Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos mennyire (256 db)

2 hónaposan mennyi volt a tömege és hossza babátoknak?

És mennyivel született? Az enyém 3200 grammal született, most kb. 5000gramm, 52 centi volt, és most 57 centi. Az is érdekelne hogy anyatejes, tápszeres, vagy vegyesbe nyomja a kicsi :)

Legjobb válasz: Az én kislányom 2860 gr-al 54 cm-el született, most 2 hónaposan 4750 gr, 60 cm, és anyatejes.

A kérdező hozzászólása: jó késõn válaszoltál, azóta az enyém már 10 hónapos. :) ) azért köszi, jó volt olvasni :)
Kisfiam 3250el, 52cm-el született, 2 honaposan 5800gramm 59cm volt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:)
utolsó: csak anyatejen él
Az én fiam 4120 grammal született. 2 hósan 6240 gr és 62.5 cm hosszú volt.
2 hónaposan 6100 gramm, 64 cm :) 4500 grammal, 57 centivel született. Kisfiú, vegyesen evett anyatejet és tápszert. Most 6 hós, 9700 gramm, 76 cm :)
Szia! Az én kislányom 2890 grammal és 50 cm-el született. Két hónaposan 4240 gramm és 55 cm volt! :) Most 3 hónapos.
Az én kislányom 2860 gr-al 54 cm-el született, most 2 hónaposan 4750 gr, 60 cm, és anyatejes.
Kisfiam 4020 g és 52 centi volt születésekor, 2 hónaposan 5550 g és kb. 64 centi, anyatejes.
Kisfiam 4500grammal és 54cm-vel született. Most két hónapos és 6300g és 61cm. Anyatejes.
Az én kislányom 3320gr-mal született, 51cm-rel.Most két honaposan, 5200gr és 58cm.Anytejes.
Elözö vagyok, az lemaradt h anyatejes A kICSI:)
A kérdező hozzászólása: illetve az is, hogy fiú-e, vagy lány :)

Holnap kapja az első védőoltást a kisfiam (2 hónapos). Mennyi a valószínűsége, h. belázasodik?

Ha lázas lesz, vagy h?emelkedése, akkor sírni fog folyamatosan, vagy az is elképzelhet?, h. aluszékony lesz? Mire érdemes figyelnem? Túlaggódom a dolgokat, attól félek percenként méregetni fogom a lázát..

Legjobb válasz: Ne aggódj túlzottan, és fõleg ne elõre! A kisfiam 14 hónapos elmúlt, és eddig egyik oltástól sem lett semmi baja. Még soha nem volt hõemelkedése sem. Ha hazaértek az orvostól, rögtön tegyél fel neki egy kúpot, én mindig így csinálom. Ha a gyerek lázas, akkor látni fogod, hogy levert, rosszabb a kedve, rózsás az arca (nagyon piros a pofi) és nagyon meleg a feje. Észre fogod venni, ne aggódj!

