Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos minden (294 db)

Miket szabad ennie 2 hónapos MINI YORKI-nak?

Legjobb válasz: a tenyésztõ akitõl vetted már biztos elmondta. Ha elfelejtetted, nyugodtan kérdezd meg õt újra, szívesen válaszol a kérdéseidre.

a tenyésztõ akitõl vetted már biztos elmondta. Ha elfelejtetted, nyugodtan kérdezd meg õt újra, szívesen válaszol a kérdéseidre.
Szerintem nem tenyésztõtõl vette, hanem szaporítótól, mert mini yorki hivatalosan nem létezik. Egyébként javasolt eleinte ugyanazt adni amit az eredeti helyén kapott, és pár nap után fokozatosan átállni, hogy ne legyen hasmenése.
Mini yorkie nem létezik.Ez még mindig egy üzleti fogás.A "mini" és "extra mini" a tenyésztésbõl KIZÁRT standard alatti méretû kutyák, akiket fedeztetni sem lehetne, továbbtenyészteni pedig pláne.Így jogos a következtetés, hogy törzskönyv nélküli, beteges, keverék kiskutyád van.Ami nem baj, hacsak nem adtál érte 30-40 ezret és fel vagy arra készülve, hogy esetleg nem is yorkie lesz.Mert eredetileg nem yorkie. Azt kellene kapnia, amit ott is evett, (attól függ mondjuk miaz) majd fokozatosan átállni az általad választott tápra. JÓ tápra.
A kérdező hozzászólása: Biztos mondta, csak mostanában szétszórt vagyok, megkérdezem, köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

A Barátomnak SOK rövid kapcsolata volt előttem. Csak 1-2 hónaposak mind. Engem vehet komolyan?

Mi 2 hónapja vagyunk együtt. Rettegek, hogy elveszítem. Szerintetek egy ilyen srác megkomolyodhat? Tervezhet velem hosszú/hosszabb távra? (Õ 20/f, én 18/l)

Legjobb válasz: Szia! Én is elég csajozós voltam max. pár hétig tartottak a kapcsolataim de most megtaláltam az igazit, rohadt szerelmes vok és eszem ágában se lenne megcsalni vagy vmi :D Majdnem fél éve vunk együtt. Az h sokat csajozott, nem jelenti azt, h nem várt az igazira, csak máshogy :D

Szia! Én is elég csajozós voltam max. pár hétig tartottak a kapcsolataim de most megtaláltam az igazit, rohadt szerelmes vok és eszem ágában se lenne megcsalni vagy vmi :D Majdnem fél éve vunk együtt. Az h sokat csajozott, nem jelenti azt, h nem várt az igazira, csak máshogy :D
Ha azon rettegsz, hogy elveszíted, hidd el, hamarabb eljön a szakítás, mint gondolnád. Miért tervezel 18 évesen hosszútávú kapcsolatot??
a ringyó pasik nem változnak..kiégett ócska ribanc faszi marad élete végéig. Keress egy odaadó, szeretõ, erényes fiút!
"Az én pasimnak is 4 hónap volt a leghosszabb kapcsolata elõttem, és mindenkit megcsalt. Mégis együtt maradtunk 3 évig, és hûséges volt!" És ma együtt vagytok?
Szia! Vedd úgy, hogy elõtted is az igazit kereste, de egyik lányban sem találta meg, viszont benned valõszínûleg. Ha már két hónapja vagytok együtt, akkor az már nagy szó az õ életében, nem? 23/Nõ
ha szeret akkor veled marad, nekem is volt hasonló pasim... neki a max elõttem 1, 5 hónap volt és volt rengeteg bnöje õ akkor 18 volt én 17 de velem együtt volt 2 évig és azután is közös megállapodás miatt szakítottunk.. mert már kihült a szerelmünk..
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! 11:00 és 11:36 köszönöm a biztatást! nagyon remélem, h engem nem hagy el, mint a többieket, mert én most vagyok életemben elõször szerelmes igazán. szóval akkor nem törvényszerû, hogy én is csak egy futó dolog vagyok egy ilyen fiú életében?
Ez nem igaz! Az én pasimnak is 4 hónap volt a leghosszabb kapcsolata elõttem, és mindenkit megcsalt. Mégis együtt maradtunk 3 évig, és hûséges volt!
Majd én megmondom. Úristen.
Lehetséges, hogy melletted megkomolyodik. Próba szerencse. Sajnos én jól befaragtam egy ilyen típusú fiúval. Többé nem kezdenék ilyennel. Mondjuk akkor már késõ, ha beleszerettél. Én is elkövettem ezt a hibát. És engem is megunt pár hónap alatt. Pedig komolynak tûnt a kapcsolat. Vagy csak én hittem annak. Nem tudom. Hát ez van.
A kérdező hozzászólása: 10:42 mert szerelmes vagyok...
Szerintem aki ennyire igényli a változatosságot, az nem fog tudni megmaradni egy nõvel hosszútávon.
Utolsónak: sajnos nem vagyunk együtt, de teljesen más okból szakítottunk, kb. 5 hete, de még mindig nincs új nõje, úgyhogy biztos, hogy nem ez volt az ok.

