Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos szoba (22 db)

Hol tudnám GYORSAN, az eredeti ár alatt egy kicsivel eladni a Sansung La' Fleaur telefonomat? Még csak 2 hónapos, szóval még aránylag új, bár a füles már nemjó:S és nemtudom hogy hol kéne eladni, vaterán nem akarom:S fontos!

Legjobb válasz: hardverapro.hu ha gyorsan akarod eladni, akkor viszont elég olcsón kell meghirdetni. fõleg hogy a fülese nem jó. meg ezért a telóért amúgy sem tolonganak

hardverapro.hu ha gyorsan akarod eladni, akkor viszont elég olcsón kell meghirdetni. fõleg hogy a fülese nem jó. meg ezért a telóért amúgy sem tolonganak
Jobban jársz, ha valami ismerõsnek adod el. Vatera is tele van vele, sokan már 1ft-ról indítják, mert senkinek nem kell. Multkor láttam 1-et, 3 ezerért ment el.
A kérdező hozzászólása: oké. akkor majd ismerõsöknél kérdezem:D köszi a válaszokat!
tényleg 18 ezer függetlenül! Most vett ismerõsõm. Talán egy tízest kapsz érte ha szerencséd van.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:39 de 18 most az auchan-ban függetlenül, összes tartozékával, garival.
vaterára ne rakja fel, mer lenyúlják jutaléknak annak a kevésnek is egy nagy részét, amit kap a telóért. amúgy max 10-ért tudod meghírdetni, de úgy nem fog gyorsan elmenni. úgyhogy igaza van az elõttam szólónak, hogy 6-8k-ért kéne felraknod. sajnos ez a teló ennyit ér.
6 ezerért?? Az nagyon kevés. Újonnan sem 18, csak ha simán töltõvel, garancia nélkül veszed. (azaz ráírnak 1 év olyan "garanciát", ami semmit sem ér)
A kérdező hozzászólása: én 30ért vettem:S mármint nem én mert én lg-t vettem volna:S na m1 akkor majd körbekérdezõsködök ismerõsöknél is amúgy köszi:D
18 újonnan, ha gyorsan akarod eladni, akkor ilyen 6-ért rakd fel vaterára. Gondolom akkor még garis. Mindenki tudja, hogy mik a hibái, a tiedhez még füles sincs, így 6 nál többért nagyon nem tudod eladni. Fullos van 8-9 ezerért.
A kérdező hozzászólása: oké. majd ismerõsöknél. nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Hogyan neveljem meg 2 hónapos cicámat a nevére és a nem szabad szóra?

sürg?s

Legjobb válasz: a nevére a legegyszerübb. mindig a nevén szolitsd ha hivod. hamar megtanulják. X gyere itt a kaja mittomén. a nem szabad? nem tom azt tudomásul veszik e. mi ha felment valahova ahova nem kellett volna egy sicc szóval mindig leraktuk. ha nem volt elég, nem tanult belöle akkor rácsaptunk a hátsojára. nem nagyot csak hogy értse hogy ezért bünti jár.

