Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos milyen játékokat (7 db)

2 hónapos babának milyen játékokat érdemes már megvenni? Ti hogyan játszotok/játszottatok vele?

Nem szeretném túlságosan leterhelni a picit.

Legjobb válasz: Mi még csak 1 hónaposak vagyunk, de olvasgatom a neten (is), hogy mit "kell" már tudnia a babáknak bizonyos hónapokban. Ehhez igazodva próbálok kitalálni élénk színû tárgyakat, csörgõt stb., hangot adó eszközöket, játékokat...

Mi még csak 1 hónaposak vagyunk, de olvasgatom a neten (is), hogy mit "kell" már tudnia a babáknak bizonyos hónapokban. Ehhez igazodva próbálok kitalálni élénk színû tárgyakat, csörgõt stb., hangot adó eszközöket, játékokat...
Játszószõnyeg, játékívvel arról lógó játékokkal ami alá fekteted. Nagyon hasznos és fejlesztõ, már most elkezdhetitek!
játszószõnyeg, zenélõ pörgõ forgó, plüss labda, kocka (a miénk színes, csörög is), csócsálható könyv. ezek a kedvencek.
A kérdező hozzászólása: játszószõnyeg van, de veszünk majd csörgõ zenélõ játékokat akkor. :)

Babamóka című készség-képességfejlesztő könyvben milyen típusú gyakorlatok, játékok vannak 2 hónapos babónak?

(még nem sikerült kijussak könyvesboltba)

Legjobb válasz: Nem tudom ki hogy van vele. De butaságnak tartom a korai fejlesztészt. Hagyjuk az elsõ évben a maga ütemében fejõdnio felvedezni nekik a világot. 2 hónaposan még nem játszik. A játék amikor a kezét figylei meg a körülötte levõ világot kicsit késõbb kezdõdik. Ne terheld feleslegesen. Hagyd,hogy boldog baba legyen tanulni úgy ,hogy tanítod ráér késõbb is. Igaz a könyvet nem ismerem, de ha az a fenti célt szolgálja én inkább hagynám. Ha viszont olyan dolgokra kapsz belõle választ pl,hogy milyen dolgokat egyél köré, hogy kicsit fel keltsd a figyelmét, érdekesebb legyen a világ az nem árthat.

Nem tudom ki hogy van vele. De butaságnak tartom a korai fejlesztészt. Hagyjuk az elsõ évben a maga ütemében fejõdnio felvedezni nekik a világot. 2 hónaposan még nem játszik. A játék amikor a kezét figylei meg a körülötte levõ világot kicsit késõbb kezdõdik. Ne terheld feleslegesen. Hagyd, hogy boldog baba legyen tanulni úgy , hogy tanítod ráér késõbb is. Igaz a könyvet nem ismerem, de ha az a fenti célt szolgálja én inkább hagynám. Ha viszont olyan dolgokra kapsz belõle választ pl, hogy milyen dolgokat egyél köré, hogy kicsit fel keltsd a figyelmét, érdekesebb legyen a világ az nem árthat.
nem képességfejlesztõ könyv hanem olyan édi dolgok vannak benne játékok amivel adott korban le tudod kötni a figyelmét és tudsz vele foglalkozni. nekem megvan és nagyon jo mert nekem fogalmam se volt h mit csináljak köztes idõbe a 2-3honapos babámmal mikor jolakott de nem álmos. VEGYE meg mindenki aki tudja én nagyon ajánlom! neked kérdezõ neked is mert kommentárok is vannak benne ami nagyon hasznos. amuy a kérdésedre a válasz:2-3honapos kor között:csörgöt a kézbe, átfordulás, tol és nyujtozik, a strandlabda örömei, tiktakkolo ora, kesztyûbáb, rugj a "labdába". ezek vannak de hiába irtam le a cimeit a játékoknak mert mindengyiket elmagyarázni h mi és pontossan hogy kell csinálni nem lehet és képeket sem tudom iderakni szoval bocsi de mielõbb vedd meg és hidd el nagy örömötöket fogod lelni benne. az én babám 3honapos és 1honapja csináljuk a játékokat és nagyon élvezi és ügyes figyelmes is azota jobban

Milyen játékok érdekli 2-3 hónapos babátokat?