2 hónapos kislányomat nagyon elkapatuk (az egész család) ha nincs kézbe mindig sir! Mit tudok tenni hogy erröl "leszokjon"?

semmit nemtudok csinálni mert 24 orábol 20-at a kezembe van,ahogy lerakom rögtön sir!!!kérlek adjatok tanácsot!!!!

Legjobb válasz: Én ugyanígy voltam a fiammal (3 éves). Nagyon hasfájós volt, így mindig kézben volt. Nekem azt mondták, hogy 3 hónapos koráig nem lehet felkapatni egy babát. Na ez nem igaz, mert nekünk 2.5 hónapos korig tartott a hasfájás, utána viszont már nem tudtam lerakni. Nekem is azt tanácsolták, hogy hagyjam sírni rakjam a kiságyba nem lesz semmi baja. Na erre én képtelen voltam, egyszerûen nem bírtam hallgatni ahogy sír. A mozgásban nagyon le volt maradva fél éves is elmúlt mire hasra fordult, 1 évesen kezdett mászni 13.5 hónapos volt amikor elindult (kézben ugye nehéz lett volna). Na ez volt nekem a megváltás, innentõl kezdve nem kellett cipelnem. Viszont 2 éves sem volt amikor mondatokban beszélt. Rengeteget foglalkoztam vele ez meg is látszik rajta, a korabeli gyerekeket messze lepipálja. Ez vigasztalt mindig, hogy ez a sok fáradozás megérte. Csak akkor volt nehéz, hogy minden anyuka mindent meg tudott csinálni én meg képtelen voltam akkor próbáltam magam utolérni amikor aludt. Hulla fáradt voltam 1 éves koráig. A többi anyuka most engem irigyel hogy milyen okos fiam van.

