, hogy ilyen önzõ emberek sétálnak el nap mint nap mellettünk az utcán, hiszen kit is érdekel, hogy esetleg a másik mit szeretne, és kit is érdekel, hogy ezzel esetleg tönkreteszed más ember életét? Úgy látszik Te még nem kaptál az élettõl olyan igazi nagy "b+"-et, hogy végre valaki a buta fejedre koppintson.
Az ilyen fajta nõktõl undorodom. Az a pasi nem csak egy spermadonor, õ lenne a kölyköd apja, felfogod mit jelent ez??? A gyerekrõl nem is beszélve... Anyám, mennyi hülye liba van.. 22L
6:03! Pont ezt akartam írni. 2 hét után már gyereket akarsz? Azt sem tudod milyen valójában a párod. Nem is ismered. De ahogy már mondta 6:03: szülj neki nyugodtan, még a terhesség alatt el fog hagyni, aztán nevelheted egyedül a gyereket. Nem tudom, hány éves vagy, de abba is gondolj bele, hogy egy egyedülálló anyának nehezebb párt találni...
2 hét után mit akarsz? Már ne is haragudj, de nõként mondom, hogy ez felelõtlenség, kiszúrás a leendõ gyerekkel, és kiszúrás a pasival is. Szerintem õ gondolkodik normálisan, te meg gondolkodj újra. Egy gyereket nem csak megcsinálni kell, hanem felnevelni, ehhez kell egy anyagi háttér, és kell egy családi nyugalom, amit a kölcsönös erõs szeretet tud biztosítani. 2 hét után ez utóbbi még biztos nincs meg, mert 2 hét alatt nem ismerhettétek ki eléggé egymás rigolyáit.
felelõtlen vagy, de nagyon!Milyen életet szánsz a babádnak?Még hosszabb együttlét után is megkell gondolni a gyerekvállalást.
Jaj ne... mindjárt visszajön a kávé belõlem igy kora reggel:(
Jólvan akkor szülsz egy gyereket anélkül, hogy õ beleegyezett volna, emiatt valószínûleg elhagy és egyedül maradsz a gyerekkel, vagy kényszerbõl fog veled élni ami szerintem nem túl kellemes
Elég durva amit akarsz. Az idióta felem azt mondja: Itasd le és úgy. :D A normális felem azt mondja: Szerintem beszéld ezt meg vele:)
Te tiszta hülye vagy, márha igaz a kérdés, és nem valami kamu! Azt hiszed ha felcsináltatod vele magad, akkor örökre a tiéd? Hát nagyon tévedsz!Semmi kötelessége se lesz feléd, attól nem fog belédszeretni, ha szülsz egy gyereket neki!Hány éves vagy?14? A gondolkodásod alapján kb., meg 2 hét után! Mekkora egy kis ri*anc lehetsz!
