Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos fürödhet (2 db)

2 hónapos kislányom fürödhet már kis pancsolóban kint árnyékban, kalapban?

Én is beülhetek hozzá? (el?tte lezuhanyzok)

Legjobb válasz: szerintem igen,de legyen frissen engedett a víz.Nekem a gyerekorvos mondta ma,h délelõtt is nyugodtan fördessük meg.Csak arra figyelj,h ne fél11 és du4 között legyetek,mert a árnyék nem véd a káros sugarak ellen,ugyanis azok visszaverõdnek a környezetrõl.

szerintem igen, de legyen frissen engedett a víz.Nekem a gyerekorvos mondta ma, h délelõtt is nyugodtan fördessük meg.Csak arra figyelj, h ne fél11 és du4 között legyetek, mert a árnyék nem véd a káros sugarak ellen, ugyanis azok visszaverõdnek a környezetrõl.

Hány hetes/hónapos korától fürödhet együtt a kistesó a nagytesóval (2 év különbség)? Köszi?

Legjobb válasz: én úgy tervezem,hogy amikor már a kicsi is stabilan ül,onnantól. nálunk 19hónap a különbség

én úgy tervezem, hogy amikor már a kicsi is stabilan ül, onnantól. nálunk 19hónap a különbség
Nálunk 21 hónap a különbség köztük és a kicsi fürdetõkarikában csücsülve 5 hónaposan a tesóval pancsizott. Mindketten élvezték:)
Majd ha stabilan ül. Én úgy gondolom, de majd meglátjuk. A lányom 1 éves koráig üvöltött a nagy kádban, mint a sakál. Úgyhogy 1 éves koráig szerencsétlenkedtünk a kiskádban. A fiam nem nagyon fél semmitõl, remélem vele hamarabb lehet. De a lányom hallani sem akar róla. Amikor rákérdeztem azt mondta, hogy anya, a baba a kiskádban fürdik és kész! De azért remélem megszokják majd.
3 hónapos kortól nem gond, ha ugyanabban a vízben fürdenek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!