Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja voltam lánnyal és most (2 db)

2 hónapja nem voltam lánnyal és most van egy bnöm, az a baj 2-3 perc alatt elmegyek. Normális ez? Meg fog változni?

:S régen nem volt ilyen bajom..17 éves vagyok.

Legjobb válasz: Csinálja neked a barátnõd kézzel! Ha magadnak csinálod, akkor érzed, hogy éppen milyen tempóba jó és úgy csinálod, de a barátnõd nem tudja mikor milyen tempó lenne neked jó és így hozzászoktat téged:) Így remélhetõleg tovább fogod bírni:)

Csinálja neked a barátnõd kézzel! Ha magadnak csinálod, akkor érzed, hogy éppen milyen tempóba jó és úgy csinálod, de a barátnõd nem tudja mikor milyen tempó lenne neked jó és így hozzászoktat téged:) Így remélhetõleg tovább fogod bírni:)
sztem meg fog változni, bár az a 2hónap nem olyan sok h nem voltál lánnyal.Sztem a lánynak is segítenie kéne ebben pl.probáljon kénysztetni de ugy h ne menj el, szóval ugy értem csak h játszadozzon veled!remélem megoldodik!:)
Nem a Creatin okozza. Mielõtt találkoztok a barátnõddel otthon végezz önkielégítést így talán a következõ hosszabb lesz. Változnia kellene, légy türelemmel!
Köze nincs a Creatin-nak ehhez. Tudom használatam énis ilyen szereket, 5 év szertorna ügyén. Egyszerûen összekell szoknotok a lánnyal, ha úgy tetszik összecsiszolódni. Egyre hosszabban fogod birni majd minden alkalommal. Esetleg tudok ajánlani egy növénykét: Lícium. Kis piros mazsolaszerûség. Gyógynövényboltba olyan 750ft körül van. http://www.bioszallito.hu/Licium-gyumolcs?termek-6321 Segithet! De a lényeg akkoris a türelem!
A kérdező hozzászólása: kösszi mindenkinek. megnyugodtam:D türelem meg van!
normális.Lehet az étrendeden változtattál valamit , lehet a közérzeted lett sokkal jobb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!