A kérdező hozzászólása: na ide figyeljetek, ti sem lehettek olyan normálisak ahogy el figyelem, olvastam olyat is aki azt hitte rollam hogy 30 évesnél több vagyok pedig még csak 20 éves vagyok de mindegy, a másik meg az, hogy azok a férfiak akik ugy beszélnek hogy még éllni szeretnének stb. és majd 26 vagy 27 évesen meg nõsülnek , hátttttt azok dug..janak el mert szerintem vén kuki nem kell senkinek sem már bocsánat, a másik meg az hogy tuti hogy irtak nekem olyan nõk is akik még nem mentek férjhez de már õk is vannak 26 vagy 27 évesek, na figyeljetek minél öregebb vagy annál jobban nem kellesz senkinek sem, például nekem nem kéne egy 28 éves pasi, kell a fran.nak az öreg vén fa....a , és egyébként meg le hordtok engem hogy ilyen vagyok meg olyan gusztultalan stb. kiváncsi lennék én hogy milyenek is vagytok valójában, ki tudja lehet hogy valami szadomazók vagytok és este a párotokat ostorral csapkodjátok, jajjjjjj haggyátok már magamatokat, tudjátok nagyon jól hogy az élet egyik leg fontosabb része a sexxxxxx, és kész , valahol a szivetek mélyén tudjátok hogy igazam van, ja még valami, engem az sem érdekelne ha a csávonak nem kelenék, elvégre az én anyagi hátterem nagyon jó , és szivesen fel nevelném egyedül is a gyerekemet, és boldog lennék a gyerekemmel, jah és miért is akarok ilyen hamar szülni? hát elmondom , azért mert most 20 éves vagyok , tehát van még arra esélyem ha most szülök hogy lássam az unokámat férjhez menni, sõt még a déd unokáimat is láthatom férjhez menni, szerintem egy nõnek ez legyen a leg nagyobb boldogsága mielõtt meg hallna, mert szerintem meg az a nem normális hogy vannak a nõk 27 évesek és akkor kötelezik el magukat arra hogy gyereket szüljenek, és hát sosem lehet tudéni hogy az ember mikor hal meg , ki tudja nagyba élni akarjátok az életeteket, közben meg lehet hogy holnap el üt titeket egy kocsi, és az életedben annyi boldogságod volt, hogy tartobattad a pinusokat vagy a kukacodat , és nincs gyereked, stb. ezt nem akarom firtatni, ha értitek akkor normálisak vagytok ha nem akkor meg ugy jártatok, de én nekem nem az lenne a boldogság hogy el mennyek szorakozni meg stb. hanem gondolok arra is hogy szeretnék gyereket, szeretnék unokát, szeretnék déd unokát, mi elõtt még meg hallnék, nem ti fogtok értem sirni, és nem ti fogtok engem szeretni, hanem az unokáim és a gyerekeim , na mindegy, sziasztok
2 hét után akkor se normális gyereket vállalni, ne haragudj. Önzõ vagy, ha már most azt mondod, hogy nem érdekel, hogy melletted lesz-e az apja. A gyerekkel szemben vagy önzõ, akitõl elvennél egy apát csak azért, hogy neked majd legyen dédunokád. És mi van, ha mondjuk születik egy beteg gyereked, akinek soha nem lehet majd gyereke? Mert arra aztán soha nincs garancia. Akkor kidobod, ha beteg, és próbálkozol egy másikkal, mert te dédunokát akarsz? És mi van, ha a gyereked majd csak 30 fölött akar gyereket, vagy egyáltalán nem akar majd gyereket? Honnan tudod, hogy lesz egyáltalán dédunokád? Mi van, ha téged üt el holnap egy autó? (ne történjen meg, de megtörténhet) Egy gyereknek kell egy családi háttér, nem a pénz. És ha te csak a saját érdekedet nézed, akkor könnyen lehet, hogy ha a gyereked megismer, akkor még meg is utálhat. Akkor aztán senki nem garantálja, hogy fogja veled tartani a kapcsolatot majd. Gondolkodj már egy kicsit, 2 HÉT UTÁN GYEREK? Ha azt írnád, hogy 1 éve vagyok a párommal, és már vágyom babára, akkor szerintem senki nem szólt volna le (vagy nagyon kevesen). És figyelj, én egy olyan 24 éves nõ vagyok, aki azért született, mert az apám már nem akart kifutni az idõbõl 30 évesen, és anyu meg az õt bántó szüleitõl menekült egy házasságba, nem ismerték ki elég jól egymást, hiszen egy hónapos ismeretségre eljegyzés volt, és most itt állnak 27 éves házasan egy boldogtalan házasságban, anyu boldogtalan, apám kegyetlen anyuval és velem, öcsém pimasz, mert apám mindent megenged neki, én meg menni akarok, de házasságba nem menekülök, mint anno anyu... Ha valami hasonlót akarsz a gyerekednek (márpedig ha elkapkodod, nem is gondolsz a gyereked érdekére, és könnyen bekövetkezhet valami olyan, mint velem), akkor a gyerekedet sajnálom, te nem lennél jó anya... Egy jó anya nem önmagát nézi, hanem a gyerekét.
