Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapos fiú (22 db)

Most találtunk az út szélén egy palotapincsi szerű kutyát a kölykével (a kölyke kb 2 hónapos, fiú). Befogadná valamelyikőtök? Vagy ismerősötök? Tarcal (Tokaj) környékén szívesen elvisszük (ingyen)

Az állatmenhelyek nem fogadnak kutyát, mi nem tudjuk megtartani (már van 3) Már az összes ismer?st felhívtuk telefonon, de nem kell senkinek.

Legjobb válasz: Egy napig tartsátok, rajta vagyok.

Egy napig tartsátok, rajta vagyok.
Ezeket találtam a térségben: http://kutyakereso_segito.zug.hu/Borsod-Abauj-Zemplen%20megy.. Alul vannak a szervezetek, a felsõk gyepmesterek!
A kérdező hozzászólása: Nincs facebookom. Ha neked van, tudnál mondani egy Tokaj/Szerencs környéki csoportot?
Keress meg egy állatvédõ csoportot a facebookon. Nagyon sokan vannak, akiknél ideiglenesen ellehet, vagy tudnak neki ideiglenes gazdit keresni stb. Már most olyan kis hálásnak tûnnek egyébként :)
A kérdező hozzászólása: Holnap megpróbálok képet is felrakni. Már az ismerõsök is kérdezõsködnek, hátha kell valakinek (legalábbis ígérték) Holnap nyomtatunk hirdetést is és kitesszük a 2 faluban (amik között találtuk a kutyusokat)
Nagyon jól tettétek, hogy befogadtátok igazán rendesen vagytok! Jó tudni, hogy vannak rendes emberek, akik nem ott hagyják szegény kutyusokat
nem tudsz róluk képet felrakni? Nagyobb eséllyel szeret bele valaki úgy:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nagyon aranyosak a kutyák. Nemrég tehették ki õket: szép fényes a szõrük, jó súlyban vannak, pitiznek, szeretik az ember társaságot. Mindenképp szeretnénk nekik gazdit találni.
Ide töltsd fel a képeket, a honlap országos, nemcsak budapesti. http://www.gazditkeresek.hu/

2 hónapos fiu babának nem kevés a 5300gramm sulynak? 4000grammal született. Tápszeres

Legjobb válasz: Tökéletes, ne aggódj! Barátnõnek is ennyivel született a fia és most 5200gramm! Szóval ne aggódj!

Tökéletes, ne aggódj! Barátnõnek is ennyivel született a fia és most 5200gramm! Szóval ne aggódj!
Az én lányom 4150grammal született most voltunk 1 hete a 2 hónapos vizsgálaton ott volt 5850gramm. Anyatejes. Én úgy tudom hogy 6 hónapos korára meg kell dupláznia a születési súlyát és amég gyarapodik addig nincs gond! :)

Tengerimalacnak aki 2 honapos fiu mekkora ketrec ajánlatos, h jol érezze magát? 58x38x31, 5-ös elég?

Legjobb válasz: Most még talán igen, de rohamosan nõni fog és akkor már nem lesz elég helye.

Most még talán igen, de rohamosan nõni fog és akkor már nem lesz elég helye.
szerintem elég most is, és késõbb is, de minél nagyobb, annál jobban élvezi:)
csinálhatsz neki egy fadobozt is, úgyse tud kimászni belõle

2 hónapos fiú cicámnak minden nap csípa van a szemében, pedig minden nap kiszedem langyos vizű szivaccsal. Miért van ez?

Legjobb válasz: csipa mindenikinek van a szemében, csak a mecsek nem tudja kiszedegetni magának. és hiába szeded ki, az mindig lessz.

csipa mindenikinek van a szemében, csak a mecsek nem tudja kiszedegetni magának. és hiába szeded ki, az mindig lessz.
Biztos Neked is van csipa a szemedben alvás után, és kimosod magadnak is :) Jól teszed, hogy kiszeded neki is.
Lehet hogy éppen a langyos vizû szivaccsal fertõzöd újra és újra.Vegyél bórvizet a patikában, és vattát átitatva ezzel töröld meg.Mindkét szeméhez külön vattát használj!Ha már nem csipásodik, nem kell naponta törölgetni, mert a macska ezt elintézi, csak a fajmacskáknál /pl.perzsa, melynek rövid az orra/kell besegíteni.

