Találatok a következő kifejezésre: 2 halvány, egy 2 negatív teszt (8 db)

az orvos is mondta h terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: az orvosnál 1 hónapja voltam csak vizsgálaton! akkor még nem is gyanakodtam ilyesmire. az 1. tesztet csütörtökön csináltam + utána pénteken +. az utolsót ma reggel ami - lett.
Én a helyedben csinálnék még egy tesztet, biztos ami biztos alapon elsõ vizeletbõl, reggel. Aztán meg irány a doki.
Velem dettó ugyanez volt. Azt mondta a doki, hogy a 2 teszt hibás volt. Aztán meg is jött 8 nap késéssel...

Reggel teszteltem Bionexia teszttel egy halvány pozit, de ugyan abból a pisiből még 2 negatívat is /Juva-lab, c. blue). Hihetek a pozitívnak? Megbízható ez a Bionexia?

Legjobb válasz: Ne alapozz egyikre sem. Csináld meg még egyszer, de UGYANABBÓL a márkából vegyél 2- és más idõpontokban csináld meg. Különbözõkre nem lehet alapozni, mert más lehet az érzékenységük.

Ne alapozz egyikre sem. Csináld meg még egyszer, de UGYANABBÓL a márkából vegyél 2- és más idõpontokban csináld meg. Különbözõkre nem lehet alapozni, mert más lehet az érzékenységük.
A nem várt után teszteltél?Hanyadik napon?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!A nemvárt utáni 10. napon teszteltem.

2 halvány, majd egy 2 negatív teszt után lehetek babás?

a menzim 10napja késik, de vannak szúró fájdalmaim, mintha megjönne.

Legjobb válasz: Szerintem terhes vagy, várjj holnapig, aztán teszteljj újra, ha za is pozítív. irány a doki.

Szerintem terhes vagy, várjj holnapig, aztán teszteljj újra, ha za is pozítív. irány a doki.
Szerintem is terhes vagy! Menj el dokihoz, õ fogja 100%-ra megmondani.
Szeritnem is babas vagy!!! Holnap tesztelj ujra, biztos, h + lesz.

Miért van az, hogy egy nóném Tescoban vett 2 teszt is halvány + 4 nappal menzi előtt de a Clearblue 3 nappal előtte negatív (csak később jelent meg rajta a 2. csík halványan-de ez nem számít)? Hihetek annak a 2 tesztnek?

Holnapra nem várom a h?m 37,0, szúr a hasam, puffadt vagyok és teltségérzetem van, pedig ilyenkor kajálni szoktam. A derekam is hasogat. A mellbimbóim meg állnak és érzékenyek. Folyásom nem igen van, az is fehér krémes. Baba vagy menzi?

Legjobb válasz: Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.

Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. De melyik tesztnek higgyek? Mindenképp csinálok majd pár nap múlva másikat Gabriellel, de nem értem a teszteket. Melyik a valós? A kettõ + vagy az 1 -???
szia a clearblun nekem is nagyon halvány volt a csík és csak késõbb jelent meg, de én 5 nappal meni elõtt csináltam. és volt babó. szerintem van nálad is
azt hogy hol vezsed szerintem jelentõsége nincs. baba és kész

3 napja késik a menstruációm. Ma csináltam egy Gravi-HCG tesztet, ami hajnali 5kor negatív lett. Kb.30 perc múlva megint mennem kellett pisilni és ott volt egy halvány 2. csík. Meddig várjak a következő teszttel?

Sziasztok! 3 napja késik a menstruációm, ami nekem amúgy nagyon pontos. Most próbálkoztunk először a babaprojekttel, tehát nem is stresszeltem és nem képzeltem be a tüneteket. Feszül a hasam és meg vannak duzzadva a melleim és a hőmérsékletem is magas maradt.