Figyu azt megértem, hogy gyereket szeretnél, és azt is amit írtál, hogy fiatalon szeretnél, de tényleg ne 2 hét után. Egy gyereknek az a jó ha családban nõ fel, van egy anyja és egy apja akik szeretik egymást. Ne haragudj, hogy ezt mondom de egy kicsit buta vagy. Nem igazán látsz te még tisztán, ez kiderült abból amit írtál. Én 21 évesen szültem de már 3 éve együtt voltunk a 28 éves vén pasimmal(ahogy te illetted az ilyen korú férfiakat) Én is és a férjem is akartuk a babát. Ez így helyes. Gondolkodj. Ja még annyit, ha elég felnõtt lennél akkor belátnád hogy hülyeséget akarsz csinálni.... Tényleg nem megbántani akartalak.
"például nekem nem kéne egy 28 éves pasi, kell a fran.nak az öreg vén fa....a" Hö-hö ezek szerint én 35 éves vén f.sz vagyok. Szerinted nem kéne öngyilkosnak lennem? Valószinûleg Te mindíg 20 éves maradsz és az a szerencsés is akitõl gyereket szeretnél. Mit csinálsz késõbb?
Én is megértem amit írtál, de hát a gyereknek nem jó, ha nem szerelembõl születik... Az egy éjszakás kalandból is lehet gyerek, de véletlenül, az legalább õszinte... Ezzel az erõvel, ha olyan jó az anyagi háttered vállalj lombikbébit... Vagy legyél kutyatenyésztõ. :P
Önzõ vagy!!! Elvennéd a gyermekedtõl azt a lehetõséget, hogy normális családban nõjjön fel!? Azért mert neked ilyen gyermekkorod volt tanulhatnál belõle és jobbat biztosíthatnál a gyerekednek!Gondolkozz mielõtt hülyeséget csinálsz! Én megértem, hogy szeretnél fiatalon szülni, meg az unokáidat is szeretnéd látni felnõni, de erre nem ez a megoldás! Attól hogy van anyagi háttered, még hiányba fog szenvedni a gyereked, hisz nem lesz apja! Aki tanítgatná, felnevelné és szeretné! 20 évesen még nem vagy elkésve semmirõl!
jéééézuuusom! Te nem mondod, hogy két hét után gyereket akarsz???? Ez nagy felelõtlenség! Biztos, hogy a pasi nem akar gyereket egyelõre.... Ha meg csak úgy csináltatni akarsz magadnak, akkor szúrd ki a kotont, de akkor ne nyávogj neki a gyerektartásért.
az én édesanyám 36 évesen szült engem, nõvérem már 16 volt. és tök egészséges vagyok. errõl ennyit. 20 évesen neked a 28 éves pasik vén f.aszok? te hülye vagy?! úristen milyen beteg emberek vannak. ha összehozod azt a gyereket, bár adja az ég h ne sikerüljön, remélem hogy addigra találsz egy normális pasit aki segít felnevelni majd. azt hiszed hogy 20 évesen elég érett vagy (ilyen szövegekkel) hogy egyedül felnevelj egy kisbabát?! nem vagy normális. ui.: remélem a pasid elmenekül és nem adja neked a spermáját. :D
Szerintem ez csak egy hergelõ kérdés volt, kíváncsiság. Az emberismeretem azt súgja, h aki ilyen ember nem is tudja magáról, hogy ilyen és nem tudja megfogalmazni értelmesen a gondolatait. Dehát az emberismeret az egyik legvégtelenebb tudomány. :S
cigány vagy és csak a pénzért szülnél vagy mi? :D istenem milyen debil emberek vannak.. mégis hogy gondoltad ezt?