Ne aggódj túlzottan, és fõleg ne elõre! A kisfiam 14 hónapos elmúlt, és eddig egyik oltástól sem lett semmi baja. Még soha nem volt hõemelkedése sem. Ha hazaértek az orvostól, rögtön tegyél fel neki egy kúpot, én mindig így csinálom. Ha a gyerek lázas, akkor látni fogod, hogy levert, rosszabb a kedve, rózsás az arca (nagyon piros a pofi) és nagyon meleg a feje. Észre fogod venni, ne aggódj!
Biztos észreveszed, ha lázas. Az elsõ válaszolónak teljesen igaza van. Én is rögtön raktam fel kúpot, és nem lázasodott be.
A lányom az elsõ két oltástól nem lázasodott be, csak aluszékonyabb volt. A harmadik oltás után viszont estére belázasodott, de akkor sem volt nyûgös, sirós, hanem bágyadt inkább, étvágya sem volt.
A fiam 13 hós és õ minden oltástól lázas lett volna az elsõbõl kiindulva, mikor nem adtam az oltás után egy fél germicid kúpot neki, mert a doki szerint minek, még ugysem lázas, akkor adjam, ha az lesz, hát hajnal négykor ordítva kelt, amit sosem elõtte, már egy pillanat alatt 39- et mutatott a digithömérõ, meg sem vártam, hogy csipogjon, toltam a kúpot, és szidtam magam, hogy miért nem anyámra hallgattam, õ mondta hogy régen minden oltás után már a rendelõben adtak kúpot a kicsiknek (doki mellett dolgozott 30 évig), ezért ezek után minden oltás után adtam germicidet, többet nem volt lázas.
a fiam 2 oltást kapott 2 hósan, mert a prevenárt is beadattam, de szerencsére nem lázasodott be, csak aluszékony volt aznap délután.minden pelus cserénél mértem a lázát.ha nem lázasodik be akkor nem kell neki kupot adni.és ugy ahogy az elsõ válaszoló írta figyeld h nem e negon meleg a kis buksia, meg nem e piros a pofia.
Szia! Érezni fogod, ha lázas. Az én kisfiam egész teste nagyon meleg volt, pedig nem is volt magas a láza. Elég ha peluscseréknél megméred a lázát és ne aggódj, ha többet alszik, mint szokott. Nekem nem sírt, és nem is volt nyûgös. Engem személy szerint szerintem jobban megviselt, hogy lázas a babám, mint õt :) . Egyébként én is sokszor mértem a lázát a biztonság kedvéért. Ja, és én csak akkor adtam neki kúpot, amikor már 38 fokot mértem a végbélben - addig nem. Szerintem nem árt, ha egy kicsit hagyjuk a szervezetét küzdeni - lehet sikerül is neki és nem lázasodik be. Viszont az esélyt is elvesszük az önálló védekezéstõl, ha rögtön kúpot kap mielõtt még lázas lenne.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek! Megpróbálok nem parázni :)
szia.az én babám most 4 hónapos.én is túlizgultam az elsõ oltást.engem jobban megviselt mint a babámat.oltás után adtam neki egy kúpot semmi baja nem volt.picit aluszékonyabb volt mint szokott.és én is minden pelenkázásnál mértem a lázát 2-3 óránként.utólag gondolva feleslegesen.de észre fogod venni ha lázas mert melegebb picit a homloka.ne izgulj nem lesz baj. :)

2 hónaposan mennyit eszik egy babuci?

Legjobb válasz: Az én babám most múlt két hónapos, kb. 150-180 gramm között fogyaszt étvágyától függõen.

Az én babám most múlt két hónapos, kb. 150-180 gramm között fogyaszt étvágyától függõen.


Aki már elkezdte a hozzá táplálást 4 hós babájánál az leírná nekem hogyan kezdte mit adott, és mennyit? ( Egyébként 2 hónapos kora óta tápszeres)

Egy hete kezdtem neki próbálgatni a tejpépet napi egyszer. Meg is eszi a kisfiam

Legjobb válasz: az én fiam anyatejes, de 4 hósan kellett kezdeni. esténként adtam neki tejpépet, amit a gyerekorvosunk írt fel. napközben elõször alma kifacsart levét adtam neki 1-2 kanállal. másnap már 2-3 kanál reszelt almát, után meg amennyit elfogadott (általában egy egész alma). ez ment 1 hétig, majd tettem hozzá neki 1 db õszibarackot, mert pont szezonja volt, de most is lehet bébiételbe venni. amikor már ezt is megszokta, akkor kapott sütõtököt, répát, cukkinit almával, meggyet almával hogy ne legyen savanyú. krumplit bármihez lehet tenni neki egy picit. az én fiam kb 1,5-2 decinyi kaját eszik egy evésre, még most is 9 hónaposan. csak most már napi 4szer :) én 2 szopizás között adtam neki enni, általában dél körül. 5 hónapos korára már napi kétszer evett, egyszer délelõtt, és egyszer délután. majd kb 6-7 hónaposan 3ra nõtt ez a szám.

az én fiam anyatejes, de 4 hósan kellett kezdeni. esténként adtam neki tejpépet, amit a gyerekorvosunk írt fel. napközben elõször alma kifacsart levét adtam neki 1-2 kanállal. másnap már 2-3 kanál reszelt almát, után meg amennyit elfogadott (általában egy egész alma). ez ment 1 hétig, majd tettem hozzá neki 1 db õszibarackot, mert pont szezonja volt, de most is lehet bébiételbe venni. amikor már ezt is megszokta, akkor kapott sütõtököt, répát, cukkinit almával, meggyet almával hogy ne legyen savanyú. krumplit bármihez lehet tenni neki egy picit. az én fiam kb 1, 5-2 decinyi kaját eszik egy evésre, még most is 9 hónaposan. csak most már napi 4szer :) én 2 szopizás között adtam neki enni, általában dél körül. 5 hónapos korára már napi kétszer evett, egyszer délelõtt, és egyszer délután. majd kb 6-7 hónaposan 3ra nõtt ez a szám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Sokat segítettél :-D

2 hónapos körüli babátoknak hogyan telik egy napja? Mennyit van ébren? Mennyit eszik? Sokáig?