a nevére a legegyszerübb. mindig a nevén szolitsd ha hivod. hamar megtanulják. X gyere itt a kaja mittomén. a nem szabad? nem tom azt tudomásul veszik e. mi ha felment valahova ahova nem kellett volna egy sicc szóval mindig leraktuk. ha nem volt elég, nem tanult belöle akkor rácsaptunk a hátsojára. nem nagyot csak hogy értse hogy ezért bünti jár.
Ha a nevére akarod, amikor enni adsz neki, ismételgesd a nevét, pl Cirmi, Cirmi, még akkor is ha már ott van, egészen amíg elé rakod neki a kaját. És így elõbb utóbb rájön, hogyha a nevét hallja, jönnie kell, és enni kap. A cicám 6 hónapos, a kezdetektõl így csináltam, és ha meghallja a nevét úgy rohan, alig tud megállni :) Ha meg valami rosszat csinál én 2 módszert ismerek. Amikor észreveszed, hogy pl. a bútort kaparja, határozottan szólj rá, de azért ne ordíts :') Az egyik módszer, hogy fogd meg a "szûrét", azt a részt a nyaka és a hátánál, és emeld meg kicsit, mint ahogy az anyamacska tette kiskorukban, ez beindítja a reflexét, és "megmerevedik" a második módszer, hogy mindig legyen kéznél egy feltöltött vízipisztoly és amikor látod, hogy rosszalkodik, spiccelj rá. Nálunk a 2.módszer vált be :)
Szia ha a nevére szeretnéd tanitani egyetértek a többiekkel ismételkgesd és tényleg hamar megtanulja :) ha pedig azt szeretnéd hogy valamit ne tegyen akkor kicsit mérgesebben szolj rá az állatok a hangnembõl általába "értik" hogy azt ebben az esetben "nem szabad" :) az enyémek legalábbis ha kicsit nagyobb hangon mondok nekik valamit akkor "tudják" mire gondolok és akkor nem csinálják :) sok sikert és türelmet :)

Kell 1-2 hónapos babára házban kis sapka 18-20 fokos szoba hőmérsékletben?

Öltöztetés milyen vastagon van télen egy ilyen szobahőmérsékleten?

Legjobb válasz: én nem adnék....

én nem adnék....
persze hogy kell, meg nagykabát, kesztyû sál is.
A kérdező hozzászólása: A tv-ben az Árva angyal sztárja gyermekére is minden adásban adtak sapkát még nyáron is. Télen elfogadható ha hûvös van a szobába egy kis vékony sapit ráadni?
Szobában nem kell sapka. Inkább fûteni kell rendesen.
Nem a sorozatok alapján kell gyereket gondozni....
Ne adj rá télen se. 20 fok pont megfelelõ szobahõmérséklet, nem kell sapka. Ha adsz rá, csak beleizzad a kis feje, aztán ha leveszed, majd megfázik. Ne azt nézd, hogy az Árva angyal sztárjai mit adtak a gyerekre...
Most egy picit gondolkodj el(nem bántani akarlak) de ha már bent a szobába is ennyire felöltöztetted akkor mit fogsz télen kezdeni vele? Mit fogsz ráadni, hogy nehogy megfázzon? A lányom télen született és nem volt vagyonra fûtve a lakás de azért hideg sem volt olyan 20-22 fok körül volt estére amikor fürdettünk akkor fûtöttem be nagyon és utána már vettem is vissza a fûtést. Úgy számolj ilyenkor, hogy te ha kellemesen érzed magad felöltözve akkor 3 egy réteg kell a babádnak, hogy ne fázzon. Én télen egy body-t és egy rugit adtam rá.

Mit tegyek ha a 2 honapos shi-tzu kutyámnak hulik a szöre? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: normális hát! a kutyáknak tavaszon õszön hullik í szõrük. most ölt téli bundát. képzeld el hogy te sem élsz egész életedben 1 bõrrel!

normális hát! a kutyáknak tavaszon õszön hullik í szõrük. most ölt téli bundát. képzeld el hogy te sem élsz egész életedben 1 bõrrel!
enyémnek is hullik de csak nagyon minimálisan. max akkor ha megrázza magát vagy megfogom marokba. de akkor is pár száll.ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: hát akkor meg nyugodtam egy kicsit !!! azt hittem h azért mert fürdettem !!!
amig a szõhullás és a szõrnövés egyensúlyban van addig nem kell aggódnod. tehát ami kihullott az vissza is nõ. ha ez nem történik meg látványosan kopasz foltok jelennek meg a kutyán vagy ritkulni fog a szõr egyes helyeken. ebben az esetben doki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat !! és még arra lennék kiváncsi h mit kell tenni h mondjuk ne legyen neki olyan hosszú szöre??? az enyém barna fehér sinü

Kaptam egy 2 hónapos kan Cairn Terriert (kicsit magasabb lesz mint egy tacskó, szóval nem nagytestű kutya). A házlakók ellenségesen fogadták, feljelentéssel fenyegetőznek. Mit tudok tenni?

