Találatok a következő kifejezésre: 2 hósan, mennyit vannak (4 db)

2 hósan, kb. mennyit vannak ébren a babák?

Legjobb válasz: Szia.Ez babánként változik.Van aki csak enni kel fel,van baba aki nem szeret aludni.Az én lányom keveset alszik születése óta.Most 10 hetes,egész nap 3-4 órát alszik,22körül elalszik,1*2*kel szopiuni,majd alszik reggel 6-ig,7-ig.

Szia.Ez babánként változik.Van aki csak enni kel fel, van baba aki nem szeret aludni.Az én lányom keveset alszik születése óta.Most 10 hetes, egész nap 3-4 órát alszik, 22körül elalszik, 1*2*kel szopiuni, majd alszik reggel 6-ig, 7-ig.
A mi babánk is 2 hónapos és teljesen változó, hogy mennyit van ébren. Van olyan nap, hogy alig alszik két kaja között (4 óránként eszik), aztán van olyan nap, hogy majdnem végig alszik.
Nekem szerencsém volt .A lányom ennyi idõsen tényleg csak enni kelt fel 3 óránként.Kaja után 10-15perc nézelõdés de aztán szunya megint 3órát.Néha keltegetni kellett fürdéshez is.Tényleg mázlim volt.Most 2 éves és most is képes lenne akár délig aludni.Ez minden babánál más.

2 hós babátok hány kg-os? Mennyit eszik és kb mennyi időt van ébren egy nap? Mikor alszik el és mikor ébred? Mikortól alussza át az éjszakát?

Legjobb válasz: Az enyém ekkor volt kb 4800 gramm, 3200 grammal született. egy nap ilyenkor még 17 órát aludt. az éjszakát 6 hetes kora óta átalussza, fél 10tõl reggel 8ig. most már 3 hónapos, annyi változott, hogy most már 5500 gramm, olyan 14-15 órát alszik, 10tõl csak 7ig alszik :) egyébként újszülött korától alussza át az éjszakát, akkor csak enni kelt fel, hat hetes kora óta nem kér enni éjszaka.

Az enyém ekkor volt kb 4800 gramm, 3200 grammal született. egy nap ilyenkor még 17 órát aludt. az éjszakát 6 hetes kora óta átalussza, fél 10tõl reggel 8ig. most már 3 hónapos, annyi változott, hogy most már 5500 gramm, olyan 14-15 órát alszik, 10tõl csak 7ig alszik :) egyébként újszülött korától alussza át az éjszakát, akkor csak enni kelt fel, hat hetes kora óta nem kér enni éjszaka.
Az én babám 3450 grammal született, 2 hónaposan 6 kiló volt. Este 8-9-tõl aludt reggel 7-8-ig, éjszakai ébredés és evés nélkül. Naponta kb 7-8 alkalommal evett és rajtaütésszerûen idõnként aludt 20-30 percet.
Az én lányom 4890 gramm volt 2 hónaposan (sz: 3950), de az éjszakákat csak mostanában 3, 5 hóanposan aludja át. Bár tegnap meg tegnapelõtt, felkelt éjjel is enni. Este 1/28- 8 körül alszik el és reggel 7-8 között ébred. Eszik egyszer 4-5 körül és ahogy írtam, vam amikor még éjjel is.
4980 elõzõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Egy kicsit aggódom, mert mi már 6 kg-osak vagyunk. Nagyon sokat alszik, szinte egész nap, és az éjszakát is végigalussza. Lehet h túletetem? Vagy vmi baj van?? Nálatok mennyi kaki volt/van egy nap? Nekünk még minden peluban van, a doki azt mondta, már ritkánnan kellene lennie.
A kérdező hozzászólása: Ja, és normál súllyal születtünk, 3400 g-mal.

Mennyi ideig van a babáknál a szájpenész? Mi már 2.5 hósak vagyunk de még mindig van egy kicsi. Ez normális pedig tisztítom neki a kis száját.

Legjobb válasz: Nekünk elmúlt nagyon hamar, de én nem tisztítgattam a száját, mert 1. nem engedte, 2. meg úgy sem éred el a hátsó részeket. Én a cumiját kentem be naponta többször rózsamézzel, úgy tettem be a szájába és bõ egy hét alatt elmúlt. Az, hogy meddig normális azt nem tudom.