Legjobb válasz: Szia! 2 és fél hónapos a kisfiam. Reggel 6körül kel, 3 óránként eszik 160milit, másfél óra ébrenlét után alszik fél órát, majd 10 körül kezdi a nagy alvást ami 3 óra. 4-5 óra után már nagyon keveset alszik így elég nyûgös estére. :( Este fél 7körül fürdés, evés majd legkésöbb fél8kor már alszik. Éjszaka egyszer kel 1-2 óra körül. Éjszaka magától alszik vissza, ehhez ragaszkodtam már 2-3 hetes kora óta, nappal viszont kell neki az altatás, ringatom, cipelem. Amikor ébren van akkor vagy pihenõ székben vagy játszó szõnyegen van, fél órákat simán el van egyedül is. Sokat dumál és mosolyog, szereti magát nézegetni a tükörben.

Szia! 2 és fél hónapos a kisfiam. Reggel 6körül kel, 3 óránként eszik 160milit, másfél óra ébrenlét után alszik fél órát, majd 10 körül kezdi a nagy alvást ami 3 óra. 4-5 óra után már nagyon keveset alszik így elég nyûgös estére. :( Este fél 7körül fürdés, evés majd legkésöbb fél8kor már alszik. Éjszaka egyszer kel 1-2 óra körül. Éjszaka magától alszik vissza, ehhez ragaszkodtam már 2-3 hetes kora óta, nappal viszont kell neki az altatás, ringatom, cipelem. Amikor ébren van akkor vagy pihenõ székben vagy játszó szõnyegen van, fél órákat simán el van egyedül is. Sokat dumál és mosolyog, szereti magát nézegetni a tükörben.
Nekem is 2, 5 hónapos a kisfiam. Kb 4 óránként eszik az éjszakát átalussza, reggel 10körül eszik, 2elõtt, 5körül és este 8kor kb fürdés után eszik, rorögtön el is alszik és reggel 6ig alszik, nem eszik éjjel, ritkán felébred, de akkor a címû elég neki. 6után még le tudom rakni és alszik 9ig kb. Napközben újabban járókában fekszik és egy órát el van egyedül, este már nyûgösebb. Este és reggel eszik sokat 200 körül, amúgy 140-150 körül. Jókedvû, mozog folyamatosan. Hason már 1hónapos kora óta felnyomja magát és most már percekig tartja magát. :) Nálatok hogy van?
A kérdező hozzászólása: Hú hát nem semmi... nálunk még nem állt be ilyen jól. Bár most hasfájósak vagyunk így az esti elalvás elég változó. De kb így alakul egy napunk: 5-6 körül ébred eszik, nézelõdik, ficánkolás és minden jó, majd visszaalszik 7körül. Utána ébred 10 kor kb, akkor elég sokáig ébren van, "eljátszik" magának a játszószõnyegen és a kiságyban de azért igényli hogy vele legyek vagy legyünk :) Aztán 12 vagy 1 óra körül elalszik, ha jó az idõ kimegyünk és alszik 2-3 ig, aztán kajcsi és megyünk ki délután sétálni akkor elalszik a kocsiban, 7 körül fürdetjük, utána kajcsi. Mivel most fáj a pocija elég változó hogy mikor alszik el, de még elalvás elõtt is eszik kicsit. Éjszaka van mikor kér egy kicsit még éjfél körül de ez ritkább, inkább 1-2 körül ébred. Nagyon szereti ha sétálni megyünk vagy ki az udvarra, olyankor jókat alszik nagyon.

2 hónapos babával mennyit és mit szoktatok "játszani"?

Kevésbé alvós napokon úgy tűnik, mintha egy idő után unatkozna. Játékokkal körberaktam, pihenőszéket is most veszünk neki, akkor vihetem magammal. Beszélek hozzá és foglalkozok vele amennyit csak tudok, de állandó mellette tartózkodást igényelne, de az nekem sem jó (házimunka is van) és elkapatni sem szeretném.

