Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos milyen ruhát adjak (2 db)

2 hónapos babámra milyen ruhát adjak ebben a melegben?

Legjobb válasz: Az enyémen rövid body harisnya és kisruha van. Lassan a harisnyát is elhagyjuk, csak zoknizni nem akarok, ugyh még várok:)) Ja a sapka lemaradt, de csak ha süti a nap a fejét vagy nagyon fuj a szél. 10 hetes amugy

Az enyémen rövid body harisnya és kisruha van. Lassan a harisnyát is elhagyjuk, csak zoknizni nem akarok, ugyh még várok:) ) Ja a sapka lemaradt, de csak ha süti a nap a fejét vagy nagyon fuj a szél. 10 hetes amugy
Rövid ujjú body, kantáros Halász nadrág, zokni
Rövid ujjú body , kisszoknya , zoknicska , vékony pléd a babakocsiba ennyi !

2 hónapos babámra milyen ruhát adjak 30 fok körüli melegben? (Most utazunk haza Angliából. Itt csak a 18 fokhoz vagyunk szokva)

Legjobb válasz: Egy pamut bady és vékony zokni elég szerintem , ha ezt kevesled akkor egy vékony rugi.

Egy pamut bady és vékony zokni elég szerintem , ha ezt kevesled akkor egy vékony rugi.
Egyetértek a elõttem szólóhoz. Jaj de jó dolga van valakinek. 2 hósan Angliában! :)
30 fok melegben elég egy body. A zoknit szerintem hanyagold. :)
:) ) Inkább mit NE adj rá! Tényleg elég egy ujjatlan, vagy rövidujjú body. Zoknit akkor adj rá, ha hidegnek érzed a kis lábát! Jó utat!
Szia, én pont 9 éve hoztam haza a kisfiamat Angliából, és õ is 2 hónapos volt akkor. Elindultunk "nagykabátban", és a ferihegyi reptér vécéjében vettem le róla mindent, csak egy body maradt. Engem sokkal jobban megviselt a hõmérséklet különbség, mint õt. Pont itt olvastam egy orvos véleményét, hogy a babákat nem viseli meg annyira a meleg, mint gondolnánk. Csak a folyadékpótlásról kell gondoskodnod. Mondjuk anno az egész repülõutat végig a cicin töltötte, úgyhogy biztosan nem volt szomjas. Jó utat!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a jókívánságot! Már nagyon várjuk a meleget és a család látogatást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!