Én ugyanígy voltam a fiammal (3 éves). Nagyon hasfájós volt, így mindig kézben volt. Nekem azt mondták, hogy 3 hónapos koráig nem lehet felkapatni egy babát. Na ez nem igaz, mert nekünk 2.5 hónapos korig tartott a hasfájás, utána viszont már nem tudtam lerakni. Nekem is azt tanácsolták, hogy hagyjam sírni rakjam a kiságyba nem lesz semmi baja. Na erre én képtelen voltam, egyszerûen nem bírtam hallgatni ahogy sír. A mozgásban nagyon le volt maradva fél éves is elmúlt mire hasra fordult, 1 évesen kezdett mászni 13.5 hónapos volt amikor elindult (kézben ugye nehéz lett volna). Na ez volt nekem a megváltás, innentõl kezdve nem kellett cipelnem. Viszont 2 éves sem volt amikor mondatokban beszélt. Rengeteget foglalkoztam vele ez meg is látszik rajta, a korabeli gyerekeket messze lepipálja. Ez vigasztalt mindig, hogy ez a sok fáradozás megérte. Csak akkor volt nehéz, hogy minden anyuka mindent meg tudott csinálni én meg képtelen voltam akkor próbáltam magam utolérni amikor aludt. Hulla fáradt voltam 1 éves koráig. A többi anyuka most engem irigyel hogy milyen okos fiam van.
A mei-tai-t születéstõl lehet használni, de nem mindegyiket. A kendõkbõl rengeteg anyagú van, van vastagabb és pillekönnyû is. A megkötés gyakorlat kérdése, nagyon hamar megy ha belejön az ember.
Kedves 10:51: egy jól megkötött kendõbõl a gyerek akkor sem eshet ki, ha fejre állsz. Bármit tehetsz, játszhatsz, vécére mehetsz. Kérdezõnek: Igen, a sírni hagyás hatékony, mármint ha pusztán az a cél, hogy a gyerek elhallgasson végre. Elhallgat egy idõ után, mert megtanulja, hogy hiába sír, az anyja nem jön a segytségére, az anyjára nem számíthat. És ez egész életén át el fogja kísérni. Majd csodálkozol, hogy miért nem hozzád fordul a bajaival, meg miért nem tud megbízni felnõttként a házastársában stb. "de ha már hordozokendöbe rakom nem mindegy hogy a kezemben van vagy a kendöbe???" Nem. Mert ha kendõben van, neked marad KÉT SZABAD KEZED, amivel elláthatod a két kiseb gyereket meg a férjedet. Épp ez a lényege a dolognak. "én meg azt tartom hülyeségnek amit irtál az mr-röl és a ct-röl, ma már mindenek van tudományos alapja és mindent megmagyaráznak ilyen baromságokkal..." Végtelenül megnyugtató az a tény, hogy ennyivel okosabb és tapasztaltabb vagy az orvosoknál és a gyerekpszichológusoknál. Az mr és a ct tényleg nagy baromság ám, be kéne tiltani...
Ennyi idõsen nem lehet elkapatni egy gyereket. Normális amit csinál, majd kinövi. Elemi igénye a testközelség. Ha hordozókendõbe kötöd, úgy megnyugszik a kisasszony és neked is lesz két szabad kezed.
A hordozókendõ elég nehéz, már maga az anyaga is. És elég bonyolultnak tartom a rákötést is, biztos én vagyok a béna.... A mei tait pedig nem 3 hónapos kortól lehet? Én 0+ kenguruba tettem a babámat, de nem szívesen hajolnék le benne, mert igencsak ki tud esni belõle.
Pedig sajnos csak úgy lehet, hogy kicsit hallgatjátok sírni, minden nap egy picit többet, és naygon jó a játszószõnyeg, mászóhenger, ugyan még nem mászik, de ha ütögeti, forog és mindig más a kép, ekkora korában ezeket nagyon szerette a kislányom. Kössétek le érdekes látvánnyal, tárgyakkal, nagyon szeretik nézni a függönyt is ám, ha mintás. Kicsit bírd ki, hogy hllgatod, menj oda, adj puszit, hogy tudja, nincs semmi baj, de hogy el kell lennie egyedül.
KÖNYÖRGÖM, ÉRTSD MEG, NINCS EGY VARÁZSMÓDSZER, AMIVEL A GYERMEKED MAJD KEVESEBBET IGÉNYLI A TESTI KÖZELSÉGET!!! EZT PRÓBÁLTUK NEKED ITT MEGÍRNI. VAN, AKI KEVÉSBÉ IGÉNYLI ÉS VAN, AKI JOBBAN. MEGVEHETSZ, AKÁRMILYEN VARÁZSKÖNYVET, AMI MEGOLDÁST KÍNÁL ETETÉSRE, ALTATÁSRA... NEM HISZEM, HOGY MINDEN GYEREKNÉL BEJÖNNE. SOKKAL JOBBAN TENNÉD, HA ÖSZTÖNBÕL NEVELNÉD! AZT PRÓBÁLTUK NEKED MEGÍRNI, MI SI HASONLÓKON MENTÜNK ÁT, NEM VOLTKÖNNYÛ, TÉNY, SOKSZOR A SÍRÁS KERÜLGETTE AZ EMBERT, DE NEM HALT BELE SENKI. ÉN IS SOKSZOR SZÉDÜLTEM A FÁRADTSÁGTÓL ÉS TEHETETLENNEK ÉREZTEM MAGAM. A LÉNYEG, VEDD KÉZBE ÉS BÍRD KI EZT A NÉHÁNY HÓNAPOT. APUKA, NAGYI IS FOGHATJA, NEM KELL MINDENT NEKED CSINÁLNI. HA NEM BÍROD ÉS MESSZE LAKNAK, JÖJJENEK EL NAGYIÉK 1-2 NAPRA BESEGÍTENI. AMÚGY NYUGODTAN LEPONTOZHATSZ, A NAGYBETÛT A TE NAGYBETÛD MIATT VÁLASZTOTTAM. :)