2 hónapos kan (fiú) német juhász kiskutyának milyen nevet adjak?

Legjobb válasz: Azén kis fiú németjuhászom, aki 4 hónapos, a Szíriusz nevet viseli és Szirinek, Szirikének becézem. Ismerõsöm németjuhászai (mindkettõ fiú): Csoki, Pacsi.

Azén kis fiú németjuhászom, aki 4 hónapos, a Szíriusz nevet viseli és Szirinek, Szirikének becézem. Ismerõsöm németjuhászai (mindkettõ fiú): Csoki, Pacsi.
ööö..ez akérdés h jön a vízi sportokhoz? de legyen mondjuk Vakkancs ;) az ari név :)
, lecsó, bodag, vagy lehet buksi mint gyõzikének
füge
Ronon, Félix, Taksony, Dezsõ, Rezsõ, Kálmán, Ubul (egyik kedvencem), Béla, Hami, Dodó
johnny, argosz, pepe
Cézár.
pörkölt!!
denevér
egy némejuhi tök cuki szóval tök min1 legyen Dezsõke
Kesztyûcske vagy Bábû xD
Szerintem a Mancs vagy a Tappancs a legjobb, de nagyon tetszik a Wolfy is ..
hát a pörkölt meg a lecsó és a dezsõke nem rosz de sztem a pacal jobb
legyen kani nyul
Istvánjós
szappan
az én steffordom Zeusz a kis szoba tacskó törpe snauzerem pedid Dínó
Vízi sportok! Ez a kérdés miért ebben a kategóriában van? Mindenesetre most már nem 2 hónapos, hanem több mint 1 éves :) Mi lett a neve?
56
Az én kutyámat VISZKI-nek hívják:D a macskámat meg SERI-nek.. és nem vagyok alkoholistaxDxD csak szerintem jók ezek a nevek:)
Az én németjuhászom Zeusz:)
Semmiképp se Rex. Inkább Mihály, vagy ha bevállalósabb vagy: Szomszéd.
mindenképpen személynevet
Nagyon aranyos még IBLA TIKVA SZAFFI NILLA HILKA GOLDI LINETT OXANA Talán tudsz közölük választani
Vagy Néró!Esetleg Rex habár nem túl fantáziadús:) .Az én volt kutyámat Kuplungnak hívták, Kupinak becéztük:) a kezdeti megdöbbenés ellenére az emberek szívébe férkõzött a név és a kutyus is.
Hat. En is keresek nemetjuhasznak neveket. De fogalmam sincs. Ezek sem nyugoztek le. De vegul mi lett a neve?:)

Kedves anyukák! Mennyivel született a babátok? Hány cm és g? Fiú v. lány? 2 hónaposan hány kg volt? Vezettek a növekedéséről naplót amibe mindig beírjátok az aktuális súlyt és hosszt?

Nekem most múlt 2 hós kisfiam és mindenki aki látja megjegyzi, hogy milyen nagy gyerek és hogy mennyire fejlett. Érdekelne, hogy tényleg nagyobb e mint a többi 2 hós baba. Nekem nem t?nik nagynak. Átlagos súllyal született. 3400g volt és 55 cm. Most 6200 g és 65cm

Legjobb válasz: Fiam sz: 4400gramm/ 57 cm 2h: 5750 gramm/63 cm Lányom: sz: 3950gramm/56 cm 2h: 4980gramm/62cm Mind a kettõnél vezettem ill a lányomnál vezetem, õ még csak 7 hónapos lesz. hetente egyszer mértem/mérem, mindig a hétfordulón, vagyis azon a napon, amilyenen születtet.