Legjobb válasz: A saját keze. :o) No meg nézeget. De mindegy hogy mit. A klasszikus "játékok" még nem igazán izgatják. Kézzel-lábbal szeret edzeni.

A saját keze. :o) No meg nézeget. De mindegy hogy mit. A klasszikus "játékok" még nem igazán izgatják. Kézzel-lábbal szeret edzeni.
Zenélõ körforgó a kiságya fölött, van egy plüss zörgõ báránykája és egy rózsaszín rongyi nyuszija, azoknak "beszélget", aztán nézeget, meg eszi a kezét. :)


2 hónapos babámnak milyen játékokat vehetek, amik lekötik egy kicsit a figyelmét, vagy aminek örül és neki való?

Zenél? és egyben forgó dolgokkal tele vagyunk és játszósz?nyegünk is van.

Legjobb válasz: Én a játékhidat ajánlom.Jobb mint a szõnyeg mert közelebb vannak hozzá a játékok,erös élénk szinek csörgõkkel.Ha már kapálozik akkor tuti szeretni fogja

Én a játékhidat ajánlom.Jobb mint a szõnyeg mert közelebb vannak hozzá a játékok, erös élénk szinek csörgõkkel.Ha már kapálozik akkor tuti szeretni fogja
Így van:-) Bármi ami fityeg felette, mozog, elfoglalja egy jó idõra. A színe legyen erõsen kontrasztos, legjobb a fekete fehér motívumok. A falra feltett képeket is figyeli, illetve ilyenkor már minden mozgásra, fényre figyel. Már a kis kezét is fedezi fel, sokszor azt nézi sokáig. Fogni még nem tud, de nézni igen:-)) 8 hetes kislány anyukája
szia. 6 hónapos fiam van. én úgy látom, most kezd el egyedül játszadozni. 2 hónaposan az emberi arcok, mimika, hanglejtések, lassú mozgások érdeklik. szeretnek kint lenni a fák árnyéka alatt, nézni a fények játékát. szóval nem a drága, bonyolult játékok a legjobbak számára.

Milyen játékok kötik le a 2 hónapos körüli babákat?

pl. zenél? forgó, játszósz?nyeg, csörg?s játékok , ezeken kív?l

Legjobb válasz: mondókák, lábtorna, kéztorna, beszélj hozzá sokat... nálunk az általad említett dolgok csak a 3. hónaptól kezdték lekötni, az elsõ 3 hónapban csak rajtunk volt szinte állandóan :)

mondókák, lábtorna, kéztorna, beszélj hozzá sokat... nálunk az általad említett dolgok csak a 3. hónaptól kezdték lekötni, az elsõ 3 hónapban csak rajtunk volt szinte állandóan :)
2 hónapos gyereket nem köt le semmi.
A kérdező hozzászólása: Hát pedig a lányomat lekötik ezek a játékok :o) Csak várható, hogy elõbb utóbb már rá fog unni ezekre és jó lenne tudni mivel próbálkozhatok még, amivel önállóan elvan. Sokat van velem, alig csinálok mellette valamit, de azért neki is fejlõdnie kell, nem lehetek mindig mellette, fel kell találnia magát ugye.
Más játékhoz szerintem még túl pici. Az nem baj ha minden nap ugyanazzal a csörgõvel vagy zenélõvel játszotok, ugyanúgy érdekelni fogja. Azt ne várdd még hogy önállóan ellegyen, vagy lekösse magát hosszabb ideig. Az én babámnak is minden nap megmutatom ugyanazt a játékot, nagyon örül neki, de kis idõ múlva megunja, pedig õ már 4 hónapos.
èn babámat(8 hetes) is lekötik ezek a dolgok amiket irtal, elvan velük, de még mennyire.Gagyarászik, nevetgél a szines játékaira stb.. Mi még olyat szoktunk, hogy sétalunk a szobában és fogom öt a kezemben és nézelödünk lassan, elmondom neki, hogy mi micsoda, meg mik vannak a képeken.
Elõzõ vagyok, közben eszembe jutott hogy nekünk van egy olyan zenélõ játékunk ami a plafonra vetit macikat meg csillagokat, a sötétbe kell használni, olyasmi mint a vetitõgép. Tomy a márkája és nem is volt drága. Az én babám nagyon szereti, fél óráig is elnézi. Elvileg altató eszköz, de az én babám nem alszik tõle el hanem felélénkül.
A kérdező hozzászólása: A vetítõt már én is láttam valahol, az nem is rossz játék :) Mi is meg szoktuk nézni a képeket, függönyt stb. tényleg érdekli õt is. Hát akkor ennyi másnak is, ezzel kell beérni... :)