A kérdező hozzászólása: nem pontozok le senkit, és nem is nagyon érdekelnek mások ostobaságai!!!utolso ösztönböl fogom nevelni ugy ahogy eddig tettem, hisz eddig is birtam a két lánnyal!tanácsot vártam nem azt hogy oltogatnak+kioktatnak, és teljesen kiforgatják a szavaimat!!!!
Elsõ vagyok. Látom, szuperül megértettétek, mit írok, köszönöm a lepontozást! én is hordozókendõben hordtam a gyereket, igény szerint szoptatok, sõt velem is aludt egy idõben , kötõdés az van, de borzasztóan örülök, hogy kibírt ekkora korában is naponta 2x-3x 20-25 percet egyedül a világ látványával, ebben semmi cikit nem látok, de járjon mindenki zuhanyozni a gyerekkel a nyakában nyugodtan. Üdv mindenkinek
Utolsó vagyok. Elnézést, lehet, hogy nem voltam egyértelmû, nem azt írtam, hogy eddig rosszul csináltad, hanem hogy ennyi idõsen ez miért nem elkapatás. Tényleg félre lehetett érteni, ne haragudj.
A kérdező hozzászólása: DE KÖNYÖRGÖM AZ ÖSSZES VÁLASZOLONAK!!!!!!EDDIG IS ÖLBE VOLT ÉS EZUTÁN IS OTT LESZ!!!!!!ÉN NEM NEM AKAROM ÖLBE TARTANI CSAK ARRA PROBÁLTAM"SEGITSÉGET"KÉRNI HOGY MI A MODJA ANNAK HOGY NE 20 ORÁT LEGYEN ÖLBE, DE UGY LÁTOM EZ ITT ESÉLYTELEN!!!MÉG A VÉGÉN AZ IS LESZ HOGY "ROSSZ"VAGYOK:(JAJJJJJJ
Engedjétek meg, hogy idézzek Ranschburg Jenõtõl: "Minden szülõ tudja, hogy az éhség, a szomjúság és az alvás biológiai szükséglet, azt azonban már kevesebben, hogy a testi kapcsolat is az! Éppen ezért, amikor a csecsemõ nyugtalan, sír, ölbe kívánkozik - holott nem éhes, nem szomjas, nem beteg -, sok szülõ úgy véli, nem szabad felvenni, mivel kívánsága puszta szeszély, melyet ha kielégít, elkényezteti a gyermekét. Hangsúlyozom, hogy a testi kapcsolat igénye nem szeszély, hanem éppen olyan biológiai szükséglet, mint az éhség.(...) az az anya, aki élete elsõ hat hónapjában nem veszi ölbe a gyermekét, éppen olyan megbocsáthatatlan bûnt követ el ellene, mintha éheztetné." Szerintem nagyon okos ember volt, okosabb, mint Tracy Hogg, én hiszek neki...
Ennyi idõsen hasonló cipõben jártam. Azért ennyire nem volt gázos a helyzet, de reggel olyan 1 órám volt fõzni, rendet rakni...aludni rosszul aludt, fél órákat, nem jelezte, ha álmos, csak sírt. 2 hónapos korában kezdte, hogy du. fél 5-7, 7:30-ig csak ordított. Ha kézben volt akkor is, anyyira álmos volt, hogy már elaludni sem tudott. Ezzel azt akarom mondani, azt hittem, elkapattam. Aztán 4-5 hónapos korában változott a helyzet. Abbahagyta az ordítást, pedig ugyanannyit volt kézben. Szóval én is azt hittem, belebolondulok néha, szenvedtem rendesen, de nme tudtam változtatni, Magától változott a helyzet. Volt, hogy megpróbáltam a sírást, mármint, hogy hagyom. Azt a néhány napot azóta is bánom. Nem lett elkényeztetett a fiam, eljátszik egyedül, a saját szobájában alszik már 1 ideje stb. (18 hónapos)
A kérdező hozzászólása: hát kösy a válaszokat, de ha már hordozokendöbe rakom nem mindegy hogy a kezemben van vagy a kendöbe???utolsó válaszolonak üzenném, hogy ha eddig a háztartásom lett volna az elsö a gyerek a második akkor kérdem én miért irtam ide eleve???hogy napi 20 orát fogom???nem az elsö gyermekem hanem a harmadik de egyikkel sem volt ilyen probléma, tudom hogy minden gyerek más, de ettöl még ott van a másik két lányom, és a férjem akinek ennem kell adnom.én meg azt tartom hülyeségnek amit irtál az mr-röl és a ct-röl, ma már mindenek van tudományos alapja és mindent megmagyaráznak ilyen baromságokkal...ja elsö ironak kösy pont most is igy volt hogy sirt és egy barátnöm tanácsára hagytam sirni hát mit ne mondjak vele sirtam, de elaludt, de nagyon nehéz kibirni hogy nem veszem fel!!!
Kedves Utolsó Nekünk mit javasolsz? 26 hónapos kisfiú, aki követelné, hogy vele foglalkozzunk egyfolytában és az 1 hónapos kishuga. Akit, ha magamra kötök csendben van, de a nagyfiúval nem tudok és nem is biztonságos így játszani. Ilyenkor mi a teendõ? Kicsi ugyancsak visít, ha nincs kézben. A nagy pedig, hogy nem futok utána, hogy nem veszem ölbe, hogy nem focizunk, stb....
Senki sem akart bántani, totál félreértetted a szavainkat, és egybõl támadtál minket.