Legjobb válasz: 2 hónapost nem tudsz elkapatni azzal, hogy foglalkozol vele. Azt inkább elhiszem, hogy neked terhes a házimunka mellett egész nap foglalkozni vele! Én még ebben a korban úgy gondoltam, hogy õ az elsõ, ha õ azt igényelte, hogy ott legyek vele, akkor ott voltam! Amikor alszik, lehet házimunkázni. Kérdésedre válaszolva: ennyi idõsen az enyém szinte csak sírt a hasa miatt. Néha volt 10-15 perc nyugta, hogy se nem sírt, se nem evett, se nem aludt, olyankor csak nézelõdött, vagy énekeltem neki, stb. 3 hónaposan kezdett kinyílni számára a világ, akkor jött a rendes foglalkozás vele - addig a védõnõm szerint is az anyuka kreativitására van bízva, hogy mit kezd a gyerekével, mikor fent van. Nem tudott többet mondani :) Sima kis rongykendõ volt az elsõ játéka a babámnak, azt fogta meg elõször, azzal simiztem a pofiját, kukucsoltunk, stb. Utána sokáig a kis kendõjével aludt még :) 9 hónapos baba anyukája

2 hónapost nem tudsz elkapatni azzal, hogy foglalkozol vele. Azt inkább elhiszem, hogy neked terhes a házimunka mellett egész nap foglalkozni vele! Én még ebben a korban úgy gondoltam, hogy õ az elsõ, ha õ azt igényelte, hogy ott legyek vele, akkor ott voltam! Amikor alszik, lehet házimunkázni. Kérdésedre válaszolva: ennyi idõsen az enyém szinte csak sírt a hasa miatt. Néha volt 10-15 perc nyugta, hogy se nem sírt, se nem evett, se nem aludt, olyankor csak nézelõdött, vagy énekeltem neki, stb. 3 hónaposan kezdett kinyílni számára a világ, akkor jött a rendes foglalkozás vele - addig a védõnõm szerint is az anyuka kreativitására van bízva, hogy mit kezd a gyerekével, mikor fent van. Nem tudott többet mondani :) Sima kis rongykendõ volt az elsõ játéka a babámnak, azt fogta meg elõször, azzal simiztem a pofiját, kukucsoltunk, stb. Utána sokáig a kis kendõjével aludt még :) 9 hónapos baba anyukája
Nem dorgálásnak szántam, nekem is elsõ gyerek. És ha most még nem úgy érzed, hidd el lesz olyan idõszak, hogy "terhes" vele lenni 24 órában, nap mint nap. Tényleg nem negatívan értettem, sajnálom. Nem tudok mást tanácsolni, mint hogy saját kreativitás: sétálsz vele, beszélsz hozzá épp mit láthat, tükörbe nézelõdtök, kontrasztos dolgokat nagyon szívesen nézegetik, játszol neki kis ronggyal, énekelsz neki, simized, maszírozod, ilyenek. Ahogy csinálsz vele bármit, úgy is látni fogod, mit szeret, és mi az amivel már nem próbálkozol legközelebb :)
èn hordoztam, hordozom hàton hason stb. Bevallom nem egyszer a fèrjem fõzött, szòval kell a segìtsèg is.Mondokaztunk mindig beszèltem hozzà.Jàrtunk tornàra, masszàzsra, mocorgoba.Mindenki azt mondta hogy elkapatom mert mindig velem volt.Ja rengeteget cicizett is.Most 5 hòs most màr eljàtszik a habtapin csörgõkkel, puha labdàval zenèlõ plüssel akàr 2 orat is ha ott van ahol èn.Ha megunja "beszel " hozzam :-) alig sìr, hiszem hogy a hordozàs ès együttlèt miatt ilyen nyugodt.
A kérdező hozzászólása: Hihetetlen, hogy itt mindenki a másik ledorgálásával indít, de mindegy. NEM terhes a gyerekemmel lenni és foglalkozni, SÕT, nálam is õ az elsõ, DE sajnos házimunka is van a világon, én nem azt szoktam meg, hogy a kosz megegyen és hogy anyatej is legyen, fõtt étel is kell az asztalra, sõt apuka is enne....Az elkapatást úgy értem, hogy ha sírdogál és tényleg nincs más oka, csak az, hogy üljek ott mellette... Persze elsõ babánál mindenki elvárja, hogy mindent tökéletesen tudjunk.Ugye? Pont azért kérdezem más tapasztalatát, hogy jobb anyja lehessek , hátha más jobban csinálja...ötletek.... Azért a tanácsokat köszönöm.
ha esetleg van autóshordozód, tedd abba, és vidd magaddal a konyhában. Én sokmindent így tudtam és tudok csinálni. Féléves, de még mindig nincs mellette egy pillanat "szabad" idõm se, egyáltalán nem játszik el egyedül, pedig már tetszenek neki a csörgõk, játékok, minden.. persze ha mellette ülök, akkor nincs baj! :) akkor nagyon tudja, hogyan kell játszani a játékaival! :)
1-es vagyok, ez lemaradt: Köszönöm mi sem lakunk koszfészekben, és én is szoptattam 9 hónapos koráig, vagyis kellett a fõtt étel. Jó szervezés, kis segítség kérés, és szép lassan belerázódik az ember. 10 hónapos fiúcska anyukája
Szia! Két hónaposan az enyém már unta a sakktábla/zebra/fehértigris nézegetését de baromira érdekelte a sárga játékoroszlánja, a narancs/mandarin, a szaloncukor (téli gyerek), a karácsonyfadíszek. Egy még nem használt mosogatószivacsot is órákig tudott nézegetni, fogni. Szerette ha zene szólt halkan, hason lenni és a fejét emelgetni (2, 5 hónaposan hátról hasra fordult). Nézte a téli tájat, szélcsengõt akasztottam a pelenkázója fölé, és akárhányszor pelust cseréltem, megérintettem a csengõt, ettõl mosolygott végig. Szerette, ha este a szobájába csak egy pici fény volt és a plafonra világítottam zseblámpával hozzá pedig hangokat hallattam. Imádta, ha pofákat vágtam neki vicces hangokkal kísérve. Most így hirtelen ennyi jut az eszembe. :) 7 hónapos kiscsaj anyuja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igen, mi is hasonló dolgokat szoktunk együtt csinálni. Csak jó, ha más tapasztalatait is meghallgatja az ember. Tanulni sosem késõ. :)

