Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos cicámnak minden (9 db)

Kisfiam 2 hónapos. Már 4 napja minden délután kb 2 töl este 8 ig fojamatosan sir. Nem lehet megnyugtatni a cicit se fogadja el. Fojamatosan sir és kb csak 10 perceket alszik. Lent folytatom?

éjjel viszont nincs gond egyhuzamban 6 orákat alszik. Ez a gond mindig délután kezdődik. Pocakja nem fáj mert nem huzza fel a lábát azzal nincs gond. Lehet hogy fogzás mert nyáladzik nagyon. De ha fogzás az nem jelentkezne éjjel is? Nagyon sokat sír délután és nem tudom mi az oka. szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Pedig ez a tipikus "hasfájós sírás" Pontos idõ szerint. Órát lehet hozzájuk igazítani. Nagyon fárasztó mindenkinek, de 3 hónapos korában abbahagyják. Nekem is ilyen volt (már nagy, nem lett semmi ártalma, hogy 2 hónapig 3-6 ig sírt, okos, nyugodt gyerek) - nem hatott semmi, talán az, ha felveszed és egy fotelben a hasadon pihen(tek). Nem kell félni, elmúlik, és 3 hónaposan ezek a babák nagyon megjavulnak - végig alusszák az éjszakát mindig. Nem fogzás, az biztos, tkp a neve "hasfájás" igaziból az sem. Elsõ és fiú babáknál gyakoribb. Türelem.

Pedig ez a tipikus "hasfájós sírás" Pontos idõ szerint. Órát lehet hozzájuk igazítani. Nagyon fárasztó mindenkinek, de 3 hónapos korában abbahagyják. Nekem is ilyen volt (már nagy, nem lett semmi ártalma, hogy 2 hónapig 3-6 ig sírt, okos, nyugodt gyerek) - nem hatott semmi, talán az, ha felveszed és egy fotelben a hasadon pihen(tek). Nem kell félni, elmúlik, és 3 hónaposan ezek a babák nagyon megjavulnak - végig alusszák az éjszakát mindig. Nem fogzás, az biztos, tkp a neve "hasfájás" igaziból az sem. Elsõ és fiú babáknál gyakoribb. Türelem.
A nyálzás valóban a fogzás jele.Meglehet hogy az bántja Kisfiam is etájt kezdte el.Bár vele fordítva volt.ÉJjel volt fenn-nappal meg aludt Ha ahogy leírtad, a délután sírással telik, valószínûleg azt piheni ki éjszaka..De azon sem csodálkoznék ha õt is megviselné ez a vacak idõjárás !!!
A kérdező hozzászólása: A karjaimban sem nyugszik meg..max egy két percre..rendesen van széklete és a lábait nem huzza fel.És mindig csak délután jelentkezik.éjjel meg délelött semmi gond.szedünk rá gyógyszert a hasfájásra már egy ideje és csak 4 napja kezdödött ez a probléma
Szerintem is hasfájás, a lányom se húzgálta a lábát, és legalább 6x kakilt egy nap, de a sírás leírásából ítélve ez hasfájás., Sokkal valószínûbb, mint a fogzás. A lányomnak kisebb a fájdalomküszöbe, úgyhogy még a hasa se volt kemény, amikor rákezdte. Masszírozd a pocakját, rakj rá cseresznyemagpárnát, ha enyhül, akkor a pocak volt a ludas. A lányomnál semmilyen hasfájásra való szer nem vált be.
A kérdező hozzászólása: azért gyanakodok fogzásra mert annyira nyáladzik hogy néha félre is nyel és köhécsel.mikor hason van csak úgy dõl belöle a nyál és a kis arcija is piros de csak egyik oldalt.ha hasfájás akkor eddig egy hónap szünet volt?mert az elsö honapban fájt neki és eddig nem fájt.
Szerintem ez kólika. Az ilyen, hogy minden nap ugyanakkor jelentkezik. A fogzás nagyon korai, minden 2 hónapos baba nyáladzik, az nem a fogzás jele.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm a segítséget.Remélem mihamarabb elmúlik a hasfájós korszak.Pedig azt hittem amit most használunk gyógyszer segit mert egy hónapig tünetmentes volt a fiam és most megint jelentkezik.