Kisfiam 2 hónapos. Már 4 napja minden délután kb 2 töl este 8 ig fojamatosan sir. Nem lehet megnyugtatni a cicit se fogadja el. Fojamatosan sir és kb csak 10 perceket alszik. Lent folytatom?

éjjel viszont nincs gond egyhuzamban 6 orákat alszik. Ez a gond mindig délután kezdődik. Pocakja nem fáj mert nem huzza fel a lábát azzal nincs gond. Lehet hogy fogzás mert nyáladzik nagyon. De ha fogzás az nem jelentkezne éjjel is? Nagyon sokat sír délután és nem tudom mi az oka. szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Pedig ez a tipikus "hasfájós sírás" Pontos idõ szerint. Órát lehet hozzájuk igazítani. Nagyon fárasztó mindenkinek, de 3 hónapos korában abbahagyják. Nekem is ilyen volt (már nagy, nem lett semmi ártalma, hogy 2 hónapig 3-6 ig sírt, okos, nyugodt gyerek) - nem hatott semmi, talán az, ha felveszed és egy fotelben a hasadon pihen(tek). Nem kell félni, elmúlik, és 3 hónaposan ezek a babák nagyon megjavulnak - végig alusszák az éjszakát mindig. Nem fogzás, az biztos, tkp a neve "hasfájás" igaziból az sem. Elsõ és fiú babáknál gyakoribb. Türelem.

Pedig ez a tipikus "hasfájós sírás" Pontos idõ szerint. Órát lehet hozzájuk igazítani. Nagyon fárasztó mindenkinek, de 3 hónapos korában abbahagyják. Nekem is ilyen volt (már nagy, nem lett semmi ártalma, hogy 2 hónapig 3-6 ig sírt, okos, nyugodt gyerek) - nem hatott semmi, talán az, ha felveszed és egy fotelben a hasadon pihen(tek). Nem kell félni, elmúlik, és 3 hónaposan ezek a babák nagyon megjavulnak - végig alusszák az éjszakát mindig. Nem fogzás, az biztos, tkp a neve "hasfájás" igaziból az sem. Elsõ és fiú babáknál gyakoribb. Türelem.
A nyálzás valóban a fogzás jele.Meglehet hogy az bántja Kisfiam is etájt kezdte el.Bár vele fordítva volt.ÉJjel volt fenn-nappal meg aludt Ha ahogy leírtad, a délután sírással telik, valószínûleg azt piheni ki éjszaka..De azon sem csodálkoznék ha õt is megviselné ez a vacak idõjárás !!!
A kérdező hozzászólása: A karjaimban sem nyugszik meg..max egy két percre..rendesen van széklete és a lábait nem huzza fel.És mindig csak délután jelentkezik.éjjel meg délelött semmi gond.szedünk rá gyógyszert a hasfájásra már egy ideje és csak 4 napja kezdödött ez a probléma
Szerintem is hasfájás, a lányom se húzgálta a lábát, és legalább 6x kakilt egy nap, de a sírás leírásából ítélve ez hasfájás., Sokkal valószínûbb, mint a fogzás. A lányomnak kisebb a fájdalomküszöbe, úgyhogy még a hasa se volt kemény, amikor rákezdte. Masszírozd a pocakját, rakj rá cseresznyemagpárnát, ha enyhül, akkor a pocak volt a ludas. A lányomnál semmilyen hasfájásra való szer nem vált be.
A kérdező hozzászólása: azért gyanakodok fogzásra mert annyira nyáladzik hogy néha félre is nyel és köhécsel.mikor hason van csak úgy dõl belöle a nyál és a kis arcija is piros de csak egyik oldalt.ha hasfájás akkor eddig egy hónap szünet volt?mert az elsö honapban fájt neki és eddig nem fájt.
Szerintem ez kólika. Az ilyen, hogy minden nap ugyanakkor jelentkezik. A fogzás nagyon korai, minden 2 hónapos baba nyáladzik, az nem a fogzás jele.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm a segítséget.Remélem mihamarabb elmúlik a hasfájós korszak.Pedig azt hittem amit most használunk gyógyszer segit mert egy hónapig tünetmentes volt a fiam és most megint jelentkezik.

Kislányom 16 hónapos.2 hónapja minden éjszaka 2 órát fennt van. Fogzás miatt lehet, vagy más lehet az oka?

Legjobb válasz: Nekem a kisfiam 23 hónapos de lassan nekünk is 2 hónapja majdnem minden éjszaka felkel.2-3 között és 5-6 körül alszik vissza. Felül a kiságyban, teljesen olyan mint aki kipihente magát. én sem tudom mitõl van, neki 16 foga van, még 4 hiányzik. lehet hogy mocorognak a fogak, és amitt, de ki tudja.