Igazából azzal van bajuk, hogy 20 éve itt laknak,meg öregek, a lényeg pedig hogy saját lakásuk van, nekünk ez önkormányzati és ezt a kezdetekt?l éreztetik, mintha leprások lennénk. Persze akkor nem voltam s*ar ember, mikor az egyik házlakót órákon keresztül próbáltam kisegíteni a lakásból, mivel bent ragadt betegen magánkívül ....

Legjobb válasz: Maradj meg a B tervnél. Nem tettél semmi törvénybe ütközõt, gondolom a házszabály nem tiltja a kutya tartást, sem a helyi rendelet. Ha leállsz velük vitatkozni, az csak olaj a tûzre. Mégis mit tudnak amúgy tenni? Köszönj, amúgy meg nézd levegõnek õket és soha nem mutasd ki, hogy bánt, amit csinálnak veled. Így elõbb-utóbb megunják. A kutyádat viszont már most tanítsd meg, hogy ne egyen fel a földrõl semmit... És vigyázz, hogy ne tégy olyat, amibe bele tudnak kötni. Nagyon rossz ez a helyzet, az anyukámat is 20 éven keresztül fúrták a házukban, csak az mûködött, ha nem foglalkozott velük, de még úgy is fúrták valamennyire, de ha foglalkozott velük, akkor meg még inkább. :( Kitartást!

Maradj meg a B tervnél. Nem tettél semmi törvénybe ütközõt, gondolom a házszabály nem tiltja a kutya tartást, sem a helyi rendelet. Ha leállsz velük vitatkozni, az csak olaj a tûzre. Mégis mit tudnak amúgy tenni? Köszönj, amúgy meg nézd levegõnek õket és soha nem mutasd ki, hogy bánt, amit csinálnak veled. Így elõbb-utóbb megunják. A kutyádat viszont már most tanítsd meg, hogy ne egyen fel a földrõl semmit... És vigyázz, hogy ne tégy olyat, amibe bele tudnak kötni. Nagyon rossz ez a helyzet, az anyukámat is 20 éven keresztül fúrták a házukban, csak az mûködött, ha nem foglalkozott velük, de még úgy is fúrták valamennyire, de ha foglalkozott velük, akkor meg még inkább. :( Kitartást!
Feljelentettek, gratulálok nekik. Egyszerûen nézz át rajtuk, nem jó dolog nyílt háborúba kezdeni, mikor az egész ház ellened van :/
Keresd meg a házirendet. Emeld ki a kutyatartásra vonatkozó részt benne és tedd ki az ajtódra. Általában engedélyezve van minimum egy kutya tartása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kezdek megnyugodni, hogy nem az én eszem ment el. Jöhetnek még ötletek!
A kérdező hozzászólása: Most a felettünk lakó talált meg magának a kutyával(rosszindulatú öregasszony)hülyeséggel fenyeget, hogy szólni fog a házban lakó bácsinak. Kérdem : Akkor mi lesz? Azt mondja : majd az intézkedik. Szóltam neki nézze meg a házirendet, benne van hogy tartható kutya. Csak úgy rámondtam hogy benne van, nem tudom.. De ezt a tanácsot kaptam egy baráttól: "innentõl a közös képviselõd tud többet mondani a belsõ szabályokról *hogyha nincs semmi extra korlátozás *és a fenyegetések tovább folytatódnak *akkor pedig higgadtan és nyugodtan küzöld személyesen a höbörgõkkel hogy mivel a törvény miatt minden jogod megvan tartani a kutyat es teged ebben korlatozni akarnak igy fontolgatod hogy polgari peres uton szerzel érvényt a jogaidnak *és találkozunk a birosagon ha ez igy megy tovabb *na erre jol beszarnak de mondom beszélj vele mert hogyha a lakóépület mûködésére vonatkozó szabályokban elõírtakat szeged meg a kutyatartással vagy ahogy tartod mondom ezt deritsd ki akkor meg ellened lehet szabálysértési eljárást kezdeményezni" A törvényi háttér: engedi a kutyát, de a házlakók leszabályozhatják sajnos, ahogy nézegetem a neten: Az állattartás helyi szabályozásáról a 42/2004. (XII.14.) Kormányrendelet 3. §–a rendelkezik. Ez szabályozza a macskák és az ebek tartását. A rendelet 3. paragrafusának (1) bekezdésének b) pontja szerint: többlakásos épület esetén az épületben lakásonként legfeljebb 1 kutya, s lakásonként 2 macska tartható a lakóépület mûködésére vonatkozó szabályokban (alapító okirat, házirend stb.) elõírt felté *telekkel Csaba üzenete (20:38): *Az ebek fajtájára, azok méretére nem vonatkozik külön elõírás vagy korlátozás. Elsõsorban a lakóépület közössége tudja ellenõrzése alatt tartani saját mûködésének szabályai szerint az állatok tartását. Nem volt rövid, elnézést érte :) )