2 hónapos babátok mennyit alszik napközben?

az enyém még tartja a 3 órás evési ciklusokat, közötte alszik is kb. 1 órát. többször hagyom, hogy a kiságyában nézelődjön (játékokat, stb). de néha LELKIISMERETFURDALÁSOM van, hogy nem foglalkozom vele v. fejlesztem többet (persze az is megvan, csak lehet kevés.. ) ti hogy vagytok vele?

Legjobb válasz: az enyem 3 honapos koraig mindig csak aludt meg evett,mar kezdtem aggodni,nincs-e valami baja...es nekem is volt lelkiismeret furdalasom..most 6 honapos,csak napi 2szer alszik,20 perceket,egesz nap szorakoztatni kell,mert hamar elunja magat.Ne aggodj,beszelj hozza,enekelj,mosolyogj,testapoloval kenegetest szerette,ez jol van igy 2 honaposan

az enyem 3 honapos koraig mindig csak aludt meg evett, mar kezdtem aggodni, nincs-e valami baja...es nekem is volt lelkiismeret furdalasom..most 6 honapos, csak napi 2szer alszik, 20 perceket, egesz nap szorakoztatni kell, mert hamar elunja magat.Ne aggodj, beszelj hozza, enekelj, mosolyogj, testapoloval kenegetest szerette, ez jol van igy 2 honaposan
Kislányom este 8 órától reggel 6-ig alszik. Naponta 5-ször eszik, két evés közt legtöbbször alszik, de van olyan, hogy csak fél órákat, és utána foglalkozni kell vele. Ilyenkor ráfektetem a játszószõnyegre, "beszélgetek" vele, énekelek neki, hasaltatom, nagyon szereti. Különösebben még nem tudsz vele foglalkozni. Picik még, minél többet alszanak, annál jobban fejlõdnek!
2. vagyok, annyit akartam még, hogy április 7-én volt 2 hónapos.

Mennyit alszik 2 hónapos gyerkőcötök napközben? Hogy altatjátok? Van már napi kis rutinotok?