Nekem a kisfiam 23 hónapos de lassan nekünk is 2 hónapja majdnem minden éjszaka felkel.2-3 között és 5-6 körül alszik vissza. Felül a kiságyban, teljesen olyan mint aki kipihente magát. én sem tudom mitõl van, neki 16 foga van, még 4 hiányzik. lehet hogy mocorognak a fogak, és amitt, de ki tudja.
Fogzás is lehet, esetleg még a mozgásfejlõdés is okozhat ilyet. vagy így dolgozza fel a sok ingert, ami napközben éri. Nálunk 2 hete van, 15 hós a lányom. Fogra is gyanakszom, mert sokszor nyúlkál a szájában (16 foga van, most jöhetnek a hátsó õrlõk) de beindult eléggé a beszédfejlõdése is. Õ nincs fönt órákat, de felsír, akkor meg kell nyugtatni, és alszik is vissza. De ezt kb 3x eljátsszuk egy éjszaka alatt :(
Nálunk is így volt ez, a többiek már leírták, csak hogy tudjad egygel többen vagyunk
http://www.szekerestarsakft.hu/kapcsolat itt találtam!utolsó voltam
Akkor egy cipõben járunk csak nekem még van egy 4 hetes kis csöppség is aki hasfájós, (most alszik mind a kettõ) fiamnak is jönnek a fogai , de sajnos felül a 2 szemfog meg alul is és a rágófogai már kibújtak alul!úgy folyik szegénynek a nyála hogy sokszor cserélem neki a pulcsiját vagy ami éppen rajta van, ugye a partedlit is raktam elé hogy ne fázzon meg a melkasa, de az is átázik!Most bukkantam rá a sárkány kenõcsre kivülrõl kentem be neki és csodák csodája 10 perc múlva már vígan játszottunk:-)!
Na akkor az én 16 hónapos lányom elmult egy hete sem volt egyedi. Jo ezt tudni.. már azt hittem valamit nagyon elszurtam, de csak felébred és beszélget ott nekünk. 12 foga van és ugy látom elég erõsen jönnek a szemfogak.. lehet hogy ettõl ébred, nemtudom, de ha valaki rájön a titokra irja meg légyszi!!!! Addig pedig kitartást mindenkinek!!!
Hát, ha az együttérzés is elég, akkor írok én is. :) . Nálunk az van pár napja, hogy kb. 15ször felébred és csak cicire alszik vissza. 16 hós. Neki is jönnek a fogai, és mostanában kezdett el a szabad levegõn is járkálni, elõtte csak a lakásban volt hajlandó.
A kérdező hozzászólása: Köszi, legalább az nyugtat nem vagyok egyedül ezzel a problémával.De bizony jó lenne már aludni, idejét sem tudom mikor aludtam egész éjszaka...
segíteni nem tudok, max lélekben támogatni: szó szerint ugyan ilyen idõsek vagyunk és ugyan ezzel a problémával küzdünk. Foga is jön, mert nyálazik és rágja az öklét ( 12 foga van most) és a beszédfejlõdése is õrült iramban zajlik. remélem, "csak" ennyi a baj nálatok is, és rendezõdik a dolog idõvel... csak bírjuk ki ép ésszel:)
Lehet a fog is, vagy esetleg a sok inger napközben, esetleg több kaját adj neki lefekvés elõtt.
16 hos a dragam nekem is, ugyanez van, de neki meg csak 7 foga van, de folyton nyaladzik es ragni akar valamit, egyik ejszaka sem alszunk, folyton felebred :-(

Minden 2 hónapos körüli baba nehezen alszik el vagy csak az enyém valami módszer rá?

Kézben tartom már 1 órája mágsem alszik csak fészkelõdik, cumit mindig kilöki csak akkor kezd el sírni ha nem adom be a szájába azonnal a cumit. Amúgy nem sír most csak ha nincs a szájába cumi. Ásítozik mélyeket pislog mégsem tud elaludni.

Legjobb válasz: Fiam a mai napig ringatva vagy cicin alszik el. 2 hónapos kora körül õ is nagyon nehezen aludt el. Most, ha látom, hogy fáradt, és elkezdek vele sétálni, általában 10 perc alatt elalszik. Jövõ héten lesz 5 hónapos.