Van egy 2 honapos Sony Vaio laptop-om es valami baj van a kijelzojevel, nagyon fenyes es a feher szinek beegnek meg a kep is beeg. Szoval ha egy fekete kep jon be, akkor halvanmyan latom meg az asztalt, mert beegett. Valaki tapasztalta mar?

Felhivtam a Media M.-ot ahol vettem es mondtak hogy vigyem el ebbe a Sony szervizbe. Ott azt mondtak, hogy vigyem vissza a Media M-ba, mert itthon nem javitanak VAIO-kat mar, hanem kikuldik kulfoldre es az majdnem 1 honap. Nekem szuksegem van laptop-ra, szoval szerintetek adnak egy csere-laptop-ot erre az idore? Igenyelhetek egyaltalan ezert?

Legjobb válasz: Igen, azzal nincs gond hogy atveszik, csak azt mondjak majdnem 1 honap mire a kezembe visszakerul.... es nekem szuksegem van ra. Ilyenkor nincs lehetosegem egy cseregepet kapni?

A kérdező hozzászólása: Igen, azzal nincs gond hogy atveszik, csak azt mondjak majdnem 1 honap mire a kezembe visszakerul.... es nekem szuksegem van ra. Ilyenkor nincs lehetosegem egy cseregepet kapni?
Amennyiben egyértelmûen a készülékkel van gond, azt kötelessége az "eladónak" a vásárlás helyszínén AZONNAL javításra átvenni, BIZONYLATTAL !!!!!! Amennyiben ennek ellenkezõjét tapasztalod, akkor -a vásárlást igazoló blokk meglétével- panasszal fordulhatsz a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz, hiszen ez törvénybe ütközik.
Nyugodtan mond meg az üzletben, hogy tisztában vagy a jogaiddal és élsz is velük !!!

Milyen illóolajat használhatok párologtatásra 2 hónapos baba mellett a szoba levegőjének fertőtlenítésére?

Azt tudom ,hogy valamelyik eukaliptus- féle légzésleállást okozhat. Vannak még ilyen tiltott illatok?

Legjobb válasz: Levendula, kamilla, mandarin, narancs,ezeket nyugodtan használhatod, de csak néhány cseppet, hogy ne legyen tömény.