Fiam sz: 4400gramm/ 57 cm 2h: 5750 gramm/63 cm Lányom: sz: 3950gramm/56 cm 2h: 4980gramm/62cm Mind a kettõnél vezettem ill a lányomnál vezetem, õ még csak 7 hónapos lesz. hetente egyszer mértem/mérem, mindig a hétfordulón, vagyis azon a napon, amilyenen születtet.
Szia! Kislányom 2490g és 49cm született "40.hétre csak kis súllyal"!!! 2 hónapossan 4580g és 56, 5cm volt, most 19 hónapos és 11, 7kg és 82cm! Én is mértem hetente és naptárba írtam, de a tanácsadáson mérték mindig most onnan nézztem ki neked az adatokat!
Szia. 2 hónap alatt 10 cm nõtt és majdnem 3kilót hízott?Az tényleg rengeteg!Ne csodálkozz hogy azt mondják, milyen nagy baba.A doki mit mondott ekkora növésre?Csak érdekelne.Mondjuk a keresztfiam sem volt kicsi, mindig duplája volt mint a vele egykorú babák.Most 4 éves és átlagos. A lányom 3550gr-mal és 53 cm-rel született.2 hósan 5690gr és 56, 5cm volt.Most 8 hós és 8170gr, 68cm. Én is vezettem a növését, érdemes követni. Késõbb a te babád is biztos kevesebbet fog nõni, de majd ne ijedj meg ez teljesen normális.A védõnõm azt mondta hogy utóléri a biológiai normáját.
Szia! A kislányom pénteken volt 2 hónapos. Születéskor: 3100 g, 51 cm, 2 hónaposan 5200g, 60 cm. Nekem meg azt mondják, hogy hosszú. Szerintem tökéletes :) Nem vezetem a történéseket, pedig akartam, csak valahogy nem úgy alakult. De lehet elkezdem még most nem késõ.
Szia! Kislányom most 8 hónapos. Született: 3100g, 48cm 2 hónaposan 4290g, 54cm volt. Én mindent vezetek, hány órakor, mennyit, mit evett, milyen újdonságot csinált aznap, mikor aludt, mikor, melyik foga jött ki, este fürdetés elõtt pedig személymérlegen lemérjük. (persze ez csak kb súly). Én is azért csinálom, mert majd esetleg nekem, vagy barátnõimnek hasznos lesz, ha visszanézhetjük, hogy éppen akkor õ hogy csinálta, persze minden baba más! De nekem nem kerül idõmbe, és megszoktam.
Szia! Az én lányom 2740-el és 46 cm-el született. Most 2 hónapos 4650g és 55 cm. Nekem meg mindenki azt mondja, hogy jééé milyen pici.
elözö vagyok. én minden este fürdés elõtt megmérem a súlyát és leírom egy füzetbe.
Az én kislányom 3870g és 51 cm-rel született. 2hónaposan 61 cm volt és 5100g. most 3 hónapos 63cm és 5700g.
Születésekor 2, 88kg és 48 cm 6 hetesen 4, 78kg és 57 cm 8 hetesen 5, 46kg és 59, 5 cm 12 hetesen 6, 00kg és 62 cm 16 hetesen 6, 63kg és 64cm volt... Vasárnap lesz 5 hónapos sajnos már nem tudjuk õt mérni, mert nincs babamérlegünk. Ha ráállunk a mélregre, akkor õ ruhástul 8 kg, tehát kb 7, 5 kg és 68 cm. Kissebbnek született, de behozta. Ránk is azt mondják milyen nagyok vagyunk. Kislány és csak anyatejes.
elsõ Lányom 8-án lesz 7 hónapos, vasárnap 7260 gramm és 72 cm volt. Fiam 7 hónaposan 9200 gramm és 77 cm volt.
Kisfiam 4170 g-mal és 58 cm-rel született. A legutóbbi mérés szerint (kb. 6, 5 hónaposan) 8990 g és 78 cm. 2 hónaposan 5730 g volt, a magasságát akkor sajnos nem mérték le. Nekem egy kis füzetem van, abba írok mindent, a köldökápolástól elkezdve a súlyokon át, mikor fordult át elõször, stb. Gratulálok a picihez, tényleg nagy baba! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nekem a gyerekorvos sosem jegyezte meg, hogy milyen nagy, csak az ismerõsök. Amikor kérdeztem, hogy normális e a fejlõdése azt mondta, hogy teljesen normális. Csak anyatejes, annyi tejem van mint egy tehénnek:D Remélem jó sokáig tudom szoptatni.

