Találatok a következő kifejezésre: 2 hete Tegnap óta (23 db)

Hát azért, ha tegnap óta nem érzed nézzen meg orvos mindenképp!!!
Ma lustálkodik kicsit, úgy döntött. Meg egy kicsit beljebb húzódott, hogy anya ne tudja úgy nyomon követni, és köszöni szépen jól van így. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy ennyien írtatok:) .Délután bejelentkezett többször is, megnyugodtam.Legközelebb nem pánikolok így be inkább várok!Köszi nektek
Egyet értek az utolsóval, nekem a 4. babám volt 36 hetesen amikor nem éreztem. Én se írom le a továbbiakat! Az teljesen hülyeség, hogy otthon várj!
Érzed már a babádat? Ne hallgass senkire, ha valami azt súgja, hogy baj van, menj azonnal egy uh-ra. Én is mások véleményét kérdeztem és ráadásul már a 3. babám volt, pont 20 hetesen. Nem írom le a történteket, mert neked ez most nem segítene, de ne hallgass csak a belsõ megérzéseidre!!! Remélem azóta minden oké!
Nehogy elrohanj már dokihoz! Egyél csokit, igyál kólát, hallgass zenét és várj! :) Meg fog rugdosni a kisember!
én próbát tennék a csokival és a cólával ...attól nagyon beindulnak...ha akkor sincs jel akkor mennék a dokihoz! 25+2km
Van olyan idoszaka, amikor aktívabb és van olyan amikor csak itt-ott bezelentkezik. Ez pár napig is eltart nálam. 24 hkm
Én ilyenkor azt csináltam, hogy hanyatt feküdtem, rátettem a kezem a hasamra, egy idõ után kényelmetlen lett neki, és elkezdett mozgolódni.
Ilyen nálam is szokott lenni. Egyik nap szinte reggeltõl estig "edzést" tart, másnap meg csak apróbb jelét adja hogy minden rendben. Ilyenkor szoktam azt mondani hogy biztos kifáradt. Sõt mikor ez az egész napos mocorgása van, akkor már rákészülök hogy következõ nap "pihi" van :D Bár ujabban még éjszaka sem nyugszik... szintén 20 hetes

Tegnap óta fáj az alhasam, két oldalt a petefészkemnél, és középen a méhem környékén is. Mitől lehet ez? 2 hete menstruáltam utoljára, lehet, hogy a peteérésem miatt van most ez?

Legjobb válasz: Éppen 2 héttel a menzeszed után (feltéve, hogy kb.28 naposak a ciklusaid) tényleg ez a legvalószínûbb ok. Akkor viszont nagyjából holnapra el is kellene múlnia. Ha nem enyhül, érdemes elnézni az orvoshoz.

Éppen 2 héttel a menzeszed után (feltéve, hogy kb.28 naposak a ciklusaid) tényleg ez a legvalószínûbb ok. Akkor viszont nagyjából holnapra el is kellene múlnia. Ha nem enyhül, érdemes elnézni az orvoshoz.
Ovulálsz.

20 hetes kismama vagyok 2. terhsséggel. Már kb a 18 hét óta mozog a pici, de még nem rugdos csak szerintem forgolódik. Tegnap óta viszont épp hogy nyom egy picit néha, mintha nyújtózkodna, de ritkán. Nem baj ha nem rugdos összevissza?

Itt ott feszít néha egy kicsit,aztán ennyi.És általában este mocorog,és csak ha elfekszem.Más babája is ilyen kényelmes,és lusti??

Legjobb válasz: Az enyém nagyon lusti volt végig. :-) Néha rúgott 1-et, de nagyjából szolídan azt is. De miután megszületett is halálosan nyugodt természetû baba volt, kb. 1 héten egyszer sírt egy pár percet. Szóval szerintem csak arról van szó, hogy õ teljesen más természetû baba lesz, mint az elsõ babád. Van ilyen. Amíg mozog, bármilyen óvatosan teszi is, addig nincs gond.

