Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos fiam és 1 hétig (4 db)

Az is lehet, hogy a barnázás a peteéréstõl van. Nemrég szültél, lehet, hogy most ilyenkor van pé-ed. Ez sem lehetetlen.
egyetértek az elõttem szólóval.

11 hónapos fiam 1, 5 hete éjjel felébred (1-2 körül) és kb.1, 5-2 órán keresztül üvölt. Mit tudnék vele csinálni?

Próbáltam ringatni és letenni (felvesz-letesz módszer), az ágyában simogatni, ekkor elalszik ugyan, de 10 perc után újra ordít. Adtam neki Panadolt, Viburcolt akkor sem volt jobb. Segítsetek, kezdek kimerülni.

Legjobb válasz: Ki kéne találni miért üvölt, ami nem egyszerû, még egy beszélni tudó babánál sem, nemhogy egy 1 1hónaposnál. Ha adsz neki enni, mert lehet reflux és a gyomorsav bántja. Nem lehet száraz a levegõ és nagyon fájhat a torka, hogy kiszárad, próbálj párásítani, akár egy nedves törölközõvel. Ha játszanál vele, mert mondjuk rosszat álmodott és felzaklatta és fél visszaaludni? És akkor kis idõ alatt megnyugodna és akkor aludna. De hátha lesz valakinek jobb ötlete.

Ki kéne találni miért üvölt, ami nem egyszerû, még egy beszélni tudó babánál sem, nemhogy egy 1 1hónaposnál. Ha adsz neki enni, mert lehet reflux és a gyomorsav bántja. Nem lehet száraz a levegõ és nagyon fájhat a torka, hogy kiszárad, próbálj párásítani, akár egy nedves törölközõvel. Ha játszanál vele, mert mondjuk rosszat álmodott és felzaklatta és fél visszaaludni? És akkor kis idõ alatt megnyugodna és akkor aludna. De hátha lesz valakinek jobb ötlete.
Valószínûleg fogzás, fõleg, ha sikítva ébred... A borostyánnyakláncot dícsérik, homeopátia: camomilla 5 ch .3*5 golyó, vízben feloldva. Sajnos a fogzás steril gyulladással, hõemelkedéssel is járhat, gyakori, nemritkán napi 6-8 széklettel, felgyorsul az anyagcsere, fõleg éjjel, az íny áttörése pedig nagyon fájdalmas. A csecsemõk frontérzékenyek is, ne feledjük.
Jól lakik este? Talán adj neki tápláló vacsorát. Lehet, hogy éhes, azért ébred fel. Ebben az esetben a simogatás nem segít. A felvesz-letesz módszer pedig csak ront a helyzeten. Mire elaludna esetleg, felzavarod. Te sem tudnál aludni, ha állandóan felzavarnának.
adj neki sedatif pc-t
A kérdező hozzászólása: A levegõ nem száraz (50-60%-os a páratartalom a szobájában), éhesnek biztos nem éhes, mert a cici sem kell neki. Már próbáltam kis hangulatfényt kapcsolni, mikor felkel, de nem segített. A különös az, ha elõtte, mondjuk 11 és éjfél között felkel, adok neki egy kis vizet és vissza is tudom tenni az ágyába, de ezek után kel 1-2 között és jön a mûsor. Próbáltam a szobájában lévõ ágyra fektetni és mellé feküdni, de nem segít, ha meg is nyugszik, nem tud elaludni forgolódik, majd újra sír. Kifogytam az ötletekbõl.
A kérdező hozzászólása: Egyébként én is a fogzásra gyanakszom, de már abban sem vagyok biztos, hogy az váltja ki. :-(
Tapogasd meg az ínyét lehet jõn a foga, erre a dentinox fogzás könnyítõ gél jó, de a csepp változata nem ér semmit.még a ringatás is nyugtaná lehet, sok sikert majd írj h fogzik-e
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy be van dagadva az ínye, de már jó pár hete. A Dentinox gélt használjuk, de csak egy pillanatig hatásos. Az elmúlt éjjel kicsit könnyebben tudtam megnyugtatni, de még mindig sokat fel-felsír.
14:02 vagyok. a dentinok 15percig hat addig kell elaltatni.mi is most fogzunk valamennyit segit.
Ja a nyálkás széklet gáz, aszorulással szerintem nem függ össze.a2író voltam megint
szia lehet vmi fertõzés vidd dokihoz...
Ne aggódj, adjál neki 2dl cukros kamilla teát, de ha hajlama van rá vigyázni kell az étrenddel és sok folyadék.
Nekünk is zöld a székletünk de ez normális !Tápisak vagyunk ! a hõemelkedésrõl csak annyit nekünk szinte mindig 37 körül van!! De ez a piciknél még normális!! üdv egy 4és fél hós babuci anyucija
Szió! Az én kislányom(anyatejes) is 6 hónapos és nekünk is gond van a széklettel nemrégen kezdtük a hozzátáplálást is.Én azt hittem az étrendtõl van de sok anyukát kérdeztem mi lehet és azt mondták, hogy a fogzástól megváltozik a széklete(sok nyálat nyelnek, benáthásodhatnak és az új táplálék is közrejátszik.).Szóval szerintem ez lehet, de azért beszélj a védõnõddel és a baba dokinak is említsd meg. Boldog babázást! 6 hónapos kislány anyukája
menj vele szakemberhez (orvoshoz)ajánlom..
Szerintem 2 hét sok idõ ahhoz, hogy a foga miatt ne egyen. Fiam is 16 hónapos - ha jön a foga 2-3 napig eszik kevesebbet, majd a 4. napon bepótolja :) Nem vashiány? Torka biztos nem fáj? Én kivizsgáltatnám! Kérdésedre válaszolva: valaki cumisüvegbe önt pépet és úgy eteti a babáját. Lehet kapni erre a célra etetõcumit (asszem ez a neve), vagy vágj egy nagyobb lyukat a sima cumira. Hátha így rákap újra.
A kérdező hozzászólása: de nem beteg!nem fogy semmi!
Meleg van, lehet azért. Nem tudom, tud a gyerek már tésztát enni? A gyerekek azt szeretik enni, amivel nem kell dolgozni, pl-ul a Bolonyai, a Milánói, ami szinte folyik le a torkukon. Nincs türelmük enni. Illetve a paradicsomos dolgok, mint a paradicsomos gombóc.
A kérdező hozzászólása: igen szerette a tésztát eddig!akkor megprobálok neki azt adni!én is a melegre na meg a szemfoga jön arra gondoltam!köszi a válszt aranyos vagy
Az én lányom is nagyevõ. Egyszer volt egy ijen idõszaka, amikor egy doboz joghurtot sem tudott megenni. Teljesen kétségbe estem, de elmúlt pár nap alatt. Szerintem a foga miatt volt. Mostanában újra sokat eszik :) Szerintem legyél türelemmel. Ha megjön az étvágya biztosan szívesen eszik majd a tiétekbõl is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!