Milyen játékokat érdemes venni egy 2 hónapos kisfiúnak?

Legjobb válasz: Ajándékba, vagy a sajátodnak? Csörögjön, és zörögjön, az a lényeg. Meg legyen jó puha, nehogy fejbevágja magát vele.

Ajándékba, vagy a sajátodnak? Csörögjön, és zörögjön, az a lényeg. Meg legyen jó puha, nehogy fejbevágja magát vele.
Nekem is 2hónapos lesz a fiam, konkrétan még nem játszik semmivel, mert most kezd el igazán látni, de én a helyedben mindenképpen jó színes dolgot vennék, puha legyen és tényleg nem árt ha zörög csörög, de én pl.örülnék textil mesekönyvnek is vagy olyan játéknak ami késõbb jó neki-persze ha látogatóba viszed az ajándékot.Kifejezetten bébi játék nem sokáig jó neki sztem, tehát ezek a pörgettyûk stb..
Lányom 10 hetes, és már kezdi a szájába venni a dolgokat, igaz még nem teljesen tudatosan. Én veszek neki "nyálzókendõt", de ebbõl ajánlatos két egyformát venni, mert sokat kell mosni, és ha a baba ragaszkodik hozzá, akkor gáz van, ha épp mosásban van. Emelett valóban jók a megfogható, puha, esetleg zörgõ dolgok, kiskönyvek nemsoká, és bármi, ami szines (fekete-fehér, erõsen kontrasztos szines) és mozog:-)

Van egy kutyusunk (9 hónapos westi) nagyon játékos (igazából túlságosan is) folyamatosan foglalkozunk vele és vesszük neki a játékokat de kb 2-3 nap alatt mindent tönkretesz. Milyen játékot nem tud szétrágni? Mit vegyünk neki, vagy csináljunk?

Legjobb válasz: Van az úgynevezett KONG játékok ezeket nem tudják szétrángni,de az ára is rágni való :) Komolyra forditva a kongot tudom ajánlani,bár tényleg nem olcsóak,de azt mondják tovább tartanak és közben jutalomfalatot add,szerintem érdemes lenne kipróbálni. Kerestem neked néhány ilyet: Ez pont 9 hónapos kortol ajánlott: http://www.petnet.hu/termekek/kutya/felszereles/jatek/kong/p.. Nézzd csak: http://www.allati.com/kutya-felszereles/kong-jatekok/-kong-a..

Van az úgynevezett KONG játékok ezeket nem tudják szétrángni, de az ára is rágni való :) Komolyra forditva a kongot tudom ajánlani, bár tényleg nem olcsóak, de azt mondják tovább tartanak és közben jutalomfalatot add, szerintem érdemes lenne kipróbálni. Kerestem neked néhány ilyet: Ez pont 9 hónapos kortol ajánlott: http://www.petnet.hu/termekek/kutya/felszereles/jatek/kong/p.. Nézzd csak: http://www.allati.com/kutya-felszereles/kong-jatekok/-kong-a..
A játékot nem kell elõtte hagyni, csak akkor kell neki odaadni amikor játszol vele. Amúgy tanulja meg lefoglalni magát, és ez használ a falkavezérségnek is, akkor van játék amikor te akarod. Amúgy vegyél neki Kongot, azt nem tudja szétrégni.
Kötél-alapú játékot(jó vastagot) vegyél neki, azt nehezen szedi szét :) !! Húzizós játék :) !
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!