Találatok a következő kifejezésre: 2 hete és (2579 db)

Diane-35 Mikor van eredménye bőrön súlyosan aknes bőrre 2 hete szedem, de semmi látszat, a doki azt mondta 2 hét és elmúlik de nem. Nektek mennyi idő után lett szép a bőrötök?

Legjobb válasz: 2 hetet mondott neked az orvos? Nekem 6 hónapot a teljes bõrtisztulásra. 3 hónap után kezdett szépülni, most szedem 4. hónapja de még mindig nem tökéletes.

2 hetet mondott neked az orvos? Nekem 6 hónapot a teljes bõrtisztulásra. 3 hónap után kezdett szépülni, most szedem 4. hónapja de még mindig nem tökéletes.
6 hónap után semmiképp ne szedjétek tovább!

Nem tudom mi van velem. Nem rég összejöttem egy sráccal 1-2 hete. És szeretem meg minden. De egyszerűen nem kívánom a szexet semmilyen formában. Pedig nem vagyok már szűz sem, hogy parázzak tőle. Mit tegyek, és hogy hozzam tudomására a pasimnak?

Nem rég jöttünk össze.És nem tudom mi tév? legyek,ha egyszer nem akarom azt a dolgot.

Legjobb válasz: 1-2 hét után nem akarsz még szexelni. Ezt egyáltalán kell bárkinek is magyarázni??? Ha több hónapig nem szexelsz vele akkor magyarázkodj ne 1-2 hét után...

1-2 hét után nem akarsz még szexelni. Ezt egyáltalán kell bárkinek is magyarázni??? Ha több hónapig nem szexelsz vele akkor magyarázkodj ne 1-2 hét után...
Ha nem akarsz nem szexelsz, 1-2 hét után amúgy sem szokás.
Én az elsõ mensi után vettem ülõfürdõt.. én 3 hétre mentem.
Nálunk csak 6 hét múlva kellett menni. Egyébként csak egy sima nõgyógyászati vizsgálat legalábbis nekem az volt. Ülõ fürdõt szerintem is vagy az elsõ menstruáció után lehet, vagy ha biztosra akarsz menni akkor 6 hét. Én nem vagyok az a nagy fürdõ típus, inkább csak zuhanyozni szeretek.
Nekem azt mondták, hogy 2 hétig ne legyen ülõfürdõ és szex.

2 és fél hónapos kisfiam nem tartja a fejét amikor fekvő helyzetből ülő helyzetbe kell felhúzni. Keressek fel szakembert vagy még várjak vele 1-2 hetet és gyakoroljunk?

Legjobb válasz: Az én kisfiam sem tartotta, illetve húzta fel a fejét, de nekünk már a kórházban mondták, hogy hypotóniával született és keressünk megfelelõ szakembert. 2 hónapos korától 1 éves koráig jártuk heti 1 alkalommal dévény tornára. Nagyon sokat segített, 1 éves kora óta önállóan megy, még a gyógytornász is elcsodálkozott ennyi fejlõdésen. Ja, a gyerekorvos küldött el neurológiára és õk küldtek tovább dévényre, úgyhogy nem került egy fillérünkbe sem.

