Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos vagyok. Közel (3 db)

Közel 2 hónapos a babám. Már a 2. éjjelt szinte végig alussza. Eszik este 8 körül, majd hajnali 4 tájékán ébred meg. Hagyjam, vagy keltsem föl?

Csak mert eléggé bekeményedik addigra már a mellem.Vagy keljek föl fejni?

Legjobb válasz: Szia! Az én lánykám most 11 hetes,õ is este 8 körül eszik,aztán alszik hajnalig. én nem keltem fel,már próbáltam,de nagyon nyûgös lett utánna,így én hagyom aludni."sajna" fel kell kelni fejni,mert nekem is megtelik a tejcsárda,de addig jó,míg van mit fejni! :)) De ha gondolod,próbáld ki,hogy ébreszted,hátha a te babád jól reagál rá. Boldog karácsonyt nektek!

Szia! Az én lánykám most 11 hetes, õ is este 8 körül eszik, aztán alszik hajnalig. én nem keltem fel, már próbáltam, de nagyon nyûgös lett utánna, így én hagyom aludni."sajna" fel kell kelni fejni, mert nekem is megtelik a tejcsárda, de addig jó, míg van mit fejni! :) ) De ha gondolod, próbáld ki, hogy ébreszted, hátha a te babád jól reagál rá. Boldog karácsonyt nektek!
Remélem, tudod, mennyire szerencsés vagy!!! Tejed is van bõven, gyermeked is jóalvó :) . Igazi áldás! Majd kitapasztalod, ki kell-e fejned, vagy sem. Szerintem, ha nem feszül és nem fáj a melled, nem létfontosságú fejned. Viszont szerintem ne keltsd fel a babát, hadd aludjon, ha éhes lesz, jelezni fog. Boldog karácsonyt!
Én manóm 6 hetes lesz holnap, és hasonló a helyzet. Én úgy csinálom, hogy mielõtt lefekszek aludni alaposan kifejem mind a 2 cicimet, így reggelre nem olyan vészes a helyzet. Szerintem ha alszik nem kell kelteni, örülj neki, hogy te is tudsz pihenni. Nem kell félni, nem fog álmában "éhen halni". Amikor Õ éhes úgyis jelezni fogja. Lehet, ha most keltegeted, akkor sokáig nem fog éjszaka aludni, mert megszokja és ez lesz neki a természetes. Kellemes Ünnepeket Mindenkinek :)
Mi 3 hónaposak vagyunk, 11 körül bealszik és ált. 6-7 óráig alszik, én nem keltem fel, pedig nekem is kemény nagyon a cicim már reggel, inkább fejj le belõle egy kicsit, szerintem kár felébreszteni, mert akkor vagy nyûgös lesz vagy a cicin bealszik.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én se szívesen kelteném föl-mert eddig 2-3 óránként evett-most legalább alhatunk.A másik dolog, hogy szinte egész nap nem kakil, de akkor hajnalban és utána 6-7 körüli etetésnél szinte alig fér el a pelusba a mennyiség.Ez ugye még nem gond?Kap infacolt

2 hónapos terhes vagyok. Közel 100 kg-mal kezdtem a terhességet, emellett hypothyreosisom van. Hogy tudnék a lehető legkevesebbet hízni? Mennyire szabad visszaszorítani a kalóriákat?

Legjobb válasz: a baba elveszi amire szüksége van!Ha valamibõl kevés van,azt csak a te szervezeted sinyli meg. Szerintem csak egészségesen kell táplálkoznod és nem lesz semmi baj. Egyél teljes kiõrlésû dolgokat(könnyen emészthetõ és nincs annyi kalória benne),ne igyál és egyél cukros üditõket ,gyümölcsleveket és zsiros dolgokat sem. Sok gyümölcs,zöldség az nagyon jó!Sok sikert!

a baba elveszi amire szüksége van!Ha valamibõl kevés van, azt csak a te szervezeted sinyli meg. Szerintem csak egészségesen kell táplálkoznod és nem lesz semmi baj. Egyél teljes kiõrlésû dolgokat(könnyen emészthetõ és nincs annyi kalória benne), ne igyál és egyél cukros üditõket , gyümölcsleveket és zsiros dolgokat sem. Sok gyümölcs, zöldség az nagyon jó!Sok sikert!
ha cukorbeteg diátát tartanál, az egészséges!
Szia! Szerintem beszélj a dokival vagy a védõnõvel, hátha tudnak ajánlani neked valamit, biztos találkoztak már hasonló problémával! Hozzám mikor legelõször kijött a védõnõ elmondta, hogy mit egyek mire figyeljek, de ezt már az elõttem szólók leírták. Boldog babavárást kívánok neked. Üdv. 15. hetes kismama
Szia! Én 96kg -mal kezdtem a terheségemet különösebb válogatás nélkül étkezem annyira figyelek oda hogy sokszor eszek inkább keveset , igaz a huszonnyolcadik héttöl diétáznom is kell mert magas lett a cukrom , de amit megkivánom megeszem igy is , nekem is azt mondták hogy a szervezet ilyenkor azért jobban odafigyel a babára és rád is.Én nem hiztam csak 5kg -ot pedig tényleg megeszem mindent és a sok sétára is odafigyelek.Grat a babához:) 36hetes kismama:)

Léteznek 2-3 hónapos fodrásztanfolyamok, lehetőleg Debrecenben vagy a közelében?

Én mindenhol csak 1-2 éveset találok, pedig nagyon jó lenne ha lenne pár hónapos, sürgős lenne. Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ki az a hülye aki beül egy olyan székbe amibe a "fodrász" 2 hónap alatt "tanulta" ki a szakmát:)

Ki az a hülye aki beül egy olyan székbe amibe a "fodrász" 2 hónap alatt "tanulta" ki a szakmát:)
Igaza van az elsõnek!
A kérdező hozzászólása: Aki látja a munkáit! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!