Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos közel (12 db)

Ha kedden délelőtt ledöntött az influenza, egy napig volt magas lázam, nagyon erős antibiotikumot szedek, és már múlnak a tüneteim, mikor mehetek újra 2 hónapos kisfiam közelébe? Mikortól nem fertőzhetem meg?

Legjobb válasz: szerintem ha az összes gyógyszert beszedted és a orvos gyógyultnak mond. addig én nem javaslom, nehogy elkapja a baba. 2 hónaposan még nagyon pici, kb 0 immunrendszerrel.

szerintem ha az összes gyógyszert beszedted és a orvos gyógyultnak mond. addig én nem javaslom, nehogy elkapja a baba. 2 hónaposan még nagyon pici, kb 0 immunrendszerrel.
Ne csak az antibiotikumokat szedd hanem rengeteg C vitamint 4 ezer milligram mehet simán!!!!Naponta!!!!egészségügyis vagyok

2 hónapos kislányomat nem engedem az anyósomhoz. A lakásban 4 macskát tart. Az ágyában alszanak, folyamatosan dédelgeti és mindenfelé a macskaszőröket látni. Imádom az állatokat, de nem a lakásban és nem a 2 hónapos gyermekem közelében. Véleményetek?

Legjobb válasz: Szerintem igazad van. Lakásba macska nem való. Az az udvarra való. A lakásban mindenfelé hullik a szõrük, és büdösek is. Ráadásul betegségeket is terjeszthetnek, úgyhogy én sem engedném oda a gyerekeimet.