Vajon megint tüzel? A 8 hónapos cicám egy hónapja kb 2 hétig tüzelt, aztán abba hagyta! Ma újra kezd szerintem! Dörgölőzik, ha simogatom a fenekét akkor bepucsit és sír mindig!

Meddig tüzel? Mikor vigyem orvoshoz? Mit tehetek hogy jobban elviselje a tüzelést, amíg nem viszem ivartalanítani? Valami gyógyszer?

Legjobb válasz: Tüzelhet akár hónapokig is, amíg nem vemhesül. Nekünk 2 hónap tüzelés után adott a doki hormoninjekciót, amitõl ivartalanítható állapotba került a cica. Szerintem te is beszéld ezt meg a dokival.

Tüzelhet akár hónapokig is, amíg nem vemhesül. Nekünk 2 hónap tüzelés után adott a doki hormoninjekciót, amitõl ivartalanítható állapotba került a cica. Szerintem te is beszéld ezt meg a dokival.
Sajnos tényleg az ivartalanítás a (végleges) megoldás. Nekünk a doki azt mondta, hogy jobb, ha nem tüzel az ivartalanításkor, de azért akkor is meg lehet csinálni. Szerintem hívd fel az orvost, és megmondja mikor viheted! Hidd el, utána Nektek is és s cicusnak is jobb lesz!
ez természetes ha nem akarod akkor ivartalanítsd

Most 2 honapos a babaám és szopik de olyan mintha nem lenne neki elég nem telik meg a nnyira a cicim és ha igen csak az egggyik az azért van mert többet szivja mint a másikat?

Legjobb válasz: Lehet azért is, de nekem alapból az egyik cicimben mindig több a tejcsi, mint a másikban. Néha ugyan felcserélõdik, a másik lesz nagyobb, de szinte soha sem egyforma mennyiség van benne. Én nem is aggódtam ez miatt. Az elsõ gyereknél is így volt. Próbáld meg a kisebbikre tovább rátenni.

Lehet azért is, de nekem alapból az egyik cicimben mindig több a tejcsi, mint a másikban. Néha ugyan felcserélõdik, a másik lesz nagyobb, de szinte soha sem egyforma mennyiség van benne. Én nem is aggódtam ez miatt. Az elsõ gyereknél is így volt. Próbáld meg a kisebbikre tovább rátenni.


Van egy 4 hónapos cicám ami már 2 hónapja az enyém és egy egy hónapos amit még csak tegnap kaptam nem jönnek ki egymással a nagyobb mindíg bántja mit tegyek?

Lécci Válaszoljatok:D

Legjobb válasz: válaszd szét õket,és csak fokozatosan szoktasd õket egymáshoz,talán akkor majd megbarátkoznak egymással:D

válaszd szét õket, és csak fokozatosan szoktasd õket egymáshoz, talán akkor majd megbarátkoznak egymással:D
Elõször is nagy hiba, hogy egy egyhónapos cicát elhoztatok, ezt élete végéig szenvedni fogja a cicus, mindig nehezebb lesz a kommunikációja, mivel az anyjától kellett volna elsajátítania. gyébként ne félj, a cicák meg fogják szokni egymást, mert még elég fiatalok. Azért ne hagyd egyedül õket együtt, amíg nem jönnek ki problémamentesen egymással.
A kérdező hozzászólása: okés köszi:) )))
Miért ebbe a kategóriába tetted?
A kérdező hozzászólása: Véletlnül...:S:S:S

2 hónapos fiú cicámnak minden nap csípa van a szemében, pedig minden nap kiszedem langyos vizű szivaccsal. Miért van ez?