A kérdező hozzászólása: ez a komi nagyon tetszett, ez a le itatósdi esküszöm ki próbálom, köszike a segitséget
Már ne haragudj, de eléggé egy féreg lépés lenne tõled és ez minõsítene téged.EZt velem próbálnád megtenni, lehet szétvernélek, sajnos ezt kell, hogy mondjam.Egy gyerekhez kell komoly anyagi háttér, otthon, nyugodt körülmény, nah ez nálatok gondolom nincsen.Gondolom a pasi még élni akar és ezt megértem, én pl. nem akarok gyereket még legalább 22 évig, addig akarok élni.Ezt sztem beszéld meg vele, mert magad vághatod a fát.
Úristen az ilyen embernek kéne összehegeszteni a nemiszervét. Remélem ezt a kérdést nem gondolod komolyan. Úristen eddíg a percig soha nem jutott eszembe megütni nõt de ha én lennék a pasid és nekem mondanád lekevernék egyet köszönöm hogy elrontottad a gyerekkorom :D. 17/F
Nem tudjátok a kérdezõ hány éves, ha 35 fölötti akkor nem nagyon ér rá várni.. Egyébként tényleg hülyeség 2 hét után...
Szerintem ezt gondold át még egyszer. Te mit szolnál hozzá, ha Õ azt kérdezné ugyanitt, hogy mit csináljon a barátnõjével mert a barátnõ gyereket akar , de Õ nem. Hogyan lehetne titokban kioperáltatni méhét, hogy ne vegye észre? Itassam le? Komolyra fordítva a dolgot egy gyerek ÖRÖKRE megmarad nem lehet elajándékozni mint egy kiskutyát.
Véleményem szerint egy 35 éves nõ nem kérdez ekkora ostobaságot.
08:34 - Te, ha egy 35 éves nõ 2 hét után gyereket akar egy pasitól, akkor azt mondom, hogy pszichiátriai eset. A biológiai órára ne hivatkozz, mert az a helyzet, hogy van, aki már 20-onévesen is klimaxol, és van, akinek még 50 évesen is egészséges gyereke születne. Szóval a gyerekvállalás nem szabad, hogy arról szóljon, hogy már nincs ideje. LEGYEN! A gyerek érdekében.
9:13! 35 fölött már nem túl egészséges babát szülni.. De nem vitatkozni akarok, csak olvastam és ennyi. Pont.
12:24 - Több nõt is ismerek, aki 30 fölött szült, és õ meg a gyerek is egészséges. Egyik ilyen család pl. öcsém egyik volt osztálytársáék, öcsi volt osztálytársa 17 éves volt, amikor a kistestvére megszületett.
A kérdező hozzászólása: kapjátok be hülye tahó köcsögök,

Mit csináljak ha van egy lány aki iszonyatosan nyomul a barátomra és most elutazott az osztálya németországba 2 hétre és a lány is ment, én megbízom a barátomban de tudok valami ez ellen tenni?

Amíg itthon volt nem igazán csinált semmit de amint kiléptek az országból már rögtön mászik rá próbálja puszilgatni stb( ezt a barátomtól tudom,tudom hogy ? nem csalna meg ha megcsalna ezeket el se mondaná)iszonyatosan idegesít még van 9 napja a csajnak hogy bármit is elérjen,innen meszir?l semmit nem tudok csináni,de ha visszajönnek ne essek neki a csajnak?

Legjobb válasz: Semmiképp se ess neki, az borzasztó ciki, ne menj bele ilyen kurvás karmolászásba. Örülj, h a barátod olyan amilyen, elmond neked mindent, bízzál meg benne. Azt nem mondom, hogy ne legyél féltékeny, meg ne õrjöngjél, mert ebben a helyzetben én is ezt csinálnám lehet:))Ha el tudna érni vmit a csaj, azt megtette volna itton is... Bár ki tudja, egy átmulatott éjszaka, vagy lazább piás este mit hoz ki a barátodból. A pasik már ccsak ilyenek, de ne rágdd magad fölöslegesen.

