Találatok a következő kifejezésre: 2 hós mostanában nagyon nyűgös és (2 db)

2 hós babám mostanában nagyon nyűgös és nagyon keveset eszik. Láza nincs. Miért lehet ez?

Nagyon aggódok!

Legjobb válasz: Szerintem a legbiztosabb módja, hogy megmutatod a dokinak. Az enyém 11 hetes és kb. 2 hete borzasztó nyûgös, fõleg délután és rengeteget sír. Tegnap kint volt a doktornõ, nem látott semmi problémát. Én kértem egy beutalót vérvételre biztos ami biztos, ha nagyon aggódsz, szerintem kérj Te is. Mondjuk az én lányom eszik rendesen. Ha láza nincs, lehet, hogy szimplán a meleg miatt eszik kevesebbet.

Szerintem a legbiztosabb módja, hogy megmutatod a dokinak. Az enyém 11 hetes és kb. 2 hete borzasztó nyûgös, fõleg délután és rengeteget sír. Tegnap kint volt a doktornõ, nem látott semmi problémát. Én kértem egy beutalót vérvételre biztos ami biztos, ha nagyon aggódsz, szerintem kérj Te is. Mondjuk az én lányom eszik rendesen. Ha láza nincs, lehet, hogy szimplán a meleg miatt eszik kevesebbet.
Nálunk is így van és az én babám is 2 hónapos. Nem laksza közelben? Hátha jó hatással lennének egymásra a picik. Bár, lehet, hogy ebben a korban még nem igénylik a "játszótársakat".
Az enyém még csak 5 hetes múlt, de kb Õ is 2 hete nyügös.A melegben gyakrabban eszik, de kevesebbett.Alig alszik.Lehet az idõ teszi.

Mostanában nagyon nyűgös az 5, 5 hós kisfiam. Nappal is sokat nyüszög, este elalvás után felriad - nehezen alszik vissza és éjjel 2-2, 5 óránként kér enni. Lehet tudatos ilyen korban az 'anyaigény', a nyüszögés?

Alul kint van a két foga (legalábbis áttörték az inyt már). Este szokott kapni Viburcol-t ha nagyon nyügi, nappal pedig homeos chamomilla bogyót. Keveset is eszik, alig hízik... Elég aggasztó! Mit tegyek? Ja és már nem csak anyatejes, hanem (ha elfogadja) tápszert kap!

Legjobb válasz: Ja és tegnap este óta nagyon szörcsög is szegény...

A kérdező hozzászólása: Ja és tegnap este óta nagyon szörcsög is szegény...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!