Legjobb válasz: csipa mindenikinek van a szemében, csak a mecsek nem tudja kiszedegetni magának. és hiába szeded ki, az mindig lessz.

csipa mindenikinek van a szemében, csak a mecsek nem tudja kiszedegetni magának. és hiába szeded ki, az mindig lessz.
Biztos Neked is van csipa a szemedben alvás után, és kimosod magadnak is :) Jól teszed, hogy kiszeded neki is.
Lehet hogy éppen a langyos vizû szivaccsal fertõzöd újra és újra.Vegyél bórvizet a patikában, és vattát átitatva ezzel töröld meg.Mindkét szeméhez külön vattát használj!Ha már nem csipásodik, nem kell naponta törölgetni, mert a macska ezt elintézi, csak a fajmacskáknál /pl.perzsa, melynek rövid az orra/kell besegíteni.
én csak vizet adnék.
Ha lehet, tényleg inkább anyatejet adj neki, de ha idõnként adsz neki teát, akkor sincs semmi! Édeskömény vagy kamilla tea és cukorral vagy cukor nélkül, méz tilos. (Az én kicsim is kánikulában született, nagyon besárgult, idõnként adtam neki teát. Összesen nem ivott egy liter teát életében, most négy hós, nem fogadja el a cumit, nem nyeli le a teát, csak a nagy melegben, tehát tudják õk, na.) A Hippnek van egy 0 hós kortól adható bébiteája, de én még csak Ausztriában láttam. Egyébként szerintem is zavarja õket a csuklás.
Szerintem 2 hónapos babának még ne adj teát. Az anyatej elég neki. A csuklás meg csak téged zavar, majd elmúlik :) Õket nem zavarja.
én sem adnék teát. az én babám épp a legnagyobb melegben született, mégsem adtam neki se vizet, se teát, csak cicit. különösen, ha mellbõl eszik. a cumisüveg miatt adódhatnak szoptatási problémák.
Szerintem az hülyeség, hogy a babákat nem zavarja a csuklás, de ez csak az én véleményem. Én is csak vizet adnék neki.

4 hónapos babámnak sokszor kevés már 1 cici. (Csak anyatejes, 3-4 óránként eszik, éjszaka alszik. ) Ha mindig megszoptatom 2 mellből, azzal nő a tejmennyiség?

Legjobb válasz: nekem mikor ilyen gondom volt,kb 2-3 napig 2 cicibõl evett,aztán visszaállt az eredeti rend.Most 5 hónapos,csak anyatejes és elég neki 1 cici egyszerre.

nekem mikor ilyen gondom volt, kb 2-3 napig 2 cicibõl evett, aztán visszaállt az eredeti rend.Most 5 hónapos, csak anyatejes és elég neki 1 cici egyszerre.
Szia, nyugodtan szoptasd surubben ha igenyli, az noveli a tejmennyiseget, enni raer kesobb is. Sok jo infot talalsz a http://www.lll.hu-n egy szopis baba anyukaja
Igen! De készülj fel rá, hogy pár napig többször fog szopizni, mert az átmenetileg kisebb adagokkal egyszerre nem fogja tudni megtömni a pocakját, így hamarabb fog megéhezni is. Akkor se ess kétségbe, ha ilyenkor totál üresnek tûnsz, mert nem vagy az. Csak szoptasd meg ahányszor kéri (éjszaka is, az különösen hatékony serkentõ!) és pár nap múlva "csodát" láthatsz. ;) Amit az elsõ válaszoló leírt, az a korai elválasztás tutibiztos receptje. Pár hét és végleg el fog apadni, ez borítékolt. Sajnálom, hogy ezt nem tudja, sõt még azt is hiszi, hogy ezzel mekkora jót tesz, pedig nem. De legalább te nem lépsz a nyomdokaiba, Kérdezõ...
Úr Isten! Hogy lehet ilyet írni, hogy egy csak anyatejjel táplált babának már 3 hónaposan répát stb. kell adni? Ehet még annyit az életben, amennyit csak akar, tejci viszont csak most van neki. Annál jobb vitamin nincs a földön. Ha nem elég az egy cici, kínáld meg a másikkal is. Esetleg tedd gyakrabban mellre. Biztos, hogy növekedni fog a tej mennyisége.
nem!!!De ha 4 hónapos akkor már adj neki mást is az én fiamat már 3 hónapos korába kezdtem cumisüvegbõl vagy kanállal pépesített gyümölcsöket vagy répát adni és már szintem nem is igényli a tejet sõt el sem akarja mostanában fogadni és az orvos is mondta így kell ezt csinálni minél korábban szoktatni az ízekhez fõleg a gyümölcsökhöz mert egészségesek és jót tesznek a pici fejlõdésének!!!!Próbálkozz ezzel nekem és ismerõseimnek bevált és a baba is szépen fejlõdik!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem szeretnék még mást adni neki, ha elég lesz a tejem, akkor csak 6 hónapos korában kezdenénk el a hozzátáplálást. Szeret szopizni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem úgy lesz, hogy pár nap után újra elég lesz 1 cici is. Próbálok nyugodt maradni és pihenni. És etetek kettõbõl :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást :)