Igazad van.Sajnos a barátnõm a macskák által terjesztett betegségek miatt vetélt el.Mivel szereti azt a mcskát kapott valami gyógyszert és a macskát is beoltatta valamivel ami segített ezen.A szõr hullik.Nem csak a macskaszõr, de a haj is rossz.A picim keze mindig tele van a hajammal, ami össze van kötve, de most sajnos hullik a terhesség után.Mindenhol találni belõle.A macskaszõr utálatosabb.2hónapos kisfiú anyukája.
Szerintem igazad van. Lakásba macska nem való. Az az udvarra való. A lakásban mindenfelé hullik a szõrük, és büdösek is. Ráadásul betegségeket is terjeszthetnek, úgyhogy én sem engedném oda a gyerekeimet.
Hát én imádom az állatokat, de egy csecsemõ még mindennel szemben védtelen. Arról nem is beszélve, hogy mindent a szájába vesz. Nincs immunítása a macskaszõrre, mert gondolom te nem tartasz macskát otthon. Úgyhogy ne engedd és kész. Ha kíváncsi rá az anyósod fáradjon el hozzátok és szigorúan mosson kezet, sõt én még a ruhájára is ráterítenék valamit mielõtt kézbe veszi a gyereket, hiszen a ruhája is csupa macskaszõr. Amúgy nekünk csincsillánk van akit imádok, de teljesen el van különítve a lakásban, és kizárólag a ketrecében tartózkodik. Én csak este veszem ki megszeretgetni amikor a babámat már lerakom aludni. Majd ezután letusolok és a ruhám természetesen megy a szennyesbe. Lehet úgy is állatbarát valaki, hogy közben betartja az alapvetõ higiéniai szabályokat fõleg ha egy csecsemõ is él a családban.
Szerintem a macska igen is veszélyes! Ez nem a sterilitásról szól! A húgom felnõtt fejjel kapott el a macskától valami vírust ami miatt fél évig nyirokcsomó duzzanattal és rákgyanúval kezelgették, vizsgálgatták össze vissza mire kiderült mi a baj, csontsovánnyá fogyott, pedig egyetlen cicája van és az is nagyon szépen gondozva, tisztán tartva. Egy kisgyereknél súlyos bajokat okozhat szerintem!
Sztem tökéletesen igazad van.Egy ilyen pici baba nagyon érzékeny, allergia simán kialakulhat a sok szõr miatt, na és igen , a fertõzés.Itt nem arról van szó hogy kicsit piszkos lesz a keze egy kisgyereknek, hanem egy csecsemõrõl van szó.
Igazad van, az én lányomnál is így alakult ki a macskaszõrallergia. Ezt anyósom nem akarja elismerni, hogy õmiatta van ez. Én utoljára a Karácsonyt voltam ott felköszönteni és amit láttam az az volt, hogy a szõnyegen fél centi macskaszõr állt. A lányom gyakran járt oda. Sokáig nem tudtuk mijért köhög ennyire. Tavasszal mindenféle kivizsgálásokra vittük. Itt derült ki az allergia. Állandó gyógyszeres kezelés alatt áll a gyerekem. Az anyósom azóta sem hajlandó betartani az alapvetõ "szabályokat". Itt arra gondolok, ha jön nem öltözik át elõtte, hanem macskaszõrös a ruhája. Nekünk az orvos azt mondta, hogy ha nem vigyázunk asztma is lehet belõle. Tehát ha én ezt tudtam volna 5 évvel ezelõtt biztos, hogy nem jutottunk volna ide. Egyébként én nagyon szeretem a macskákat, mindig volt macskám gyerekkoromban, de kertes házban éltem.
Hiába pontozgattok, akkor is kialakulhat allergia, sokan nem tudják miért folyik a csecsemõ orra, pedig az állatszõr sokszor bajt okoz.Nem baj, az a lényeg a kérdezõ jól döntött.
Én nem féltem ennyire a gyerekemet. Egy kis macskaszõrtõl nem lesz semmi baja. Nem tudod megkérni anyósodat, hogy amíg ott vagytok addig ne engedje be a macskákat, és természetesen mosson is kezet ha a babához ér? Remélem most a többiek nem azzal jönnek majd, hogy ilyen meg olyan betegséget elkap a macskáktól meg piszkos meg miegymás... ennyire nem kell sterilnek lenni.
Hát én mindkét oldalon állok...a alkásban tényleg ne legyen macska ahol gyerek van....de számtalan gyerekorvos állítja, hogy ha a gyerek piciként (persze nem újszülöttként) találkozik a macskaszõrrel, akkor nehezebben alakul ki allergia. ÉS valószínûleg igaza van, mert a falvakban egész nyáron réten szaladgáló gyerekek közt nem igen van pollenallergiás...a városban meg... De azt, hogy lakásban 4macska és együtt aludjon vele.. :S Nekem is van cicám is gyerekem is...de gyerek bent, macska kint vagy ha jó idõ van akkor gyerek is kint macska is kint aztán hagy kergesse. :)
Ez nem normális és nem is egéséges. lehet macska a házba, de ha a szõnyegen áll a szõr, meg hogy a mama szõrõs ruhákban jár gondolom, hogy nincs nagy rend a lakásba. próbáld elmagyarázni neki, hogy ez a cicáknak sem jó õk is szenvednek tõle. ajánlóm, hogy a sprektrumon menö gyûjtõgetõk címü dok.sorozatnak mutasd meg azt a részét amelyben ilyen hölgyet mutatnak be, de több része is van. ha valóban megszeretnéd oldani és van idõd keres rá a neten és gyûjtsd össze ezeket a részeket.nekem a szomszédommal volt ez. elsõnek semmi gond nem volt a 6 macskával javarészt az udvaron voltak. aztán az egyiket elütõtték és a maradék 5-öt bevitte a házba s nem engedte kiõket. elég jóban voltunk, de miután mondtam neki, hogy ez neki és a cicáknak se jó. aztán elkezdtem nézni ezt a mûsort, amikor a legdurvább ilyen macskás rész volt, küldtem neki egy smst, hogy gyorsan kapcsoljon a spektrumra.a mûsor után átjött hozzám és megköszönte, hogy felnyitottam a szemét

Közel 2 hónapos a babám. Már a 2. éjjelt szinte végig alussza. Eszik este 8 körül, majd hajnali 4 tájékán ébred meg. Hagyjam, vagy keltsem föl?

Csak mert eléggé bekeményedik addigra már a mellem.Vagy keljek föl fejni?

Legjobb válasz: Szia! Az én lánykám most 11 hetes,õ is este 8 körül eszik,aztán alszik hajnalig. én nem keltem fel,már próbáltam,de nagyon nyûgös lett utánna,így én hagyom aludni."sajna" fel kell kelni fejni,mert nekem is megtelik a tejcsárda,de addig jó,míg van mit fejni! :)) De ha gondolod,próbáld ki,hogy ébreszted,hátha a te babád jól reagál rá. Boldog karácsonyt nektek!