Fiam a mai napig ringatva vagy cicin alszik el. 2 hónapos kora körül õ is nagyon nehezen aludt el. Most, ha látom, hogy fáradt, és elkezdek vele sétálni, általában 10 perc alatt elalszik. Jövõ héten lesz 5 hónapos.
A fiam elsõ perctõl könnyen és magától alszik el. Most 1, 5 éves lesz, így van most is. Nagyon babafüggõ ez és korszakonként is változó lehet.
Lehet, hogy már túl fáradt és nem tud elaludni. Nekem ugyanez volt ennyi idõsen. most elmúltunk 3 hónaposak és kb 3 hete nem várom meg, hogy lássam rajta, hogy álmos, hanem 1-1, 5 óra ébrenlét után irány az ágy. Esténként meg már rászokott arra, hogy magában alszik el. Persze arra is figyelj, hogy most telihold van és nálunk sem megy már 2 napja az alvás. olyan sok minden befolyásolja õket...Kitartás! Viszont az 1 óra ringatás nagyon sok, errõl valahogy le kell szoknotok.. tudom, könnyen írom!
Nálunk szoptatás közben is elalszik, vagy utána ölben, vagy magától is, ha leteszem. Mikor milyenje van. Vagy, ha épp rossz napja van, akkor kendõben magamra kötöm és ott tuti, hogy perceken belül alszik, én meg csinálom a dolgom közben.
Szoktad hason altatni? Ha még nem, akkor érdemes megpróbálni. Kislányom ennyi idõsen csak hason tudott gyorsan elaludni.
Ugyanennyi idõs baba, ugyanezzel a promblémával. Én még nem találtam megoldást.
Enyém is nehezen alszik el, délelõtt jobban, de délután pokol... Este viszont mint a kisangyal, csak lerakom szopttaás után, cumi a szájba és egy hang nélkül elalszik. éjjel sem nagyon kell visszaaltatgatni. Na de nappal fõleg délután ha megszakadok sem alszik pedig álmos. Nálunk a babakocsiban jól bebugyolálás és kint altatás vált be valamennyire erre a problémára. Vagy a hordozókendõ, de abban már csak fél órákat alszik. Ezt a problémát csak kinõni tudják mert az idegrendszer éretlensége okozza.
Én közvetlen szopi után gimnasztikai labdán rugózva altattam el. Ha úgy is nyünnyögött, akkor beraktam a cumit a szájába és rugóztunk tovább. Sitty-sutty bealudt. :-)

Fél éves babám születése óta hasfájós, 2 hónapos kora óta meg fogzik (doktor szerint) szünet nélkül minden egyes napot végigszenvedünk, egy foga sem jött ki még, álandóan ugye ez nem normális már?

Napközben rengeteget sír, ny?gl?dik, rúgkapál, minden altatás egy rémálom, az ágyban ordít, nem lehet eldajkálni sem mert kirúgja kinyomja magát, mindent cibál, ha lerakom az a baj ha felveszem akkor engem tép, addig verg?dik amíg egy id? után szó szerint elájul.Minden nap ez van, mindegy mit csinálok vele, mit adok neki, sétálunk-e vagy nem, semmi sem segit. Mindent rágni akar, a cumit mégis álandóan kiköpi. Én nem tudom hogy ez mi, de mindig vele vagyok, ölelem, szeretem játszunk mint a másik gyerekemmel is csiáltam, szépen is n?, fejl?dik de a napunk 90% szenvedés, tejesen kimerültem, úgy érzem sohasem lesz jobb, hogy valami nem ok

Legjobb válasz: Szia! Aterzem amit leirtal! Nekem is a masodik lanyom ilyen. Most 9honapos. Kb 6 es fel honapos koraig ugyanez volt mint nalatok, mi is mar mindenre fogtuk...fogzas,hasfajas stb. Aztan egyszer csak jobb lett,elvolt magaba ,nem sirt.Mistmeg kb 2 hete megint remes napjaink vannak a fogzas miatt...Remelem egyszer veget er ez es nyugi lesz. Addig is kitartas!!!

Szia! Aterzem amit leirtal! Nekem is a masodik lanyom ilyen. Most 9honapos. Kb 6 es fel honapos koraig ugyanez volt mint nalatok, mi is mar mindenre fogtuk...fogzas, hasfajas stb. Aztan egyszer csak jobb lett, elvolt magaba , nem sirt.Mistmeg kb 2 hete megint remes napjaink vannak a fogzas miatt...Remelem egyszer veget er ez es nyugi lesz. Addig is kitartas!!!
Mintha magamat olvasnám...mi 3 hónaposak vagyunk...egy különbséggel, hogy az én babám nem sírós nagyon, inkább hisztizik, sírdogál, nyögdécsel....de ugyanezek...a hasfájás mindent elront nálunk, emiatt velünk is alszik...nincs eróm óránként másik szobába futkosni...és most már fogzás is lehet a dologban, a jelek megvannak

Normális ha minden etetés után ha büfögnek a babáink, akkor után mindig csuklanak? Ikrek vagyunk 2 hónaposak.

Legjobb válasz: igen normális ne aggódj..az én babóm is csuklik(2 hónapos) sajna ....úgy vettem észre ha kicsit visszajön a tejci ..félrenyeli..egyébként azt mondják a rekeszizmaik még fejletlenek és ezért van...nagyon kellemetlen nekik is...meg nekünk is zavaró...talán hamarosan kinövik :D

igen normális ne aggódj..az én babóm is csuklik(2 hónapos) sajna ....úgy vettem észre ha kicsit visszajön a tejci ..félrenyeli..egyébként azt mondják a rekeszizmaik még fejletlenek és ezért van...nagyon kellemetlen nekik is...meg nekünk is zavaró...talán hamarosan kinövik :D
Az enyém még csak egy hónapos lesz, de õ is folyton csuklik... sokan azt mondják, hogy õt nem zavarja, na ezt azért nem hiszem, de tény, hogy nagyon nyugodtan "tûri", míg elmúlik. Bár talán jobb lenne, ha zavarná, sírna és rögtön másképp venné a levegõt, de tény, hogy ki fogják nõni :-)

2 hónapos a lányom. Kezdettől fogva anyatejet kap. Szépen gyarapszik. Igényszerinti szoptatás van még mindig. Szeretném bevezetni a 3 órás alvást és 3 órás fennlét+etetés. Szeretném az éjszakai szoptatást megszüntetni. Hogyan kezdjek hozzá?