Az én kisfiam sem tartotta, illetve húzta fel a fejét, de nekünk már a kórházban mondták, hogy hypotóniával született és keressünk megfelelõ szakembert. 2 hónapos korától 1 éves koráig jártuk heti 1 alkalommal dévény tornára. Nagyon sokat segített, 1 éves kora óta önállóan megy, még a gyógytornász is elcsodálkozott ennyi fejlõdésen. Ja, a gyerekorvos küldött el neurológiára és õk küldtek tovább dévényre, úgyhogy nem került egy fillérünkbe sem.
Nekem sem tartotta, kiderült feszes a nyaka! Azért egy két és fél hónaposnak már illik egy pillanatra megtartani! Szóval szerintem mutasd meg vagy egy Dévényesnek vagy a dokitoknak!
Gyerekorvosotok mit mond? Mert nekünk 4 hetes vizsgálaton kifogásolta ezt a lányomnál, de a következõ hétre behozta. Egyébként tartania még nem kell, csak egy-egy pillanatra, ha annyit tart, akkor rendbe van. Ha csak erõlködés nélkül lógatja, akkor kell erõsíteni. Nekem akkor azt mondta a doki hogy MINDIG hason aludjon. Ez tényleg megtette a hatását.
Altasd hason mindig, azzal tutira erõsödni fog!
Napont többször gyakoroljatok! Én is így csináltam. Az én babám tartotta a fejét csak ülni nem akart. Most ott tartunk 3, 5 hónaposan ha hanyat fekszik és olyanja van majdhogynem felül, ugy huzza magát. Fordulni meg egyálltalán nem akar.
Az én kisfiam sem tartotta amikor nézték, majd pár nap múlva behozta a lemaradást.
Nekem se tartotta, sõt 6 hónapos és most is vmikor ha húzom fel és olyan kedve van , akkor nem tartja, de amúgy meg tartja, nagyon ügyi. Akkoriban én is megilyedtem, kértem védõnõ tanácsát, mondta, hogy semmi baj, de ha akarom, akkor úgy tudok vele gyakorolni, hogy erõsödjön, hogy magam elõtt tartom, úgy hogy õ is elõre fel fordul, szóval nekem háttal és a kis karjai alatt fogom, a kis popsiját nekem támasztva. Pár nap alatt érezhetõ volt a változás.
Engem mondjuk marhára nem zavar, csak érdekelne, hogy aki lepontozgatta a válaszokat, az mégis milyen megfontolásból tette?:DDD
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
Kezd idegesitõ lenni ez a lepontozgatás! Mi a frásznak jön ide ha ilyen Bun....
A kérdező hozzászólása: Nem a kérdezõ pontozgat, hálás vagyok minden válaszért!

Kb.2 hét és kezdek szálkásítani, addig kérnék pár tanácsot?

Ugyanúgy heti 3 súlyzós edzés mellé beiktatnék 2 vagy 3 futó edzést is (hétfő-szerda-péntek súlyzózás és kedd-csütörtök valamint még szombat vagy vasárnapra tennék futóedzést ha bírom). Ez így jó, vagy futhatnék azokon a napokon is, mikor súlyzós edzésem van? Ha igen akkor súlyzózás előtt, vagy után? Valamint még az érdekel, hogy azt tudom, hogy ilyenkor is jó ha 2g fehérje/tskg be tudok vinni, de inkább 3g kéne, de mennyi kell a szénhidrátból? Kicsit sok így egyszerre, de ezekkel nem vagyok tisztában, és itt sok hozzáértő van, majd ha még valami eszembe jut megkérdezem. 16/F

Legjobb válasz: 3g/testtömeg kg fehérje legyen és 2-2,5g/testtömeg ch. Futás elég heti 3-4-szer 40 perc Ha edzésre esik, akkor súlyzós után menjen. Elõtte bcaa jól jön az izomvesztés csökkentésére.

3g/testtömeg kg fehérje legyen és 2-2, 5g/testtömeg ch. Futás elég heti 3-4-szer 40 perc Ha edzésre esik, akkor súlyzós után menjen. Elõtte bcaa jól jön az izomvesztés csökkentésére.
A kérdező hozzászólása: hát nem bánnám, ha a súlyzós napokon futhatnék is, mert úgy több szabadnapom marad, tudok pihenni is.
így van, a ch-t viszont majd csökkentened kell, ahogy haladsz elõre a diétában, az elsõ hét kivételével (ahol több is lemehet, de ez leginkább víz és glikogén) heti 0, 5-1 kiló közé kellene belõni a fogyást.
Edzés utánra pedig iktass be glutamint is a fehérje mellé. Ch-t folyamatosan kezd el csökkenteni, ne pár nap alatt vidd le 5-rõl 2 grammra, mert akkor nagyon belassul az anyagcseréd. Telítetlen zsírokra figyelj, sok zöldséget egyél, és este is egyél BCAA-t, glutamint, illetve mindenképp egyél este valami lassú felszívódású fehérjét. 3 grammot/tskg fehérje tényleg eléggé ajánlott. Ha ezek mellé valami plusz kiegészítõt akarsz, akkor vegyél esetleg L-karnitint, a többi zsírégetõnek, meg kutyaf.szának még tökéletes diéta mellett sincs érezhetõ hatása.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. Akkor mondjuk jövõ héten kezdhetem csökkenteni a ch-t?