Szia! Az én lánykám most 11 hetes, õ is este 8 körül eszik, aztán alszik hajnalig. én nem keltem fel, már próbáltam, de nagyon nyûgös lett utánna, így én hagyom aludni."sajna" fel kell kelni fejni, mert nekem is megtelik a tejcsárda, de addig jó, míg van mit fejni! :) ) De ha gondolod, próbáld ki, hogy ébreszted, hátha a te babád jól reagál rá. Boldog karácsonyt nektek!
Remélem, tudod, mennyire szerencsés vagy!!! Tejed is van bõven, gyermeked is jóalvó :) . Igazi áldás! Majd kitapasztalod, ki kell-e fejned, vagy sem. Szerintem, ha nem feszül és nem fáj a melled, nem létfontosságú fejned. Viszont szerintem ne keltsd fel a babát, hadd aludjon, ha éhes lesz, jelezni fog. Boldog karácsonyt!
Én manóm 6 hetes lesz holnap, és hasonló a helyzet. Én úgy csinálom, hogy mielõtt lefekszek aludni alaposan kifejem mind a 2 cicimet, így reggelre nem olyan vészes a helyzet. Szerintem ha alszik nem kell kelteni, örülj neki, hogy te is tudsz pihenni. Nem kell félni, nem fog álmában "éhen halni". Amikor Õ éhes úgyis jelezni fogja. Lehet, ha most keltegeted, akkor sokáig nem fog éjszaka aludni, mert megszokja és ez lesz neki a természetes. Kellemes Ünnepeket Mindenkinek :)
Mi 3 hónaposak vagyunk, 11 körül bealszik és ált. 6-7 óráig alszik, én nem keltem fel, pedig nekem is kemény nagyon a cicim már reggel, inkább fejj le belõle egy kicsit, szerintem kár felébreszteni, mert akkor vagy nyûgös lesz vagy a cicin bealszik.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én se szívesen kelteném föl-mert eddig 2-3 óránként evett-most legalább alhatunk.A másik dolog, hogy szinte egész nap nem kakil, de akkor hajnalban és utána 6-7 körüli etetésnél szinte alig fér el a pelusba a mennyiség.Ez ugye még nem gond?Kap infacolt


Hogy oldjam meg? Közel 2 hónapos a kisfiam, de étkezések még mindig egy merő káosz.

üvölt, hogy éhes, elkezd enni, de kis id? múlva bealszik, de úgy, hogy sehogy sem tudom felkelteni, még büfizéssel sem. De ha lerakom, hogy aludjon, akkor nem sokkal kés?bb, 5-10 perc múlva felébred, mert még éhes. De így az etetések iszonyúan elhúzódnak. Nagyon nagy étvágya van, jóval többet enne, mint a kora szerint kellene, ezért sokszor ki kell egészítenem, mert nincs elég tejem. De ha cumisüvegb?l adom neki, akkor ugyan így elalszik közben és csak több részletben eszi meg. :(

Legjobb válasz: Piszkáld a tarkóját vagy a füle mögött hátha úgy felébred.

