Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos úgí (3 db)

Vedd magad mellé, hiszen babakutya még. Nem rakjuk ki a kertbe, hiszen most fog hozzád szokni. Vagy keress neki megfelelõ gazdát......
Én 5 hónapos korig benn tartottam, utána már nem volt hajlandó bejönni a házba, és maga akart kint aludni. Még nem elég jó az idõ, és nagyon kicsi, sokkal könnyebb dolgotok lenne, ha még bent altatnátok 2-3 hónapig. Ha zavar, hogy a közelben van, jelöljetek ki egy ideiglenes részt a házon belül.
A kérdező hozzászólása: Ez az ágy melletti alvás bejött, az lenne a kérdésem mikortól lehet kinti helyére szokatni?
Nem értem miért lett mindenki (egy kivétellel) lepontozva kicsit... Na mindegy, azért írd meg a fejleményeket majd!
A kérdező hozzászólása: Nem "kicsukom" hanem ha jó idõ van kirakom felügyelettel, és szokta is élvezni, ezt az ágy mellettit kiprobálom estére egy dobozban vele.
Úgy, hogy nem zárod ki.Majd ha megszokja az új helyét, meg azt, hogy nincs vele az anyja meg a tesói, lehet kirakni.
Az elsõ pár éjszaka érdemes lenne bent tartani, pl. hálószoba. Ha utána nem fog veled aludni, akkor meg a helyére kell szoktatni, és ott altatni. Mondjuk nap közben nem értem miért nincs mellettetek. Ez a legaranyosabb idõszak, miért maradtok le róla?
sztem nem ó ötlet kizárni egy ilyen kis babát..föleg az elsö éjszaka, amikor még keresi az anyukáját és a tesokat..mostmár te vagy a mamája, és hozzád fog menni, ha fél, ha szüksége van rád..elöször meg kell szoknia és ismernie uj helyét.
én egy hete hoztam el a holnap 10 hetes kis máltaimat..ott alszik az ágyam mellett az ágyába..az elsö éjszaka elég borzasztó volt..körülbelül négyszer keltfel és sirt..ilyenkor lelógattam a kezem és elkezdtem simogatni, amitöl megnyugodott, és visszaaludt..egy hét telt el, és odaáig eljutottunk, hogy mostmár csak egyszer kel fel éjszaka, de akkoris azért mert unatkozik :) amikor lelogatom a kezem akkor elkezd vele játszani...ö akkor a hisztisebb amikor lefekszünk, minden elcsendesedik, és rájön , hogy aludnia kell..akkor kb v 10 percig sirdogál :)
Kazánházban gázmérgezést kaphat! Még egy napja van nálad és már kirakod?!?! Gondolom most lett elszakítva az alomtól: persze, hogy sír meg minden baja van! Ülj le és olvass el 1-2 cikket, könyvet, hogy hogyan kéne neki kezdeni ennek, különben baromi nagy bajok lesznek itt. A következõ könyv nekem is meg van, hiába vagyok tapasztaltabb, nekem is és páromnak is sokat segített! [link]
1 napja van nála...eddig ott voltak a tesók, meg a mama...Baromira nem kellene egyedül lennie...Úgy lehetne kezelni a dolgot, hogy nem hagyod egyedül, különben esély van egy szorongós, félõs kutyára... Minek neked kutya, fõleg amstaff, ha ennyire nem vagy tisztában az alapvetõ dolgokkal?
Bocsánat, egy két hónapos kutyust már teljesen nyugodtan lehet arra szoktatni, hogy egyedül alszik, bár én sem a megérkezése estéjén kezdeném el. Én speciel egy frissen levett pólómat áldoztam be, és azt raktam bele az ágyába a kutyámnak, és azt is nagyon hamar megtanulta, hogy ha este oda szépen lefekszik, akkor jutalmat kap.
A kérdező hozzászólása: Most nappal jó idõ van a teraszon van lerekesztve játékaival kosarával nappal nagyon jól elvan , este mindig bennt tölti, nyugodtan, ha rossz idõ van természetesen nem viszem ki :)

Tegnap óta van egy 2 hónapos simaszőrű foxterrierem. Napközben egyedül kell otthon lennie (panel), de nagyon sír, ugat. Mit tehetnék, hogy valahogy elviselhetőbbé tegyem számára a magányt? Vagy ez hiszti csak?