Szedek fogamzasgatlot kb 2 hete es a baratom belemelvezett, es azota faj a hasam. Ez normalis? Vagy mitol fajhat?

Amugy mi lesz a bele kerult ondoval?

Legjobb válasz: sztem vegyél terhességi tesztet!! 2 hét alatt nem igazán alakul ki a védettség.4-6 hétig kibirhatta volna a pasid!! elég felelõtlen volt,hogy csak úgy belédélvezett!!

sztem vegyél terhességi tesztet!! 2 hét alatt nem igazán alakul ki a védettség.4-6 hétig kibirhatta volna a pasid!! elég felelõtlen volt, hogy csak úgy belédélvezett!!
A kérdező hozzászólása: nem lehetek terhes, mert a fogamzasgatlo tabletta 1 het utan nyujt vedettseget, en pedig vartam 2 hetet a biztonsag kedveert.
Gondolom téged sem a gólya hozott...Elõfordulhat, hogy terhes vagy. Vegyél terheségi tesztet. Egy hónap szedése után lehet beléd élvezni. Szólj a barátodnak és valamelyik szülõdnek, akivel megtudod beszélni.
Ha a vérzés elsõ napjától szeded, akkor már elvileg védett vagy. A tájékoztató szerint akkor is, ha 2-5. napon kezded, ennek ellenére sok orvos javasolja, hogy legalább 2 hetet, de inkább egy hónapot érdemes várni a biztonság kedvéért. Nem hiszem, hogy terhes leszel amúgy. A fájásnak 100%, hogy nincs köze ahhoz, hogy beléd élvezett, az nem okoz ilyet, viszont ha túl heves volt és erõsebben megnyomta a méhszájadat attól simán lehet. A beléd került ondó nagy része kifolyik. Egy kicsi része meg a spermiumokkal felmegy a méhbe, petevezetõkbe. Tesztet meg soha nem érdemes csinálni, míg nem telt el az aktustól számított legalább két hét, mert úgysem mutat semmit, ezt az elõzõ válaszolónak mondom. 26/N
A kérdező hozzászólása: koszonom az 26/N valaszadonak a valaszat. a menstruacio elso napjatol szedem, ugy h elvileg tenyleg nincs h terhes legyek, de ezert nem is aggodom. Arra voltam kivancsi h mitol fajhat...de ezek szerint mastol:)

Már 3. hete csinálom a 90 napost és még csak 2 kilót fogytam az első 2 hétben és most megállt. Mikor fog megindulni a fogyás ( még 6 kg-ot szeretnék fogyni)?

Legjobb válasz: Nincs semmi gond, még van majdnem 2 és fél hónapod, bõven van idõd azt a 6 kg-ot leadni. Felesleges folyton mérlegelni. Én csak minden hónap végén állok rá a mérlegre és kész. Petranova

Nincs semmi gond, még van majdnem 2 és fél hónapod, bõven van idõd azt a 6 kg-ot leadni. Felesleges folyton mérlegelni. Én csak minden hónap végén állok rá a mérlegre és kész. Petranova
nyugi én kb.18 napja csinálom 3 kg ment le de bevallom néha "bûnözök" egy kicsit de fel a fejjel az eggyik bnõm 78 kg volt és ezzel a diétával 62-3 kg lett nyugi

A parommal osszevesztunk, egy honapja nem talalkoztunk. O azota irt 2 sms-t, 2 hete, es egy hete. Szeretnek bekulni, most irjak neki en?