Kis cicáim már 3 hónaposak, és 2 naposak, de az anyjuk még mindig szoptatja őket. Normális? Meddig fogja még?

A kicsik már lassan olyan nagyok lesznek, mint az anyjuk, 3-an vannak, esznek rendesen macskaeledelt, de mellette még szopnak. Igaz, most már nem olyan s?r?n, hiszen már nagyobbak, de az anyjuk még mindig hagyja nekik a kajálás után, hogy szopjanak t?le. Egeret is szokott nekik hozni, de csak az egyik vágja, hogy mire való az egér, a többi inkább hízeleg.

Legjobb válasz: Hat...lehet hogy szopnak,de nem biztos hogy meg van teje Esetleg lokd fere oket,hogy ne szopjanak!Erdekes,mert az en cicam mar 7-8 hetesen mar nem engedte oket annyira,a fogaik miatt. Szerintem egy nagyon jo anyacica a Te cicad!(Az enyem nem hozott nekik egeret:D) Legy buszke ra es vigyazz ra!

Hat...lehet hogy szopnak, de nem biztos hogy meg van teje Esetleg lokd fere oket, hogy ne szopjanak!Erdekes, mert az en cicam mar 7-8 hetesen mar nem engedte oket annyira, a fogaik miatt. Szerintem egy nagyon jo anyacica a Te cicad!(Az enyem nem hozott nekik egeret:D) Legy buszke ra es vigyazz ra!
Ivartalanitsd es akkor nem kell szoptasson!
Már biztosan nincs teje, az enyém még 8 hónaposan is szopizta az anyját, és az hagyta. Igaz õ volt az egyedüli cicája.
Mamam cicai elkerultek a unokatesomtol(mamamhoz) es a kutyatol szoptak, pedig annak nem volt teje:)
A kérdező hozzászólása: Második, nem fogom ivartalanítani! Vannak még, akik megtartják a kiscicákat, és gondoskodnak róluk, és én ilyen vagyok!
A mi cicánk is hónapokig hagyta hogy szopjanak :D Ilyen egy jó anya ! :D Ha megtartjátok a kicsiket abba reménykedj hogy ha még nagyobbak lesznek a kicsik akkor nem fogják egymást utálni, és az anyjukat sem ! Mi a 4-bõl 2-õt tartottunk meg és 1 éves korukra utálják egymást fõleg az anya a gyerekeit mert õk igazából szerintem csak játszani akarnak vele , de úgy nekik megy, hogy ha már elmennek mellette bekarmol egyet meg fúj. A két testvér viszonylag jóba vannak, de õk se puszipajtások xD
Utolso elotti: Sajnos en is ugy vagyok a cicaimmal, az anya utalja a kolyket, pedig a kicsi jatszana vele
Nem hátrány, az a hátrány, ha nem csináltatod meg a mûtétet. Jobb késõn, mint soha.
Én a három lány cicámat most ivartalaníttattam. Az egyik két éves, a másik kettõ pedig másfél éves. Jól bírták, csak ébredés után voltak kicsit kábák és rémültek. Nagyon gyorsan meggyógyultak. Azóta nyugodtak, kiegyensúlyozottak, és a fiúk sem zaklatják õket. Szerintem csak jót teszel vele.
tüzeléskor zárd be valahova hogy ne menjen ki addig
Kedves elsõ! Csiszold a tudásod! A macska kibírhatatlan amíg tüzel és bizony addig tüzel amíg be nem fedezik! Tehát hiába zárod be. Szerintem egyáltalán nem hátrány, most még életerõs fiatal.
Semmi problém, nyugodtan ivartalanítasd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!