Találatok a következő kifejezésre: 2 hete a barátommal (222 db)

Én eddig minden időmet rááldoztam, amit szabadon eltölthettem a barátnőmre. Erre most nem látom 2 hétig a barátai miatt. Ez gáz?

Nagyon idegesít, hogy mostanában egyre jobban úgy látom, hogy a barátai fontosabbak kezdenek neki lenni, mint én.Én szerelmes vagyok belé, ezért minél többet vagyunk együtt, annál jobb nekem.Azt hittem hogy neki is.De úgy látszik tévedtem.Pedig elég egyértelmű jeleket adott, arra nézve, hogy ő is szerelmes. 4 hónapja vagyunk együtt. 17/f

Legjobb válasz: Igen gáz. De nem az, hogy õ a barátaival van, hanem az, hogy te minden idõdet rááldozod. Nem szabad. Ki fogtok égni. Õ is és te is. Sõt! Õ már lehet, hogy ki is égett. Azért, mert párkapcsolatod van, még meg kell tartanod a saját személyiségedet, a saját életedet. Tehát továbbra is legyenek barátaid, legyen hobbid. Ne lógj rajta. Lesz még idõ, amikor meg is unhatjátok egymást. 24/n

Igen gáz. De nem az, hogy õ a barátaival van, hanem az, hogy te minden idõdet rááldozod. Nem szabad. Ki fogtok égni. Õ is és te is. Sõt! Õ már lehet, hogy ki is égett. Azért, mert párkapcsolatod van, még meg kell tartanod a saját személyiségedet, a saját életedet. Tehát továbbra is legyenek barátaid, legyen hobbid. Ne lógj rajta. Lesz még idõ, amikor meg is unhatjátok egymást. 24/n
Mond meg neki: Ezt a [email protected] nem pótolja semmi! :D
De miért nem láthatod két hétig a barátai miatt?
A kérdező hozzászólása: Mert felmennek pestre bulizni.
Hát, azért egyszer elmehet a barátaival, nem? Én megértem, hogy szeretnél sokat vele lenni, de így csak menekülni fog tõled.Csak azért, mert egyszer elmegy két hétre, még nem szeret kevésbé.A barátom például fél évre el fog menni Németországba, én szeretném, ha maradna inkább, viszont mégsem gondolom, hogy kevésbé szeretne, csak valóra akarja váltani az álmait és én elfogadom ezt. Szerintem használd ki azt a kis idõt arra, hogy találkozz a barátaiddal, foglalkozz a hobbijaiddal(ha vannak), meg ilyenek. 22L

Nemetorszagban vagyok, meg 1-2 hetig. A baratommal lassan 1 eve vagyunk egyutt, kb 1 honapja vagyok tavol. Mit csinaljak? Lent.

Amiota tavol vagyok,tobbszor mondtak hogy megcsalt,persze olyankor rakerdezek,ahogy O mondja 'megvadolom'..majdnem szakitott velem ez miatt,hogy nem neki hiszek,es folyton megvadolom.Tenyleg en vagyok a hibas?!?!

Legjobb válasz: Ha mások mondják, hogy megcsal, valószínûleg igaz lehet. Fõleg, ha többször is mondogatják. A szakítással való zsarolás is megerõsíti, a sarokba szorított kutya ugyanis vadul visszatámad. Persze, mondhatnánk, hogy a párodnak kell hinni, meg biztos nem hazudna neked stb., de azért a félrekefélést nem szokták csak úgy felemlegetni az ismerõsök, poénból vagy szándékos kamuzásból, annak azért alapja van. A helyedben inkább meggyõzõdnék arról, hogy valóban így van-e. Ha valaki esetleg tud bizonyítékot rá (hol mikor kivel volt), vagy esetleg buliban fotó is készült ahogy csókolózik, akkor érdemes utánajárni. Mindenesetre kongasd meg a vészharangjaidat, de egyelõre ne a barátoddal veszekedj, hanem próbálj meggyõzõdni róla hogy valóban félrekefél-e. Ami egyébként sanszos ha többször is mondták már.