Piszkáld a tarkóját vagy a füle mögött hátha úgy felébred.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) Próbáltam én már mindent, hogy felkeltsem, de hiába. Látszólag, pillanatnyilag jóllakik. Újra meg újra próbálom beállítani, keményen, következetesebben tartani a minimális idõket két etetés között, de hiába. És ne mondja senki, hogy vízzel tele lehet tömni, mi sem lakunk jól vele... Hiába adom neki, issza, de semmit nem ér. A gyerekorvos azt mondta, lehet azért megy a hasa szegénykémnek, mert túl sûrûn eszik. Tudom én, de nem az a baj, hogy sokat eszik, hanem, hogy nem lakik jól és ezért sûrûn.
Upsz, helyesbítek: a másfél óra az emésztésre volt írva. Mindegy, attól még áll, amit írtam. :) Ez viszont így van, az anyatej kb. 2 óra alatt ürül ki teljesen a pocakból, ami miatt szintén irreális elvárás lenne a gyakorlatban sajnos igen elterjedz 3-4 óránkénti kötött etetés. Nanáhogy üvoltve kérnék már a cicit, mikor bõven üres a pocak! Szumszum, szinte minden mondatba bele tudnék kötni.. úgy tûnik, néhol már az alapinformációknál hiány van, úgyhogy inkább azt javaslom, hogy keressetek rá az igény szerinti szoptatásra (pl. La Leche Liga, http://www.lll.hu). Minden le lesz írva, amit tudni érdemes és ami abban segíthet, hogy ti is sokáig szoptató anyukák legyetek. :)
Szia Próbáld meg a talpát masszírozni cumizás közben. (Az enyém ettõl nem aludt el) Vagy a pofiját finoman egy kicsit megcsipkedni.
Az elõttem válaszolóhoz pár megjegyzés: Amint olvasom, õ hajlik az idõhöz kötött szopira, ami semmiképp nem az üdvös módszer, már ha sokáig szeretnél szoptatni. Amiért nem jó: a picik a saját belsõ késztetéseiknek megfelelõen mûködnek, tehát õk tudják, mikor éhesek; mi anyaként elsõsorban szükségletkielégítõk vagyunk, nem rabtartók, akik megszabjuk nekik, mit mikor lehet vagy sem; értelemszerûen nem is lennének még képesek felfogni, megérteni és megszokni az általunk diktált tempót (legalábbis úgy, hogy a saját maguk által ösztönösen diktált szopi-rend ne sérüljön!); az idõhöz kötéssel nem fog kialakulni a szükséges kereslet-kínálat egyensúly, ami miatt nem lesz elég tej és pótolnod kell majd; és elindulsz az idõ elõtti elválasztás útján. A rendhez szoktatás, ami ma olyan gyakori elvárás (tényleg ennyire fontos?!), nem ebben a korban kell, hogy kezdõdjön, hiszen a babák idegrendszere még messze nem képes ilyen szintû gondolkodásra; bõven ráér ez majd 1 éves kor körül/után, amikor már nagyobb esély van rá, hogy alkalmazkodni is tud az elvárásainkhoz. Ez csak pár ok volt, de írok még, ha szükséges. A régi + új tej = pocakfájás ismét egy példa a rossz közhiedelemre. Ezt nem a gyakori szoptatás okozza!!!, hanem az, ha valaki úgy szoptat gyakran, hogy a baba csak az elõtejet szívja ki, a hátsót nem (pl. túl korai mellváltásnál). Ilyenkor az elõtej magas tejfehérjetartalma túlzottan megterheli a pocakot, ami tényleg okozhat görcsöket. A megoldás tehát nem az, ha ritkítjuk a szopikat (ami ráadásul visszavetheti a tejtermelést), hanem hogy gyakran szoptatunk, de figyelünk arra, hogy a pici jól kiszopizza a mellet, kiürüljön a hátsótej is. És még ide: a mell nem másfél óránként telítõdik, hanem a két szopi között csak raktározódik benne a tej, az evési mennyiség 80 %-a a szoptatás KÖZBEN termelõdik meg. Ezért nem lehet pl. spórolni sem a tejjel, hogy tartogatjuk majd az esti szopira. Ami még meg sincs termelve, azt nem rakhatjuk el. :) Az etetések közti teáztatás pedig szintén a szopi ellensége lehet, még nagy melegben is. De errõl van több topik is sztorikkal és indoklásokkal, úgyhogy errõl itt most nem írnék. 17 hónapja szoptató anyuka
A kérdező hozzászólása: Igen, próbálnám megtalálni az aranyközép utat az igény szerinti etetés és az napirend szerinti között. ÉN sem értek amugy egyet a kötött 4 órás evéssel, de egy kevés rendszert nem árta bevezetni, mindenkinek jót tenne. Köszi :)
MI is így voltunk az elején, kb 4-hétig. Én sem tudtam felkelteni semmivel. Nagyon nehéz volt, de én hagytam hadd csinálja úgy ahogy szeretné, meg nem bírtam volna elviselni ha sír. Ráadásul én be is pánikoltam, mert akkor még nem olvasgattam errõl, és nem tudtam h ez természetes, más is van így, és azt hittem h baj, hogy mi így eszünk, volt h egész nap cicin volt. Nekik megnyugvás is a cici, meg a kaja, aztán hamarosan változni fog ám, a kisfiam 7 hetes és nem mondom h mindig tartja a 3-4 órát, van h 2 óra múlva éhes, de már nem alszik be a cicin, és nem szopizik órákig.

2 hónapos babám közel 6 kiló.. nem sok ez egy kicsit? 4.28-al született. tápszeres baba igény szerint eszik

Legjobb válasz: Szerintem a születési súlyához képest nem sok, fõleg úgy hogy tápszeres. Õk jobban híznak, mint az anyatejesek.

