Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos szoba cicámnak (2 db)

Hogyan neveljem meg 2 hónapos cicámat a nevére és a nem szabad szóra?

sürg?s

Legjobb válasz: a nevére a legegyszerübb. mindig a nevén szolitsd ha hivod. hamar megtanulják. X gyere itt a kaja mittomén. a nem szabad? nem tom azt tudomásul veszik e. mi ha felment valahova ahova nem kellett volna egy sicc szóval mindig leraktuk. ha nem volt elég, nem tanult belöle akkor rácsaptunk a hátsojára. nem nagyot csak hogy értse hogy ezért bünti jár.

a nevére a legegyszerübb. mindig a nevén szolitsd ha hivod. hamar megtanulják. X gyere itt a kaja mittomén. a nem szabad? nem tom azt tudomásul veszik e. mi ha felment valahova ahova nem kellett volna egy sicc szóval mindig leraktuk. ha nem volt elég, nem tanult belöle akkor rácsaptunk a hátsojára. nem nagyot csak hogy értse hogy ezért bünti jár.
Ha a nevére akarod, amikor enni adsz neki, ismételgesd a nevét, pl Cirmi, Cirmi, még akkor is ha már ott van, egészen amíg elé rakod neki a kaját. És így elõbb utóbb rájön, hogyha a nevét hallja, jönnie kell, és enni kap. A cicám 6 hónapos, a kezdetektõl így csináltam, és ha meghallja a nevét úgy rohan, alig tud megállni :) Ha meg valami rosszat csinál én 2 módszert ismerek. Amikor észreveszed, hogy pl. a bútort kaparja, határozottan szólj rá, de azért ne ordíts :') Az egyik módszer, hogy fogd meg a "szûrét", azt a részt a nyaka és a hátánál, és emeld meg kicsit, mint ahogy az anyamacska tette kiskorukban, ez beindítja a reflexét, és "megmerevedik" a második módszer, hogy mindig legyen kéznél egy feltöltött vízipisztoly és amikor látod, hogy rosszalkodik, spiccelj rá. Nálunk a 2.módszer vált be :)
Szia ha a nevére szeretnéd tanitani egyetértek a többiekkel ismételkgesd és tényleg hamar megtanulja :) ha pedig azt szeretnéd hogy valamit ne tegyen akkor kicsit mérgesebben szolj rá az állatok a hangnembõl általába "értik" hogy azt ebben az esetben "nem szabad" :) az enyémek legalábbis ha kicsit nagyobb hangon mondok nekik valamit akkor "tudják" mire gondolok és akkor nem csinálják :) sok sikert és türelmet :)
Szia! Szerintem vidd el orvoshoz, nehogy komolyabb baja legyen!!
Egyetértek! Vidd dokihoz!
Hát én az egyik honlapon láttam ehhez hasonló esetet. Ott a kiscicának az volt a baja, hogy vmit megevett, amit nem lett volna szabad (kiváncsisága miatt), és kiderült, hogy heveny gyomorhurutja van a cicának. Az állatorvos, ezekkel kezelte: kis antibiotikum, gyulladáscsökkentõ és bélflóra-stabilizáló paszta, amit gazdija egy héten keresztül naponta egyszer ad majd neki. Az is volt a cikkben, hogy a húsevõk könnyen hánynak, és általában meg is gyógyítják magukat, de azért jobb ha elviszed orvoshoz.
A kóros soványság szerintem a hasmenéstõl és a hányástól van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!