Legjobb válasz: ha elolvasod a tesztet rá van írva 5-10 perc eltelte után (az idõben nem vagyok biztos)ne értékelje a tesztet! Inkább csinálj másikat! nem biztos h negatív de ezt inkább ne értékeld!

ha elolvasod a tesztet rá van írva 5-10 perc eltelte után (az idõben nem vagyok biztos)ne értékelje a tesztet! Inkább csinálj másikat! nem biztos h negatív de ezt inkább ne értékeld!
ha "biztosra" akarsz menni, és kibírod addig, két nap múlva reggel tesztelj, ha még akkor se jön meg. 5 nap késés után (akkor teszteltem elõször) nekem erõs, egyértelmû pozitív volt esélyes vagy, drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután a férjem megkért, hogy csináljunk már egy tesztet, mert ha terhes vagyok, akkor délután is ki fogja mutatni. X-epil tesztet csináltam és idõn belül megjelent a 2. csík :) Ma reggel pedig megcsináltam az elõre megvásárolt 2 db tesztet. Az egyik a gyógyszertárban kapható Predictor Early, a másik a DM-ben kapható Corax Be Sure. A Corax 20as érzékenységû, a Predictor pedig állítólag 12.5es. A Predictoron 5 perc után egy nagyon-nagyon halvány 2. vonal jelent meg. A Coraxon kb. 2 perc után már jól látható volt a 2. csík, ami az 5. percre szép erõs lett. http://kepfeltoltes.hu/130530/100_3257_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/130530/100_3256_www.kepfeltoltes.hu_... Tehát Predictort ne vegyen senki!!!
Kiváncsian várjuk az eredményt holnap! Az már 1000%-os lesz!
A kérdező hozzászólása: Már 7 napos késésnél tartok. Holnap reggel tesztelek...
akkor ez egy érvényes, halvány pozitív :) ))
Már válaszoltam egyszer. Nekem még egy tesztem sem lett soha csikos, ha nem voltam terhes. Idõn túl sem. Neked pedig már kettõ is. Szerintem a baba miatt :) )
Ha halvány is, de az már pozitív! Gratulálok!
Drukkolok érted!! Majd írd meg mi az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Ma már 5 napja késik. A hõmérsékletem még mindig magas. Ma teszteltem valami DM-es teszttel, ami azt hiszem 25ös érzékenységû és az kb 15 perc múlva halvány második csíkos lett. (a tájékoztatóba az van írva, hogy a 30 percen túli eredményt ne vegyük figyelembe)
Én is drukkolok hogy babás legyél! Viszont a pontos ciklusról annyit, hogy mikor mi elkezdtünk próbálkozni, a 23. napon volt pé-m. Elõtte 28-29 napra mindig megjött. Azóta hol 35, hol 32. Pedig én se stresszeltem. Mindegy az én esetem tuti kirívó! Nagyon drukkolok neked!
Igaz, hogy rá van írva, hogy 10perc után ne értékelje, de azért ott van az a csík. Na meg, ha mindig pontosan megszokott jönni, akkor nagyon esélyes is, hogy sikerült a baba. Pár nap múlva próbáld újra, vagy egy érzékenyebb tesztel holnap reggel. Majd írd meg mi lett az eredmény. Kíváncsian várom :) Drukkolok
Gratulálok!!!!!! (és nagyon irigy vagyok)

Mennyi az esély arra, hogy egy nagyon halvány pozitív teszt után lesz erősebb 2. csík és nem lesz negatív?

Volt aki utána egy hatalmasat csalódott, mert aztán már egy halvány se jött ki és negatív lett??

Legjobb válasz: Szia. Vegyél egy 10-es érzékenségû tesztet, az minden bizonnyal erõsebb csíkot fog mutatni. Egyébként nagyon valószínû, hogy terhes vagy!