Semmiképp se ess neki, az borzasztó ciki, ne menj bele ilyen kurvás karmolászásba. Örülj, h a barátod olyan amilyen, elmond neked mindent, bízzál meg benne. Azt nem mondom, hogy ne legyél féltékeny, meg ne õrjöngjél, mert ebben a helyzetben én is ezt csinálnám lehet:) )Ha el tudna érni vmit a csaj, azt megtette volna itton is... Bár ki tudja, egy átmulatott éjszaka, vagy lazább piás este mit hoz ki a barátodból. A pasik már ccsak ilyenek, de ne rágdd magad fölöslegesen.
Teljesen igaza van elõttem szólónak. Ha ott megteszi, akkor itthon is. Annyira fölösleges ilyenen aggódni, max készülj föl rá lelkileg, ha érzékenyebb fajta vagy.
Tyû. Hát én tuti kiakadnék, de amúgy hosszútávon.. tuti az a célravezetõ, ha megbízol a barátodban. A lánnyal meg beszélj, és nyomatékosítsd magad, hogy szálljon le a barátodról. Fogd meg vmivel. Nem azt mondom, h fenyegesd meg.. de .. mondjuk tudj meg róla egyes dolgokat, amivel befolyásolhatod. Nincs joga ennyire bekavarni egy jó kapcsolatba. Hajrá!
Sztem a barátodnak kellene határozottan és egyértelmûen tudatnia a csajjal, hogy TÉGED szeret és magát teszi nevetségessé, ha így viselkedik, amikor úgysem lesz eredménye... mgamból indulok ki; nálam is volt ilyen (de én csaj vagyok) hogy egy srác nyomult- nyomult, persze én finoman mindig tudattam vele, hogy nem lesz ebbõl semmi, de azért az egomnak baromi jól esett az állandó udvarlás :) a barátomnak meg midnig elmeséltem, hogy miket csinált a másik srác. Sosem volt köztünk amúgy semmi. A barátom mondta egyszer, hogy ha ez a dolog rendesen le lenne tisztázva, akkor nem nyomulna rám a srác, csak biztos én nem voltam vele elég egyértelmû.. és igaz, de csak azért, mert jól esett, hogy tetszem neki is. Szóval ezt a barátod tudná helyretenni, nem te. Sztem ne csinálj jelenetet a csajnál. Ha valami volt köztük ott, míg Te nem voltál vele, akkor észre fogod venni a változást sztem. Ha nem veszel észre semmit, akkor hagyd a hülye gondolatokat, ne mérgezd meg ezzel a kapcsolatotokat. Különben ha tényleg szeret a barátod, akkor akkor is hûséges hozzád, ha nem vigyázol rá...
én a helyedben tuti megtépném a csajt, de Te ne tedd ezt XD inkább örülj, h a barátod ennyire õszinte. sztem magasról szarjátok le a csajt, max köszönjetek vissza, h ne legyetek parasztok, de amúgy kerüljétek el messzire... egy idõ után le fog állni hidd el, fõleg ha látja h milyen jól megvagytok!! (:( üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat!:) Remélem kibírjuk még ezt a hetet utána már ennyi esélye se lesz a csajnak mint amennyi most van, de a barátom folyton nyugtatgat hogy esélye nincs a csajnak meg szeret meg nem kell neki más, csak tényleg ott most elég sokat piálnak buliznak...:S de itthon ülök és reménykedem.köszi mindenkinek!
Szerintem is, a pasinak kéne határozottan lekoptatnia. Ha nem akar semmit, akkor mindenki elõtt megmondja, akár kiabálva is, hogy mindenki hallja, ÉN MÁST SZERETEK! ennek egyébként másik elõnye is van: haverjai, barátai, akik mindig kiállnak mellette, majd segítenek távoltartani a kislányt, ha a srác továbbra is egyértelmû jeleket ad, NEM KÉREK BELÕLED!
aktus után két héttel csinálj egy tesztet , azért nem fog késni, mert elõször szexeltél!