Az enyém nagyon lusti volt végig. :-) Néha rúgott 1-et, de nagyjából szolídan azt is. De miután megszületett is halálosan nyugodt természetû baba volt, kb. 1 héten egyszer sírt egy pár percet. Szóval szerintem csak arról van szó, hogy õ teljesen más természetû baba lesz, mint az elsõ babád. Van ilyen. Amíg mozog, bármilyen óvatosan teszi is, addig nincs gond.
Nekem is a második késõbb kezdett el aktívan mozogni. Az elsõt már 16 hetesen éreztem, õt meg csak a 19. héttõl. Most 25 hetes viszont olyan bulit szokott csapni, hogy csillagokat látok!!! Lehet, hogy neked is beindul, de az is lehet, hogy kis nyugodt babó lesz! Szép babavárást!!
20 hetesen még azért elég picik és jól elférnek a pocakban, tudnak ide oda úszikálni, sztem majd késõbb fog erõteljesebben rugdosni.

Tegnap voltam orvosnál, de 2 hét múlva vissza kell mennem, mert még túl pici, ha (egyáltalán) van ott valami. Mit tudok csinálni, hogy megmaradjon, és két hét múlva minden rendben legyen? Adjatok légyszi ötleteket!

2 nagyon er?s pozitív tesztem van múlt hétr?l, de két hete kedden még negatív volt. Doki mondta, hogy meg van nagyobbodva a méhem, és, hogy valami mintha lenne ott, de még nem biztos... Nagyon izgulok, és félek, már több mint egy éve várunk Rá!

Legjobb válasz: Szia.Sok mindent nem tudsz tenni.Vigyázz magadra,pihizz ha tudsz,ne idegeskedj:)Meglátod semmi baj nem lesz.Nekem halovány volt a tesztem,de ott volt,tudtam,hogy nem lehet baj.Nem is lett,itt szuszog a kiságyba az 5hetes kislányom:) Minden jót

Szia.Sok mindent nem tudsz tenni.Vigyázz magadra, pihizz ha tudsz, ne idegeskedj:) Meglátod semmi baj nem lesz.Nekem halovány volt a tesztem, de ott volt, tudtam, hogy nem lehet baj.Nem is lett, itt szuszog a kiságyba az 5hetes kislányom:) Minden jót
Szia, én is pont tegnap voltam orvosnál elõször és pontosan ugyan ezt mondta.Nem kell megilyedned én a második babámnál pontosan ugyan így voltam aztán 2 hét elteltével már a szívhangot is szépen lehetett hallani.Görcseim nekem is vannak de ez az orvos szerint természetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Talán kicsit megnyugodtam..
Pihenj sokat!Ez a legfontosabb 12. hétig

Tegnap volt 2 hete, hogy megvettem a guppijaim.4db-ot vettem és szeretnék még bele 4-5db-ot. Elég nagy hasa van 2 halnak. Esélyes már, hogy szülni fog?

El akarom választani a szülés idejére, csak a másik akváriumba nincs sz?r? és nem hiszem, hogy sokáig kibírná. Vagy ha naponta cserélem a 10 literes akvárium felét, akkor az jó lenne a addig?

Legjobb válasz: Hány literben van? 10?

Hány literben van? 10?
A kérdező hozzászólása: annyiba lenne amíg megszül..
Elvileg jó lenne, csak nem tudod kitalálni, hogy pontosan mikor szül. A nagy has még nagyon tág határokat szab. Meg amúgy ha már megszült, akkor úgyis kell abba az akváriumba is szûrõ. Ha elkezdenek enni, meg nõni, azt nem tudod megoldani vízcserékkel.
Ne vedd ki felesleges, Inkább vegyél valami sûrû növényt, ami sok és nagyon sûrû, hidd el , meg fognak maradni a kicsik.

2 hónapos babám orrát, már több, mint 2 hete reggel, este ki kell orrszívó-porszívóznom. Tegnap óta véres váladékot szívtam ki. Otrivin béby-t használunk szívás előtt és után. Mitől lehet ez? Mit használjak neki? más is tapasztalt már ilyet?

nem folyik az orra, hanem tortyog. nem értjük miért nem múlik el neki?

