Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos 6-án (3 db)

09.23. -án /csütörtökön/ született a babám, tehát ma 6 hetes. Az oltást 2 hónapos korban fogja megkapni: Kérdésem a következő: 11.18. -án lesz 8 hetes akkor vagy pedig 11.23. -án kapja-e meg? Hogy kell számolni?

Legjobb válasz: én pont 2 hónaposan vittem, dátum szerint. utána meg sz a lényeg, hogy 4 hét teljen el legalább. legalábbis nekem ezt mondta a védõnõnk.

én pont 2 hónaposan vittem, dátum szerint. utána meg sz a lényeg, hogy 4 hét teljen el legalább. legalábbis nekem ezt mondta a védõnõnk.
11.23.-a után fogja megkapni!ilyenkor a hónapot kell nézni és nem a heteket. 24N
hívd fel a védõnõt/dokit, úgyis kell idõpont tanácsadasra és majd õk megmondják. egyébként mindegy, pár nap nem számít, de 2 hónapos 23-án lesz, nem 18-án. szerintem 23-a után kell majd vinni.
Nekem ök adtak idöpontot mindig, ugyhogy nem szamolgattam, de sztem legalabb 4 het. a rotas oltasnal kerdeztem egyedül mert akkor mentünk nyaralni es azt 5 hetre kapta, akkor mondtak hogy minimum 4 max. 6 het. de ez lehet, hogy különbözö oltasoknal elterö.
nekem a többi oltásnál is azt mondták, hogy a betöltött hónap számít. betöltött 2, 3 illetve 4 hónap. szóval 23-ánál elõbb nem fogja megkapni.

2 hónapos lesz 6-án a kislányom és a gyermekorvosunk szerint túl gyorsan nől be a kutacs a fején! Ez nagy baj? Azt jelenti hogy beteg a kislányom?

Legjobb válasz: Szia! Nem beteg. Az én fiamnak 5 hónapos korára benõtt a kutacsa. Csodálkoztak raja nagyon,de ez nem gond. Csak valószínû ritka. Mondták volna ha gond lenne.

Szia! Nem beteg. Az én fiamnak 5 hónapos korára benõtt a kutacsa. Csodálkoztak raja nagyon, de ez nem gond. Csak valószínû ritka. Mondták volna ha gond lenne.
Szia! Vizsgáltasd meg szakorvossal, mert okozhat ez gondot! Gyengeelmélyûséget, és más agyi károsodást is. Persze ne ijedj meg rögtön, de járj mindenképp utána a dolognak.Van akit mûtenek vele, ha úgy ítéli meg a szakorvos. Az a normális, ha 1 éves kor körül záródik a kutacs. Vigantolt gondolom nektek nem írtak, mert csontosodást okoz.Én nem vagyok orvos, de fogyatékosok közt dolgozok, láttam ilyen gyereket, akinél problémát okozott. Jó egészséget nektek.

Mi lehet az oka annak, hogy 6 hónapos kisfiam tegnap éjjel 2 óránként, ma éjjel pedig óránként ébredt?

Eddig is kelt egyszer-kétszer.

Legjobb válasz: Megkezdõdött nála a szeparációs szorongás bevezetõ szakasza, kezd rájönni, hogy õ és anya két külön lény, többször meg kell bizonyosodnia ilyenkor, hogy a szeretett anya még megvan. El fog múlni, bár nem 1-2 hét alatt. De ez természetes folyamat.

Megkezdõdött nála a szeparációs szorongás bevezetõ szakasza, kezd rájönni, hogy õ és anya két külön lény, többször meg kell bizonyosodnia ilyenkor, hogy a szeretett anya még megvan. El fog múlni, bár nem 1-2 hét alatt. De ez természetes folyamat.
fogzás, éhes maradt, front van és megviseli, szeparációs szorongás... lehet pár oka! ezt sajnos csak te fogod tudni kitalálni!
Enni adsz neki ilyenkor, vagy csak cumit kap pl? Lehet egy növekedési ugrás is, ami miatt több tejet/tápszert/bevitt kalóriát igényel ès ezért kel fel éjjel. Nincs hüvösebb a szobában? Takard be jobban, adj rá melegebb pizsit, lehet hogy a lehült levegõ zavarja.
Lehet front, mert az én, szintén 6 hónapos kislányom is ezt csinálta este, éjjel és ma sem egyszerû az élet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!