Elõfordulhat, hogy késik az elsõ után lelki okoktól is, nekem is késett, na de én rendesen védekeztem. Így viszont, hogy nem védekeztetek, simán teherbe is eshettél és lehet attól késik...
Már miért lenne normális? Mielõtt szexelsz, nem illene utánanézni a fogamzásgátlásnak? Hol hallottad, hogy a szûzhártya véd a teherbeeséstõl?
Miert olyan nagy luxus felhuzni egy ovszert? Es most jon a 20.000x elmondott oreg szoveg.. A pasik elovaladekaban is lehetnek spermak.. Elovaladek pedig barmikor tavozhat a peniszbol, orgazmus elott, kozvetlenul a szex elejen, mikor izgalomba jott a srac stb. Remenykedj, ha meg nem jon meg vegyel tesztet.
"Egy hete voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk" Nincs több kérdésem.
Az nem védekezés. Attól még teherbe eshetsz. A védekezés a gumi.
A kérdező hozzászólása: A fiu nem élvezett belém!vigyázott
Ha idõsebb, legalább neki lett volna esze. Ha most nevet is, majd a tartásdíjkor nem fog. Attól mert szûz vagy, attól még termékeny vagy. De szerintem nem vagy terhes, két nap az semmi. Nekem normál szokott 5-öt késni minden hónap. Volt, amikor két hetet. Egyébként nem kell már stresszelni, hiszen ha így is van, ez van. De szerintem nem lesz semmi baj.
Ha beléd élvezett akkor gratulálok a kisbabához
Nem.hiszem h normalis lehet h csak rastresselsz de h lehetel ilyen felelotlen h.nem vedekezettek???0.0
Hát ha nem védekeztetek, akkor azért is késhet, mert teherbe estél. Mit gondoltál, az elsõ szex az bónusz? Akkor nem lehet teherbe esni? Ennyi ésszel nem kellene dugni.
A kérdező hozzászólása: MEGVOLT A HAVIM!!
"virágozz ki" te is. az a legegyszerûbb
Fáj a lelked, ezért sötéten látsz mindent. A szakítás is egy fajta gyász folyamat, meg kell élni. Hagyd, h fájjon, ez természetes. (Persze ne hagyd el magad, és ne ragadj bele az önsajnálatba, csak ne akarj rögtön ugyanúgy boldog lenni...idõ kell hozzá) A barátok van, h ilyenkor megfogyatkoznak... Keress valami sportot, az eltereli a gondolatodat, vagy új hobbit. És ott még barátkozhatsz is. A szex, meg... rossz érzés lehet a gondolat, h mással van, de te is találsz majd valakit, és nem baj, ha nem úgy oldod meg a szakítást, h rögtön ágyba bújsz másokkal... (bár vana kinek beválik, én csak rongynak éreztem magam az ilyen szitunban...)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk persze az is igaz hogy többet nézek ki a volt páromból de mindenki más
Jó, fog szexelni mással. És? Tudom hogy ez szar érzés, velem is volt. Aztán visszajött hozzám és közölte hogy a másik sráccal szarabb volt. Ennyi...1:0 ide ;)
ne állj le agyalni mindenen, hanem maradj mozgásban, haverok, barátok, sörözzetek, tervezz programokat.
A kérdező hozzászólása: Nem volt a szexuális életünkkel semmi gond, de durva hogy az emberek agya már ebben forog egybõl.Amúgy köszönöm a válaszokat
A barátok a megoldás. Próbáld meg keresni a társaságukat újra :)
Probáld meg a régi barátaiddal felvenni a kapcsolatot, vagy régi osztálytársaiddal és járjál el szórakozni, ismerkedj. Ha ez nem müködne, akkor találj ki valami hobbit, nyelvtanulást, edzést, teniszezést stb. ahova egy társaságba eljárhatsz és ott uj ismeretségeket szerezhetsz. Legyél nyitott és tedd tul magad ezen a kapcsolatodon, fiatalok vagytok még, lehet jópár kapcsolaton tul kell esned, mire megállapodsz.
