Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos tegnap kapta meg az (3 db)

2 hónapos kislányom tegnap kapta meg az oltást. Normális hogy egyfolytába sír?

Tegnao 12-kor oltották. Nem lázas, de egyszer?en egyfolytába ordít szegény. Be van neki borogatva, de a doki azt mondta hogy ez már új szérum és ett?l nem lessz semmi baja. Ahoz képest ma még boltba se tudtam menni, mert ahogy le teszem ordít, még a kezembe is el pityergi magát.

Legjobb válasz: Piros a helye? Be van dagadva? Mert akkor amiatt sír, segít a borogatás, nálunk jó volt neki egy melegvizes fürdõ ill. egy kis fájdalom csillapító / Panadol baby /. Viszont, ha semmi tünete nincs a combján, akkor nem valószínû, hogy az oltás miatt sír...

Piros a helye? Be van dagadva? Mert akkor amiatt sír, segít a borogatás, nálunk jó volt neki egy melegvizes fürdõ ill. egy kis fájdalom csillapító / Panadol baby /. Viszont, ha semmi tünete nincs a combján, akkor nem valószínû, hogy az oltás miatt sír...
20 perc alatt hat a kúp elvileg
Figyi, amikor a kisfiam megkapta az elsõ oltását, napokig sírt, én arra gondoltam hogy azért mert néha eszébe jut az érzés, amikor megszúrták, meg az sem lehetett kellemes mikor lefogták hozzá. Olyan kis érzékenyek még ebben a korban, legtöbbször napokig eltart egy-egy látogatók, frontátvonulás, vagy injekció okozta stresszélmény. Nyugodj meg, és akkor õ is hamarabb megnyugszik. A fiamat a 4 hónapos szuri már egyeltalán nem viselte meg.
A kérdező hozzászólása: mennyi idõ alatt hat a kúp?
Kisfiam is tegnap kapta a 2 hós oltást. Eddig éjjel aludtunk, most jóformán egész éjjel sétálgattam vele, mert különben sírt. Nem lázas, nem piros az oltás helye. Szerintem lehet az oltástól, nálunk már kezd vissza álni minden már nem olyan nyügös. Kitartás, hamaros megint nyugis baba lesz valószínû.
A kérdező hozzászólása: Kszi szépen én is gondoltam már a kúpra, az van is itthon
Nincsen láza? Próbáld meg a germicid-c kúpot, én nem mertem hamarabb adni a panadolt, csak a 3. hónapos oltás után. A kúpban pedig nyugtató is van. Amúgy lehet csak nyugtalan, azt is okoz a szuri. Próbáld minél többet cirógatni, magadnál tartani egy pár napig, amíg ez el nem múlik. remélem rendbe jöttök! Kitartást!
A kérdező hozzászólása: Azt írja hogy csak 3 hónapos kortól
A kérdező hozzászólása: nincs bedagadva, nem duzzat, csak a tû nyoma látszik. De akkor miért sír? Nagyon nyugodt baba különben.A panadolt már lehet adni neki?
A kérdező hozzászólása: Köszi azt észre vettem, jól elkábult tõle, de legalább kicsit pihen.

2 honapos lányom tegnap kapta meg a kötelező oltást meg még az agyhátrtya ellenit, de ma egyszerűen nem birok vele. Lehet a tegnapi oltásoktol nyűgös és siros még ma?

Legjobb válasz: Az én lányom a 4 hós oltás után volt ilyen, és másnap reggelre lett hõemelkedése, 37,8. Lehet hogy attól olyan.

Az én lányom a 4 hós oltás után volt ilyen, és másnap reggelre lett hõemelkedése, 37, 8. Lehet hogy attól olyan.

Van egy 4 hónapos cicám ami már 2 hónapja az enyém és egy egy hónapos amit még csak tegnap kaptam nem jönnek ki egymással a nagyobb mindíg bántja mit tegyek?

Lécci Válaszoljatok:D

Legjobb válasz: válaszd szét õket,és csak fokozatosan szoktasd õket egymáshoz,talán akkor majd megbarátkoznak egymással:D

válaszd szét õket, és csak fokozatosan szoktasd õket egymáshoz, talán akkor majd megbarátkoznak egymással:D
Elõször is nagy hiba, hogy egy egyhónapos cicát elhoztatok, ezt élete végéig szenvedni fogja a cicus, mindig nehezebb lesz a kommunikációja, mivel az anyjától kellett volna elsajátítania. gyébként ne félj, a cicák meg fogják szokni egymást, mert még elég fiatalok. Azért ne hagyd egyedül õket együtt, amíg nem jönnek ki problémamentesen egymással.
A kérdező hozzászólása: okés köszi:) )))
Miért ebbe a kategóriába tetted?
A kérdező hozzászólása: Véletlnül...:S:S:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!