Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos fiú német (6 db)

2 hónapos fiu babának nem kevés a 5300gramm sulynak? 4000grammal született. Tápszeres

Legjobb válasz: Tökéletes, ne aggódj! Barátnõnek is ennyivel született a fia és most 5200gramm! Szóval ne aggódj!

Tökéletes, ne aggódj! Barátnõnek is ennyivel született a fia és most 5200gramm! Szóval ne aggódj!
Az én lányom 4150grammal született most voltunk 1 hete a 2 hónapos vizsgálaton ott volt 5850gramm. Anyatejes. Én úgy tudom hogy 6 hónapos korára meg kell dupláznia a születési súlyát és amég gyarapodik addig nincs gond! :)

2 hónapos kan (fiú) német juhász kiskutyának milyen nevet adjak?

Legjobb válasz: Azén kis fiú németjuhászom, aki 4 hónapos, a Szíriusz nevet viseli és Szirinek, Szirikének becézem. Ismerõsöm németjuhászai (mindkettõ fiú): Csoki, Pacsi.

Azén kis fiú németjuhászom, aki 4 hónapos, a Szíriusz nevet viseli és Szirinek, Szirikének becézem. Ismerõsöm németjuhászai (mindkettõ fiú): Csoki, Pacsi.
ööö..ez akérdés h jön a vízi sportokhoz? de legyen mondjuk Vakkancs ;) az ari név :)
, lecsó, bodag, vagy lehet buksi mint gyõzikének
füge
Ronon, Félix, Taksony, Dezsõ, Rezsõ, Kálmán, Ubul (egyik kedvencem), Béla, Hami, Dodó
johnny, argosz, pepe
Cézár.
pörkölt!!
denevér
egy némejuhi tök cuki szóval tök min1 legyen Dezsõke
Kesztyûcske vagy Bábû xD
Szerintem a Mancs vagy a Tappancs a legjobb, de nagyon tetszik a Wolfy is ..
hát a pörkölt meg a lecsó és a dezsõke nem rosz de sztem a pacal jobb
legyen kani nyul
Istvánjós
szappan
az én steffordom Zeusz a kis szoba tacskó törpe snauzerem pedid Dínó
Vízi sportok! Ez a kérdés miért ebben a kategóriában van? Mindenesetre most már nem 2 hónapos, hanem több mint 1 éves :) Mi lett a neve?
56
Az én kutyámat VISZKI-nek hívják:D a macskámat meg SERI-nek.. és nem vagyok alkoholistaxDxD csak szerintem jók ezek a nevek:)
Az én németjuhászom Zeusz:)
Semmiképp se Rex. Inkább Mihály, vagy ha bevállalósabb vagy: Szomszéd.
mindenképpen személynevet
Nagyon aranyos még IBLA TIKVA SZAFFI NILLA HILKA GOLDI LINETT OXANA Talán tudsz közölük választani
Vagy Néró!Esetleg Rex habár nem túl fantáziadús:) .Az én volt kutyámat Kuplungnak hívták, Kupinak becéztük:) a kezdeti megdöbbenés ellenére az emberek szívébe férkõzött a név és a kutyus is.
Hat. En is keresek nemetjuhasznak neveket. De fogalmam sincs. Ezek sem nyugoztek le. De vegul mi lett a neve?:)
A kérdező hozzászólása: Vagy 6, 5 kiló. Nem tudom pontosan.
jó husiban van, két hónaposan 7 kiló!!! :) a súlya alapján én minimum 74-eset javasolnék, de nagyobb is lehet, nõni biztosan fog, összemenni már nem! :)
biztos hogy 2, 2és fél hónaposan 7 kg?:) egyébként igen, min. 74-es, és az sose baj ha "lötyög" rajta egy kicsit, nagyon hamar belenõ! :)
Viszonyításképpen: Az én lányom 7kiló, 4 hós. Bodyból 68-at, rugiból 62-et hord még.
Elõzõ vagyok: 68-asnál kisebbet semmiképpen ne vegyél neki.
Szia! Nyárra tuti kell a 74-es méret!
Hát attól függ, hogy azt akarod e, hogy most jó legyen rá. Az én fiam 2, 5 hós, és majdnem 6, 5 kg. Most hordjuk a 62 ruhákat, de van, ami még kicsit hosszú. Én 68-asnál kisebbet nem vennék a helyedben.