Szia. Vegyél egy 10-es érzékenségû tesztet, az minden bizonnyal erõsebb csíkot fog mutatni. Egyébként nagyon valószínû, hogy terhes vagy!
Szia Kérdezõ! Csak érdeklõdöm, hogy mi van veled? Sikerült összehozni a babát?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de már rég be kellett volna ágyazódnia! Vagy olyan lehet, hogy hamarabb megfogan és csak késõbbre ágyazódik be?
A hõ nem jelent semmit. Az enyhe szúró fájdalom a beágyazódásra utalhat. Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igen, érzem hogy kisbabám van. Csak nem értem, miért nem erõsödik a csík. Ma is teszteltem, most facelle teszttel és rettentõ alig látható 2. csík megjelent rajta, de most idõn belül. A hõm ma megint felugrott 36, 8-ra. Néha puffadok, pukizok, kicsit émelygek, néha enyhe szúró érzetem van a méhemnél, és ami a legfeltünõbb a számomra, hogy nagyon bõ vizes folyásom van, ami ilyenkor rám soha nem jellemzõ.
Gratulálok! Babát vársz! Nekem is így volt! már egy hét után (még a teszt sem mutatott semmi), éreztem, hogy babánk lesz. Mindenki hülyének nézett, hogy nem lehet ilyenkor még semmit érezni. Én éreztem, te is érzed! Ebbõl baba lett! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem úgy volt, hogy múlt héten csütörtökön volt egy kis vérzésem (1 nappal korában jött), de fura volt, mert nagyon kevés és görcs nélküli volt. Aztán nem akart leesni a hõm és ezért most ezen a héten kedden teszteltem ezt a nagyon halvány pozit. De azóta leesett a hõm alaphõre! Viszont vannak furcsaságok...pl. feszít a hasam és kicsit émelygek. Tehát ha nekem ez tényleg baba, akkor miért ilyen késõn lett halvány pozi? Ezt akkor vehetjük úgy, hogy teszteltem egy halvány pozit nemvárt után 4 nappal. Ovuláció után 18. napon!
Szerintem elég nagy az esélye, hogy erõsebb lesz. Az én esetemben például az elsõ teszt negatív lett (ezt akkor csináltam, amikor meg kellett volna jönnie), rá 1 hétre pedig erõsen látszott a két csík...
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bárcsak igazad lenne! De az nem baj, ha kicsit talán idõn túl vettem észre rajta a 2. csíkot? Tehát lehet, hogy nem azonnal jelent meg! Vagy csak nem azonnal vettem észre az is lehet, mert annyira halványan jött ki!
A halvány csík is csík.Az enyémre külön rá is volt írva hogy a halvány csík is pozitívat jelent. Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: Nekem most egy x-epil és egy facelle tesztem van itthon.
A kérdező hozzászólása: Utána még volt 2 halvány pozitív tesztem és mégsem lett baba, mert voltam dokinál és nem látott babát. :( Viszont most vagyok túl az ovuláción, úgyhogy most reménykedek megint...hátha most sikerült. Soha nem történt még velem ilyen, hogy 2 csíkos teszt! És elég nagy csalódás volt ez most nekem, hogy ennek ellenére sincs baba!
Lombikos vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem.
Akkorez nem hangzik túl jól. CSinálj még egyet.
A kérdező hozzászólása: Csinálok szombaton, ha addig nem jön meg.
Szia, én jártam így két évvel ezelõtt! Illetve hasonlóképpen. Az elsõ teszt pozitív lett halványan, a második 2 napra rá negatív. Nem mentem dokihoz, de szerintem elment a baba nekem. Kívánom, hogy legyen babád!!
Én is jártam már így februárban és végül csak nem lettem babás..
A kérdező hozzászólása: Ma megjött... Köszönöm a válaszokat!
:-( Sajnálom! :-( De ne keseredj el! Új hónapra fel! :-)

Lily teszt a ciklus 25. napján, az aktus után 11 nappal teljesen egyértelműen negatív volt percek múlva.1-2 óra múlva viszont volt egy nagyon nagyon halvány csík. Még van remény?

Pár hónapja már vártam babát, akkor szintén a 25-26. napon már volt egy halványrózsaszín csík is a teszt csík mellett, szintén Lilyvel, ezért gondolom, hogy most nem valószín? a terhesség, de azért várom a tapasztalatokat.

Legjobb válasz: Az akkor már nem érvényes, nekem is volt már így, és doki mondta. Sajnálom.:-(