Próbáld meg visszaszerezni a barátaid.
olyan jót fog szexelni, mint amilyet veled soha lehet, hogy emiatt is virágzott ki
bizony, jól meg fogják baasznii
A kérdező hozzászólása: Ez nem is olyan egyszerû , arra gondolni hogy már mással is lehet
A kérdező hozzászólása: Nem a szeretettel volt gond úgy érzem mindketten szívvel lélekkel csináltuk de elromlott , nehéz belátni , elengedni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves szavakat , most tényleg rosszul jött ki a helyzet vizsga elõtt voltam hála istennek sikerült , most kezdek úgy igazán önállósodni neki már nem én kellettem nem egy felé haladt az értékrendünk a gondolkodásunk , magyarul na kimondva nem volt elég amit tõlem kapott és ez fõleg az anyagias dolgok csak ilyen fiatalon még nehéz is lenne ha nem olyan családból vagy.
Mivan?? :D
Szia! ha védekeztetek, meg.
Igen természetesen meg fog jönni. Emlékezz vissza biológiai tanulmányaidra, hogy ha a beágyazódás nem történik meg akkor menstuálsz. Nem értem az elõzõ kérdezõ, miért szólja le ezt a kislányt, hiszen õ csak kérdez... 25/f
Hmm...ezt azért én nem mondanám ilyen biztosra. Ha nem védekeztek, és terhes lett, attól még megjöhetett múlt hónapban, és elõfordulhat, h a köv. nem jön meg. Vagy még a köv. is megjön. Láttunk már ilyet, nem? Vannak elegen, akik terhesség korai szakaszában menstruálnak. Én bizonyosságot teszttel szereznék.
A kérdező hozzászólása: Nem késett a mensim.Rendesen megvolt

Kb 2 hete megujjazott a barátom és volt egy kis előnedv az ujján. ő azt mondta ne parázzak semmi gáz nem lesz. Terhes lehetek?

már meg kellett volna jönniea menzesznek, mert mindig mielött megjön elkezd fájni a mellem. fájt most is deelmúlt pár nap után és még nem jött meg. viszont elkaptam vmi járványos betegséget és sednem kell gyógyszert. mi lehet a baj? miért nem jött meg? terhes vok? vagy csak a betegség van hatással a menzeszemre és a mellemre???

Legjobb válasz: hát szerintem nem vagy terhes. viszont jó lenne, ha kezet mosna a párod, már csak a fertõzéásek miatt is. Illetve két hete pont a peteérésed lehetett, de akkor sem vagy az szerintem. tuti a gyógyszer és vírus kavar be most neked

hát szerintem nem vagy terhes. viszont jó lenne, ha kezet mosna a párod, már csak a fertõzéásek miatt is. Illetve két hete pont a peteérésed lehetett, de akkor sem vagy az szerintem. tuti a gyógyszer és vírus kavar be most neked
A kérdező hozzászólása: ma voltam orvosnál és még nem szedek gyógyszert csak max hnaptól...
akkor jó, ha gyógyszert fogsz szedni, mert akkor gondolom mgé nem szeretnél babát. ja és tényleg máskor mossa meg a kezét.
A kérdező hozzászólása: de nem olyan gyógyszerre gondolok:D hanem olyanra amit az orvos írt föl a betegségemre :) )
tök mindegy hogy elõnedv, vagy utónedv, ha beléd kerül lehetsz babás!!!annyi ilyen kérdés van szinte naponta!ha szexelni tudtok, akkor tudni kellene azt is mitõl eshetsz teherbe!nem abból áll a szex, hogy bumm, és kész!
A kérdező hozzászólása: nem szexeltünk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!