Ha mások mondják, hogy megcsal, valószínûleg igaz lehet. Fõleg, ha többször is mondogatják. A szakítással való zsarolás is megerõsíti, a sarokba szorított kutya ugyanis vadul visszatámad. Persze, mondhatnánk, hogy a párodnak kell hinni, meg biztos nem hazudna neked stb., de azért a félrekefélést nem szokták csak úgy felemlegetni az ismerõsök, poénból vagy szándékos kamuzásból, annak azért alapja van. A helyedben inkább meggyõzõdnék arról, hogy valóban így van-e. Ha valaki esetleg tud bizonyítékot rá (hol mikor kivel volt), vagy esetleg buliban fotó is készült ahogy csókolózik, akkor érdemes utánajárni. Mindenesetre kongasd meg a vészharangjaidat, de egyelõre ne a barátoddal veszekedj, hanem próbálj meggyõzõdni róla hogy valóban félrekefél-e. Ami egyébként sanszos ha többször is mondták már.
attól függ, kik mondták, és h megalapozták-e az állítást.ha igen, akkor örülj, h megszabadultál tõle. ha nem igaz a hír, akkor is érett a szakítás már nálatok, mert elveszett felé a bizalmad
A kérdező hozzászólása: bizok benne..csak eleg rosszul esik, hogy mar hatodszorra hallom vissza ..
Lehet, hogy rá akar vezetni a szakításra, és azt akarja, hogy a te 'féltékenységed' miatt szakítsatok, és õ akkor nyugodtan lehet a szeretõjével.

Tablettát szedek (symicia) már 2 hete. A barátom már 2x belém is élvezett. De utána rettentően elkezdett fájni odalennt. Miért?

nemtudom mihez hasonlítani az érzést..mintha valaki teljes erejéb?l belerúgott volna a nemiszervembe...nemértem miért..nem belül fájt..hanem a kis és a nagyajkaim környékén

Legjobb válasz: Valami jó kis fertõzés. Menj orvoshoz! Lehet a párodnak is meg kellene magát nézetnie.

Valami jó kis fertõzés. Menj orvoshoz! Lehet a párodnak is meg kellene magát nézetnie.
Nekem is volt már ilyen de nekem ez közvetlenûl menstruáció elõtt volt ugyanígy a kisésnagyajkakba és a hüvelyembe nyilalt bele hosszan... nagyon kellemetlen érzés.. nem hiszem hogy fertõzés. De azért menj el nõgyógyászhoz úgyis kapsz valami hazsnos tanácsot õ azért jobbann tudja mint mi.!
A kérdező hozzászólása: pisi nem fáj..folyásom a tablettától van, de azt olvastam, h ez természetes... köszönöm:)
valószínûleg egy kis fertõzést szedtél össze.. folyásod rendben olyan mint szokott? pisilésnél fáj? mert ha ezek nem okék akkor mindenképp menj el orvoshoz.. és a dokinak szólj a barátodról is, hogyha kezelni kell, akkor õt ne felejtse ki.. jobbulást :)
A kérdező hozzászólása: mondjuk kicsit kiis van dörgölõdve a hüvelyem..sokat csináltuk mostanában:$ lehet, h az a baj
szerintem az nem jó, hogy ettõl ilyen érzésed van :S mondjuk belém még sohasem élveztek, mert mindig gumival védekeztünk, szóval nemtudom.. hátha vannak nálam okosabb és tapasztaltabb hsz-lõk :)
A kérdező hozzászólása: ohhjajj:(:( nemgondoltam, h ilyen nagy a baj...akkor lehet, h orvos lesz a vége..:S
húha :S az úgy gázos... :S lehet, hogy tényleg fertõzés. szerintem várj pár napot, és ha nem múlik el, menj orvoshoz..
A kérdező hozzászólása: igen..eltelt 10 perc kb...
azután kezdett el fájni, hogy belédélvezett?
A kérdező hozzászólása: az fasza..azért remélem nem..mert akkoris éreztem már ilyet, mikor régebben nagyon menstruáltam...és akkor sem volt semmiféle fertõzésem
A kérdező hozzászólása: már rá jöttem mi a baj...és már el is múlt, mert tettünk ellene...nem attól fájt, mert belém élvezett...hnem mert én nem élveztem el...és õ utána orálisan kielégített...és közben kicsit vadul ujjazott:S mert mikor elélveztem énis..nem jelentkezett a fájdalom:)

2 hete a barátom megujjazott, és azóta minden felborult bennem. Mi lehet a bajom?

arátom megujazott kb 2 hete és akor sokat csuszott a menszim most meg kb 2-3 napja fáj amikor pisilek nyilallik de nagyon fáj:( és vérzek de nem menszesz és csak akkor vérzek ha hozzányulok pl megtörlöm !! mit tegyek ??? kezdek aggodni!! segitsetek!!!

Legjobb válasz: Alapos hugyúti fertõzésnek tûnik a dolog. Nem kizárt, hogy nem tiszta kézzel nyúlt hozzád de lehetséges, hogy semmi köze a fertõzésnek hozzá és késõbb szerezted be. Mivel a nõk hugyvezetéke rövidebb mint a férfiaké, könnyebben vándorolnak fel a baktériumok a hólyagba és okoznak gyulladást. Orvos tud segíteni.