Levendula, kamilla, mandarin, narancs, ezeket nyugodtan használhatod, de csak néhány cseppet, hogy ne legyen tömény.
Levendula:Hatásai: * Megnyugtatja a bõrt, rugalmasan, tisztán tartja, gyógyítja a bõrhibákat, megszünteti a zsírosságát, pattanásokat. Egyéb bõrproblémákat is orvosolja: ekcéma, pikkelysömör, leégés, herpesz. Segíti a horzsolások, zúzódások, sebek gyógyulását. * Csökkenti a gyulladásokat, lazítja a dugulásokat, fertõtlenít, erõsíti az immunrendszert. * Fájdalom- és lázcsillapító hatású, nagyon jó fej-, fül- fog-és torokfájásra, rovarcsípésre. Csillapítja a mandulagyulladást. * Oldja az izomgörcsöket, izomfájdalmakat, segíti az emésztést, enyhíti a gyomorfájást, a menstruációs görcsöket. * Légzõszervi panaszokra is jó hatással van, csökkenti a vérnyomást. * Csökkenti a fáradtságérzést, erõsíti az idegrendszert, megnyugtat, elûzi az álmatlanságot. Eloszlatja a depressziót, a félelmeket, segít túlérzékenység idején. * A szárított szálaival távol lehet tartani a szekrénybõl a molyokat.
Lehet még a teacserjét (teafa), az is nagyon jó légfertõtlenítõ. A penészesedést minél elõbb meg kéne szüntetni. Nekünk az ultra szavó nagyon bevált, csak rohadt büdös, kb. 3 napig éreztem még a szagát.
1. vagyok. Én a penész ellen 20%-os tömény ecetet használok. Amikor elõjön, csak áttörlöm vele, néhány hétig jó és nem olyan erõs vegyszer, mint a Savo, ami baba mellett meggondolandó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a penész elleni tippeket, csak az a baj, hogy a tetõ még nincs megcsinálva és folyamatosan ázunk, amikor kicsit olvad a hó, aztán esik rá egy másik adag és így tovább... Azt mondták márciusban lesz megcsinálva, ha jó idõ lesz. Utána felszedjük a lamináltat( mert az alatt is penészes), szétverjük a beépített szekrényt (mert mögötte is penészes) és tapétázás, meszelés is lesz. Szóval addig hiába törölgetem bármivel, mert szinte folyamatosan nedves.
:( "Csinos" helyzet, nem irigyellek.

13 hónapos a fiam, 2. napja szó szerint semmit nem eszik. Mitől lehet?

ordít, ordít, ordít, ha kajálásról lenne szó. sem kanállal, sem cumisüvegb?l. még tászert sem eszik. és inni sem iszik. ma eddig 1,5 deci teát ivott meg reggel óta.

Legjobb válasz: megnéztem most a torkát, nem látom, h piros lenne.

Ha megivott 200 tápit, azért csak evett valamit:) tudom idegesitõ, de ne aggódj, kináld tápival meg folyadékkal, az is mehet cumiból. Kanalast két napig meg se próbáld, aztán ujra, hátha 2 nap alatt ujra elfogadja. Ha napokig nincs változás, tényleg vidd dokihoz!
A kérdező hozzászólása: megnéztem most a torkát, nem látom, h piros lenne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
elfelejtettem 12 hos.
nekem a fogátol volt ilyen adtam neki egy kupot elmult a fájdalma és evet probál meg ha nem jö be sürgössen vidd orvosho nagyon hamar kiszáradnak a kicsik.
Húgom kislánya 12hónapos, alig akar enni....vannak ilyen idõszakok állítólag a gyerekeknél....azért ha tényleg semmit nem eszik vidd dokihoz :(
A kérdező hozzászólása: próbálom itatni, 5 percenként. kiköpi a poharat... teljsen kivagyok. tegnap még ivott, ma már azt sem. külföldön élünk, itt még védõnõ sincs. tépszert evett az elõbb 200 milit. elõtte reggel evett 180at. 270et simán be szokott vágni. most próbáltam etetni, itt esik az esõ, tök kellemes az idõ, gondoltam talán eszik. de 1 falatot sem... 56 kaját tettem ma elé, semmi nem kell neki. jön a foga, de eddig ilyen gondunk nem volt. már 10 kint van neki.
Szia! Torka nem piros? Ha fáj neki, azért nem fogadja el a táplálékot!
Nem lehet, h a meleg? Plusz a fog, ez okozhat sztem ilyet. Védõnõvel nem beszéltél? Azért itatni sûrûn próbáld, nehogy kiszáradjon!
Nem jön a foga? Esetleg attól lehet.