Vagy inkabb legyen noi buszkesegem, es varjam meg , mig ujra ir? Vagy lehet azt gondolja , most mar nekem kellene irnom? 19 L

Legjobb válasz: írd,hogy nem kaptad meg a 2 sms-ét:))

írd, hogy nem kaptad meg a 2 sms-ét:) )
ha õ írt, akkor gondolom õ már megtette a lépést. szerintem írj neki, hogy beszéljetek. még a végén késõ lesz
Ez kb olyan mint amikor én szabadidõt és energiát áldozok valakinek azért, hogy segítsek neki, erre viszonzásul kapok egy angol anyagot, amire k.rvára nincs szükségem, de angolt tanulok és hátha segít, csak azért, hogy elmondhassa, hogy viszonozta. Az másik kérdés, hogy én udvariasságból nem mondom azt, hogy "mi az anyámat kezdjek ezzel a szarral, nem kell", persze ezt kéne. Neked sem kéne hagynod, hogy hülyére vegyenek, ez a keresett, írt két üzenetet hetek alatt, húúúú, de mégis elmondhatja magáról, hogy de hát "én kerestelek", persze csak nem mindegy mennyire keresett, mert ez pont az a kategória, hogy elmondhatja, hogy keresett meg elmondhatja, hogy segített nekem, csak éppen kitörölhetem vele a s.ggem/ nem ezt vártam.
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Az nem teperes, ha ir 2 sms-t , ugy erzem.
^ Bocs a helyesírásért.
Nekem egy ilyen pár nem kéne, hogy amikor minden jó még akkor is félre toll, ha meg rossz a viszony, még teperjek mellé? Én hagynám a francba, ne haragudj. Ez ilyen "jelképes" megkérdezem mizu van veled, nem teperés. Ez semmi, hagyjad.
Írj, mondd neki, hogy találkozni akarsz vele, hogy szemtõl szembe is a megmondd neki, hogy vége.
A kérdező hozzászólása: Valaszoltam neki, annyit kerdezett, hogy vagyok. Mutottek es erre irt, hogy vagyok. Irtam , hogy jol. Ez volt egy hete. Azota semmi. Ezen gondolkodtam, hogy irjak- e most en.
de úgy néz ki, neked sem elég fontos, mert akkor reagáltál volna az sms-eire, vagy kerested volna már..
A kérdező hozzászólása: Hat ezaz, en is ezt mondom, ez nem kapcsolat, nem vagyok fontos neki...
Egy hónapja nem beszéltetek??? Ez milyen kapcsolat? És azon vesztetek össze, hogy nem szán rád elég idõt? itt a bizonyíték, hogy tényleg nem, úristen.. Mi, ha nagyon durván összeveszünk, két napnál többet nem bírunk ki, lehet hogy ugyanúgy haragszom rá, de én utálom ezt a büszkeséget meg utálok vele sz*rban lenni, fõleg hogy jobban szeretem bárkinél, ezért keresem vagy õ keres. de egy hónap.. nekem ez sok Amúgy mit vársz? írt két sms-t, ez nem kapcsolat.. egy hónapot nem lehet kibírni, ha az ember szerelmes, fõleg ha csak ilyen bagatell dolgon vesztetek össze.
A kérdező hozzászólása: # Azt hiszem igazad van! Ugy erzem- es igy is volt- , hogy nem foglalkozik velem, inkabb a meccs, a baratok, a bicajozas, golf nezes, stb. En meg az utolso helyen. Sot, volt, hogy elkuldott haza, hogy o " nyugodtan " nezhesse s tv-t!
Hát akkor hagyjad, teperjen egy kicsit. Ezek után ha nem köpi ki a belét, hogy vissza szerezzen, akkor hanyagold. Majd ha úgy érzed eleget futott, akkor talán visszafogadod, addíg legyen tartásod, ne hagyd, hogy hülyére vegyenek.
A kérdező hozzászólása: Igazabol azon, hogy nem szant ram eleg idot. Minden fontosabb volt.
Talán ha elmondanád miért veszekedtetek akkor tudnánk segíteni.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! Nem irok neki!

Múltkor kiderült hogy megcsalt de mondom jól van kapsz 2 hetet és meglátjuk és életem legboldogabb 2 hete volt de 3 hónapja volt most meg nem is érdekelődik de ma szembe jött az a gyerek akivel megcsalt. Nem értem mért csinálja ezt?

Amikor szembe jött úgy voltam vele hogy nem én leszek az okosabb aztán visszajött 1 csajjal mondom oké... és erre be villant 1 mosolyt hogy szarügy hogy semmit se birtál tenni... aztán megbeszéltük barátnömmel elég jó volt vele az az 1 óra még aztán haza jöttem és olyan velem hogy felhivom nincs ideje meg jól van jól van de 1-re többször amikor ott van mellettem nagyon aranyos és édes de ha haza jövök hétvégén akkor le se vagyok szarva mintha ha eddig nem tettem volna érte semmit Tudna valaki segiteni?