Szerintem a születési súlyához képest nem sok, fõleg úgy hogy tápszeres. Õk jobban híznak, mint az anyatejesek.
Egyáltalán nem sok. Egyébként nincs teljesen igaza az elõttem irónak. Nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy az anyatejes babák jobban híznak. Nekem mindkét fiam 2 hónaposan 8 kg volt és az egyik 3400-al a másik 3350-el született. 3 óránként ettek. De a környezetemben is az anyatejes babák ducibbak. De persze vannak kivételek.:)
sztem kicsit sok:S.az én kisfiam is täpszeres volt , még most is az.most 6 honaps és 8 kilo, a doki mpndta hogy a normàlis ilyenkor a 7, 7, 5 . Probälj kialakitani egy viszonylag rendszert näla, hisz "mär" 2 honapos...én ugy csinàltam hogy probältam nneki 4 oränként adni tàpszert 160 ml-ert és ha méG nagyon éhes volt babyteät adtam neki.sztem ez a jo.most ott tartok, igaz 6 honapos lesz, hogy reggel felkel 8 fele, eszik, aztän délben utäna csicsi, majd felkel utäna adok neki turmixos banänt almäval plusz tea, és 6 fele tejet majd amikor lefekszik akkor is tejet.éjjel egyszer kel fel aztän meg reggel 8 körül.megfogja szokni, és nincs korän nälatok mostmär a szépen lassan hozzäszoktatäshoz hidd el.
Egyetértek a második válaszolóval, keresztfiam anyatejes, 2 hét alatt 1 kg-t hízott. :) A védõnõ nem mondott rá semmit, sztem addig minden oK!
A fiam 5.5 kg 2 hónaposan és csak anyatejet kap
Az én kislányom 6, 2 kg volt 2 hónaposan és szintén anyatejes. 3540-nel született.
A tápszeres babáknál azért vigyázni kell az igény szerint való etetéssel, hiszen lassabban emésztõdik meg, mint az anyatej. Szóval próbálj meg 3 órát beiktatni a két étkezés közé. Nekem a hat hónapos tápszeres fiam 7 kiló, igaz, csak két hónpja tápszeres, de õ már anyatejet is két és fél, három óránként kapott, igaz, azt elég rugalmasan kezeltem, most meg már nem is így eszik, hanem reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi.
Szerintem egyáltalán nem sok.Nekem most 8 hónapos a kisfiam és 10 kiló. Kb fél éves korukra kell megduplázniuk a születési súllyukat.

2 hónapos terhes vagyok. Közel 100 kg-mal kezdtem a terhességet, emellett hypothyreosisom van. Hogy tudnék a lehető legkevesebbet hízni? Mennyire szabad visszaszorítani a kalóriákat?

Legjobb válasz: a baba elveszi amire szüksége van!Ha valamibõl kevés van,azt csak a te szervezeted sinyli meg. Szerintem csak egészségesen kell táplálkoznod és nem lesz semmi baj. Egyél teljes kiõrlésû dolgokat(könnyen emészthetõ és nincs annyi kalória benne),ne igyál és egyél cukros üditõket ,gyümölcsleveket és zsiros dolgokat sem. Sok gyümölcs,zöldség az nagyon jó!Sok sikert!

a baba elveszi amire szüksége van!Ha valamibõl kevés van, azt csak a te szervezeted sinyli meg. Szerintem csak egészségesen kell táplálkoznod és nem lesz semmi baj. Egyél teljes kiõrlésû dolgokat(könnyen emészthetõ és nincs annyi kalória benne), ne igyál és egyél cukros üditõket , gyümölcsleveket és zsiros dolgokat sem. Sok gyümölcs, zöldség az nagyon jó!Sok sikert!
ha cukorbeteg diátát tartanál, az egészséges!
Szia! Szerintem beszélj a dokival vagy a védõnõvel, hátha tudnak ajánlani neked valamit, biztos találkoztak már hasonló problémával! Hozzám mikor legelõször kijött a védõnõ elmondta, hogy mit egyek mire figyeljek, de ezt már az elõttem szólók leírták. Boldog babavárást kívánok neked. Üdv. 15. hetes kismama
Szia! Én 96kg -mal kezdtem a terheségemet különösebb válogatás nélkül étkezem annyira figyelek oda hogy sokszor eszek inkább keveset , igaz a huszonnyolcadik héttöl diétáznom is kell mert magas lett a cukrom , de amit megkivánom megeszem igy is , nekem is azt mondták hogy a szervezet ilyenkor azért jobban odafigyel a babára és rád is.Én nem hiztam csak 5kg -ot pedig tényleg megeszem mindent és a sok sétára is odafigyelek.Grat a babához:) 36hetes kismama:)

10 hónapos babám közel 2 hónapja semmit nem hízott. Baj van?