Mit lehet adni a 2 hónapos kisfiamnak, akinek mindjárt kibúnak az első két fogai? Nagyon szenved szegény. Panadol, Dentinox szóba sem jöhet és Germicid kúp is csak egyszer és egy fél.

Legjobb válasz: Szia! Homeopátiás Chamomilla golyó, homeos Viburcol kúp. Jó hamar kijön a fogacskája! Már látszik neki? Szegényke :(

Szia! Homeopátiás Chamomilla golyó, homeos Viburcol kúp. Jó hamar kijön a fogacskája! Már látszik neki? Szegényke :(
A kérdező hozzászólása: még nem törte át az inyét, de már éreszhetõ. Ezek a szerek minden patikában beszerezhetõek-e? Én Debrecenben lakom itt szerintem kevesebb a választék.
Patikában lehet kapni mentolos, kamillás ecsetelõt.Sajnos a nevére már nem emlékszem.Remélem minél hamarabb túl lesztek rajta.
Elsõ vagyok, szokott lenni a patikában, nézd meg. Jobbulást a picidnek, mostmár jöjjön ki az a fogacska minél hamarabb!
A dologél gyógynövényes, de ha mész a patikába, mondd meg hogy 2 hós babának lesz és segítenek.
dologél? nálunk bejött
A kérdező hozzászólása: A Dologél nem tartalmaz lidokaint, mert a Dentinox sajnos igen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsokat és a válszokat a doktornõtõl valószínûleg nem kaptam volna ilyen jó válaszokat.
FLP- s Aloe Vera Activator. Forgalmazótól vehet (akár tõlem is)

Kb 2 hónapos kiscicám nagyon büdöset kakil, egyszerűen elviselhetetlen a szaga. Benti cicáról van szó. Mitől lehet? Mikor hazahoztam 1 hete még nem volt semmi szaga, csak pár napja.

Legjobb válasz: Szia.Ez valószinûleg kajától lehet.Evett vagy eszik olyat amit egy héttel ezelõtt nem? Konzerv vagy valami?? Sztem ott a bibi a kajánál.

Szia.Ez valószinûleg kajától lehet.Evett vagy eszik olyat amit egy héttel ezelõtt nem? Konzerv vagy valami?? Sztem ott a bibi a kajánál.
ha macska tápot eszik szárazat, vagy aszpikosat akkor nem lenne szabad elviselhetetlenül büdösnek lennie. ha tejes ételeket eszik akkor bizony elég büdös szerintem ez lehet az oka.
Szia! Ha hasmenéssel, illetve hurutos/sárga esetleg véres/fekete széklettel párosul, feltétlenül mutasd meg állatorvosnak! Ha a széklet normál színû és állagú, akkor sem szabad a problémát elhanyagolni! Ha még nem volt, akkor szükséges egy féregtelenítõ kezelés, amihez paszta állagú féregtelenítõt ajánlok (adagolása a mellékelt tájékoztató szerint). Egy idõre mindenképpen mellõzd a tejes ételeket, ha megissza akkor lehet adni pici kamillateát (1 filter/2 dl, 3 percig áztatva), de ezt csak módjával, mert dehidratál (kiszárít), viszont esetleges gyulladásra jótékonyan hat. A háttérben egyéb más fertõzés is állhat, ami komoly veszélyt jelenthet a kiscicára, így látatlanban azonban ez csak találgatás, biztosat csak állatorvos mondhat (pl. a nyers sertéshús, fertõzést hordozó, de tünetmentes másik cica - ez esetben mindkettõ cicát kezelni kell). Azért egy próbát az is megér, ha megkérdezed, hogy elõtte mivel etették, és igyekszel ugyanazt az étrendet biztosítani, vagy prémium minõségû Junior-típusú táppal próbálkozni. Kis odafigyeléssel amúgy az étrendváltozás nem szokott gondot okozni! Üdv: Tomi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!