Legjobb válasz: Aki egyszer megcsal, az többször is megteszi.

Aki egyszer megcsal, az többször is megteszi.
Elsõnek igaza van, de onnantól, hogy megcsalt, totál értelmetlen a kérdés.

Barátnőm elutazott 2 hétre és mivel állandóan azzal zrikál, hogy sovány vagyok, szeretném magam kigyúrni kicsit, mire visszaér. Pénz nem számít! Milyen legális lehetőségek a leghatékonyabbak?

Legjobb válasz: Pár év. Csak idõgörbítés kell és mire visszaér szuper leszel. Kezdj el rendszeresen edzeni és tanulj meg normálisan enni. 2 hét nem számít idõnek, eredmények sem születnek ilyen rövid távon. Pénztõl függetlenül.

Pár év. Csak idõgörbítés kell és mire visszaér szuper leszel. Kezdj el rendszeresen edzeni és tanulj meg normálisan enni. 2 hét nem számít idõnek, eredmények sem születnek ilyen rövid távon. Pénztõl függetlenül.
Ha fénysebességgel elkezdesz utazni az ûrben, akkor hozzád képest a földön az idõ lassabban fog telni. Így 10-20szoros fénysebességgel utazva nyerhetsz úgy pár hónapot. Annyi idõ alatt tudsz annyit változni, hogy a barátnõd is meglássa. Ha a pénz nem számít, akkor van egy heted megtalálni a fénysebességnél gyorsabb utazáshoz szükséges technológiát. Én drukkolok!
Hát 2 hét alatt necces. Szerintem legalább 2-3 hónap kell, hogy egy ici-picit látszódjon, hogy csinálsz valamit. Amúgy meg: tömegnövelõ étrend + szedhetsz fehérjéket és azzal oké leszel :D
Már csak arra lennék kíváncsi milyen munka lehet, ami ennyi ésszel hozza a pénzt:D, bár lehet, hogy itt megint rossz végénél fogom meg a kérdést, és nem munkával
Ja, pénzkeresési tippek jöhetnének. Kérdezõ, nem 2 hét, hanem 2 év a testformálás. A veszekedés gyerekes rész tök jó lenne, de akkor már viccesen írjatok, és azt jó olvasni. Ez a krvázás így.. pff snassz.
21:13 Mert szimplán hülye vagy. kiírod a barom és értelmetlen kérdésed, majd nem bírod a kritikát. kicsit el lettél kényeztetve, gondolom apuci meg anyuci pénzén szeretnéd magad kigyúrni. nekem nincs k*va barátnõm, én nem utánozlak téged. "kvák a pénzre járnak" Ezek szerint a te barátnõd egy k*va, mivel van pénzed de nincs izmod. Ha pénzed miatt van veled, akkor miért akarod kigyúrni magad?? Te olyan sötét vagy hogy nem látod az ellentmondást amit te magad generáltál.
A kérdező hozzászólása: rendben, meggyõztetek, lesz.rom a gyurmát.azt azért hozzáteszem, hogy olyan sovány vagyok, hogy régen 5 nap után megkérdezték, hogy gyúrok e. 14 nap alatt simán lehet látható eredményt elérni, a leghatékonyabb módszert kérdeztem, erre elkezdtetek savazni
Igen, ha nincs sok zsír rajtad akkor tónusosak lesznek az izmaid. Az ilyennel már az összes válaszolót kikészítették a 14 éves tiniribi kérdezõk, akik pár hét alatt akarnak formásodni rubint réka videókkal és zumbával. Légy egy kicsit elnézõ, végsõ soron a válaszokból tanulhatsz is, egy csomóan jószándékkal válaszolnak.
De viszont hogyha hosszútávon kiszeretnéd magad gyúrni, én szívesen írok neked edzésterveket, meg hogy miket vegyél meg étrend..stb. Persze nem ingyen, hamár ilyen pénzes vagy :) )) *_* $$$$$$
és ilyenek akarnak gyurni
de ha 5 nap alatt sikerult olyan eredményeket elérned akkor neked nincs szukséged tanácsokra