Legjobb válasz: az én babám is 2 hónapos.Én is igény szerint szoptattam, azt mondtam,hogy biztos szomjas. Mostmár oda jutottunk,hogy fél óránként költött fel, borzasztó fáradt voltam. Végül kitaláltuk a férjemmel,hogy ez igy nem mehet tovább és ki kell alakitanunk rendszeres étkezést , mert valószinû,hogy lusta enni, eszik egy picit, aztán mikor kicsit éhes megint sir. Úgyhogy a múlt éjjel külön szobába tettük és elõször 3 órát aludt, azután megettem és 2 órát aludt, közben sirt, de nem mentem hozzá.Azután megint evett és 2 órát aludt nyugodtan. Sikerült igy nekem pihennem 7 órát megszakitásokkal. kicsit furcsa volt,hogy nem hallottam cuppogni, de legalább pihentem. Az éjszakai szoptatást én is szeretném megszûntetni, hogy tudjak pihenni. Ebben nincs tapasztalatom, de ha sikerül megirom :)További jó babázást

az én babám is 2 hónapos.Én is igény szerint szoptattam, azt mondtam, hogy biztos szomjas. Mostmár oda jutottunk, hogy fél óránként költött fel, borzasztó fáradt voltam. Végül kitaláltuk a férjemmel, hogy ez igy nem mehet tovább és ki kell alakitanunk rendszeres étkezést , mert valószinû, hogy lusta enni, eszik egy picit, aztán mikor kicsit éhes megint sir. Úgyhogy a múlt éjjel külön szobába tettük és elõször 3 órát aludt, azután megettem és 2 órát aludt, közben sirt, de nem mentem hozzá.Azután megint evett és 2 órát aludt nyugodtan. Sikerült igy nekem pihennem 7 órát megszakitásokkal. kicsit furcsa volt, hogy nem hallottam cuppogni, de legalább pihentem. Az éjszakai szoptatást én is szeretném megszûntetni, hogy tudjak pihenni. Ebben nincs tapasztalatom, de ha sikerül megirom :) További jó babázást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nagyon hasznosak számomra.

"Rosszabb" a 3 hós oltás mint a 2 hónapos, érdemes rögtön kúpot adni ha hazaértünk, jobb a nurofen / panadol mint a kúp?

Legjobb válasz: Nekünk se a 2, se a 4 hónapos oltásnál nem volt gond, de a 3 hónaposnál úgy bedagadt a lába, hogy órákig görcsösen sírt. Amint megkapta az oltást tegyél rá vizes zsepit és hagyd is rajta / nekünk harisnyás idõszak volt, amikor kapta, így könnyû volt rajtahagyni /, fél óránként cserélgesd. Kúpot ill. fajdalomcsillapítót csak akkor adj, ha lázas v. fáj neki.

Nekünk se a 2, se a 4 hónapos oltásnál nem volt gond, de a 3 hónaposnál úgy bedagadt a lába, hogy órákig görcsösen sírt. Amint megkapta az oltást tegyél rá vizes zsepit és hagyd is rajta / nekünk harisnyás idõszak volt, amikor kapta, így könnyû volt rajtahagyni /, fél óránként cserélgesd. Kúpot ill. fajdalomcsillapítót csak akkor adj, ha lázas v. fáj neki.
Az én kislányom tegnep kapta meg a 3hós oltást. Nem volt rosszab, csak hamarabb belázasodott. Már dél körül adtam neki panadolt és estére kúpot. A kúp gyorsabban hat de nem nagyon szereti a baba. A panadol finom csak sok a 3 mili neki egyszerre, nincs hozzászokva a kajához és nehezen nyelte le. Ma reggel nem volt lázas, csak hõemelkedése van de szerintem még ma nyomok neki egy kúpot estére ha rosszabbul lesz.
Nálunk a 2 hósnál nem volt láz, a 3 hósnál igen, de lehet hogy azért mert kettõt kapott egyszerre (kapott egy meningo ellenit is). Kúpot felesleges adni neki addig amíg nem lázasodik be, hisz lehet hogy megússzátok láz nélkül. Nekünk a kúp nagyon bevállt én még nem használtam mást, szerencsére nem kellett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!