Alapos hugyúti fertõzésnek tûnik a dolog. Nem kizárt, hogy nem tiszta kézzel nyúlt hozzád de lehetséges, hogy semmi köze a fertõzésnek hozzá és késõbb szerezted be. Mivel a nõk hugyvezetéke rövidebb mint a férfiaké, könnyebben vándorolnak fel a baktériumok a hólyagba és okoznak gyulladást. Orvos tud segíteni.
Mindenfélleképpen mennyél el egy orvoshoz, és szerintem nõgyógyázhoz, mert valószínû hogy valamilyen fertõzést kapptál. Egyben hugyuti fertõzést, de míg nem mész el orvoshoz ajánlom neked az Urogint gyogynõvényboltban és patikában lehet kapni. De feltétlenül mennyél orvoshoz!!!!!! Máskor figyeljetek, hogy mindig tiszta legyen a partnered keze, és elkerülhetõ az ilyesmi.

2 hete van barátom anyunak még nem mondtam el. Ma viszont elkezdett arról beszélni, hogy mi a fontos egy párkapcsolatban. Lehet, hogy megtudta valahonnan, hogy van barátom? 17/L

Legjobb válasz: az is lehet, hogy csak szeretne téged jó tanácsokkal ellátni. figyelj oda arra, amit mond, mert nem a levegõbe beszél. és szerintem mondd el neki, hogy van barátod, mert minél tovább titkolod, annál rosszabb lesz, ha egyszer csak kiderül, és nem te mondod el. 18/L

az is lehet, hogy csak szeretne téged jó tanácsokkal ellátni. figyelj oda arra, amit mond, mert nem a levegõbe beszél. és szerintem mondd el neki, hogy van barátod, mert minél tovább titkolod, annál rosszabb lesz, ha egyszer csak kiderül, és nem te mondod el. 18/L
17 évesen nem akkora csoda, hogy van barátod. Mondd el neki! Õ meg nem célozgat semmire, csak a rossz lelkiismereted szórakozik veled, ezért hiszed, hogy célozgat. Ideje elmesélni, ami történik, és akkor az üldözési mániád is alábbhagy! :)
"virágozz ki" te is. az a legegyszerûbb
Fáj a lelked, ezért sötéten látsz mindent. A szakítás is egy fajta gyász folyamat, meg kell élni. Hagyd, h fájjon, ez természetes. (Persze ne hagyd el magad, és ne ragadj bele az önsajnálatba, csak ne akarj rögtön ugyanúgy boldog lenni...idõ kell hozzá) A barátok van, h ilyenkor megfogyatkoznak... Keress valami sportot, az eltereli a gondolatodat, vagy új hobbit. És ott még barátkozhatsz is. A szex, meg... rossz érzés lehet a gondolat, h mással van, de te is találsz majd valakit, és nem baj, ha nem úgy oldod meg a szakítást, h rögtön ágyba bújsz másokkal... (bár vana kinek beválik, én csak rongynak éreztem magam az ilyen szitunban...)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk persze az is igaz hogy többet nézek ki a volt páromból de mindenki más
Jó, fog szexelni mással. És? Tudom hogy ez szar érzés, velem is volt. Aztán visszajött hozzám és közölte hogy a másik sráccal szarabb volt. Ennyi...1:0 ide ;)
ne állj le agyalni mindenen, hanem maradj mozgásban, haverok, barátok, sörözzetek, tervezz programokat.
A kérdező hozzászólása: Nem volt a szexuális életünkkel semmi gond, de durva hogy az emberek agya már ebben forog egybõl.Amúgy köszönöm a válaszokat
A barátok a megoldás. Próbáld meg keresni a társaságukat újra :)
Probáld meg a régi barátaiddal felvenni a kapcsolatot, vagy régi osztálytársaiddal és járjál el szórakozni, ismerkedj. Ha ez nem müködne, akkor találj ki valami hobbit, nyelvtanulást, edzést, teniszezést stb. ahova egy társaságba eljárhatsz és ott uj ismeretségeket szerezhetsz. Legyél nyitott és tedd tul magad ezen a kapcsolatodon, fiatalok vagytok még, lehet jópár kapcsolaton tul kell esned, mire megállapodsz.
Próbáld meg visszaszerezni a barátaid.
olyan jót fog szexelni, mint amilyet veled soha lehet, hogy emiatt is virágzott ki
bizony, jól meg fogják baasznii
A kérdező hozzászólása: Ez nem is olyan egyszerû , arra gondolni hogy már mással is lehet
A kérdező hozzászólása: Nem a szeretettel volt gond úgy érzem mindketten szívvel lélekkel csináltuk de elromlott , nehéz belátni , elengedni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves szavakat , most tényleg rosszul jött ki a helyzet vizsga elõtt voltam hála istennek sikerült , most kezdek úgy igazán önállósodni neki már nem én kellettem nem egy felé haladt az értékrendünk a gondolkodásunk , magyarul na kimondva nem volt elég amit tõlem kapott és ez fõleg az anyagias dolgok csak ilyen fiatalon még nehéz is lenne ha nem olyan családból vagy.