Nekünk elmúlt nagyon hamar, de én nem tisztítgattam a száját, mert 1. nem engedte, 2. meg úgy sem éred el a hátsó részeket. Én a cumiját kentem be naponta többször rózsamézzel, úgy tettem be a szájába és bõ egy hét alatt elmúlt. Az, hogy meddig normális azt nem tudom.
Szerintem ne izgulj, el fog múlni. Próbáld meg egy kis citromlével bekenni a száját, az is jó a szájpenészre. Ha egy hét múlva sem múlik el, akkor kérdezz rá a dokinál, biztos ami biztos. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nagyon rendesek vagytok.Akkor nem izgulok.Remélem hamar elmúlik már neki.


Mennyit sétáltok 5 hós babával? Panelba lakunk, naponta kb.1, 5-2 órát sétálunk. Elég neki ennyi? Születése óta így van.

Legjobb válasz: Én csak reggel 8-9ig megyek vele ha megyek,mert nagyon meleg van. Amíg nem volt ennyire jó idõ,addíg 2-3alkalommal is mentünk naponta.Mi is panelban lakunk. Én napallergiás vagyok,és a kislányom sem igazán szereti ezt a meleget. Csak nyüszög a kocsiban,nem tud aludni sem,még ha árnyékos helyet találunk akkor sem. Így itthon maradunk :o(

Én csak reggel 8-9ig megyek vele ha megyek, mert nagyon meleg van. Amíg nem volt ennyire jó idõ, addíg 2-3alkalommal is mentünk naponta.Mi is panelban lakunk. Én napallergiás vagyok, és a kislányom sem igazán szereti ezt a meleget. Csak nyüszög a kocsiban, nem tud aludni sem, még ha árnyékos helyet találunk akkor sem. Így itthon maradunk :o(
Szia, az enyém is 5 hós. Korábban délelõtt mindig sétáltam vele 1-másfél órát, mert akkor még hûvös volt és aludt. Most, hogy melegebb van, és nézelõdni is szeretne, nem marad meg a babakocsiban, üvölt és zeng az egész utca. Úgy döntöttem, ennek nincs értelme, ezért csak az erkélyre viszem ki, estefelé pedig az apjával szoktunk menni ide-oda, többnyire összekötjük az intézendõ dolgunkkal, tegnap pl. jött velem a fogorvoshoz.
Délelõtt csak ritkán megyünk le. Ha feltétlen kell valami a boltból, vagy orvoshoz, védõnõhöz. Délután szoktunk, de tegnap 5 óra után mentünk le, háromnegyed óra után futottunk fel, annyira nyomasztó volt a meleg. Itthon sokkal jobb, be van sötétítve, fázni nem fázunk, de kellemes az idõ. Ha kellemes a klíma kint, akkor megyünk másfél 2 órát, hacsak nem külsõ program van, családdal a telekre megyünk, barátnõvel délután a várost járjuk. De ez a ritkább. Szerintem elég neki ennyi levegõ, többet nem bír a babakocsiban!
Igaz, mi már lassan 7 hónaposak vagyunk, de mi is ennyit sétálunk (illetve sétáltunk 5 hósan). Este 6-6, 30 között indulunk, s amíg bírjuk apával vagy éhes nem lesz a pici, rójuk a köröket. Szerintem ebben a nagy melegben csak kora reggel vagy késõ este kellemes számukra is a séta, akkor tudnak nézelõdni, mert még/már nem tûz annyira a nap, illetve nem verõdik vissza a különbözõ tárgyakról. Ha nem elég neki ennyi, hidd el, hogy jelezni fogja. Az én kisfiam estefelé már meg van õrülve, s ha valami miatt nem tudunk idõben elindulni, elkezd nyüszíteni, amit csak akkor hagy abba, ha beletettük a babakocsiba. Addig megy az ordítás, hiába csinálunk vele bármit. Ha korábban hazajövünk, s még nem nézelõdte ki magát, akkor is megy a hiszti, igaz, akkor a fürdetéssel már könnyebb elterelni a figyelmét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!