Kisfiú, 3670-nel született, most 8760g. Volt már 9 kiló is, de mindig visszafogy. Hetente 1X mérem, hol, 8kiló 96 dkg, hol, 9 kiló 6 dkg, hol 8 kiló 70-80 g. Így aztán nem háromszorozzuk meg as súlyunkat 1 éves korára, még 2 kiló kéne hozzá....napi 3x szopizik, + egyszer gyümölcs, 1X f?zi, tejtermékekkel, gabonákkal, husival dúsítva. Többet nem kér. Váltsak ki még egy szopit mondjuk tejpépre? A véd?n?m azt mondta, ha egy éves koráig ez marad a súlya,az sem baj... Na de 2 hónapja semmit nem hízni! Széklete mindennap 1X néha 2X van. Vki járt már így? Túlaggódom?

Legjobb válasz: Az én lányom 3400-zal született, most volt egy éves, 8200 gramm volt akkor. Ráadásul elég hosszúa súlyához képes, 80 cm. Öt hónapos korától nagyon piciket hízik, pedig több tápszert evett mindig mint ami a dobozonon jelzett mennyiség volt, és a rendes kajákat is szereti. Sem a mozgásfejlõdése (már jár), sem a szellemi fejlõdése nincs lemaradva, úgyhogy én nem aggódok. Csak a ruhákkal van a gond, a dereka mindnek nagy és lecsúszik róla.:-)

Az én lányom 3400-zal született, most volt egy éves, 8200 gramm volt akkor. Ráadásul elég hosszúa súlyához képes, 80 cm. Öt hónapos korától nagyon piciket hízik, pedig több tápszert evett mindig mint ami a dobozonon jelzett mennyiség volt, és a rendes kajákat is szereti. Sem a mozgásfejlõdése (már jár), sem a szellemi fejlõdése nincs lemaradva, úgyhogy én nem aggódok. Csak a ruhákkal van a gond, a dereka mindnek nagy és lecsúszik róla.:-)
Én is túlaggódom...lányom 10.5 hós, 3001 gr-mal született, most 7.5 kiló...havi 15 dekákat hízik.A mi háromszorozásunk is nagyon messze van...pedig õ tápszeres, és már csak reggel-este kap tápszert.Nagyon rossz evõ, és még evés közben is ugrálna...Mivel tömni nem lehet, mi a 8 kilót céloztuk meg 1 éves korára.Doki szerint ha mozog, nincs baj:) Az én babám meg nem áll sosem, csak ha alszik.

Léteznek 2-3 hónapos fodrásztanfolyamok, lehetőleg Debrecenben vagy a közelében?

Én mindenhol csak 1-2 éveset találok, pedig nagyon jó lenne ha lenne pár hónapos, sürgős lenne. Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ki az a hülye aki beül egy olyan székbe amibe a "fodrász" 2 hónap alatt "tanulta" ki a szakmát:)

Ki az a hülye aki beül egy olyan székbe amibe a "fodrász" 2 hónap alatt "tanulta" ki a szakmát:)
Igaza van az elsõnek!
A kérdező hozzászólása: Aki látja a munkáit! ;)

Holnap állatkertbe megyünk a 2, 5 éves és közel 10 hónapos gyerekeinkkel? Mire figyeljünk oda?

Naptej, kalap, folyadék---

Legjobb válasz: ennivaló, fertõtlenítõs kéztörlõ, és persze sok pénz :-)

ennivaló, fertõtlenítõs kéztörlõ, és persze sok pénz :-)
Váltóruha, esõkabát, (hisz esõ lehet bármikor), étel, ital, süti, rágcsálnivaló, mert ha otthonról viszed, esetleg Te készíted, nem kell annyira sok pénz ám.... :P Na meg fényképezõgép, játék a kicsinek, rágóka, nagy lepedõ, amivel letakarhatod a babakocsit, amíg alszik. Mi az egy évesünkkel egy egész napot töltöttünk ott és szuper volt. Mindent vittünk, semmit nem kellett venni és a lányunk is élvezte. :)

10 hónapos kisfiam, idáig nagyon jó evő volt, mindent megevett és sokat.2 napja minden kifordul a szájából, ha közelítek a kanállal összeszorítja a száját. MI lehet? Mit adjak enni?

A torka nem fáj, mert a kenyeret megeszik. DE nem adhatok minden nap kenyeret. Főztem neki külön, amit tudom hogy szeret, de semmi. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet jön a foga.Amúgy meg ne eröltesd,ha éhes lenne megenné.Éhen nem fog halni...

Lehet jön a foga.Amúgy meg ne eröltesd, ha éhes lenne megenné.Éhen nem fog halni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!