Mi a vélemyényetek arról a csajról, aki nem találkozik a barátjával 2 3 hétig, a baráti köre miatt?

Vagyis ezalatt az idő alatt nem a barátjával találkozik, hanem a barátaival, barátnőivel. 17/f

Legjobb válasz: az, hogy nem érdekled eléggé...bocs haver

az, hogy nem érdekled eléggé...bocs haver
Nem érdekled különösebben.
azt hogy az ilyet nem nevezném kapcsolatnak..ez nem normális dolog még ilyen fiatalon sem.most vagy marhára nem érdekled és így akar lerázni vagy pedig nem mondom kétszer hogy van neki valaki..azt nem tartom normálisnak hogy valaki nem akarja látni a párját 3 hétig..bocs tesó de nekem itt valami bûzlik a dologban..
Hát sanszos a dolog de lehet még nem elég érett arra hogy oda láncolja magát melléd de remélem azért telón keres vagy valahogy
Nem szeretnélek lehangolni, de ha ezek elõször jelentkeznek, akkor most indult be a szakítási folyamat, még korrigálhatod, mostantol ne szentelj neki annyi figyelmet, ne rajongj érte, érezze azt , hogy nélküle is egész, és nélküle is vidám vagy.Ez a legfontosabb. Például ha rád ír, várj a válasszal akár perceket, ne legyen õ a közép pont, nagyon nehéz ezt csinálni, mert ellent mondasz az érzelmeidnek, de hidd el megjártam ezt az utat, és meglásd jobban fogod érdekelni.Hajrá.Amugy minden nõ, egy pitagorasz tétel...
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom mi lesz.én mindent lemondtam érte eddig
A kérdező hozzászólása: Utolsó, akkor szerinted, nem rossz a helyzetem?Vagyis minden rendben ezzel?
*is õket
Fogják már fel a 2 dolgot: - A pasik jönnek mennek, a barátok megmaradnak - A barátok megmaradnak, ha a pasi miatt hanyagolják õket is Ez alapján kellene gondolkozni a nõknek...
A kérdező hozzászólása: De egyébként meg minden rendben van közöttünk.Ilyen is csak most fordul elõ elõször.De szerintem nagyon gázos.
A kérdező hozzászólása: ja és 4 hónapja vagyunk együtt.
a barátja baráti köre miatt, vagy a saját baráti köre miatt? mert nem mindegy. ha a) akkor nem lehet h a barátaid zaklatják, vagy ilyesztõnek találja a viselkedésüket ha b) néha velük is kll leni... nem halsz meg szociálisan ha párod lesz. sokan ezt elfelejtik, és miután barátjuk lett, sz.rnak az igaz barátaik fejére, azután meg elvárják h segítsenek neki a szerelmi ügyekben...

Barátnõm azt mondta, jó hatással vagyok rá, mert nem feszített a melle már 2 héttel a menstruáció elõtt, hanem csak 1-2 nappal elõtte kezdte el. Ez másnál is így van?

Elsõsorban lányoktól kérdezném, hogy nálatok ez mikor következik be? Ha szerelmesek vagytok valakibe?

Legjobb válasz: Hány éves vagy??? Semmi köze a kettõnek egymáshoz....