Legjobb válasz: Lányom 3 hónapos koráig nem igazán aludt napközben. Altatni mindenhogy próbáltam, letettem, ringattam, mellé feküdtem, simogattam, de semmi. Õ 3 hónaposan jött rá saját maga az elalvás technikájára. Egyik napról a másikra, egyszerûen csak letettük mikor álmosnak látszott és már aludt is. 2 hónaposan már alakult a napirend, de igazán az is csak akkor lett jobb és kiszámíthatóbb, amikor már napközben is tudott aludni (tehát 3 hónap körül). Persze a nap nagy részét ugyanolyan ütemben csináltuk az elejétõl fogva, tehát pl. fürdetés vagy séta ideje.

Lányom 3 hónapos koráig nem igazán aludt napközben. Altatni mindenhogy próbáltam, letettem, ringattam, mellé feküdtem, simogattam, de semmi. Õ 3 hónaposan jött rá saját maga az elalvás technikájára. Egyik napról a másikra, egyszerûen csak letettük mikor álmosnak látszott és már aludt is. 2 hónaposan már alakult a napirend, de igazán az is csak akkor lett jobb és kiszámíthatóbb, amikor már napközben is tudott aludni (tehát 3 hónap körül). Persze a nap nagy részét ugyanolyan ütemben csináltuk az elejétõl fogva, tehát pl. fürdetés vagy séta ideje.

2200gramm körül született babátok mennyi volt 2 hónaposan? Milyen ütemben növekedett? Centi?

Legjobb válasz: 2230 grammal született fiú. 2 hónaposan 3890 gramm volt, 3 hónaposan pedig 5200. Centit elfelejtettem megnézni.

2230 grammal született fiú. 2 hónaposan 3890 gramm volt, 3 hónaposan pedig 5200. Centit elfelejtettem megnézni.
2370g 46cm-rel született, 2 hónaposan 5030g volt 55cm :)
2160g-mal született a fiam, 45cm volt. Két hónaposan 3600g volt, 3 hónaposan 5100g, és 56cm.
2500 grammal szuletett es 46 cm.2 honaposan kb 3500-4000 gramm volt, mar nem emlekszek rendesen es 54-55 cm volt.
kisfiam 39+4 re született 2250 grammal és 47 cmrel. 1 hónaposan 3340 gramm volt. 2 hónaposan 4360 gramm és 53 cm volt. 3 hónaposan 5130 gramm és 58 cm volt 4 hónaposan 5600 gramm és 61 cm neked hány hétre született a kisbabád?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocsi egyikõtöknél félre kattintottam, a Te válaszod is hasznos volt, még egyszer elnézést. Az én kis picurim kereken 37. hétre érkezett, be kellett indítani a szülést. 2200gramm és 47 centivel született. 1 hónaposan volt 48, 5centi és 2650 gramm, most 2 hónaposan pedig 52 centi és 3970 gramm :)

2 hónapos babád nappal mennyit van ébren?

Legjobb válasz: 2 honaposan volt a valtas, a nagyon jo alvobol lett egy nagyon rossz alvo, addig 16 orat aludt egy nap, utanna egyik naprol a masikra 12, most harom honapos kora ota ujra kezd visszaallni a rend, 14 orat alszik /ebbol 12 ejjel a tobbit nappal/

2 honaposan volt a valtas, a nagyon jo alvobol lett egy nagyon rossz alvo, addig 16 orat aludt egy nap, utanna egyik naprol a masikra 12, most harom honapos kora ota ujra kezd visszaallni a rend, 14 orat alszik /ebbol 12 ejjel a tobbit nappal/
Egyhuzamban kb 1, 5 órát, néha többet, de max 2 órát. Egy ilyen etapban benne a szopi, büfi, pelenkacsere, a játék, torna, séta, mikor mi, este a fürdés. Eddig 6-szor evett, tehát kb 9-10 órát volt fenn, a többit aludta, de mostanában kezdi elhagyni az egyik kaját, nem egyszer csak 5-ször eszik, mostanában változik így a napirendje, de még õ sem tudja szerintem pontosan, hogy mit akar :) Meglátjuk, hogy lesz.
szia nekem 2-án lesz 2hónapos a kisfiam.ö nappal 3 óránként eszik, evés után 1órát fenn van nézelõdik elfárad, és 2 órát alszik este 8kor ezik utána kb fél óra és alszik és csak reggel 6 kor eszik.Nyugodt jó kisbaba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!