Szeretnék tanácsot kérni. Nekünk 2 spánielünk volt eddig. + hete kaptak a gyerekek egy normál "Yorki"-t.5 hónapos fiú. A füle nem áll, és 4 kg, úgy kaptuk hogy szobatiszta, de sajnos nem az. A színe ezüst-cser. Tud v. ki segíteni?

Legjobb válasz: Miben kéne segíteni? Azon kívül, hogy tudunk-e segíteni, egyetlen egy darab kérdést sem tettél fel. Ha az a baj, hogy kamuzott a szaporító, elõre szólok, valószínûleg ez lesz a legkisebb problémátok, ha ezt nem akartátok, ki kellett volna fizetni az árát, és venni egy normális tenyésztõtõl származó kutyát. Olcsó húsnak híg a leve és hasonló közhelyek.

Miben kéne segíteni? Azon kívül, hogy tudunk-e segíteni, egyetlen egy darab kérdést sem tettél fel. Ha az a baj, hogy kamuzott a szaporító, elõre szólok, valószínûleg ez lesz a legkisebb problémátok, ha ezt nem akartátok, ki kellett volna fizetni az árát, és venni egy normális tenyésztõtõl származó kutyát. Olcsó húsnak híg a leve és hasonló közhelyek.
Ha a szobatisztaságról kérdezel, illetve hogy még nem szoba tiszta, akkor az ugyanúgy mûködik mint bármely más kutyáknál. Ezer meg egy kérdés van itt ilyen témában, plusz minimum ugyanennyi válasz is. beírod a keresõbe hogy szobatisztaság..és máris olvasgathatsz.
Mi a kérdés? Pont úgy kell szobatisztaságra szoktatni, mint a spánieleket...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítõkész válaszokat. A karakterek korlátozva voltak ígyhát minden infó nem fért be. Tenyésztõtõl szerettünk volna venni 8 hetes kölyökkutyát a 4 gyereknek, de 2 nappal mielõtt elhozhattuk volna visszamondta. Volt otthon siralomház...az én kedvesem körbe telefonált és egyik ismerõsének volt ugyan fiú és 5 hónapos így került 65.000 ft-ba. A gyerekek kapták tõle ajándékba.imádják és igazából ez a lényeg.Miután "segítséget" kértem jobban utánaolvastam. Köszönöm.
65 ezret fizettetek egy 4 kilós "yorkiért"? :D Bázz, adtátok volna nekem, vittem volna olyat, ami még kölyök ls nem lesz vagy 8 kiló, hanem yokri méretû marad. Sõt, mivel gyepin van, ezért életet mentettetek volna.

Van egy 2 hónapos kapcsolatom de nem tudom hogy hogyan mondjam el a fiúnak hogy szeretem. Van valami ötletetek?

Legjobb válasz: nekem vaaan nekem vaaan én én ééééén éééén had mondjaaam. (majd kiesik a padból úgy jelentkezik) "odaálsz elé B+ és elmondod..."

nekem vaaan nekem vaaan én én ééééén éééén had mondjaaam. (majd kiesik a padból úgy jelentkezik) "odaálsz elé B+ és elmondod..."
"Szeretlek!"
Én anno megvártam még Õ mondta ki elõször.
hasonló helyzetben vagyok, de nálunk én vagyok a fiú.. úgy vagyok vele, hogy hiába "írod meg" elõre így is úgy is bele fogsz bakizni, vagy kellemetlen helyzetbe kerülsz (ami nem szerencsés). inkább ott, és akkor szedd össze, hogy mit gondolsz, úgy mondd ki! egyébként meg Shevy jó választ adott :)
Shevy mindig jó válaszokat ad :)

Van egy 6 honapos mopszom. Fiu. Kb.2 hónapja hullajtja szőrét. Nem csak bent van. Jó idöben udvron is. Mit tegyek?

Legjobb válasz: http://www.vadallatok.hu/kutya_betegseg_szor.html Szerintem itt teljes egészében leírja! ;] 18/F

http://www.vadallatok.hu/kutya_betegseg_szor.html Szerintem itt teljes egészében leírja! ;] 18/F
de szerintem egy állatorvost ha megkérdezel õ megmondja pontosan, most nézem hogy nem azt kérdezted, hogy mitõl van.: D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!