Az akkor már nem érvényes, nekem is volt már így, és doki mondta. Sajnálom.:-(
Szia! Szerintem ne add fel, de ne Lily tesztel csináld a második próbát, engem már rengetegszer becsapott.Ja, és igen, valószinû, hogy tul korai volt a teszt, de lehet, hogy holnap, holnapután már tényleg megmutatkozik a kis lakó! Sok sikert, ird majd meg mi lett!
Altalaban a hasznalti utasitasban feltuntetik hany perc utan nem ervenyes...nezd meg!Es probalj ki masik tesztet(Clearblue, Gabriel).
Minden lehet, de szerintem feleslegesen turaztatod magad ezen...vard ki a nemvartat es akkor tesztelj!Kar csalodasokat begyujteni es lelombozodni. En amint nem szamolgattam a napokat, csinaltam 27.napon felesleges teszteket, hanem megvartam hogy ne jojjon meg, sot...megmakacsoltam magam, es meg aznap sem csinaltam, semmit mondvan ha terhes vagyok akkor holnap is az leszek...es bejott :-) !Mondjuk pont abban a honapban, tudtosan elkezdtem massal foglalkozni, nem agyalni a baban...nekem segitett! :-))) Azert drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!:) Igen, annak annyi:) Viszont nem kell nagyméretû télikabát...talán:)
Nagyon gratulalok!!!!Igy kilove a jovo nyari nyaralas :-))) Boldog babasodast !D&Sz.
Nha, én meg, megmontam, hogy a Lily gyenge!!!!! tudtam én, mert nekem is így volt!!! extra gratula, vigyázz magatokra :-)
A kérdező hozzászólása: Úgyhogy azt üzenem mindenkinek, hogy NE Lilyt vegyen.Borzalmas érzés volt csalódni, igaz annál jobb most örülni:)
A kérdező hozzászólása: Nem ilyen szokott lenni mensi elõtt. Easy -t vettem ma és pozitív!:) Nem is volt már nagyon halvány a csík:)
Nekem menzi elõtt volt folyás amikor terhes lettem, akkor nem. Mi lett az eredmény?
milyen folyás? Mensi elõtt neked nem szokott lenni, azért furcsa?
A kérdező hozzászólása: Mellfeszülés, szédülés, az a jellegzetes folyás, ami az elõzõ alkalmakkor is volt, máskor soha. ..és most már a vérzés hiánya is, igaz csak 1 nap késéssel.
És milyen tüneteid vannak, amibõl gondolod hogy baba?
a lily tényleg gyenge.. holnap írd meg az eredményt! :-)
A kérdező hozzászólása: És nem lehet, hogy a korábbi saját tapasztalat ellenére most másképp alakulnak a dolgok és mégis túl korán teszteltem?
A kérdező hozzászólása: Tegnap, mensi elõtt 2 nappal újra teszteltem, Lilyvel szintén(hisz 2est vettem) és ugyanaz: 1-3 percen belül semmi, de 1-2 óra múlva ott lett a halvány csík.Mi ez???
A kérdező hozzászólása: Igen, de googleben rákerestem és találtam 3 cikket is arról, hogy voltak olyan terhes kismamák, akiknek a Lily csak órák múlva lett pozitív, míg a használati útmutató szerint csak percekig érvényes.Szerintetek?? elnézhettek valamit a kommentelõk??
22 hónapot teszteltem végig sajnos mire sikerült a baba, a létezõ összes tesztet próbáltam már, gondolhatod... A lily teszt 2x is "álpozitív" volt, vagyis egész pontosan halvány csíkot adott egy késõbbi idõpontban, mindkét alkalommal csináltam utána másfajta tesztet és negatívak voltak és sajnos tényleg nem is volt baba. Sajnálom, hogy nem tudtam bíztatót írni, drukkolok! (a dm-ben kapható corax n.sárga teszt mutatja ki a leghamarabb, tényleg 10 nappal pé után már jelezhet, ez is tapasztalat! )
Szia! Én már voltam úgy, hogy csak pár óra mulva volt ott a csik és terhes voltam, viszont ugy is voltam, hogy volt csik és mégsem. Várj egy pár napot és tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A tüneteim ma fokozódtak és lehet, hogy mégiscsak baba.
Biztos nagyon szeretnél már babát, de ennyire ne erõltesd magadra a dolgokat, mert elképzelhetõ, hogy csalódni fogsz!!! Inkább ne bízd el magad és kellemesen csalódj...
A kérdező hozzászólása: Volt már 2 félbeszakadt terhességem, úgyhogy már teszt nélkül is úgy gondolom, hogy nagy az esély egy újabb terhességre. Persze holnap egy másik típusú teszttel a végére járok. Lily gyenge.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!