Hány éves vagy??? Semmi köze a kettõnek egymáshoz....
Ez mekkora hülyeség :"DDD Imádom a barátomat, szerelmes vagyok, vele képzelem az életem, de nem, ettõl még nem jobb a havim.
ohhh
Mióta rendszeres (és nagyon jó) szexuális életem van, a PMS sokkal kevésbé kínoz, mint elõtte, és menzesz alatt sincsenek hatalmas görcseim (azelõtt rendszeresek voltak).
A kérdező hozzászólása: 1., 2. válaszoló: 22 éves vagyok. Miért? Miért lenne hülyeség? Megkérdeztem egy nõgyógyásztól is, és azt a választ kaptam, hogy tökéletesen elképzelhjetõ, hogy a jó szexuális élet és/vagy a szerelem ilyen hatással van erre a problémára. 2: látom neked ez felettébb vicces volt, mond csak, te hány éves vagy? 14 évesen feleslegesen vagy ilyen hõs szerelmes, majd kinövöd. 4: köszi.
2. vagyok nem sikerült beoltanod husika, mert 20 vagyok, és szerintem ha ez történik, akori s csak placebo. És ha már mondta a nõgyógyász minek kérdezed itt meg? ... -.-
Hát akkor én jól megszívtam, mert hiába vagyok 5 éve szerelmes a páromba, akivel 4 éve harmonikus párkapcsolatban élünk, olyan szintû fájdalmaim vannak a PMS során, hogy az elsõ nap mindig ágyban fekszem, nem bírok megmozdulni, semmilyen fájdalomcsillapító nem segít, hányás-hasmenés az elsõ két nap során...
A kérdező hozzászólása: 6: a "beoltás" nem az, hogy 14 évesnek mondtalak, de örülök, hogy majdnem felfogtad. De azért látom büszke vagy arra, hogy 20 éves vagy, és ilyen egyszerû a gondolkodásod. A kérdésem feltevése után kérdeztem meg ezt egy nõgyógyásztól. 7: gondolom ez nem mindenkinél mûködik így, de kiválthatja.

2 hete van barátom, szinte csodálatos minden, csodálkozunk magunkon milyen jól tudunk beszelgetni a hatalmas probléma a csok?

Egyszerenüen nem tudunk csokolózni,megáll az eszem ettöl enyhén utaltunk már rá,de egyikünkse tudja h mièrt nem jo,valaki volt mèg igy?vajon mi lehet a baj kor lány 22 fiu 26

Legjobb válasz: Talán ha leírtad volna, hogy miképp csináljátok, akkor még segíteni is tudnánk. De a drága idõmet arra pazaroljam, hogy találgatok..

Talán ha leírtad volna, hogy miképp csináljátok, akkor még segíteni is tudnánk. De a drága idõmet arra pazaroljam, hogy találgatok..
az nem lehet, h tök jól elvagytok, viszont a szexuális vonzódás meg nincs meg?
Szerintem sem vonzódtok egymáshoz szexuálisan.
Fizikai/szexuális vonzalom hiánya a legvalószínûbb ok. Vagy egyszerûen csak máshogy van mindkettõtöknek megszokva, mást szerettek. Próbáljátok úgy, hogy elõször egyikõtök irányít, aztán a másik, aztán majd kiderült. Vagy ne csókolózzatok, nagyon sok pár nem csókolózik "csak úgy", szimplán szex elõtt.
Elég sok csajjal csókolóztam és rohadtul de nem tudtok csókolni! Legalábbis a többség. Nem tudom hogy kitõl tanuljátok szarul vagy kik viselik ezt el, de nagyon gáz. Ja és 15-45-ig bezárólag! Szégyen hogy még azoknak ment inkább jól, akik elõtte sohasem csókoltak.
William Cane: A csókolózás mûvészete <- jó könyv! ;)
[ kritikára és lekezelõ válaszokra nem vagyok kíváncsi. ] kár :/
nem vagy terhes. csak az idegtõl produkálsz testi tüneteket. ahhoz, hogy vk terhes legyen, egy fenékre verés és esetleg hüvelybemenetre folyás nagyon kevés. hatalmas utat kell megtennie a spermánk, h a hüvelybe feljusson, ezért hosszú a ffiak pénisze, hogy minél kevesebbet kelljen kepeszteniük a spermiumoknak. különben is, ha egy kettõ beléd jut, az egy centi után megdöglik a hüvely kémhatása miatt
a kérdésed megfogalmazása elött kár hogy nem jutott ez eszedbe így minket 1 kérdéstõl magadat meg a lekezelõ válaszoktól kímélted volna meg de mivel apám terheségi teszt volt anyám meg nõgyógyász ha lepisiled a monitorod kielemzem az eredményt
Hát, szerintem nagy a különbség a között, hogy befolyt a hüvelyedbe, vagy, hogy ráfolyt picit a puncidra.. Meg, ha bele is folyt a hüvelyedbe, gondolj bele, hogy ejakulációnál milyen sebbeség van, ez nem ugyanaz, mintha picit befolyik...ugyan én is azon gondolkozom, hogy terhes vagyok-e...de szerintem kizárhatod, hogy az vagy..ettõl nem hiszem, hogy az lehetsz:) ne aggódj:)
ha az együttlét utáni pár napban szédülsz, és fáj a melled, esetleg meg is jön...az már lehet a terhesség tünete? hiszen, csak pár nap telt el..
Vegyél terhességi tesztet, biztos ami biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!