2 hónapos 6 kg-os fiú babának hányszor és mennyit kéne hogy egyen?

Legjobb válasz: 1 nap.24 óra alatt hányszor kéne ennie és mennyit?

A kérdező hozzászólása: 1 nap.24 óra alatt hányszor kéne ennie és mennyit?
Az hogy hányszor, változó. Az én babám ekkor kb. 3 óránként evett nappal, azaz 5-6 étkezése volt + 2-szer éjszaka. Tehát összesen 7-8 alkalommal. A mennyiség szintén babafüggõ. Az enyém alkalmanként 100 ml körül evett, tehát napi 700-800 ml-t. Testsúlykilogramm x 150 ml az irányadó napi mennyiség. Szóval ha 6 kg a kisfiad, akkor 6 x 150 ml = 900 ml naponta. De ettõl lehet több vagy kevesebb is, vannak kisebb és nagyobb étkû babák.
Annyit és ahányszor kéri.

Szeretnék tanácsot kérni. Nekünk 2 spánielünk volt eddig. + hete kaptak a gyerekek egy normál "Yorki"-t.5 hónapos fiú. A füle nem áll, és 4 kg, úgy kaptuk hogy szobatiszta, de sajnos nem az. A színe ezüst-cser. Tud v. ki segíteni?

Legjobb válasz: Miben kéne segíteni? Azon kívül, hogy tudunk-e segíteni, egyetlen egy darab kérdést sem tettél fel. Ha az a baj, hogy kamuzott a szaporító, elõre szólok, valószínûleg ez lesz a legkisebb problémátok, ha ezt nem akartátok, ki kellett volna fizetni az árát, és venni egy normális tenyésztõtõl származó kutyát. Olcsó húsnak híg a leve és hasonló közhelyek.

Miben kéne segíteni? Azon kívül, hogy tudunk-e segíteni, egyetlen egy darab kérdést sem tettél fel. Ha az a baj, hogy kamuzott a szaporító, elõre szólok, valószínûleg ez lesz a legkisebb problémátok, ha ezt nem akartátok, ki kellett volna fizetni az árát, és venni egy normális tenyésztõtõl származó kutyát. Olcsó húsnak híg a leve és hasonló közhelyek.
Ha a szobatisztaságról kérdezel, illetve hogy még nem szoba tiszta, akkor az ugyanúgy mûködik mint bármely más kutyáknál. Ezer meg egy kérdés van itt ilyen témában, plusz minimum ugyanennyi válasz is. beírod a keresõbe hogy szobatisztaság..és máris olvasgathatsz.
Mi a kérdés? Pont úgy kell szobatisztaságra szoktatni, mint a spánieleket...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítõkész válaszokat. A karakterek korlátozva voltak ígyhát minden infó nem fért be. Tenyésztõtõl szerettünk volna venni 8 hetes kölyökkutyát a 4 gyereknek, de 2 nappal mielõtt elhozhattuk volna visszamondta. Volt otthon siralomház...az én kedvesem körbe telefonált és egyik ismerõsének volt ugyan fiú és 5 hónapos így került 65.000 ft-ba. A gyerekek kapták tõle ajándékba.imádják és igazából ez a lényeg.Miután "segítséget" kértem jobban utánaolvastam. Köszönöm.
65 ezret fizettetek egy 4 kilós "yorkiért"? :D Bázz, adtátok volna nekem, vittem volna olyat, ami még kölyök ls nem lesz vagy 8 kiló, hanem yokri méretû marad. Sõt, mivel gyepin van, ezért életet mentettetek volna.