Sajnos panellakásban élek, ami 2 szobás, és ugye a szobába nem lehet beengedni, még sokat kell tanulnia.

Legjobb válasz: Nem hisztis, hanem nagyon magányos és valószínûleg nagyon fél. Õszintén szólva teljesen meg is tudom érteni. Egy nap elszakítják az anyjától, a testvéreitõl és bekerül pár négyzetméterre tök egyedül egész napra. Igazán otthon maradhattál volna vele egy pár napot, amíg megszokja az új helyet, helyzetet. Ha nem tudsz vele most otthon maradni, akkor úgy lett volna jó idõzíteni a hazahozatalt, hogy szabadság vagy hosszú hétvége elõttre essen. Kár, hogy még ilyen kicsi, mert még jó pár hét, mire minden oltása meglesz és le tudod vinni sétálni, pedig sokat segítene egy kora reggeli kiadós séta. Akkor az egyedüllét egy részét átaludná. Én nem tudok neked mást tanácsolni, hogy próbálj vele minnél többet foglalkozni, minnél jobban lefárasztani.

Nem hisztis, hanem nagyon magányos és valószínûleg nagyon fél. Õszintén szólva teljesen meg is tudom érteni. Egy nap elszakítják az anyjától, a testvéreitõl és bekerül pár négyzetméterre tök egyedül egész napra. Igazán otthon maradhattál volna vele egy pár napot, amíg megszokja az új helyet, helyzetet. Ha nem tudsz vele most otthon maradni, akkor úgy lett volna jó idõzíteni a hazahozatalt, hogy szabadság vagy hosszú hétvége elõttre essen. Kár, hogy még ilyen kicsi, mert még jó pár hét, mire minden oltása meglesz és le tudod vinni sétálni, pedig sokat segítene egy kora reggeli kiadós séta. Akkor az egyedüllét egy részét átaludná. Én nem tudok neked mást tanácsolni, hogy próbálj vele minnél többet foglalkozni, minnél jobban lefárasztani.
lehet, hogy hülyén hangzik, de a kezedbe leviheted "sétálni".addig is lát uj dolgokat.csak ne tedd le.én szoktam azt csinálni, h beállítom a tvt 2órára, aztán kikapcsol.addig is hallanak emberi hangot.nekem két yorkim van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem lehet mindig úgy szabályozni az otthonlétet ahogy mi szeretnénk, fõleg ha valaki egyedül él. De a kiskutya gyorsan tanul, és már rájöttem én is a TVre, illetve adtam neki jégkockát. Azzal pedig olyan jól eljátszott h észre se vette h eljöttem, és mikor elmentek megnézni tesóim, teljesen csendben volt. Köszönöm mégegyszer a válaszokat.
Nekem is foxterrierem van és kint tartom az udvaron.Már egy éves.Mikor játszok vele vagy kint vagyok vele, aztán bemegyek a házba mindig nyuszít, sír mintha azt mondaná hogy játszunk még egy kicsit, ne menj be :( Lehet hogy ez a természetükben van nemtudom de sok foxterrieres barátom van és nekik is vannak ien tapasztalataik.bár lehet hogy a kutyád tényleg csak féll és megvan rémülve:) majd kinövik (reméljük)

2 hónapos kislányomnak úgí érzem, mintha büdös lenne kicsit a füle. Normális?

Ha fürdik, megy bele víz, de úgy tudom, ez 6 hónapos koráig nem gond.

Legjobb válasz: Nem nyûgös vagy ilyesmi,mert lehet be van gyulladva neki..??Sztem kérdezd meg a dokitól azért .

Nem nyûgös vagy ilyesmi, mert lehet be van gyulladva neki..??Sztem kérdezd meg a dokitól azért .
A kérdező hozzászólása: nem, nem nyûgös.
Az is elõfordulhat, hogy alvás közben bukik és az belecsordogál a fülébe, ill. füle mögé. Ha fáj a füle, evés közben sír, odanyúlkál a fájós füléhez. A biztonság kedvéért tényleg mutasd meg orvosnak!
Szia! Nézd meg a füle mögött, lehet hogy fürdésnél nem tudod eléggé kimosni mögötte. Én fürdés után mindig törlõkendõvel kitörlöm mögötte. Próbáld meg Te is, remélem segít. 4 hós kislány anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!