A kérdező hozzászólása: nincs, Öntõl nincs, Uram.nem értem, mi az ellentmondás a között, hogy egyszer x hatásfokú módszerrel elértem valamilyen eredményt, és aközött, hogy keres(t)em a legjobb módszert "a pénz nem számít";azért mertem ilyet írni, mert 100nál többet 2 hét alatt nem hiszem h el tudnék gyúrmázni legális cuccokkal.vagy tévedek?
Attól függ, mennyi kiegészítõt használsz. Meg hogy mennyire egészségesen (pl. májvédõ kell a szteroid mellé, meg hasonlók, de a szteroid csak versenyzõknek való inkább) meg van a kreatin, de az csak fél év edzésmúlttal használ igazán, a tömegnövelõ étrend már alapból van egy napi 1500-ba, ehhez jön még sok vitamin, meg ásványi anyag, stb. Meghát a fehérje meg a dextróz, bár az olcsó. De 2 hét alatt tényleg nehéz elgyúrni 100k-t, szinte lehetetlen. De am csak vicceltem hogy pénzért segítenék, segítek ingyen bármiben, de tényleg idõigényes a dolog...
legális lehetöségek közul ott synthol - olajat szursz az izmaidba és nagyobbnak fognak latszani már ha anyira sietsz
syntholt nem ajánlom, rondán felfúj, nem lesz az izmodban erõ, és nem leszel formás.
de legális, gyors hatású, és elmebeteg, mint maga a kérdés
A kérdező hozzászólása: nem értem minek állok szóba veletek
egy krva a barátnõd? ha neked ez jön be
Akármit csinálsz 2 hét múlva konkrétan ugyanúgy fogsz kinézni mint most
kezdj el normálisan gyúrni, ne siess sehova. Elõször mehet 2 hónapig átmozgatás, aztán osztott edzésterv. olvasd el az alapismereteket, legyen tömegnövelõ étrended, edzés utánra vegyél tejsavó proteint+dextrózt, meg kell még C-vitamin, multivitamin meg halolaj.http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
na, és vannak ott kigyúrt csávók, ahova a nõd utazott? :D 2 hét alatt izmot nemnagyon lehet növeszteni. szarvat annál inkább :D
"Ha fénysebességgel elkezdesz utazni az ûrben, akkor hozzád képest a földön az idõ lassabban fog telni. " Fordítva, tehát a barátnõjét kell közel fénysebességre gyorsítani, mert az ûrhajóban lassul az idõ. Fénysebességgel, illetve gyorsabban viszont nem lehet utazni. Elvileg sem.
A poszméh a tömege, szárnymérete alapján fizikusok szerint elméletileg nem tud repülni. Nem foglalkozik ilyen apróságokkal. :DD
komolyra fordítva a szót, kezdj el edzeni és idõvel látszani fog a változás. ha addig el nem hagy. ha szeret akkor nem a külsõd miatt teszi, fõleg ha ennyire pénzes srác vagy amint mondtad. . :DDD
A kérdező hozzászólása: srácok, a válaszok fele nagyon el van [email protected]
De a másik felében ott van az idõutazás-elmélet :D
de ezzel a kérdéssel sem kóser minden nem gyanús, hogy az emberek nem 2 hét alatt lesznek izmosak?
Hallod kérdezõ. Egy teljesen [email protected] kérdésre, ha csak a válaszok fele [email protected], akkor az már jó arány, hidd el. :D
:D
Ha pénz nm számít, akkor irány egy plasztikai sebész és varrass magadra pár kg izomnak látszó szilikont. Nem a válaszok vannak [email protected] hanem te magad.
A kérdező hozzászólása: nem, nem én vagyok elbaszva, hanem a bnõd megbva, látom fáj néhány embernek, hogy a kvák a pénzre járnak, nem az izomra
Nyugodtan kezdd el az edzést, látszik az két hét után - csak ide csupa testépítõ kommentel, és nem számolnak azzal hogy az is ltványos/tapintható ha ugyan nem nõtt egy mm-t sem az izmod, de legalább az edzéstõl tónusosabb egész nap - ez nekik eleve megvan sok éve szóval nem tûnik nekik fel :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!