Van egy 2 hónapos kapcsolatom de nem tudom hogy hogyan mondjam el a fiúnak hogy szeretem. Van valami ötletetek?

Legjobb válasz: nekem vaaan nekem vaaan én én ééééén éééén had mondjaaam. (majd kiesik a padból úgy jelentkezik) "odaálsz elé B+ és elmondod..."

nekem vaaan nekem vaaan én én ééééén éééén had mondjaaam. (majd kiesik a padból úgy jelentkezik) "odaálsz elé B+ és elmondod..."
"Szeretlek!"
Én anno megvártam még Õ mondta ki elõször.
hasonló helyzetben vagyok, de nálunk én vagyok a fiú.. úgy vagyok vele, hogy hiába "írod meg" elõre így is úgy is bele fogsz bakizni, vagy kellemetlen helyzetbe kerülsz (ami nem szerencsés). inkább ott, és akkor szedd össze, hogy mit gondolsz, úgy mondd ki! egyébként meg Shevy jó választ adott :)
Shevy mindig jó válaszokat ad :)

2 hónapos babátok hány kiló? Fiú vagy lány?

akik mérik mennyit szopizik egyszerre grammban? (körülbelül)

Legjobb válasz: Kislány 5200g és kb 80-120ml körül eszik.és a tiéd kedves kérdezõ?

Kislány 5200g és kb 80-120ml körül eszik.és a tiéd kedves kérdezõ?
Kislányom 4100 g és 53 cm! Születési súlya 2540 g volt! Keveseket eszik, 50-80 g! Fájdogál a hasa, kínlódás az etetése!
5900g, lány és 150-eket eszik.
Nem sok, a kisebb súlyal születettek eleinte gyorsabban gyarapodnak -behozni a lemaradát :) idõvel majd lecsökken normál ütemûre a gyarapodás. A mi esetünkbe védõnõ ránk is szólt, hogy túl gyors a gyarapodás, aztán stagnált és most már azon imádkozok, hogy valami rakódjon a picire, mert örökre "pici" marad :)
Lányom 5240 gr volt 2 hónaposan és 60 centi. Szerintem nem sok, a nagyobbik gyerekem (fiú) havi 1 kilót hízott az elsõ két hónapban.
nem sok, az én kisfiam 6 hét alatt 2kg hízott.Holnap után lesz 6 hónapos, már lelassult a hízás 7800gr 70cm.3420gr, 54cm született, 3310gr jöttünk haza
A kérdező hozzászólása: és kisfiú
A kérdező hozzászólása: Mi még csak most leszünk 7 hetese de 4270 gramm és 120-050 milit megeszik egyszerre. de nem minden alkalommal. pedig nem is pufók :) 2900grammal hoztuk haza a kórházból Nem sok ez a hízás ennyi idõ alatt?
4300 gr volt 2 hónaposan, 100 ml-ket evett (és fiú)! 1 hét múlva lesz 3 hónapos és most 4600 gr. 2800 gr-mal született, 3 héttel a kiírt idõpont elõtt.
6300gr, 63cm volt a kisfiam 2 hónaposan. Nem tudom mennyit szopizik, nem szoktam mérni.
Marci 5900gr, és 61cm volt 2hónaposan.
Igaz már elmúlt két hónapos, de akkor volt 5150 gramm és 62 cm a kisfiam. Kb. 80-100 grammot evett akkor.
A kérdező hozzászólása: Akkor ahogy elnézem nem etetem túl a kisbabámat ahogy a védõnõm mondta.... :O teljesen átlagos súlyban van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!