Legjobb válasz: nekünk is volt ilyen véres, az lehet attól hogy elpattan egy ér, megsérti az orrszívó a nyálkahártyát, stb... mi Sterimarral fújtunk elõtte és Nasivin csepp utána! ezt nekünk a Kórházban mondták (betelefonáltam és ott adtak tanácsot). A NAsivin az orrnyálkahártya duzzanatot csökkenti és ez kell hogy ne legyen bedugulva szegénynek. A Sterimar pedig fiziológiás sóoldat és oldja a váladékot és jobban kitudod szívni az orr mélyebb rétegébõl is és megszûnt nekünk hamar! próbáld ki ezeket! 8 és fél hós kisfiú anyukája

nekünk is volt ilyen véres, az lehet attól hogy elpattan egy ér, megsérti az orrszívó a nyálkahártyát, stb... mi Sterimarral fújtunk elõtte és Nasivin csepp utána! ezt nekünk a Kórházban mondták (betelefonáltam és ott adtak tanácsot). A NAsivin az orrnyálkahártya duzzanatot csökkenti és ez kell hogy ne legyen bedugulva szegénynek. A Sterimar pedig fiziológiás sóoldat és oldja a váladékot és jobban kitudod szívni az orr mélyebb rétegébõl is és megszûnt nekünk hamar! próbáld ki ezeket! 8 és fél hós kisfiú anyukája
ha nagyon vérzik eleredt neki akkor elpattant egy hajszálér és függölegesen tartva eláll egy idõ után a vérzés, legközelebb ovatosabban. ha kicsit vérzik akkor vagy felsértetedd neki picit és attol vérzik ugyanugy ovatosabban szivd legközelebb vagy a cucc kimarta az orrnyálkáját és attol vérezhet arrol nem etehetsz ennyi jah és ennek ellenére szivd sokszor merta pango váladék az orrüregbe középfülgyulladáshoz vezet (családomba fül-orr-gégész van:) onnan tudom ezeket)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
Feküdj hanyatt, egyél csokit, igyál kávét 1-2 kortyot vagy kólát energiaitalt.
csak lustizik, én ugyanennyi idõs vagyok és én is kb. 1-2 hete érzem, de vannak napok amikor semmit sem érzek meg vannak napok amikor intenzív a mozgása. a kakaó, csoki jó ötlet, a kólát és energia italt én nem ajánlom, nagyon egészségtelen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Kicsit meg is nyugodtam! Colat néha iszok mert kicsit fölviszi a 80/60-as vérnyomásomat.
ha alacsony a vérnyomásod, az más. akkor muszáj vagy 1 kávé, vagy egy kis kóla naponta.
Egyáltalán nem érzed 2 napja? Semmi apró mozgást? Hát nálam a 17.hét után nem volt olyan nap hogy ne érezzem, és megmondom õszinzén hogy nem is lettem volna nyugodt...igyál kólát, egyél valami édeset, mozogj egy kicsit és ha utána sem érzel semmit, szerintem a biztonság kedvéért menj be az illetékes kórházba egy ellenõrzésre.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Ettem csokit és a hátamra feküdtem így érzek valami apró mozgást de sokkal kisebbek mint amilyenek voltak.
Szia! Én a 3. gyermekemnél éreztem hasonlót. Be is mentem a helyi kh-ba. Uh-t csináltak, egy kicsit hülyének néztek, de megérte, mert nyugodtan mentem haza. :) Minden rendben volt, csak lustizott a Drága! :) További szép babavárást, könnyû szülést!

Van egy Gigabyte Geforce GTX 460-am tegnap óta. És azóta nagyon felhangosodott valamelyik ventim. A vga 2 ventis de nem hiszem hogy ő a hunyó. Szerintem a proci lesz az de hisz 2 hete lett kipucolva. Lehet hogy tévedek és nem a CPU hűtője a hangos?

Nem rég pucoltam ki a Proci hűtőt és a Tápot. Szóval nem hiszem hogy 1 hét alatt ennyire beporosodott volna. És mióta meg van az új kártya teljesen más adatokat mutat a SpeedFan programom. És hiába akarom lejjebb venni a CPU fordulatszámát,nem történik semmi. Pedig biztos vagyok benne hogy a proci hűtő lett zajosabb.

Legjobb válasz: 2 lehetõség van: mikor beraktad a kártyát, megütötted a hûtõt, elmozdult a prociról és rosszul illeszkedik vagy a tápod nem bírja rendesen szuflával és hûtenie kell magát, mint az állat, a 460-as egy kazán és emellett irdatlan fogyasztása is van. Milyen tápod van?

2 lehetõség van: mikor beraktad a kártyát, megütötted a hûtõt, elmozdult a prociról és rosszul illeszkedik vagy a tápod nem bírja rendesen szuflával és hûtenie kell magát, mint az állat, a 460-as egy kazán és emellett irdatlan fogyasztása is van. Milyen tápod van?
A kérdező hozzászólása: Thermaltake 500 Wattos
A kérdező hozzászólása: De a hûtõ rendesen illesztve van a deszkához szerintem nem mozdult el. Masszívan oda van rögzítve az alaplaphoz.
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy Geforce 8800 GT lett lecserélve egy GTX 460-asra.
Annak vinnie kéne rendesen, de szerintem a tápod hangosodott. Egyszerûen meg tudod nézni, mi kelti a zajt, mûködés közben lefogod a ventit és egybõl hallod, az volt e a bûnös.
A kérdező hozzászólása: Mûködés közben ??? ÁÁÁÁ azt én nem merem :D Hogy kell az ilyet csinálni ? Mivel fogjam le ? De nem lesz baja ha nem pörög a venti ? Ilyet még sose csináltam amit most te leírtál.
A kérdező hozzászólása: Egyébként lehet hogy igazad van, mert eddig csak 1 valamit kellett bedugnom a vga-ba oldalt, most meg hogy GTX-em van kettõt kell.(Abba a fekete csatlakoztatóba) Talán a táp kábel az. Eddig csak egyre volt szükség a korábbi kártyámnál. De most hogy nagyobb teljesítményû karim van nyilván több áramra van szüksége.

Kislányom 2 hete kezdett el mászni, tegnap óta feláll, de még félálomban is ezt gyakorolja. Mostmár tényleg nem lesz egy nyugodt percem még éjszaka sem?

Dörzsöli a szemét, szinte már alszik, de ? akkor is mászik a kiságyban, kapaszkodik a rácsban és gyakorolja az állást. Ma este már magam mellé vettem, mert folyton arra ébredtünk, hogy álmában feláll, elesik és beüti a fejét a rácsba, erre hajnalban arra ébredek, hogy üvölt, mert álmában lemászott a francia ágyról és leesett. Már nem tudom mit csináljak vele, mégsem kötözhetem le..., sokáig tart ez az id?szak, egyátalán normális ez, más babája is csinálta ezt?

Legjobb válasz: Mi még nem állunk, de én egy hete likvidáltam a kiságyat, nálunk nem vált be. Vettünk a szobájába egy hatalmas matracot, azon alszik. Azóta picit nyugodtabb vagyok. Addig meg rakd magatok közé! Sok sikert és kitartást!

Mi még nem állunk, de én egy hete likvidáltam a kiságyat, nálunk nem vált be. Vettünk a szobájába egy hatalmas matracot, azon alszik. Azóta picit nyugodtabb vagyok. Addig meg rakd magatok közé! Sok sikert és kitartást!
Nálunk is ugyanez történt. Amíg nem tudnak kapaszkodva is biztosan megállni, addig az én lányom is állandóan hátraesett a kiságyban és beverte a rácsba a fejét. Én a rácsvédõt próbáltam úgy megkötözni, hogy ne a rácsba üsse a fejét, egyebet nem tudtam tenni. Szerencsére nálunk csak kb. 1-2 hétig tartott, utána már biztosan fel tudott állni és nem esett el. Kitartás, vége lesz ennek az idõszaknak is.
De milyen gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: budenofalk-chron betegségre

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!